Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

Tak snad dobrá zpráva!! Neboj, říkáš, že tvůj veterinář je dobrý, tak mu věř. Určitě se to už bude obracet k lepšímu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 07:26
- Nahlásit

Tak dneska ráno lepší - otok ustupuje, oko začíná být vidět. Včera jsme dostali i límec, ale nenasazovala jsme ho - zatím ho to na drápání bolí, takže toho hned nechá sám. Příští týden jsme asi u máti na baráku - už od neděle - do pátku, máme zase firemní akci na Kampě, tak abych nemusela jezdit tak daleko denně přestěhujeme se k MNíšku pod Brdy. Tam ho máti ohlídá aby se nedrápal, tak snad už to bude jenom lepší.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:00
- Nahlásit

Vlasta
Tak super zpráva,jen tak dál

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:08
- Nahlásit

jana33
Dík, budeme se snažit - snad už to bude za námi !

choco
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:26
- Nahlásit

Vlasta
Taky držím palce,ať už jen líp a dobře se to hojí....tohle musí být děs léčit

Mě táta vytáhne na malý hon na kachny za 14 dní s Andym, tak se modlím,aby nezačal kulhat do té doby a aby se tam choval vzorně....čeká mě rozmrazení nějaké mrtvolky a po roce zase zkoušení,jestli to nezapomněl všecko. Tatík se tam musí ukázat s psékem,aby ho mezi sebe vzali, na další hony už mám za sebe jiný náhradníiky, to bych totiž s Andym už nedala. Ale todle má být naštěstí fakt něco malýho,tak snad to zvládne, prďola.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:28
- Nahlásit

choco
to dáte ne? Jsem slyšela, že kachní hon je sen každého retrieveráře a těch dobrých kde se nastřílí hodně kachen je prý málo. Tak budu držet palce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:32
- Nahlásit

choco
Taky Charlotte maže s tátou na hony - teď je toho víc - 4., 5., 7., 11. dál se uvidí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:33
- Nahlásit

Vlasta
Skvělá zpráva, že se to lepší!! Jen tak dál!!

choco
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

Vlasta
No byli jsme už minulý rok u Třeboně se známým a ten byl velký,tam si docela zamakal a taky to bylo vlastně po roce našeho nicnedělání, tak snad to dobře dopadne i teď Zážitek to je fakt velký

bilksa
Nj, my musíme ale čekat, až se táta v tom Benešově zajede a nebo pak, že na známýho právě v Chlumu...ale vzhledem k tomu,že udržujeme ty nohy jak se dá,tak jsem ochotná jít akorát na ty kachny,na nic jinýho.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:09
- Nahlásit

choco
To víš, to se nedá nic dělat, to se musí šetřit. My naopak hony a naháňky vyhledáváme, protože se Charlotte alespoň někde unaví a neřádí doma jak černá ruka. Jinak je to s ní těžký.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 15:31
- Nahlásit

Dneska nikdo?? Všichni využíváte volna a vyrazili jste s pesanama?? Já jsem doma opuštěná - táta je s Charlotte na tom poplatkovým honu, volal, že kachen je jak blázen, jen na prvním rybníku padlo snad 1000 ran, no síla. Charlotte je prý úžasná, maká jak blázen a nebojí se ani křídlovaných kachen, honí je prý po rybníku statečně. Za chvíli je bude mít nejradši.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 15:47
- Nahlásit

bilksa
Jé,tak to závidíme. Já jukám,jestli nepíše Zuzka,jak dopadli.
Já si rvu vlasy, byli jsme se podívat na vodky a byli tam tak strašně milý a hodní rozhodčí,že mě bude teda dlouho štvát,že jsem Fanču nepřihlásila,protože jak jsem to dnes viděla,tak by to dala s přehledem. Nj,když je panička srágora,tak to takhle dopadá

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 16:02
- Nahlásit

jana33
Když on člověk nikdy neví... Je fakt, že to člověk prostě musí zkusit... Já furt řeším, kam půjdeme na podzimky, ještě bych je chtěla letos udělat. Kde si se byla podívat??

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 16:05
- Nahlásit

bilksa
U nás na Litoměřicku na Uštěku. Fakt tak pohodový rozhodčí jen tak člověk nevidí, všechno hodnotili nahlas,aby to slyšela i korona, snažili se povzbudit i dát rady,jak něco docvičit. Na konci jsem se s nima dala asi na čtvrt hodinky do řeči a byla jsem z nich fakt nadšená, i když myslím,že někdy byli mírný až moc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 16:08
- Nahlásit

My jsme nebyli venku, ale opět hned ráno na veterině - po včerejšku kdy to vypadalo,že dobrý a hojíme se - tak se přes noc rány otevřely a začal vytékat humus - takže uspání, vyčištění a drén - moc dlouho tam nevydržel, před chvílí si ho Greeny vyndal - ale máme tam zítra zase, doktor to celkem očekával, že si ho vytáhne. Zatím tečeme a ani se to samo nechce zavírat - tak v poho.. ach jo..

jana33 není tam dneska Derby?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 16:50
- Nahlásit

Před chvílí posílala Zuzka zprávu - JSOU VÍTEZI ZKOUŠEK!!!!
Zuzi ještě jednou velká gratulace!!!!! Jste s Lexy velké bojovnice!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:22
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš,tak to je mi líto
Derby je příští víkend

Zuzko,jste machři!

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:37
- Nahlásit

Gratulace Zuzce!! To je skvělý!! Jsou šikulky!!

Vlasta
Ježiš, chudák Greeny, fakt má smůlu, snad už to bude dobrý...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:45
- Nahlásit

No jo, my máme nějaké smolné období.... stále zkoumám z čeho by to mohl mít, náš doktor říkal, že se musel tak 4 týdny zpátky praštit - vůbec si nedokážu na nic vzpomenout, kde by se praštil do hlavy - loni v zimě vletěl hlavou do stromu když se na výcviku honil s ostatníma psama - ale jinak nevím.

Už se těším až přijede Zuzka a popíše zážitky!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar lidičky,
posíláme pofoukání Greenečkovi a Vlasti vydrž,to se zahojí,neboj.
Šárko,super,Charlotka je šikulka.
Tak jak tu práskla Vlasta,máme PZ na plný počet,jako jedinní a tím pádem jsme se staly s Lexy vítězi.Bylo to pro mě větší trauma,než samotné zkoušky,protože jsem při vyhlášení musela pronést řeč.....Byla jsem tak parádně mimo,že jsem zapomněla podat ruku řediteli zkoušek/ pak jsem to napravila/ a místo provolání " lovecké kynologii zdar" jsem z pusy vypustila mysliveské kynologii.No všichni ostatní byli myslivci a kynologové každým coulem,ale byli na mě moc milí a moji nezkušenost ´přecházeli s úsměvem.Dostala jsem pozvání na říjnové barvářky,ale to nevím,barvu lLexy ještě nešla.Posuzoval mě p.Dostál a p.Špiroch,takže super třída,hl.rozhodčí byl Dr.Nosek.
Nejvíce mi Lexy udělala radost při slídění,protože tam jsme loni vypadly.Dostaly jsem pochvalu za příkladné slídění.Marking,vodění na řemeni,vlečku srstnaté jsme zvládly bez chybky,vlečku pernaté jsme začinaly a Lexy byla natěšená a tak vyrazila po stopě příliš hrr a u oblouku to vzala rovně,pak po směru vlečky obloukem zatočila,našla ukrytého Dostála,pak s vysokým nosem natáhla zvěř a bez problému jí našla a dokonce cvalem doběhla přímo zpět.Retrieveři se naštěstí nemusí striktně držet stopy,takže jsme dostaly také za 4.U vody jsem se bála nejvíce,že kus pustí a oklepe se.No naštěstí to neudělala,ale při předání mi o pár setinek dřív před povelem pusť začala kachnu pouštět - byla jsem rychlejší,což vyvolalo veselí v koroně .Všichni nám drželi palce,atmosféra byla super.Bylo tam celkem 7 ras,takže se zkoušelo podle 4 řádů,proto jsme skončili až ve čtyři hodiny.Každý pes měl super podmínky,bylo vidět na rozhodčích,že své práci rozumí.Dostál letos píská MSR.
No mám zážitky a tento úspěch mi vlil odvahu do žil.Jo a Lexy absolutně neřešila ani střelbu ani velký neznámý prostor a to je ta nejlepší zpráva!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 20:00 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Tak super, nejen že neřešila střelbu ale ještě jste vyhráli - co si víc přát co?? To jste fakt šikulky! Jo a doufám, že nevadí že jsem to práskla - tady už byly holky natěšené jak jsi dopadla - tak sjem neodolala podělit se o dobré zprávy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 20:35 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
jasnačkaaaa
Dneska byla ještě jedna moje kámoška na PZ - s fenkou z Flores Vitea a také vyhrály PZ s plným počtem - dneska byl goldení den! Doufám,že se goldíkům daří dobře také na Derby.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 20:54
- Nahlásit

Zuzana T ty jo, to je přece dost mladá fena - ta je taky dobrá! Já mám asi po finále WT, ale na ty podzimky bych ještě chtěla jít - jsem na nás zvědavá - tedy spíše na mě - jak to zase nervově neustojím.

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:10
- Nahlásit

Zuzko gratuluju, moc jsme na vás mysleli. První cena - to je bombový.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Mira A
Díky,teď jsi s Bůčou na řadě!

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 23:01
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzí, to je fakt skvělý!! Paráda, že Lexy nereagovala a byla šikovná. No a vítězství, to už je třešnička na dortu, prostě nádhera!!!

Charlotte s tátou se vrátili až v sedm, střelilo se 650 kachen, prostě paráda. Taťka s Charlotte dostali pozvání na další dva hony. A ještě jsem se dozvěděla, že ty naše zkoušky, kdy nás posuzovali podle jiného řádu, budou řešit v myslivecké komisi, tak alespoň nějaká spravedlnost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:04
- Nahlásit

bilksa ty jo, 650 kachen - to vypustili do přírody nějakou farmu ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:20
- Nahlásit

Zuzana T
Užasný,jste šikulky. A kde to vůbec bylo?
Já si furt vyčítám ty vodky,ale už s tím nic nenadělám,mám poučení pro příště.
My včera obdrželi seznam honů od místního sdružení, dohromady 7 a začíná se druhýho října,taky kachnama. Pak budou v říjnu ještě jedny kachny a kamarád z jinýho sdružení prskal,že s náma taky počítaj,ale určitě se některý termíny budou krýt,tak to zas bude chtít kus diplomacie.Každpádně si myslím,že nějakých deset honů nás čeká a už se moc těším

EvkaS
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:31
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, moc a moc gratuluji. Naprosto úžasný úspěch!!!! Těším se, že se potkáme na KPZ v Malešově. My zatím stále trénujeme. Nejvíce mám strach z vleček, ale snad to bude ok.

Vlasta
Vlasti buď v klidu, to se zahojí, ale holt to chvíli trvá. Maxovi se noha vyplachovala více než 14 dní, spíš 3 týdny, než se to začalo vůbec zatahovat. Greeneček to zvládne, neboj. ;) Moc držíme palce!

choco
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:40
- Nahlásit

Zuzana T
Mocmocmoc gratuluju, jste se fakt pochlapily parádní výsledek

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání