| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 20:27
- Nahlásit
Kaccka
No vy jste zaváleli!!! Apolláček je fakt krasavec!
Zuzana T
Oni jsou stejný typ, jen ten mladý, co vyhrál je starší a moc se mi líbí. Jsou i příbuzný, myslím že otec toho druhého je brácha otce Fredíka, ale jistá si tím úplně nejsem.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
My jsme přijeli na výstaviště včas a tudíž ještě v pohodě. A vééélmi mne potěšilo, že jsme měli kruh pod stanem Sice tam byla první dvě hoďky mačkanice, ale kde nebyla. Byla jsem se u zlaťáků podívat a pro stany jsem ani neprošla
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Ahojda, tak jsem už dnes večer také dorazil z Alběře a jsme pěkně vyštavení. Fotek mám nějak moc, tak uvidíme jak dlouho je budu zracovávat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Prosím o fotku Jiřinčiny skupinky a o fotky z " bedny".Jo a také mi pošli aktuálního Aragorna z táborové výstavy,abych prohodila fotku na webu. Díky.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:43
- Nahlásit
Zuzana T
jj ale až zítra Zuzko, zatím dobrou, padám na hubu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
Gratulace všem úspěšným vystavovatelům a Zuzce - 2.místo na Platošáku je pěkné
Ančí a Žufrik
mám dotaz - u Bludné psice na Jizerkách je napsáno, že bude volný start - to znamená, že mezi tou 7-8,30 hod. může člověk vyrazit, kdy chce? - asi teda se zachováním nějakého toho 1 -min.odstupu od předchozího?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 21:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
no to je jasné,že si musíš orazit,pozdravuj Bláňu,Terku a naší malou houbařku.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 00:07
- Nahlásit
Ketrin
Ano, přesně tak. Kdykoli v tuhle dobu příjdeš, startuješ. Obvykle dělají minutové odstupy, ale není to vždy pravidlem, dvojici odstartují společně.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 07:48
- Nahlásit
gratuluju vsem vystavnikum
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 07:55
- Nahlásit
hab a Archie
A jak jste dopadli vy??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:10
- Nahlásit
Dneska nikde-nikdo?? Já jsem opět v práci... Dneska pacoši nemají procedury, tak se ani neuklízí, jen tu sedím, kdyby se náhodou něco dělo. Hrozná nuda...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
bilksa
No já se tady potýkám s hromadou prádla na praní i žehlení.Včera jsem žehlila resty z léta a dneska budu pokračovat .
Hlas se mi stále nevrací,na venčení si musím brát píšťalku neboť pesani nerozeznají mé skřehotání a nereagují .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 13:44
- Nahlásit
Zuzana T
Já mám pořád šílenou rýmu a pokašlávám, taky se z toho nějak nemůžu vyhrabat.
O prádle mi ani nemluv, od té doby, co jsme přijeli z dovolený jsem doma nic neudělal, buď jsem od 7 do 22 v práci, nebo jsem zmizela na tábor a když mi vyšel den volna, tak letím se Charlotte polohovat. Koš s prádlem přetýká, doma jsem měla 3 chlapy a 4 psy, takže si dovedeš představit, jak to tam vypadá...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:26 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Ahojte, tak hlásím návrat z výcviku - odjížděla jsem mezi prvními, mám to daleko - asi 20km domů . Jsme unavení, začala jsem prát a vybalovat - fuj to je hnusná činnost - ale jinak to bylo skvělé, jenom Greenovi dneska opět oteklo stejné oko - takže asi ho nic nepíchlo, ale nikde není nic vidět, tak nevím co s tím - už jsem psala o radu chovatelce, bo náš veterinář má až do 1.9. dovolenou a paní doktorka náhradní si moc rady taky nevěděla.... Po těch injekcích ten otok putoval mezi očima přes nos dolů - jednu chvíli vypadal jak nosorožec, neměl vůbec žádný stop.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
To je fajn, že jste si to taky užili. S tím otokem je to fakt blbý, sestřenky golden taky takhle otekl, ale ten to měl evidentně alergický po štípnutí, na veterině mu něco píchli a splasklo mu to.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:41
- Nahlásit
bilksa
VN1 ja te videla v kruhu jak uz vas tam bylo jen 5,ale vysledek jsem nevidela docetla jsem se to az tady,gratulace!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:16
- Nahlásit
bilksa Jsem Ti zapomněla pogratulovat - tak se stydím a gratuluju dodatečně jste šikovné! Od nás z výcviku tam v sobotu byla labradorka a byla V3 - takže taky úspěch. Jenom potom s Evkou zapadly když chtěli vyjet.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:32
- Nahlásit
hab a Archie
Tak taky gratulace!! Krása!!
Vlasta
Díky, Charlotte měla prima den, hezky stála i v pevným postoji, to se fakt často nestává. Když jsme odjížděli, tak jsem se taky bála, že zapadnem, měli jsme den blbec, ještě, že to Charlotte vyvážila.
Jinak mi ještě stále nepřišel pracovní certifikát, už jsem jí i psala podruhé, žádná odpověď, certifikát taky nikde...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 17:38
- Nahlásit
bilksa
malou mi vystavovala chovatelka,ja stala u kruhu a ani nedejchala byly jen dve ale o to vic potesi kdyz jsme porazili whiteenny
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 07:18
- Nahlásit
Dobré pondělní ráno všem!!
Tak máme prima letní počasí - leje a je jen 8 stupňů, co víc si přát???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 07:51
- Nahlásit
bilksa
už je podzim - tož to chce trochu hnusoty.
Greeny má zase oteklou hlavu - poslala jsem s ním na tu samou veterinu syna, bo tam jsou pouze 8-10 a potom 14-16 což nestíhám a po 3 dnech dovolené mi šéf nedovolí vzít si ještě den. Tak fakt nevím, doufám, že nemá na něco alergii, ale na co - dosud nic takového neměl. Tak snad mu něco píchne a dál to budu řešit se svým veterinářem - ať už je středa, to bude už konečně v práci.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 08:14 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, dej vědět, jak to s Greenečkem vypadá. Je to divné, že se mu to vrátilo ihned po vyprchání ATB. To asi alergie nebude.
No jinak já včera padla za vlast a dneska se mi tedy fakt nechtělo vstávat. Pejsani ráno vystřelili jako kdyby nikde nebyli a já se plouhala po bytě jako bez duše. Ale jinak to bylo naprosto skvělé. Byla bych tam ještě týden.
Zuzana T
Zuzi, omlouvám se, že jsem se pak už nepřišla rozloučit. Jak už psala Vlasta, tak jsme totálně zapadli s autem do bahna, náhon na čtyři kola zrovna ve stavu nefunkční, takže jsem lítala po parkovišti a lanařila chlapi, aby nám šli pomoc. Jeden pán kvůli nám zapadl ještě víc, než my. No byla to "legrace" a nejhorší bylo, že organizátoři nikde, takže pomoz si sám!! Naštěstí hodní lidé nevymřeli, takže díky nim jsme naše autíčko vytlačili z bahna a stihli na ubytování i oběd.
Jinak všem, kdož jste byli na výstavě úspěšní, tak moc gratuluji, protože počásko nebylo zrovna ideální!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 08:20
- Nahlásit
Vlasta
Držíme palce Greenečkovi, je to fakt divný, snad se to dá rychle do pořádku.
Já jsem včera přišla z práce a čekala na mne pohroma - holky doma samy a obě udělaly neskutečný kráter na dvoře, takže zabahněné od uší po tlapky. Takže místo do postele jsem vzala hadici a šla je osprchovat...
EvkaS
Takhle jsme bojovali ráno s těma stěračema a žádný chlap nezastavil. My se sestřenkou úplně prolité, no chuťovka... Pak k nám přišel nějaký dědek a místo, aby to udělal nám dával velmi "chytré" rady. Sem myslela, že po něm skočím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 09:51
- Nahlásit
No tak po návštěvě veteriny moc nadšení nejsem - syn tam byl a paní doktorka řekla, že je to alergická reakce, píchla mu injekci kortikoidů na splasknutí a další injekci ABT - že mu kortikoidy sníží imunitu a ve čtvrtek máme zase přijít. Ani nejchtěla nic zaplatit - prý ve čtvrtek...
Tož to jsem jelen, ve středu se vrátí náš doktor, tak půjdu k němu a podle toho co řekne - blbý je, že to už bude Greeny splasklý - tak to ve čtvrtek zaplatím a poděkuju a přesunu se ke svému - fakt nevím co mám dělat, ale přece do něho nenechám rvát antibiotika a další svinstva 2x v týdnu - a přitom je to dohad, jestli je to alergie a nebo někde něco jiného - neměla by mu třeba nabrat krev?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:00
- Nahlásit
Vlasta
No tak to je fakt blbý... Uvidíš, co ti řekne váš veterinář.
Já jsem teď volala Dvořákový ma ČMKJ, proč stále nepřišel certifikát a ona, že všechno vyřídila... Pak to hledala, ale certifikát nevystavila. Tak, že to mám všechno poslat ještě jednou, jestli jsem to poslala na správný mail. Koukala jsem se a poslala jsem to dobře. Dokonce dvakrát, tak nevím, kde je chyba. Tak jsem to poslala znova, snad už to konečně bude v pořádku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:23
- Nahlásit
bilksa
a nevrátil se Ti ten e-mail od Dvořákový? Mě se poprvé vrátilo a musela jsem rozložit ty přílohy do dvou mejlíků - mají tam malou kapacitu na přílohy - to jsem se musela smát - 4 listy a už to bylo moc....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:27
- Nahlásit
Evi, blbá otázka: kdy budou fotky z Mácháče na Tvých stránkách???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 10:29
- Nahlásit
Vlasta
Právě, že nevrátilo.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:14
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti s tím vetíkem je to blbý. Podle mě to alergie není, protože by se ti to po vyprchání ATB a kortikoidů nevrátilo v tom samém místě. Podle mě je to možná hnisavý otok. Tak uvidíš, co ti poví tvůj vet.
Jinak fotky budou dneska odpolko nebo na večer. Makám jako šroub a nestíhám. Ale co jsem je stihla proletět, tak mydlíček je tam moc pěkný. ;) Ti ty fotky pak zase vypálím a předám, až se uvidíme.
A Bocínek dneska začala hárat. Jsem si to myslela, protože poslední dny byla taková trochu introvertní. Tak uvidíme, jestli stihneme Oslavany.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:26
- Nahlásit
EvkaS
už se mi ozvala chovatelka a má stejný názor jako Ty - skrytý absces, který je třeba najít a vyčistit - tedy dívala jsem se několikrát - hlava, tlama, ucho - a nic nikde nevidím - tak uvidím, buď pojedu ve středu za svým vetem a nebo za chovatelskou - snad to někdo najde. Ty ABT prý by to měly řešit, ale to vyčištění a třeba i vydrénování je nutné - tak jestli to bude někde na hlavě tak máme po výstavách...
|