| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
Vlasta
Jejda, tak držíme palce, ať se to hlavně už nějak vyřeší.
Teď mi psala Dvořáková, že certifikát odesílá dneska dobírkou, tak bych to tu snad ve středu mohla mít.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:46
- Nahlásit
Vlasta
Do Brna na CACIB se mu to zahojí neboj. ;) Ale pravda je, že vyčištění bude nutné nebo se to bude pořád vracet jakmile vyprchají ATB.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:47
- Nahlásit
EvkaS
se obávám, že to bude buď v hubě a nebo někde zákeřně v uchu - možná i ta osina někde ukrytá a hnijící - akorát, že v těchto místech toho není moc vidět a Greeny taky není z těch, kteří by mi umožnili do důkladně nastudovat....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 14:05 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Pár fotek našeho malého Aragorna ve třech měsících
Už je to pěknej chlapák
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 14:27
- Nahlásit
Mira A
ten je úžasnej, má super pigment a je miloučkej - tak co zůstává??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Vlasta
Je to fakt kulík - má supr povahu. Ale nene nenecháme, je moc brzo na dalšího psa. Sháníme pro něho pořád nové pánečky...
Skoro jsme ho udali v Třeboni na náměstí při cestě z Alběře...
Ale stejskat se nám tedy rozhodně bude...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
Mira A
Teda ten je fakt krásnej, bude to pěknej chlapák Se štěndama je teď fakt nějak problém,všude vidím inzoše na čtyřměsíční štěnda.
Jinak gratuluju všem úspěšným na výstavě My měli víkend odpočinkový, psiska dostali spoty,tak měli domácí vězení,páč minule se mi samozřejmě vyváleli v nějakým hnusu. Tak jsme byli s pánečkem na houbách sami a našli pole klouzků, ještě je musím dneska zpracovat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:42
- Nahlásit
Mira A
No jo, je to krasavec. A fakt super povaha. Doufám, že najde skvělý páníčky.
jana33
A já trouba plánuju štěňata...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
Zdravím,
teď jsem měla chvilku přelouskat příspěvky dnešního dne.Uff - v práci je blázinec,zítra je předávání stavby a ještě tam není vše hotové,něco chybí z vybavení,např můj nábytek do kanceláře,není zapojen internet a telefon atd.
No hlavně,že bude 2.9. kuchařský show a stříhání pásky s radními a novináři - já jen doufám,že bez kamer!!!
Můj hlas se o fous zlepšil po cucání panthenolu - fuj tajbl -ale pořád je děsný.
Jo a lidičky,pochlapila jsem se a 4.9.jdeme s lLexy na podzimky....kostky jsou vrženy ,už jsem nás přihlásila.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:53
- Nahlásit
Zuzana T
Ten víkend jsem chtěla jít taky, ale máme poplatkový hon, tak vyrazíme raději tam.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:17
- Nahlásit
bilksa
No to my právě ještě nemůžeme.Hony odchodí letos ještě jen Cathy.Max.pokud budu pozvána někam na malý hon,ale na Konopiště ji ještě nevezmu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:21
- Nahlásit
Zuzana T
No já bych na Konopiště taky ráda někdy vyrazila, ale nevím, jestli už na to Charlotte má.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:28
- Nahlásit
bilksa
Hm,nevím,co říct - je to určitě zkušenost.Faktem je,že se tam pes dost kazí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to na každém honu... Uvidím, já se Charlotte nechci nijak objíždět zkoušky, chci je s ní udělat, ale že bych musela vodky dělat desetkrát, to zas ne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:48
- Nahlásit
Tak jsem zpátky z veteriny - jela jsem k chovatelce a ta už v čekárně na první pohled odhadla, že má Greeny na hlavě absces jako prase - taky jo, otevřela to, smrad jak sfiňa - fakt děsný.
Takže máme půlku hlavy oholenou - dvě díry, které musíme udržet otevřené a bereme ABT.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
Vlasta
Jejda, to jsou starosti. Hlavně, že už se to vyřešilo. Ta veterinářka musela být úplně blbá, když tohle nepozná...
Máte přihlášený Oslavany??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
Vlasta
Jejda Vlasti,to je lapálie.Pamatuji si,když měla Cathy absces na kohoutku po vstříknutém ATB po té naší nešťastné kastraci.Nejdříve to odsávali,pak se to muselo rozříznou,vydrénovat a já 3x denně vstřikovala des.látku na čištění - trvalo to tři týdny - a toho hnisu,co jsem denně vymačkala.Od té doby je klid,jen do těch míst nesmí dostat žádnou injekci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
bilksa Ne letos už nic - ale i kdybych měla, tak bych to vzdala - teď mu to teče po hlavě a smrdí jako zkažené maso - musí to mít odtok a už se fakt "těším", až to budu ráno proplachovat - to asi bude mazec - při zákroku to měl opíchané ale drželi jsme ho 3 lidi.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:26
- Nahlásit
Zuzana Tposlala jsem ti fotku jeho hlavy - fotil to syn mobilem, ale stejně - je to hnus. A jsem fakt nasraná, ještě jsem chovatelce říkala, že v Lípě bychom léčili alergii ještě dlouho ona to fakt poznala ještě v čekárně, na pohmat podle horkosti - a tady ta vetka ho taky prohlížela...no nevím, fakt no coment...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:29
- Nahlásit
Vlasta
poslala jsem ti odpověď.Neměl by se cukat,jakmile to odteklo,nebude to tak bolet,Cathy při čištění ani nekvikla,jen jí vadil zápach desinfekce.My měli oběma dírkami protažený drén/ gázu zavázanou na uzlík/.Po 24 hod ho doktor měnil a pak ho za dva dny vyndal a jen jsme proplachovali.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:29
- Nahlásit
Vlasta
Ježiš, hlavně, že už je to otevřený a odtýká to. Tohle v těle není žádná legrace... Proplachování ti fakt nezávidím. Držím palce, ať to zvládnete.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:31
- Nahlásit
Mira A
Achich, ten je k sežrání
Vlasta
Ještěže máte možnost vaší chovatelky....to je fakt síla,že tohle ta vetka nepoznala :/ Tak ať se to dobře hojí ...
Zuzana T
To je Lexy fakt šikovná Budu držet palce, a´t vám to na PZ vyjde ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:41
- Nahlásit
Zuzana T jsem ti zapomněla napsat, že budeme držet taky palce na PZ - nás to čeká 28.10. - 2.10. chceme jet na finále WT - tak jsem zvedavá jaký průběh bude mít léčení a jak budeme stíhat cvičit. Teď lituju, že jsem ho na výcviku honila a byla skoro naštvaná, že necvičil nijak nadšeně - kdybych to veděla, tak ho snad ani nevytahuju z postele - chudák, muselo ho to moc bolet.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:45
- Nahlásit
Vlasta
Koukala jsem na to... No má to pěkný. Fakt nechápu tu doktorku, že to nepoznala... To je fakt šílenost. Byl statečnej, že vydržel i s tímhle cvičit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Zuzana T
Holky z chatky dělaly PZ teď v neděli. Obě vypadly - flatka na vlečce a Tobinka nestihla dohledávku v časovém limitu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Jojo,už jsem to viděla ve výsledcích na KCHLS - zřejmě dělali slídění až na konec- podle jejích známek.Pejsci byli určitě také dost unavení z Albeře.To samé se stalo před týdnem kamarádce s mladou goldenkou.Celé zkoušky šla ve čtyřkách,jenže přecházeli místo přejížděli na jednotlivé disciplíny hrozně daleko a ve vedru a čubina už neměla sílu na dlouhé slídění ,které bylo nakonec a také jí nedostala od zálomku tak daleko,aby našla bažanta.Tohle je riziko zkoušek s mladým psem.
Ale holky to určitě nevzdají
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, na té fotce to vypadá fakt otřesně. Ale věřím tomu, že jak mu to vypustila, tak se mu muselo neskutečně ulevit. Maxíkovi se takhle taky strašně ulevilo, jak mu praskl ten absces na noze. Předtím ho to muselo strašně bolet, protože po odtoku toho hnisu kulhal o dost méně.
Jinak foto bude až zítra, já jsem úplně hotová, musím si jít lehnout.
bilksa
A ty jedeš do Oslavan? Že bychom si konečně popovídaly.
Zuzana T
Na PZ budu držet palce. Já půjdu na PZ s Vlastou toho 28.10. a na finále WT pojedu také, tak uvidíme, co z toho bude.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
No já určitě půjdu ještě na jedny PZ,tentokrát klubové.Nechci to nechávat až na Malešov,protože tam se sejde hafo goldenů,ale také slídičů,skupiny jsou blízko u sebe,všude je rachot ze střílení a já chci,aby byla Lexy v klidu.Začala mi důvěřovat,že kam jí pošlu,tam bude úspěšná a nic se jí po cestě ke mě nestane,tak to nehodlám pokazit mega akcí,hnedka v úvodu.
Cvičitelka Jiřinka i Eva P. mi říkaly,že teď se Lexy nesmí stát nějaká blbá událost nebo budeme zase na začátku- tak proto malé omsovky.Posuzují tam dle kamarádky,která je tam je odtud a má doma šampíky práce,velmi dobří i když přísní rozhodčí,kteří posuzují,kromě slídičů často i retrievery.Tak uvidím.
Jsou na podzim někde blízko nějaká WTéčka?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:10
- Nahlásit
Zuzana T
už jenom Zahradiště a finále v Táboře. RK prý měl taky něco dělat v září na KOnopišti, ale zatím nikde nic není.
Musím Vám říct, že ráno jsme s výplachem rány neuspěli - jako Greeny bojuje jak sfiňa, manžel, syn a já se snažíme, ale neudržíme ho - manžel ho pustil poté, co ho do krve drápnul - jako jsem nevěřila co ten pes dokáže, on by byl schopen fakt v plné síle skočit do zdi - kamkoliv....jenom abychm mu na to nesahala. Tak jsem to vzdala a odpoledne zajedu za střihačkou do hřebčína - zavolám aby splašila ještě nějaké lidi a na stole u ní to musíme zmáknout.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:30
- Nahlásit
Zuzana T
No já bych šla na nějaké PZ taky dřív, ale já si ještě nevěřím. Lara teď před tím háráním chodila vlečky příšerně. Zítra si půjdu tahat a uvidíme. Nejhorší bude ten králík.
Pojeď s námi na to finále do Tábora. Z Prahy to nemáš zase tak daleko. A ubytko není problém.
Vlasta
Vlasti, tak to je tedy síla. A já myslela, že Max je rapl. Ale my jsme mu nohu v pohodě ve dvou vyčistili. První dny byly náročné, taky nechtěl. Ale jelikož se to dělalo asi 4x denně, tak si zvykl a pak už u toho klidně ležel.
|