| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:32
- Nahlásit
Ančí a Žufrik gratulujem k úspěchu, stát na "bedně" je vždycky fajn.
jana33 my ve středu odjíždíme asi 20 km na čtyřdenní WT výcvik s rakouským rozhodčím WT, ale včera jsme na cvičáku zkoušeli ze srandy agility tunel - to bylo boží, Greeny napřed nevěřil, že se tam fakt vejde, ale potom ho proběhl vnitřkem a při cestě zpátky ho ještě přeskakoval - nasmáli jsme se jako při výcviku už dlouho ne. Agiliťáci co nám ho půjčili tak ještě i fotili tak se moc těším na fotky ve stylu - můj zadek venku a zbytek těla v tunelu lákající Greena k proběhnutí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:24 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Dodatečně gratuluji ! - užjsem Tě pak tam v té tmě nenašla...
Krásné fotky.
Eda
jana33
No my jsme vlastně vůbec nezávodili, (šel s mnou muž, oslavili jsme tak 28.výročí svatby...) protože v itineráři bylo uvedeno, že na Jizerce (asi 25.kilometr) jsou 2 hospody, tak jsme tam samozřejmě zarazili, dali jídlo a 2 piva a tak nějak předpokládali, že to udělá každý - ale ostatní zřejmě valili pořád dál.Jinak sme mohli být myslím 3., ten rozdíl v čase byl pár minut Nějak mě ale zrazujou boty, už podruhé po podobné porci km mám dost zničené nohy - a to jsem v nich bez problémů odchodila patery Alpy a spoustu jiných akcí... nevím co s tím
Jinak Corinka nebyla nijak zvlášť unavená, v cíli vesele poskakovala a klidně by pokračovala dál.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:55
- Nahlásit
Ketrin Ančí a Žufrik
Také veliká gratulace a velký obdiv!!!
Vlasta
Vlasti, tak ty fotky bych chtěla vidět taky. Pak pošli odkaz. Jinak uvidíme se až ve čtvrtek. ;) Ale moc se těším!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:21
- Nahlásit
EvkaS
jak ve čtvrtek?? Nástup je přece ve středu večer ne?
No moc se s nima neznám, ale výcvikářovi tu fotku ukazoval ten kluk ještě ve foťáku a výcvikáře to mohlo servat.... tož třeba mi ji pošlou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:40
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/209359-ctyri-lide-po-n arazu-vyleteli-z-auta-uvnitr-zustal-zaklineny-pes. html
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:03
- Nahlásit
Ketrin
...a tak nějak předpokládali, že to udělá každý - ale ostatní zřejmě valili pořád...
Tak to bere spousta lidí, hlavně na delších štrekách. My ostatně také, jen občas máme chuť si to dát na "rychlost", a vyzkoušet si fyzičku, i když na vytrvalé běžce nemáme. Vždycky se najde tak kolem 5 běžců v každé kategorii takže s mými zastávkami u potůčku, tůní a louží pak nikam nespěchám, protože to nemá cenu. Taky pro mne to 3. místo bylo příjemných překvapením.
Broněk obhajoval loňské vítězství a dle přihlášených jsme tipovali, že bychom s naší rychlostí mohli dosáhnout na bednu. Že na 1. místo, to bylo překvapení
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:47
- Nahlásit
Vlasta
Já vím, že je nástup už ve středu, ale já bohužel kvůli práci nemůžu. Takže se uvidíme až ve čtvrtek odpolko. ;) A moc se těším, bude to taková moje malá dovča.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
EvkaS
A co Lara,hárá nebo nehárá?
Dneska jsme byli zase cvičit s kamarádkou a jejím LR Artem a Fanča konečně může být i v přítmnosti jinýho psa při aportech navolno a dokonce i dneska o malinko míň vyla,hysterka naše
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:00
- Nahlásit
jana33
No naše milá Laruška zatím nic. Ale cizí pejsci neustále očuchávají Bocku, tak mi z toho jde hlava kolem. Už bych to u obou chtěla mít za sebou. Takhle nelze nic plánovat.
Jste trénovali klidy?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:05 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
EvkaS
Netrénovali,ale cvičíme společně. Když cvičíme sami,tak má F klidy stoprocentní,ale jak je tam jinej pes,tak se může zvencnout a vybíhala za vším,aby snad jí to někdo neukradl,protože ona to přece umí líp ale včera už tak od poloviny cvičení u vody mohla být volně a dneska taky,tak jsem ráda,že už snad začíná chápat
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
Ahojky,
je tady nekdo z Prahy vychod nebo desitky???Hledame partaka na cviceni
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 20:03
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Byli jste oba na bedně a ještě si to dle fotek užili - co víc si přát! Mně se to také líbilo - taková domácká atmosféra, a to povzbuzování v závěru!! ale asi nadále zůstaneme u našich samotářských pochodů - trošku mi vadí ta povinnost mít psa na vodítku, a chlapovi zase to "zdržování" při počátečních a závěrečných formalitách - hlavně ráno brblal, že jsme už dvě hodiny mohli šlapat
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 20:57
- Nahlásit
Ketrin
To mi povídej, s ranním startováním. Já bych klidně vyrazila za prvního rozbřesku Když je start v 7, tak to je pomalu svátek Jinak jsou starty většinou mezi 8 až půl desátou, hrůza - pro nás, zvláště v letních vedrech. To se mi líbí na longách, že druhý den vyrážíme/pokračujeme za kuropění. Rána na horách jsou neopakovatelná!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:07
- Nahlásit
Zdravíme všechny!!
Hlásíme se z Albeře, respektive já z malého odskočení do práce. Na táboře je fajn, hrozně mě mrzí, že tam nemůžu být pořád s nimi.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:13
- Nahlásit
bilksa
Mě mrzí, že tam letos nejsem vůbec, všechnu dovolenou spotřebovali štěňáci. Všechny pozdravuju a ať vám vydrží počasí!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:15
- Nahlásit
bilksa
Užívejte si to, cvičte a houbařte, my jsme včera zrovna vzpomínali s Karlem na albeřáckou kulajdu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
jana33
Já nehoubařím, máme hub mraky doma, tak už bysme s tím neměli co dělat.
Charlottka cvičí báječně, dělá mi ohromnou radost, holka. Hrozně mě mrzí, že si nezacvičíme Platošův pohár.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:37
- Nahlásit
si nezacvičíme Platošův pohár. a proč ne?
Všechny pozdravuju, ještě že tam nejsem, z té jejich úžasné stravy bych určitě nabrala aspoň 3 kg
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 15:45
- Nahlásit
bilksa
Já už to taky nemám kam dávat,ale přece to v tom lese nenechám
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 17:36
- Nahlásit
jana33
přece to v tom lese nenechám
jo, to jsem si taky dneska ráno říkala a doplatila na to... musela jsem si sundat tričko a dát do něj hřibany a nechala jsem v lese vodítko...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 18:15
- Nahlásit
Ketrin
Musím ve čtvrtek zase do práce...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 18:27
- Nahlásit
musela jsem si sundat tričko
A tos šla domů nahatá?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 19:10
- Nahlásit
Se taky vypravuju na výcvik - odjezd mám zítra a dorazím z práce a doma nablito a Greeny oteklé oko. Tak jsem nevěděla který blije - dala jsem jim rohlík - a za chvíli už jsem to zjistila - blije Greeny - tak doufám, že ho to přejde - dneska má hladovku. Tedy od čeho má oteklé to oko vůbec nevím, doufám, že ho jenom něco štíplo - vypadá jak Quasimodo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:01
- Nahlásit
Vlasta
Tak snad bude v pořádku,nám od soboty zase kulhá Samouš, je to děs
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
jana33
A tos šla domů nahatá?
ale néé nosím ještě vestu...
ale jinak pod tím nic a samozřejmě že když jsem si myslela, že domů dorazím nepovšimnutá, tak potkám sousedku s LR a jednoho žáka ze základky se psem a oba si chtěli povídat...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:33
- Nahlásit
jana33 Jj, jsou to s nima starosti, Greeny mimo asi 2-3 průjmů nikdy s ničím nemarodil - a teď zrovna před výcvikem tohle. Už vařím rýži na ráno - preventivně - průjem nemá. A ještě si skočím pro probiotika. Potřebuju aby byl ve formě a řádně to všechno při výcviku nastudoval
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:38
- Nahlásit
Vlasta
Klasika,vědí,kdy si to vybrat. Sam zas kulhá,protože jsem se rouhala - v pátek jsem říkala kamarádce, jak za poslední dva roky až na Fančinu panostitidu všichni psiska zdravý a v sobotu začal kulhat
Eda
Doufám,že vestička má hezký průramky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:08
- Nahlásit
jana33
Třeba Sam jen někde blbě šláp a bude to dobrý...
já si dnes večer na nohu stáleještě bolavou z dogtreku upustila psí misku - aúúú
Vlasta to je vždycky tak, když se to nejmíň hodí. V neděli jsem se před návštěvou vychloubala čistotným kocourem, který nikdy nic doma neprovedl, načež vzápětí přišel seshora synek s informací, že se mu vyblil do postele
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 09:03 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Ketrin že se mu vyblil do postele
hm, to muselo být dobrý
Já balím a už jsem na dvou obr taškách a stále ještě nemám asi všechno - jedu 20km a vypadá to, že se stěhujeme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:06
- Nahlásit
Ketrin
On si spíš něco zapíchnul do tlapky,ale není nic vidět a vyhnisat mu to taky nechce. Takže si to furt líže,pajdá,a když mu na nohu stoupla Fanyna,tak zařval,jak kdyby mu tu nohu řezali.
Vlasta
To chápu. A třičtvtě věcí je psa,ne?
|