Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:45
- Nahlásit

Vlasta
No jo, možná by to pomohlo, musím kvůli ní přiobjednat další víno, jak chlastá... A vypadá fakt líp než já. Já jdu odpoledne na nákup do lékárny...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:46
- Nahlásit

Mira A
No to už tedy roste a je co nosit - na táboře hooodně foťte a't se máme čím kochat jo???
To platí i pro Zuzku a Bilsku - ta se tady dlouho neukázala - jestli ona nepije s tou pacoškou...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

bilksa
hm tak to se povedlo - o minutu jsme se minuly příspěvkem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:49
- Nahlásit

Mira A
Cestovní ne,ale mám kovovou velkou rozkládací...

Mira A
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:51
- Nahlásit

Zuzana T
A vešla by se ti do auta? Na tohle jsme nějak nepomysleli, že bychom ji mohli potřebovat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 09:57
- Nahlásit

Mira A
No beru kvůli Vám už střihací stůl,když nebude jiné řešení,tak jí vezmu,ale zkus se ,prosím zeptat Evky H.,ta má plátěnou ohrádku,jestli by ji nevzala ona.
Vlasta
|Monča se dneska poprvé po dvou měsících vyspala celou noc bez křečí a ....,ráno prý trochu ještě byly,ale už z ní nevychází krvavá pěna.Udělaly jsme rozpis užívání léků a jídla po třech hodinách,tak snad už se to obrací k lepšímu.Bohužel si lékařka myslí,že se jedná o Crohna,ale při dobré životosprávě a hlavně dietní kázni se dá držet v klidové formě,ale je to " partner " na celý život.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:29
- Nahlásit

Zuzana T
Jééžíš, vůbec nevím co je Crohn ? To jsou ale tukani doktoři, tak 2 měsíce ji nechají trpět co?

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:37
- Nahlásit

Zuzana T
Ježiš, chudinka, krvavá pěna? Ta musela trpět... To je mi jí moc líto. Já si pamatuju, když mě tady u nás "úspěšně" léčili alergii, a to tak, že jsem nesměla jíst to, co mi vadilo. Začalo to kuřecím, pak to bylo všechno maso, pak všechno, co obsahovalo vejce, mlíko a takhle se to nabalovalo, až jsem nesměla nic. TO už se mě naštěstí ujala teta, co dělala vrchní sestru na Bulovce a domluvila mi návštěvu u nejlepšího alergologa u nás. Od té doby mám alergii pod kontrolou a astma taky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:39
- Nahlásit

Vlasta
s pacoškou nepiju, teď mi přišla tvrdit, že si chudinka tu minulou skleničku vylila, tak proto musí hned pro další. Prdlajs, uklízela jsem tam a má suchý koberec... Já už mám v sobě 6 hrníček čaje, lítám na záchod, ale babička říká, že bacil musí z těla ven, tak se snažím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

bilksa
taky jsem si to teď četla co to je - no nic moc tedy
Chtělo by to českého doktora Hause - na určení správné diagnozy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:43
- Nahlásit

bilksa
to bude normál notorka, dej jí celou flašku sebou- ať se necárá furt tam a zpátky a nebo kdyby se jí zase vylila, tak raději dvě

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:44
- Nahlásit

Vlasta
Hlavně, aby se dostala do nějakýho normálního stavu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 10:57
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Jj společnými silami to zvládneme - je to mladý organismus,tak musí bojovat.
Dneska jsem nemusela řešit Monču,tak mne hnedka přepadla teta Migréna,abych se třeba nenudila.Zatím páčko

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 11:32
- Nahlásit

Zuzana T
Ty si taky užiješ, viď? Jen aby nebyl chvilku klid...

Mně se právě ta nemocná ožrala poblila do peřin... Nasazuju gumový rukavice a musím to jít namočit, takhle to do prádelny dát nemůžu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:05
- Nahlásit

bilksa
Tak to Tě lituju, měla by Ti dát speciální poplatek za ztížené podmínky k práci. To jste jako lázně a nebo penzion?

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:39
- Nahlásit

Vlasta
Penzion, kde jsou ubytovaní lázeňští hosté. Docházejí na lázně na procedury a na jídlo. Takhle je v Třeboni 2/3 penzionů, mají smlouvu s lázněma.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:58
- Nahlásit

bilksa
a to má ty lázně na pojišťovnu? Asi si je platí ne? Přece by jí na to přišli když je furt nalitá a poslali by ji domů.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:01 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Má je na pojišťovnu, ona teď marodí, takže tam nechodí. A stejně to tu nijak nehrotí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:37
- Nahlásit

Četli jste to??

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6905132/Labradorky .php

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 17:46
- Nahlásit

bilksa hm to je smutné - všichni mají astma snad si je vezme někdo kdo je bude mít rád.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 17:54
- Nahlásit

Vlasta
Je mi z toho smutno.... Já jsem taky měla silnou alergii na psy a astma mám taky a pak alergie sama odezněla. Asi jsem měla štěstí, nebo nevím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:41
- Nahlásit

http://www.cathinglis.com/page7.htm

tady nějakí angličanka maluje koně a psy - moooc hezké obrázky!

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 19:50
- Nahlásit

Krásný... Sestřenka má krásně namalované hlavy svých dvou psů a bude si je nechávat vytetovat. S tím já už tak nesouhlasím, ale obrázky jsou to fakt pěkný.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 20:52 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak to s Albeří vypadá čím dál tím hůř. Je mi zle a pochybuju, že mě to do zítra přejde. Mě fakt trefí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:28
- Nahlásit

bilksa kup si Nurofen - udrží tě funkční, tedy ne že by léčil, ale mě vždy pomohl překonat nejhorší. A ještě lepší je slivovice s medem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:41
- Nahlásit

Vlasta
Koupím, dneska už je to trochu lepší, při nejhorším budu cvičit jen dopoledne a odpo si lehnu a snad to bude za dva dny lepší.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:59
- Nahlásit

Fotoreportáž a ještě něco navíc z 2. ročníku Jizerskohorského dogtrekkingu
http://zufrik.rajce.idnes.cz/2010_08_22-Jizerskoho rsky_dogtrekking/

Žufrik překvapil a doťapali jsme si spolu pro 3.místo (obvykle totiž končíme na 5.místě ) a Helena s Coralii doťápla na 5. místě vě své kategorii !!

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:08
- Nahlásit

bilksa
domluvila mi návštěvu u nejlepšího alergologa u nás
a kdo je to, smím-li se zeptat? taky bych teď potřebovala...

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:14
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
gratulujeme samozřejmě!!!
Helena s Coralii doťápla na 5. místě vě své kategorii !!
velký obdiv!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Gratuluju a obzvlášť Helče, úžasný umístění na premiéru

My byli dneska a v pátek s Fančou cvičit na vodě a moc jí to jde,je to šikulka Včera jsme se byli podívat kousek odsud na lesní zkoušky,ale to byl teda děs, organizace šílená, rozhodčí fakt podivnej.... aspoň víme,kam příští rok ne

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání