Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:35
- Nahlásit

jana33 no asi jo, bude nás víc psů na pokojích - takže kennelka,abychom se vyspali, žrádlo,misky,deka na přikrytí postele, deky na leženípro psy, velké osušky na sušení - ayb zase tak moc nesmrděli, psí lékarnička - fakt hustý - výprava jak na expedici. Do toho od rána volají z práce, řeším ještě za pochodu problémy s jedním skladem - ještě musím nakoupit - ještě že mám dovču už ode dneška - ale už jsem šéfovi říkala, že to není dovča, ale teror.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:53
- Nahlásit

Vlasta
A teď si to vynásob čtyřikrát, teda kromě kenelky a uvidíš,jak jezdíme my. Já a Karel dvě tričky spodní prádlo,tepláky a boty a kvůli věcem pro psy se nevejdem do auta

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:28
- Nahlásit

jana33
Ty máš 4 psy?

Vlasta
No já dneska taky budu balit, abych se s tím zítra nezdržovala. A už teď mám seznam jako blázen, snad na nic nezapomenu.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:59
- Nahlásit

EvkaS
Jasně

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:15
- Nahlásit

jana33
Ty se máš.
A jak Fanča s kastrací? Už je to asi úplně ok, když už cvičíte, co?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 14:29
- Nahlásit

Tak má dobaledo a na zadních sedačkách je věcí skoro až do stropu auta. Greenymu otok zpod oka nahoře jde dolů přes střed nosu - vůbec nic mu tam nemůžu najít - má to prostě jenom oteklé, ale tím že teď leze otok dolů to vypadá ještě hůř než předtím. Tak nevím, můj veterinář má dovču až do konce měsíce - šla bych mu to ukázat - těm ostatním moc nevěřím.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 14:42
- Nahlásit

EvkaS
Fanča byla podle svého úplně v pohodě dva dny po kastraci už je to tři týdny,takže je schopná všeho, jizvu má krásnou a tím,že dostala samovstřebávací stehy, jsme nemuseli ani na kontrolu
Btw máme 3 labroše a kříženýho jagdteriéra. A časem snad přibude ta borderteriérka

Vlasta
To ho asi fakt něco ďoblo,když byla Fanča malá a něco jí bodlo,tak se jí ten otok taky stěhovl,vet mi vysvětloval,že to je přebytečná lymfa,které chvíli trvá než se vstřebá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

jana33 no tak jsme ještě zaběhli na veterinu - veterinářku mi doporučila střihačka, která sousedí střihárnou s ordinací doktora ke kterému chodím normálně - tak dostal injekci na potlačení alergické reakce a antibiotikovou preventivně proti zánětu a opftalmoframykoin mastičku do oka. Zítra ho mám šetřit a pokud to bude dobré, tak můžeme cvičit normálně. Taky říkala, že to byla nějaká muchnička - že to po jejich píchnutí hodně otéká. Možná s tím souviselo i to včerejší zvracení. Tak vyrážíme na Doksy.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 07:56
- Nahlásit

No tak Laruška dneska začala opět hárat a odpolko odjíždíme na ten výcvik. Ještě že je jedna skupinka jen fenky. Ale že si to umí naplánovat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:26
- Nahlásit

EvkaS
A bude ti háravka cvičit? Bresta vždy když hárá, je jak ukňouraná spící panna (normálně akční, veselá čuba)

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:44
- Nahlásit

Ketrin
No jak bych to řekla. Lara to má tak, že vždy tak 2-3 týdny před háráním přestává chápat co po ní chci - většinou říkám diagnóza "mozek chybí" . Při hárání je to o fousek lepší. A úplně rapidní vzestup (k lepšímu) má ihned po ukončení hárání. Takže cvičit budeme, ale jen lehčí věcí a hlavně budeme koukat, protože z toho si člověk taky hodně vezme. A když to bude velká krize, tak cvičit nebudeme. A vezmu si jen Bocku na ty lovecké disciplíny.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:30
- Nahlásit

Ahoj všem! Tak Platošák opravdu nevyšel, zkoušela jsem si ještě vyměnit službu, ale kolegyně už něco měla. Zítra se tam jedu jen podívat na veverky.

V sobotu se chystáme do Bolky, vyrážíte někdo??

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 22:16
- Nahlásit

bilksa
jo my...nase premiera

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 22:44
- Nahlásit

hab a Archie
Neboj, to bude dobrý. Důležitý je koukat po rozhodčím a po ostatních, co dělají. Pak se chytneš.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 13:42
- Nahlásit

bilksa
ja vystavovat nebudu,nemam na to nervyto bude mit na starosti nase chovatelka postoj zvladam ale na me je to moc lidi

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 16:32
- Nahlásit

hab a Archie
No není ani tak důležitý, jestli postoj zvládáš ty, ale pes...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 18:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar lidičky,jsem zpět z Albeře.Od předvčerejška takřka nemluvím a bolí mne v krku.Můj " něžný" hlásek není skoro slyšet a když,tak jen jakési skřehotání.
Jestli se úplně nepoložím,tak se pojedu podívat do MB,bude tam hodně známých,tak jedu fandit.
Cvičení s Lexy probíhalo velmi dobře,takže mám zase odvahu přihlásit se na PZ.Dokonce jsme z 30ti bodovaných pejsků skončily v Platošově poháru na 2. místě a naše paličatá veteránka Cathy se také tentokrát pochlapila a kravila jen velmi mírně a skončila devátá.
V pátek jsem držela naší skupině veverkářů a i jiným všechny palce.OVVr dopadly skvěle,prošlo všech 16 pejsků,naši týmoví parťáci měli : Apollo 232 b.,Freya 222b.a klucí Chunny a Béďa Od Hradu Veveří byli také super.Všichni pejsci se snažili a dokonce ti,kterým se nedávala velká naděje na úspěch se vytáhli a poslouchali pánečky.Po vyhlášení začalo pršet a tak naše chatka sbalila a vyrazila domů.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 19:28
- Nahlásit

bilksa
samozrejme jsem myslela psa uvidime jestli nebude kravit,coz jde male dablici moc dobre

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 20:14
- Nahlásit

Zuzana T
Gratuluju k druhýmu místu,to je pěknej úspěch kdo vyhrál?

hab a Archie
Neboj,mlaďošům se kravení docela toleruje

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:02
- Nahlásit

jana33
Dantes Aurea Rosa alias Rony,třetí byla Fiona od Jakuba Krčína .
Tedy popravdě jedinný pes s plným počtem bodů (20) byla Dorris Aurea Rosa,kterou vedla maminka Evči P.,ale ta šla jaksi mimo a dostala jen čestnou cenu a maminka sklidila velký potlesk .Lexy měla 19 bodů.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:57 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Zdravím všechny z výcvikového pobytu s Wolfgangem u Doks. Mám Vás všechny pozdravovat také od Vlasty. Je to tady naprosto skvělé. Lara navzdory hárání pracuje hezky a Bocka nakonec taky (ale jen tu loveckou část). Greeneček je také velmi šikovný. Panuje tu naprosto skvělá atmosféra. Takhle jsem se nenasmála už strašně dlouho.
Zítra jedu na výstavu do MB, tak se těším, že se tam s Vámi některými uvidím. Jedu jen jako divák. Bocka není absolutně ve výstavní kondici.
Všem, kdož složili úspěšně OVVR moc a moc gratuluji!! My se připravujeme opět na WT a podzimní zkoušky.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 10:52
- Nahlásit

Zuzana T
To je super,že vyhráli s Dantesem,oni letos fakt válí a moc jim to přeju,protože jseem zažila ty začátky,kdy byl Dantík mouchy snězte si mě a panička nevěděla,jak na něj,ale nevzdali se,dali tomu čas a teď má super výsledky

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

Btw ještěže mě nenapadlo hlásit Boleslav - v mezitřídě první pes mastodont, druhej výška přes šedesát a 45 kilo a to v sedmnácti měsících,to je fakt hukot

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:22
- Nahlásit

Tak jsme zpátky z Bolky, dneska den blbec:

vstávala jsem v půl pátý, sednu do auta a špatně stíraly stěrače, tak jsem si koupila v Praze nový, chlápek od obsluhy mi je nandal, že budou držet. Hmmm, tak nedržely: každých 10km jsme stáli a snažili se to opravit, to nešlo a zrovna lilo jako z konve..... V Bolce totální zácpy, čtvrt hoďky jsem popojížděla v koloně, pak jsme se se sestřenkou prohodily, já zbalila Charlotte a mazala pěšky. U kruhu nával, bahno a já bez přístřešku a židliček, tak jsem si alespoň udělala radost a koupila si stan a židličky.

Přestalo pršet...., jen co jsme měli nastoupit do kruhu, začalo... No i přes všechny tyhle šílenosti se Charlotte krásně předváděla a i přes to, že rozhodčí absolutně nebral zlatou barvu a většinu vyházel jsme dostali známku výborná 4, což je na nás úspěch, takže jsem moc ráda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:32
- Nahlásit

bilksa
Já už jsem též doma v teple.Výstava se mi líbila,hlavně proto,že jsem neměla nerva a nic neměla přihlášeného.Bohužel bylo mokro a občas sprchlo,jinak si myslím,že kruhy i organizace dobrá.Jedno parkoviště bylo podmáčené,takže byla ráno zácpa a navíc před výstavištěm byla i autonehoda.Já jsem zaparkovala asi 400 m ve městě a došla pěšky.
Náš team byl úspěšný a posuzování rozhodčího se mi docela líbilo i přesto,že nemiloval zlatou barvu - s Lexy bych asi měla smolíka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 17:35
- Nahlásit

Zuzana T
To jo, zlatá se mu tedy napáčila.... Já jsem šťastná jak blecha, no znáš Charlotte, na nás je to myslím velký úspěch. Domů nám nepršelo, tak jsme přežili jízdu s přivázanými stěrači. Stan byl super, bylo tam teplo, horší bylo skládání, nemohli jsme to dát dohromady...

Jinak Kačka, co sem občas zavítá s flatíkem Apolláčkem: V1 CAC, CACIB, dokončen Junior šampion

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 18:24
- Nahlásit

bilksa
No super úspěch a jak dopadl ten 10ti měsíční flatík od tebe z chatky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:48
- Nahlásit

Zuzana T
Výborný 2

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 19:52
- Nahlásit

bilksa
Hezkýý.Toho mladého vítěze znám i jeho majitelku,žádná ostuda,že byl za ním.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2010 20:01
- Nahlásit

Tak se sem jdu kouknout na dojmy z vystavy a kdo jak dopadl o kom nevim a vidim, ze uz jsme nahlaseni Dneska byl fakt super den, jsem rada, ze se nam vsem tak darilo. Charlottka byla opet moc krasna jako vzdy a mam velkou radost, ze jste se umistili, ja to tusila, ze to vyjde

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání