| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
Vlasta
No tak to, co píšeš ještě není tak hrozné... U markingu se teda evidentně vyřádil, ale nemáte nulu a to je důležitý!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
Petra Bailie Jo to je fakt, teď máme velký prostor pro zlepšení jsme si to fakt užili a já mám z PP vodky ve třetí ceně - jsem celou dobu špekulovala že další disciplínu odstoupím abych to neměla napsané a nějak jsem k tomu neměla pořád odvahu a taky mi to bylo blbé - tož jsem to přežila až do konce.
A ještě celou dobu s vodou v gumácích - jsem si vzala nízké kotníčkové gumáky ( i když mám vysoké) protože jsem usoudila, že stačí na mokrou trávu- noooo tak nestačily - louka tam byla zaplavená tak do půli lýtek, na začátku jsem se vyhýbala ale na prvním rákosí už nebylo kam, takže na povel rozhodčího běžte si kolem rákosí jsem udělala krok a jenom jsem ucítila jak natéká do těch blbých gumáků vrchem, ještě jsem měla silné ponožky, ty se nacucaly - idylka - na konci jsem měla pocit, že už se mi sloupávají nehty. Střelec mě utěšoval, že to neva, že za chvíli se to uvnitř zahřeje - zase je fakt že nekecal - zahřálo... ještě že jsem měla v autě náhradné boty a ponožky - to byla úleva když jsem se přezula.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 14:14
- Nahlásit
Vlasta
Tak to moc dobře znám, takhle to mám každou naháňku, taky mám jen krátké holínky, tak se vždycky těším, až se přezuju.
Alel je fakt, že se ta voda zahřeje.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:38
- Nahlásit
Zdar všem.
Tak jsem zase doma a jen koukám,co se kolem nás děje. Sotva jsem se doma vybalili,odstěhovali karavan na Chodov na parkoviště,přišly kroupy jako pinpongáče a rázem máme šrot z karavanu a auto jak po neštovicích. Krásné metrové převisy muškátů na balkóně vzaly za své a z kytiček je sekaný špenát.V práci jsou stavaři ve skluzu,přesto radnice trvá na otevření a vaření 1.9.,dokonce tam chtějí pozvat 2.9. " kluky v akci " na kuchařskou show!!! Ale kdy se máme s vybavením nastěhovat a nechat zavézt zbožím my,to jaksi nedomysleli..... K tomu máme synovu partnerku v nemocnici s dost vážnými problémy se žaludkem a střevy,no prostě paráda.
Ještě,že štěňátka jsou v pohodě jako třeba naše Růžovka -
http://papaja28.rajce.idnes.cz/Dokumenty/#15082010 026.jpg
Míro kde jsi - co je s Aragornem???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:51
- Nahlásit
Jéé Zuzko, už dost s těma jobovkama..... to je děs. To video je boží, Růžovka se má očividně skvěle!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 21:25
- Nahlásit
Vlasta
Obrovská gratulace, že kravil,na to se vykašl,hlavně,že to máte.
My včera měli doma tak pětitýdenní štěndo jezevčíka-Karel šel s kamarádem ráno na srnce a místo toho vylovil ve vedlejší vesnici ze strouhy štěně. Tak jsme ho opečovali, nakrmili, utěšili, on nám za to všechno počůral a odpol jsme ho odvezli majitelům - zjistili jsme,kde maj štěňata. Uteklo,spadlo do strouhy a už se nebylo schopný dostat ven.Ale byl to teda dáreček,pět týdnů a na dospěláky cenil zuby,že k němu nikdy čmuchat nebude, a když jsme ho nechtěli vysadit na lavici,vydržel v kuse 40 minut ječet než usnul vyčerpáním ale Ferda v něm zjevně rozpoznal stejnýho grázlíka a zamiloval se do něho,hlídal ho a dokonce se ho snažil poponášet za kůži v tlamě. A když jsme se vrátili bez něj,tak ho hledal a teď je smutnej a nežere. Se v něm probudili otcovský sklony
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 07:17
- Nahlásit
jana33
jéé to je pěkný, to měl jezevčíček velké štístko!
My jsme na těch zkouškách při nástupu byli svědky "venčení" takového malého psíka s ochrnutýma zadníma nohama - pokaděná celá zadní část co ji táhnul za sebou - fakT děsný, prý patřil někomu co bydlí na té návsi a takto ho posílají vyvenčit - lidi ze zkoušek si mysleli že ho tam někdo vyhodil, tak se sháněl veterinář na utracení - byl to fakt humus, nevím proč ho nechávali tak trápit.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 09:05
- Nahlásit
Vlasta
Gratulace ke zkouškám! Je to pes v obtížným věku, tak má nárok kravit o třetích cenách kvůli markingu bych mohla dlooouho vyprávět!
jana33
u nás byl v sobotu na návštěvě jezevčík jménem Tkanička, ale se psy se nechtěl moc bavit - holt už stařík. Jinak mám pořád plný barák návštěv, lidí a dětí,takže je rušno a psi maj pořád nějakou zábavu. A zjistila jsem, že Bresta začíná hůř slyšet, tak jsem si tak nějak začala uvědomovat její věk (pozítří 10)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:01
- Nahlásit
Ketrin1
Jen jestli to nebude selektivní hluchota
My byli v lese a děs běs, hodinu jsem houbařila a další hodinu a půl jsem se snažila vyhnout nájezdu lidí. šli jsme před sedmou,asi budeme muset vyrážet v šest.Přestávám mít ráda houby, všude kde venčíme a během roku tu není ani noha, jsou nájezdy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:01
- Nahlásit
Ketrin1
fakt nevím co ho to popadlo - marking bych předtím řekla, že má na 100%. Potom už mi bylo celkem jedno to hejno trojek co jsme získali, mrzí mě jenom 3 za klid na stanovišti a za vodění.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:03
- Nahlásit
Vlasta
Zas to tak neprožívej,trojka je přece super. Hele a přitom klidu dali trojku jen za to,že si z lehu sedl?To jsem myslela,že nevadí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:08
- Nahlásit
jana33
selektivní hluchota
e-e, fakt není. Odzkoušeno rachtáním piksly s piškotama - tomu snad věříš Ale hlavně že reaguje venku na píšťalku.
Vlasta
nevím co ho to popadlo
to je právě ono, to jsou prostě ti klucííí a jak píše Jana, trojka je krásná známka! Hlavně v porovnání s nulou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:21
- Nahlásit
Ketrin1
Já myslím,že nejen klucííí
Odzkoušeno rachtáním piksly s piškotama
Tak to jo,holt mladice už není
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:56
- Nahlásit
jana33
Jo měla jsem ho odpoutaného a bylo to docela dlouhé, tak si sedl a ještě jednou poposedl - ale nevstal, ani se nebál - rozhodčí stál hned u nás a tak za hned komentoval že neklid. Bavila jsem se o tom z výcvikářkou, říkala že toto je pro psy docela vopruz, protože nikde nic nepadá a tak nechápou co se děje, že v praxi se toto nestává. Jsem zvědavá až budou výsledky na KCHLS co dostal pán stojící asi 4-5 psů ode mě - měl goldena na vodítku a pes se cukal tam a zpátky a chtěl zdrhnout..... jednoho flata tam vyhodili za kňučení. A potom prý jsou OMSové blbé - tak to bych neřekla...ale uvidím jak se mi to bude líbit příště.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:15
- Nahlásit
Vlasta
Všecko je o rozhodčích - zejména o vrchním, jak si to pořeší a ohlídá. Byla jsem třeba na suprových OMSovkách, kde rozh. i když neretrívráři, pískali perfektně, a na jiných, kde debil rozhodčí - mistr světa - ani neznal řád a disciplínu připravil tak, že nešla dokončit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:33
- Nahlásit
Ketrin1
To mi něco připomíná... Takhle přesně to bylo u nás... Já už k nám na OMSový teda nejdu, fakt mě naštvali a ještě ty urážky, když jsem si dovolila něco říct. Že jsou rozhodčí ve věku mýho táty přece neznamená, že mě můžou urážet...
Zuzana T
Teda Zuzí, už s tímhle dost!! Teď taky pozitivní zprávy, držím palce, ať se všechno rychle vrátí do normálu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:01
- Nahlásit
bilksa
Já bych klidně být tebou šla,ale jinam,jak píše Ketrin,je to o lidech,jako všude. Co jsem slyšela z nějakejch klubovek,tak to je taky někdy ostuda než co jinýho.
Já se v sobotu jedu s kamarádem myslivcem podívat na teplickej okres na zkoušky,jen nevím na jaký,on neví a na netu to nemaj,tak to bude překvápko.Ale myslím,že to budou lesní
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:03
- Nahlásit
No dyt jsem taky psala, že k NÁM už nepůjdu... Jinam to snad ještě někdy zkusit půjdeme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:32
- Nahlásit
bilksa já to taky budu zkoušet dál - ale právě nevím kam dřív, teď máme 4 denní tréning s Wolfgangem Harrerem, tak to se fakt těším, minule to bylo super, potom jsem týden v Praze a jsou WT, hned po nich začátkem října máme zkoušky Obedience u nás na cvičáku - tam jsem se přihlásila taky, ale ouha, ve stejný termín je finále WT a to už nestíhám. Ještě jestli RK udělá na Kono WT - to bych taky šla. A koncem října bych chtěla podzimky, akorát mi nějak nevychází čas na výcvik
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:57
- Nahlásit
Vlasta
Taky pěkný!! Já chci taky vyrazit na podzimky, tak uvidím ještě kam. Výcvik taky teď pokulhával, tak se těším na Albeř, až si zase zacvičíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:16
- Nahlásit
To my letos asi nic- poslední vodky v blízkosti jsou za dva týdny a to prostě nestíháme a na podzimky asi ještě nemá. Ale zjistila jsem,že 28. října jsou na Praze východ vlohy,tak možná půjdeme na ně a na opravdový zkoušky příští rok.
Ke všemu si blbka dneska strhla kůži mezi polštářkama na jedný pacce,takže kulhá
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 07:47
- Nahlásit
Dobré ráno všem.
Tak jsem nakonec po váhání přihlásila klubovku v Oslavanech. Doufám, že Bocka do té doby trochu obroste a hlavně, že nebude hárat. S Larou jsem byla u veta, protože mi týden hárala a teď nic, tak jsem nevěděla, zda je to normální? Jsem z toho taková rozmrzelá. Nějak se mi nedaří nic na co sáhnu. Tenhle rok je takový nějaký špatný.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 08:01
- Nahlásit
Vlasta
Na CL bývaly vždycky pozimky koncem října. Ale zas je riziko že tam narazíte na toho blba rozhodčího, co o něm píšu výše.
jana33
strhla kůži mezi polštářkama Co dělala?
Borgovi se ta packa po měsíci!! snad konečně hojí. On teda lítal pořád, ale vždycky mu to zas začalo krvácet, teprve poslední týden už konečně ne.Dnes přijede jedna známá s čubou, abych jí pomohla s barvou, doufám že nebude vichřice a liják jako včera
EvkaS
mi týden hárala a teď nic
To se mi jednou stalo s Brestou - začala barvit, po pár dnech si dala pauzu a pak pokračovala. Zrovna jsem ji chtěla krýt a nevěděla jsem, kdy jet - navíc to nebylo zrovna za rohem.
Nakonec jsem se pro jistotu spolehla na progesteron a vyšlo to - bylo z toho 9 štěňat, mj.Borgo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:06
- Nahlásit
Ketrin1
Já pojedu znovu pokořit Malešov - ten je taky koncem října, prostě to nějak zvládnu!
Akorát mě štve ten stejný termín finále WT v Táboře a našich OB zkoušek na cvičáku.
EvkaS
Nezoufej, zase bude lépe! Já se držím rozhodnutí a letos na výstavy nejedu, za rok začnem až v Brně - třeba už budeme dospělí... Míša večer říkala, že má nové fotky z WT na stránkách - jdu se podívat...
Nějak tady chybí Zuzka a Míra...... kde jste????
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:14
- Nahlásit
Dobré ránko všem!
EvkaS
U nás taky nic moc - čekala jsem na pracovní certifikát, ten ještě stále nedorazil... Už jsou to tři týdny, v pátek jsem jim psala a ani neodpověděli. Tak fakt nevím. Nehlásila jsem tak ani Oslavany.
Brita si při posledním tréninku flyballu udělala taky úraz: při jednom z odběhů chytla tenisák a začala strašně kňučet a rvát si packy do tlamy. Brácha se šel podívat, co se děje a našel spoušť, z tlamy se řinula krev a padaly zbytky zubů. Na veterině vytáhli střep ze zubu, který se jí vrazil do horního patra, dostala injekci proti bolesti a s tím, že nemají vybevení nás druhý den poslali do Budějovic. A že to vypadá na operaci - měla odhalený krčky a ze dvou stoliček jí zbyly sotva půlky. Naštěstí jsme se na veterině domluvili, že jestli se jí dásně stáhnou a nebude mít záněty, necháme to tak.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:18
- Nahlásit
bilksa
jééžiš, to v tom míčku bylo sklo? A nebo kde ho nabrala???
EvkaS
tak jsem se koukala k Míše - a zatím to tam nemá
A mě zítra přijdou ty nové gumáky - vzala jsem si o číslo větší, tak doufám, že padnou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Čus - mám fofry v práci,odpolko stříhám samé zlaté chlupy,lítám do nemocnice a likviduji prádlo z dovolené.No prostě paráda.
Evko - Lexy a co vím ,tak dvě další feny,co letos porodily si přerušily hárání zhruba po třech - pěti dnech a pak začaly hárat na novo a podle progesteronu to bylo jako by to první krvácení a ni háráním nebylo.Z toho si nic nedělej - asi nechtěla jít Laruš na ty vodky,tak to hrála
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:27
- Nahlásit
bilksa
Taková spoušť z tenisáku??! ty jo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:44
- Nahlásit
Ketrin1
Asi v lese šlápla na kámen tak šikovně,že si ho vrazila doprostřed tlapky. Tady jsou v lese kamenný zídky,snad pozůstatky pravěkejch sídlišť a jak je mokro,tak ty kameny děsně kloužou,ale logicky to pséci jaksi neberou v potaz. Ale teď už nekulhá,takže to snad bude dobrý. Za to mě díky počasí hezky chytlo koleno,tak se belhám.
Ad výstavy - ještěže už taky nic neplánujeme, Fandul je zas odhadem o nějaký dvě kila lehčí Až začnou hony a naháňky,budu jí muset dávat k večeři asi celou krávu,aby nehubla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:56
- Nahlásit
Vlasta Ketrin1
Ona ho jen v běhu chytla a bylo to, vůbec nic v něm nebylo, ale kdysi Brita přerazila při aportování sušák, takový ten rozkládací, narazila do něho a přerazila asi 10cm hliníkovou tyč, měla sedřenou kůži skoro po celým čumáku, tak si možná tenkrát ty stoličky naštípla, vydrželo to 4 roky a teď asi hodně zkousla a praskly. Je vidět, že jí to ještě bolí, ale lepší se to.
|