| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:50
- Nahlásit
Jo a jestli to jsou LZ, tak na barvu to chce určitě klobouk.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:51
- Nahlásit
Ketrin1
My jdeme jenom na vodky - já abych měla klubové a Evka poprvé, tak držte palce!!!
Prosím proč má být klobouk na barvu?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:57
- Nahlásit
Vlasta
Ahá-už to vidím, píšeš o rákosí, jsem nepozorná
Na konci barvy se vzdává čest zvěři, smeká se a dostaneš zálomek (= větvičku), který nosíš do západu slunce... prostě tradice. Když nemáš klobouk, nemáš si to kam dát a cítíš se blbě - vlastní zkušenost kdysi dávno z prvních BZ.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:32
- Nahlásit
Vlasta
Ketrin1
Tak já jdu komplet v zeleným i kdyby já nevim co. Raději nebudu dráždit a vyčnívat. To já nerada. Tedy jestli nebudeme perlit s tím rákosem, to pak budu vyčnívat velice.
Na myslivecké kloboučky už jsem taky koukala. Letos ho potřebovat nebudu, ale kdo ví, třeba se příští rok zadaří a půjdeme na LZ. Moc ráda bych (doufám, že stejné stanovisko se mnou bude sdílet i moje chlupatice ).
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:43
- Nahlásit
EvkaS
Ketrin1
no jo, tak alespoň to víme - co a jak - mě vždycky připadal klobouk drahý a zbytečný a navíc mi nesluší - ale asi to budu muset nějak řešit. Evi na Lesky nepůjdeme, půjdeme rovnou na Všestranky ne? Tam je taky barva. Jako abychom neztrácely čas ...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:31 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit
Ketrin1
Do mordparty se ještě řadí rozhodčí Milan Nosek a po Východočeském derby bych tuto partu rozšířila ještě o p. Horynu a Danielovského, kteří se na PZ na markingu taky vyřádili. Co naplat, když psi u toho převážně více či méně slídili, tak ani jinak nemohli. Jinak snižovali pomocnou známku z přinášení v našem případě u vody, kde byl Řezníček s kolegyní i za to, že jednou pes neplaval přímo k vůdci a jednou za to, že přišel ke mě z boku a já jsem se úkrokem natočila. Mazurku si mám nechat na bál, řekl Řezníček.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:48
- Nahlásit
Ahoj,holky na zkouškách se držte a dejte vědět,jak jste pochodily.My tu užíváme sluníčka,Evko - Lexy se začíná podobat Larušce,chlupy z ní padají po hrstech a nemůžu ji pořád nijak zvlášť vykrmit.Jak řikal Míra - v našem případě: Zrzavá ,hubená s ko....! .Jinak si tu žijeme v poklídku,lexy nesmutní,snaží se mě utopit v moři,protože mi leze furt na záda.Cathy je zase jako dámička u břehu a loví kaminky,pouze plave pro aport - jinak se nenamáhá.Bydlíme u vjezdu do kempu,takže obě dámy leží na cestě a lustrují každého příchozího...
Tak zatím páčko zase za čásek...
Míro,jak to vypadá s Aragornem?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:58
- Nahlásit
Zuzana T Ahoj - neříkej že Cathy u toho vchodu i každého po svém vítá - to musí být sranda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2010 18:59
- Nahlásit
Marie Šustová
Mazurku si mám nechat na bál,
no jak vidím, máme se na co těšit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:42
- Nahlásit
Taky u Vás tak lije?? Tady nepřetržitě od rána a skutečně hodně prší - za chvíli vyrážíme cvičit na vodky - tak to psi ani nepoznají kdy jsou v rybníce a kdy na souši.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:12
- Nahlásit
Jj,chčije a chčije,jak by řekl klasik naštěstí tu nemáme žádnou řeku,ani potok,co by se mohl rozvodnit. Takže nám hrozí jen zešílení z Fanyny Tak si hezky zacvičte,snad bude za týden na zkoušky líp. Btw ještěže jsme měli tu svatbu před týdnem
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 17:50
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj Zuzko s Aroušem nevím, zatím nic. Mám tedy jednu paní, která by ho moc chtěla, i jsem jí už posílal návrh smlouvy, říkala že se do neděle rozhodne, a že už je více méně rozhodnuto, ale ještě se neozvala. Tak nevím co se děje, ale vzhledem k tomu, že teď tu řádí déšt, voda záplavy atd, tak si říkám, jestli nemá jiné starosti.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:19
- Nahlásit
Mira A
No my tady situaci na Liberecku a jinde také sledujeme,je to hrůza.Argouš brzy vylétne,to nemám obavu.
Vlasto - jojo bučí na každého....
Tak zatím nbazdááár
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 10:43
- Nahlásit
Zuzana T
Vlasto - jojo bučí na každého....
tak to musí být huustýý
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 14:32 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Prosím poraďte, kde nejlépe koupit pláštěnku vhodně barevnou na zkoušky (asi zelenou)? V rybářských potřebách? Možná je to hloupý dotaz, ale já měla plášťěnku naposledy ve školce.
Jinak tak, jak jsme včera zmokli na tréninku, tak to se mi už dlouho nestalo. Ještě dneska suším svojí "nepromokavou" bundu. Ale jinak trénink byl super.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 17:46
- Nahlásit
EvkaS
Rybářský,myslivecký,střelecký potřeby.Já mám z mysliveckejch,ale objednávala jsem to přes net ještě s něčím.
Rostou houby! Karel byl ráno s dospělákama v lese a přinesl úlovek
A psiska nás zachránili před vyhořením, začali zuřivě štěkat na mikrovlnku,až jsem zjistila,že přes dým není skoro vidět
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:21
- Nahlásit
jana33
Z petexu? Oni tam píšou, že dodávají do 1-2 týdnů, což mi přijde hrozně dlouho. Já to potřebuju do pátku. Asi si tam zkusím zavolat.
A psiska nás zachránili před vyhořením
Tak to je od nich hezké.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:51
- Nahlásit
EvkaS
Jj z Petexu,ale jestli chceš jen pláštěnku,tak to poštovný vyjde dráž než celej nákup
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
jana33
Tak já zkusím projít obchody u nás, jestli ji tady taky seženu. Horší to bude asi s velikostí. Jsem prcek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:03
- Nahlásit
EvkaS právě že ne - u nás mají dětské pláštěnky a na dospěláky ne a Tobě nějaká 160 velikost bude - největší dětská je 170.
jana33 to máte šikovné psy - u nás kdyby štěkali v kuchyni tak by se z obýváku ozvalo ať ty psi drží hubu a hořelo by v klidu dál
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:05
- Nahlásit
Vlasta
No,vždyť mě to taky trvalo,než mi to došlo a hlavně už mě to praštilo do nosu, zjevně na mikrovlnku začali řvát,když ještě pro lidskej nos nebylo nic postřehnutelný
EvkaS
Buď dětskou nebo když bude větší,jednoduše ohrneš rukávy,na tom ti nemá,co být velký, všechny pláštěnky jsou obr,abys pod ně mohla nabalená
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:19
- Nahlásit
EvkaS tady jsem našla cenové srovnání pláštěnek:
http://www.srovnanicen.cz/q/Pl%C3%A1%C5%A1t%C4%9Bn ky/
a ty lovecké pláštěnky jsou sice veledrahé, ale vypadají dobře..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:21
- Nahlásit
tady jsou ty lovecké:
http://www.srovnanicen.cz/q/pon%C4%8Do%20zelen%C3% A9/?min=1270
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:22
- Nahlásit
Vlasta
Ty vo..,pláštěnka skoro za dvalitry,to je hukot
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:22
- Nahlásit
já bych na oplátku potřebovala najít zelené gumáky s neoprenem uvnitř - ty stejné jako má Míša.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:25
- Nahlásit
jana33 no ale to je echt gold pláštěnka víš?? Ne, ne já jsem na to taky zírala, ale jak jsem si koupila tu golfovou soupravu, co jsem nedávno zmiňovala, tak včera jsem ji měla na sobě a testem prošla - kalhoty jsem si dala dole přes gumáky a ten matroš s tím teflonem fakt nepromokl. Jediná vada je že má malou kapucu. Myslím, že ty pláštěnky jsou z podobného -asi i lepšího materiálu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:25
- Nahlásit
Vlasta
Nevím,jaký má Míša,ale z mého oblíbeného Petexu holínky s neoprenem mám teda jestli nemáš dětskou velikost,jak tady všichni
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:26
- Nahlásit
jana33 já mám zodpovědně dospělou velikost 39.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:28
- Nahlásit
Vlasta
No,tááák,konečně někdo normální tak tam mrkni,mám z Petexu na teď,opravdu zateplený na zimu tam nemaj,ty mám rybářský
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:30
- Nahlásit
jana33 Tvůj oblíbený Petex taky není nejlevnější - mě by se líbili tyto:
http://www.petex.cz/myslivecke-obleceni/myslivecka -obuv/lovecke-holinky---n-48-033.html
ani jsem se nemusela dívat na cenu abych zjistila, že jsou v tom krámě nejdražší ..... momentálně nosím černé gumáky po dětech a mám pocit, že i já jsem v nich snad jezdila na pionýrský tábor - ale už dosluhují, výhoda je, že jsou lehké a dá se v nich pohodlně chodit.
|