| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Mira A
jo jo, začínají už divočit
tady je ukázka z dnešní návštěvy
pětikorunu bych mu dala...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:32
- Nahlásit
Dobré ráno, tak co budou nové fotky Zuzčiných štěňátek??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:55
- Nahlásit
Vlasta
Ahojda, mi chceme dneska udělat nějeké to větší focení s mými dětmi, ale zatím se nám to tu trochu kaboní, možná sprchne.
Eda
Co pětikorunu, hned dvě!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:59
- Nahlásit
Vlasta
Určitě budou. Je to všechno na Zuzce, fotky jsem jí tam včera nechala, takže až se s nima "popere", tak je určitě zveřejní. Já si dám taky něco málo na stránky.
Mira A
To bude krásné! Děti a štěňátka dohromady!!!
Eda
Štěňátka jsou sladká. Můj přítel může na labíškách očka nechat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:23
- Nahlásit
EvkaS
Mira A
NO tak to se těším - tak ne že to zase budete zdržovat!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:24
- Nahlásit
Eda
Krása tipuju ale, že ta skalka bude, ehm, asi tak za týden vypadat trochu jinak... nebo už vypadá?? - možná si vzpomínáš jak to bylo u nás
my jsme včera slavili - náš junior nakonec jde na tu školu, kam nejvíc chtěl a kam ho původně nevzali - ukázalo se totiž, že udělali chybu ve vyhodnocení přijímaček, čímž se posunul z 8.místa (pod čarou) na 6.místo (nad čarou)
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:36
- Nahlásit
Vlasta
Tak Vlasti, tady můžeš kouknout na uličníky. Postoje si vybere Zuzka na stránky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Ahoj,včera jsem se s tím prala a v půlce mi odešla myš,tak jsem si vypůjčila pidimyš od manželova laptopu a to víš ,co to bylo za práci.
Z postojů moc nadšená nejsem,přesně co jsem předpokládala - v 7 týdnech se fotit nemají - není to ono.Líbí se mi pouze hnědá ve volným a zelený,ujde stříbrní a červená.
Ale přsto moc moc dík za vynaložené úsilí.Ostatní fotky jsou super,nejlepší jsou tři prdelky!!!
Ketrin,mlaďasovi blahopřeji
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:47
- Nahlásit
EvkaS
No jo, tak jsem se pokochala, to je stádečko sluníček - a u půlky fotek by mohl být titulek: všechno okoušem....
Barvičkově bych řekla, že jsou kapánek světlejší než na fotkách.
Ketrin1
NO tedy tak velká gratulace synovi - a kam tedy nakonec jde?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:58
- Nahlásit
Vlasta
Je to taková specialita, vojenský obor na FTVS UK, je docela těžké se tam dostat - my mu říkali, ať na to kašle, že to je bez šance, ale on že pro to udělá maximum, no a vyšlo to.
Zuzana T
3 prdelky nemají chybu )) vzpomínáš na ty původní - co s nimi Karolína vyhrála fotosoutěž na Evině webu??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:04
- Nahlásit
Ketrin1
No jo, tak to musíte řádně oslavit když se dostal mezi vyvolené.
Obdivuji, že má takovou vůli a snahu - bohužel u nás doma se nevyvíjí úsilí takřka žádné (
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:13
- Nahlásit
Vlasta
Myslím, že teď to ta mládež má všecko o dost těžší, než jsme měli my.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:26
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, hnědá ve volném postoji nemá chybu. Taky se mi moc líbí. Holt jsou to teď trošku nohatci, ale i tak jsou moc pěkní. Jo a tři prdelky jsou taky úžasné.
Vlasta
No možná jsou trošku světlejší, než na fotkách. Holt je vidím už jako zlatuchy. Ale ani stříbrná nebute úplně smetanová, je na ní vidět, že trošku ztmavne.
Ketrin1
Tak to je skvělé!!! Moc gratuluji.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:35
- Nahlásit
EvkaS
Já si myslím že budou tmavé všechny jako Lexy - Greeny byl mydlíček bílý a dneska už je smetanový - možná světlejší smetanová, ale barva tam je. Včera mydlíček dělal vlečky a překvapil mě u první, tak jsem mu tu druhou mírně zatočila - ne lom, ale jenom oblouček - a pochopil taky - měla jsem fakt radost, že to vypadá na dobré cestě. Byla jsem sama a vzala jsem si pouze dumíka a vodítka a potom jsem měla docela problém najít nášlap - ale zase jak dorostla tráva tak krásně vidím kudy tudy vede cesta - to mi vyhovuje.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:38
- Nahlásit
Vlasta
No Bocíšek byla bílá s lehkým pruhem na zádech, nádechem na ouškách a zadních nožičkách. No a teď je bílá celá a zůstal jí jen ten nádech na oušká. No taky jí doma "pracovně" říkáme "bělouš bělovič". Ale mně to nevadí. Holt je taková.
No na vlečky se chystám zítra, tak jsem na Laru zvědavá. Zatím to vždycky bylo takové střídavě oblačno. Mydlíček je prostě šikula!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:50
- Nahlásit
EvkaS
NO my jsme byli včera oba velmí pilní - já jsem poprvé v životě dělala meruňkovou marmeládu - nenašla jsem žádné malé sklenice tak jich mám 6 velkých sklenic - těch sedmiček, nebo litrovek - tož nevím, jestli nám po načnutí nezplesnivý a ještě jsem stále měla meruŇky tak sjem ještě dělala tvaroho-meruňkový koláč - dneska si na něm pochutnávají kolegové v práci, bo doma už to nikdo nechce. Já bych si dala i kynuté meruňkové knedlíky s hooodně máslem a cukrem a tvarohem, ale zase pro sebe si ej dělat nebudu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:54
- Nahlásit
Vlasta
Ty jo, si naslintám do klávesnice. Hm, tak meruňkové knedlíky bych si taky dala. Já teď budu o víkendu dělat borůvkové. Ty úplně zbožňuju.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 10:02
- Nahlásit
Mňamm, pak člověk nemá být tlustý Meruňkové tvarohové jsem dělala v sobotu, dnes asi udělám těstovinový salát se zeleninou a tuňákem, psi dnes mají prasečí nožky
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 10:31
- Nahlásit
U nás si včera zamlsala Tina, podařilo se jí vylézt na postel a z poličky ukrást čokoládu - sežrala skoro půlku, polštář byl celej zamatlanej. V noci se to samozřejmě projevilo.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, já v neděli na ten trénink nakonec nemůžu. Naši se tu ještě zdrží do pondělí. Takže doufám, že sis kvůli tomu ještě nepřekopala program. Budu moci až ten další víkend 7.-8.8.. Ten mám úplně volný.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:13
- Nahlásit
EvkaS
zatím, ne - říkala jsem to Míše, jí se neděle moc nehodila, ale potom o tom začala uvažovat a nakonec jsem to nechala na ní - uvidíme jak to bude.
Prábě jsem se vrátila z prac.oběda - byly těstoviny penne se špenátovou omáčkou a lososem - mooc dobrý. V Praze je úžasná oáza klidu - stylový bývalý mlýn s rybníkem kousek od Jižni spojky - bych nevěřila, že v Praze něco takového je.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 14:20
- Nahlásit
Vlasta
No už jsem to Míša napsala, tak říkala, že v pohodě, že to necháme na ten další víkend. Takže se spolu domluvte, jak se to hodí vám dvěma. ;)
Hm, jinak obídek zní dobře. My máme čočku.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 17:16
- Nahlásit
EvkaS
Můj přítel může na labíškách očka nechat
tak neváhejte a přijeďte si pro jednoho mrňouse!
Ketrin1
veliká gratulace k UK synovi
ad skalka... zatím jsou "hodní" a vystačí si s ohrádkou na trávě a okousávají cokoliv se jim namane uvnitř a venku zatím nezlobí, ale to je otázkou času
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 17:41
- Nahlásit
Eda
To jsou medvídci - jsou sladcí,ale příjde čas,kdy to budou malé sladké bestie- momentálně jich mám doma osm.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 19:16
- Nahlásit
Eda
Děkuju za nabídku. My už jednoho labíka doma máme a dalšího momentálně neplánujeme. Ale štěňátka jsou nádherná! A já jsem na goldeny.
Zuzana T
malé sladké bestie
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 20:11
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Eda
Štěňátka jsou samozřejmě k sežrání.... Jen je šoupnout někam do reklamy...
Ketrin1
Velká gratulace mladému!!
Vlasta
Stále mi nepřišel certifikát, v pondělí to byl týden. A to jsem na to čekala, chtěla jsem přihlásit do pracovky na krajskou a teď už to nestihu.
Jinak se s vámi dneska rozloučím - zítra frčíme na 14 dní na jachtu do Chorvatska. Dneska jsem ještě byla v práci a odpoledne polohovat se Charlotte, tak už toho mám dost. Ještě usmažím řízky a snad máme sbaleno...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:06
- Nahlásit
bilksa
Tak ti přeji hezkou dovolenou a foťte, ať se máme pak čím pokochat. A hlavně ať je pěkné počásko.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
bilksa
Užij si to pěkně,dobrý vítr do plachet...
EvkaS
Tak mi píšou majitelé,že nám štěňátka ještě víc zezlátla
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 22:15 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Zuzana T
malé sladké bestie
ano ano, vím o tom... říkám jim mordýři a ještě před zářím 2001 to byli i "al kakajdá" (myslím po vzoru Ketrin)
EvkaS
A já jsem na goldeny
nikdy neříkej nikdy
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 06:13
- Nahlásit
Večer přijel syn s přítelkyní a hned, co že je Cora taková tlustá?! - já si předtím ničeho nevšimla, ale musela jsem uznat, že má nějaké divné velké břicho (což jí ovšem nebránilo v obvyklém čipeření). Záhada.... rozřešena ráno, když jsem zjistila, že beze stopy zmizel celý kulatý bochník držkovského chleba
|