| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:42
- Nahlásit
EvkaS
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:42
- Nahlásit
Mira A
ti jsou krásní a jak utíkají - až jim uši vlajou co???
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:47 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
No jéje a to je navíc už před týdnem, teď je to ještě lepší...
A jak si rychle zvykli na tu volnost na zahradě! Když je dám zpátky do místnosti, tak je řev! Stačí pak otevřít dveře, div mě neporazí, jak vyletí ven..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:53
- Nahlásit
Mira A
Tak se budu těšit,obzvláště na Atreye.Ti tvoji lumpíci mají nádherné hlavičky.
choco
Nic nenos,když tak velkým holkám šmakosku -ne nic drahého!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 11:57
- Nahlásit
Vlasta
Tak si pak dámne ještě kontakty na sebe ju?
Zuzana T
Jasáááán
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:05
- Nahlásit
Zuzana T
A to jsem ti ještě neřekl? že už se budoucí panička tmavě modré zajímala o Alběř 2011?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:23 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Vlasta
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 12:30 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 13:24
- Nahlásit
Mira A
Tak to máš dobré,no já své budu " motivovat" až uvidím,jak jsou akční sami.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem taky byla Hujerka - Greenovi byl asi týden a já už jsem měla doma novou výstavní kennelku- a načtenou knížku o výcviku WT takže kdyby Míra napsal, že se jeho zájemci už hlásí na podzimky tak MĚ by to nepřekvapilo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:08
- Nahlásit
Vlasta
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 15:42
- Nahlásit
Mira A
Budu držet palce, aby páníci plnili, co slíbí. Bylo by to super!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:46 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
bilksa
Balíček na cestě. Ještě ti písnu na mail číslo balíku.
Zuzana T
Zuzi, tobě ode mě dneska nepřišel balíček s tou zbývající pastou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:52
- Nahlásit
EvkaS
Dneska posílám penízky.Vyzvedla jsem si to až v pondělí,v pátek se mi echtělo na poštu....
Já myslela,že je to dobírka
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:53
- Nahlásit
Zuzana T
No já to jako dobírku neposlala, protože je to pak zbytečně drahý poštovný. Ta zbývající pasta šla Obchodním balíkem, takže bys ji tam měla dneska nebo zítra mít. Aby se to zase nikde necouralo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:57
- Nahlásit
EvkaS
To bylo zbytečné,stačilo to přivezt až dorazíš na štěníky.Ale moc díky.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 16:59
- Nahlásit
Zuzana T
No já nevěděla, jestli na to nespěcháš. Škoda, zbytečně tě zase poženu na poštu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 17:29
- Nahlásit
Tak tady jsou postoje všech, ale na stránky jsem to ještě nedával. Mám jich spousty, ale neumím si vybrat. Ještě se musím zeptat Evy H jestli nemá lepší fotky, mě se teď nějak nedařilo....
EvkaS
Jestli páníci udělají alepoň polovinu toho co slibovali.... tak budu štastný. Ale všichni jsou fajn, není tam žádný 'výkvět'.
Vlasta
Až takoví hujeři nejsme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 17:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Tak já si vybrala Atreye a Arwen.
Ale že ta Veronika umí udělat nemožné se vzpouzejícím se štěnětem?No pořád se mám co učit.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Mira A
Moc ti to přeju! Těším se, že budu prcky vídat v kruzích.
Jinak já bych si od tebe vybrala Arwen. Nejvíc se mi z holek líbí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 19:24
- Nahlásit
Mira A Já se nějak nemůžu rozhodnout, máš ty štěňata hodně podobné - mě se ten první zelený taky líbí - Aragorn - půjde taky na výstavy??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2010 20:11
- Nahlásit
Viděli jste na Nově jak strýc žaluje synovce za to, že jeho pes nakryl přes plot strýcovu fenu a ta porodila myslím 4 čistokrevná a nějaká další křížená štěnda? Ona byla den předtím kryta legálně krycím psem - takže měla štěnda od dvou psů. To nechápu, dva blbí příbuzní a soudí se - strýc požadoval 70 tis. jako náhradu škody, dostal od soudu 4 tisíce - asi na testy DNA s tím, že si každý majitel odpovídá za svého psa - by mě zajímalo na kolik vyšel ten soud?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 07:12
- Nahlásit
Dobré ráno, dneska spíte?? Evi co bagr???
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:02 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to máš stejnou volbu jako Veronika, Eva volila žlutého Areeho a fialovou Arwenku. Na psech se nemohli shodnout. Takže soudím, že jsou si tak nějak nastejno. Chci zkusit fotit postoje v sedmém týdnu, oni teď rostou jak zběsilí, když jsme je dali na stolek, byl jsem překvapený, jak jim vytáhly nožky
Mě se u tvých moc líbí ta stříbrná a vůbec ty zadní nohy mají pěkné všichni. U nás stojí trochu strměji, u zeleného Aragorna říkali, že je jako Sven, že taky jako malý stál hodně 'vytažený' nahoru. Sice jsme je několikrát zkoušeli postavit sami, ještě než přijely holky, ale jsou to hrozní hadíci, zajímalo je vše okolo. Ostatně ani portréty jsem nemohl pořádně nafotit, protože pořád chtěli něco zkoumat, očuchávat a tak nekoukala z příma.
Vlasta
Pokud mám být upřímný, tak zelený Aragornek je ještě volný, sice mi na něj volali lidi, měli včera přijet se na něj podívat, ale nakonec to odvolali, protože měli prý doma havárii vodovodního řádu, která se musela řešit. Stejně ale mají ještě jednoho někde jinde, takže se budou rozhodovat mezi námi a jinde. Každopádně pokud ho dám téhle paní, tak asi uchovněný nebude, říkala, že chce udělat RTG kvůli kyčlím, ale že po výstavách lítat nebude. Zkusím jí nabídnout spolupráci při uchovnění a uvidíme, jestli by chtěla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 09:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Míro v sedmi je nefoť,to se právě začínají vytahovat a jsou nejhorší.Postoje dělej až těsně ,než odejdou.Budeš překvapený, jaké jsou za pár dní rozdíly.
Jo a na ty postoje je musíš zvykat.Já je stavím na pár sekund už asi 10 dní,vždy po vážení.
Ta nabídka s tou inzercí na webu stále platí.
Včera mi volal pán,že shání čubinku,protože má rakovinu a bylo mu doporučeno tohle plemeno - achich. Tak jsem pro něj na netu sháněla ještě nějakou volnou holku - na Neposlušné štěně jsem tip na just nedala.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
Jo zrovna včera sousedka se mě vyptávala, že prý viděla tu reportáž o chovu psů a že prý jsou to strašný prachy v tom atd. atp.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 11:53
- Nahlásit
Mira A
No já je doma přehazuju vidlema ze strany na stranu ,zmíněné paní bych svěřila své miláčky na týden se vším všudy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 14:30
- Nahlásit
Ahoj všem!
Tak jsme se vrátili z koupání, bylo tam krásně. Dala jsem si oběd a jedeme s manželem sbírat brambory k prarodičům. Asi tam chcípnu...
EvkaS
Evi, ráno dorazil balík, díky moc!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 15:06
- Nahlásit
bilksa
No tak sbírání brambor v tomhle hicu ti nezávidím. My to loni pro změnu dělali za deště a brodili se v šíleném bahně.
Jinak jsem ráda, že balíček v pořádku dorazil.
|