Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 16:21
- Nahlásit

Máte někdo zkušenosti s podáváním homeopatik Joalis na posílení imunity? Chtěla bych to nasadit Maxíkovi po dobrání ATB.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 16:23
- Nahlásit

EvkaS
napiš sem,a on ti Dr.Šťourač odpoví.
http://www.deutsche-dogge.cz/bonoda/poradna.html

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 16:54
- Nahlásit

Zuzana T
Děkuji Zuzi, už jsem tam napsala, tak uvidím.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:00
- Nahlásit

EvkaS
Nebo Báře Protivánkový, dávám přípravky od týhle firmy Fanče,právě na její radu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 17:25
- Nahlásit

jana33
No na Báru už jsem taky myslela, ona právě ten Joalis doporučuje. Děkuju za radu.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 18:47
- Nahlásit

EvkaS
Tak jí písni,bude to asi rychlejší než od Šťourače a on ti pak poradí třeba ještě něco jinýho.Fany už je na nich rok taky se jí chystám psát,protože pomalu docházej

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 18:49
- Nahlásit

jana33
Ok, zkusím. A Fanča je má na co?

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:01
- Nahlásit

EvkaS
Ona je geneticky pozitivní na EIC,takže na nervovou soustavu. A musím zaťukat,že zatím se jí to neprojevilo, a to jí nijak nešetříme. Samozřejmě si nemyslím,že by to bylo jen Joalisem, ono "jen" zhruba 10-20% (různý zdroje) skutečně onemocní,takže ta nemoc je ještě o něče jiném než o genu,ale třeba to na tom má taky podíl krom toho ještě dostává na nervovou soustavu bylinky od Phytovetu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:24
- Nahlásit

jana33
Tak to je mi líto, že má diagnostikovanou EIC. Ale znám ještě jednoho labíka, co ji má taky diagnostikovanou a nic mu není, a to je v plném tréninku a zkouškách. Takže snad se to u Fanči nespustí. Viděla jsem na živo, jak to vypadá, když má pes záchvat.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 19:35
- Nahlásit

EvkaS
Tak říká se,že první záchvat v 99%přichází do roka a půl,tak ještě čtvrt roku a budu relativně v klidu. Já si psala s jednou chovatelkou z ciziny, má sama dva nebo tři pozitivní psy a dva odchovaný pozitivní vrhy a nic, ono tam bude hrát roli ještě něco jinýho,ale zatím nikdo neví co. Každopádně jestli po letošní sezoně honů a naháněk bude bez záchvatu,tak už se bát nebudu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:02
- Nahlásit

jana33
My se kvůli tomu rozhodli netestovat Maxíka, protože záchvat nikdy neměl a jsou mu 4 a navíc do chovu nepůjde. V jeho rodokmenu se zatím nikdo pozitivní ani přenašeč neobjevil. Tak snad je to ok.
Tak snad i Fanča bude v pohodě a vůbec se u ní ta nemoc neprojeví. Toho labíka, u kterého jsem viděla ten záchvat, tak jemu stačilo, že si šel hrát s ostatními pejsky. Byl to pro něj tak psychicky silný zážitek, že to u něho spouštělo tento záchvat. Strašně dlouho nevěděli, co mu je, až když se obvily zprávy o této nemoci, tak to bylo jasné a nechali si to i potvrdit testem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:07
- Nahlásit

Dobré dopoledne všem!!

Tak nakonec jsme brambory nejen vykopali, ale stihli jsme i zorat a zasázet nový. Pak jsme se byli s Michalem projet na motorce, to bylo příjemné ochlazení.

EvkaS
jana33
Chovatelka má labrouška a ten má také diagnostikovánou EIC, ale tomu se to občas projevuje. Ale na hony taky chodí.

Taky u vás máte zase takový horko? A já zrovna dneska jedu hrát s kapelou, fuj, to bude horko!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:09
- Nahlásit

EvkaS
ta moje kámoška Hanka to má u svojí labradorky taky - záchvat už měla, podle toho to poznala, bohužel kryla psem, který je v seznamu přenašečů - tenkrát to nevěděla. Dodatečně se zjistilo, že měl nějaká podivná i další zdravotní vyšetření

Jsem značně nervozní, burza Makro mi nejede a to chci vypadnout brzo k Zuzce.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:09
- Nahlásit

bilksa
Naprosto šílené vedro!! A hlavně k tomu šílený rámus ze stavby. Asi se mi hlava dneska rozskočí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:15
- Nahlásit

Vlasta
Na kolikátou to tak vidíš,abych stačila odmořit pokoj i štěňata?

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:40
- Nahlásit

EvkaS
Nemluvíš o JC1 a Cicovi?

Vedro je tu děsný.. Dneska jedeme na poslední zkoušku šatů,koupit Karlovi košili a pokud možno i boty. Začíná to být nějaký nabitý, v pátek slavíme jeho narozky,v sobotu má kamarád šedesátiny a v neděli pojedou chlapi na dřevo pod prase a mě bude kamarádka kadeřnice barvit hlavu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:44
- Nahlásit

jana33
Kdy že bude ten den D?

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:48
- Nahlásit

Zuzana T
Příští sobotu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:50
- Nahlásit

jana33
Ano, mluvím o Honzovi a labrouškovi Cicovi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:52
- Nahlásit

Zuzana T
vidím to tak 14-15 hod. - doufám, ta burza mi stále nefunguje, mají tam nějaké technické potíže a dokud neskončí, tak u toho musím sedět - bohužel, kolega má dovču a nikdo jiný to neumí. Prosím tě nešil, jdeme je pomuchlovat a chápu, že štěnda kakají

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 09:54
- Nahlásit

Zuzana T
nemáš tetu migrénu???, mě dneska není moc dobře, tak se ptám, abychom tě neprudili ještě my - druhý pokus by mohl být zítra - stejně do Prahy budu muset taky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:30
- Nahlásit

Vlasta
migrénu nemám,jen mi dej vědět v kolik dorazíš,tak hoďku předem.Pokud se ti ale nechce - bude nesnesitelné vedro - tak klidně můžeš přijet zítra -já s tím problém nemám.Ale řekni,abych se zařídila - musím obstarat nějaké věci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:46
- Nahlásit

Zuzana T
Vedro bude i zítra - to je asi šumák - burza už jede tak jdu na to - já myslím, že to zmáknu!!!

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:46
- Nahlásit

Zuzana T
Čauky, došly tě ty dokumenty co jsem ti posílal?

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:52
- Nahlásit

Vlasta
Zítra se má odpoledne už ochladit a má i pršet, koukni na předpověď. My se chystáme s Michalem zítra do města, konečně nechám udělat fotky ze svatby a potřebujeme už zařídit věci na dovču, ve čtvrtek odjíždíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:59
- Nahlásit

bilksa
No jo, fakt, odpoledne má i pršet...
Zuzana T
Tak co - nevadí když to tedy přehodím na zítra ve stejnou dobu??? Choco zavolám..

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:03
- Nahlásit

Zuzana T
Dneska mi napsal nějaký maďar, chtěl po mě fenu... pozdě...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:08
- Nahlásit

Vlasta
Také budu spíš pro - jsem upocená a štěňata nemůžou na balkón.Přijeď zítra s Choco.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:09
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jo - jdu jí volat!

choco
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 11:12
- Nahlásit

Už to tady čtu Zítra uvidím...máme víc nakupování na týden na dovču, tak až to nějak časově vymyslíme, dala bych vědět..

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání