Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 23:31
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila z hraní, najela jsem zase skoro 400 km, hrála tři hodiny na sluníčku na náměstí, teploměr ukazoval 36,5°C ve stínu, takže jsem hotová. Padám do postele.... Bouřka bohužel v nedohlednu, je šílený vedro.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 07:07
- Nahlásit

bilksa
Tak to muselo být hustý.......... bych tam asi omdlela.

Ale dneska dobrý ne?? Tady leje už od noci a bouří taky průběžně.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:09
- Nahlásit

Vlasta
Tak hlásím, že u nás po čtvrté ráno vypukla bouřka a od té doby příjemně prší. Trochu se ochladilo, ale mohlo by ještě trochu víc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:11
- Nahlásit

EvkaS
Neboj do zítřka bude zima, ráno když jsem jela do práce tak bylo 18°C. Já bych docela šla na houby - tak by ten déšť mohl vydržet.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:24
- Nahlásit

Vlasta
Jééé houby. Ty bych si taky dala. Ale já je neumím moc sbírat. Poznám asi jen 5 druhů hub.

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:30
- Nahlásit

EvkaS
Stačí znát dva ne? Ty jedlý furt a jedlý jenom jednou..

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:38
- Nahlásit

Mira A

no spolehlivě poznám hřiba (praváka, modráka a kováře), babku, klouzka, bedlu a kozáka.
Známá umí sbírat i holubinky, a ty jsou moc dobré, ale ty já prostě nepoznám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:41
- Nahlásit

EvkaS
To neřeš - já sbírám jenom ty hnědý se žlutým dole - odlišit krasavce hořčáka umím. NO a preventivně nesbírám žádné ty dole s chladičem ( ty řádkované) ani u koní žampiony, abych se neotrávila - důkazem správnosti této strategie je, že už mi bude 45 let...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:46
- Nahlásit

Vlasta
ty dole s chladičem
Ty tvoje odborný názvy se mi líbí, ale alespoň rozumím, co tím myslíš. Taky nesbírám takové.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:49
- Nahlásit

EvkaS
Já jsem možná kdysi věděla jak se to dole jmenuje, ale jak píšu nahoře, už jsem postarší a dlouho ze školy, tak jsem to už zapomněla a vystačím s chladičem - a jak vidím funguje to.. No ono to fakt vypadá jako chladič co jsem viděla ve staré škodovce - teď ani nevím, jak vypadá chladič u současného auta - asi stejně s těma ráfkama..

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:04
- Nahlásit

Vlasta
jo ten chladič se mi taky líbil.

A propo, včera mi paní odvolala Aragorna, vzali si u Míšků jiného pejska. Tam jí ho dali hned a určitě se slevou.

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:06
- Nahlásit

Vlasta
Pro tebe :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Stopkov%C3%BDtrusn%C3 %A9_houby

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:08
- Nahlásit

Mira A
Tak to už je druhej,že?
Neboj,správného majitele najdeme.
Vlasta
Už se na tě těším,potřebuji pozvednout náladu - začínám mlet z posledního.Příští týden si beru dovolenou,tedy kromě středy ,to musím na kontrolní den na stavbu.Už se to s prací dohromady zvládnout nedá.Spím 5-6 hodin a to ještě né v kuse a celý den se nezastavím.
Já tedy Míro budu smutná určitě míň,než bych měla - už potřebuju vypnout a štěňata nové prostředí ,jako sůl.

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:10 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Jio to už je druhej Začínám je brát jako konkurenci Přetahujou mi zákazníky :

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:16
- Nahlásit

Zuzana T
Štěňata jsou boží, dneska ráno, jsme jim otevřeli, už byli nasáčkovaný za dveřmi a div mě opět neporazili, jak se drali ven. Uvnitř pekelná hnědá pohroma v jedné části jejich pokoje, ale prckové šťastný, že jsou venku, blbli jako janci. No a ráno zjistili, že nejenom za barákem je zahrada, ale že se dá jít i dopředu a obcházet to dokola, takže když jsem kouknul z okna, tak běželi 4 za sebou jako vláček na průzkumy přední části před barákem.
Brůče se opět trochu nalily cecky, musím jí dát něco na zastavení té laktace. Myslel jsem, že už je to dobré.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:17
- Nahlásit

Mira A
No už nemají nic,tak buď v klidu - ale jsou i další.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:19
- Nahlásit

Mira A
Míro - mrkla jsem na to..........zůstávám u chladičů....!!!!
Zuzana T
Já už se těším - co Choco??? Je tady????
Zuzko ty to máš těžší - Míra vypustí šakaly na zahradu - ale ty jenom na balkon. Jediná koho znám kdo těžce nesl odchod odchovu z paneláku byla Míša T.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:19
- Nahlásit

Mira A
Tak to ti fakt závidám - tu zahradu,ale netušíš jak!
My s laktací zápasíme stále - Homeopatika nezabírají a Lexy stále hubne,i když jsem jí opět zvýšila dávku krmiva.Pořád se k nim dere,aby je nakojila a pak vyvrhuje,co sežrala.Musím to hlídat a po 3 minutách jí vyhazuji ven.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:21
- Nahlásit

Vlasta
To byla první štěňata a bylo jich málo a také měla nějakou zahradu- podle fotek???

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:24
- Nahlásit

Zuzana T
Brůča jim už dá hodně málokdy, a když nemá náladu a oni jsou moc draví a koušou jí, tak na ně štěkne, zavrčí a uteče jim. Nicméně má stále sklony po nich uklízet. Což už jí nenecháváme. Za to si s nima krásně hraje na zahradě, okusuje jim hlavy, štouchá do nich a válí se na zádech. Už se taky koupala v řece, byla šťastná. Taky přibrala, kolik se dozvíme zítra u veta, kam jedeme naočkovat a načipovat mládež.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:30 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Míša má dobré že bydlí v novém paneláku a kromě parkovacího místa ke každému bytu mají oplocený pozemek kolem něho - slouží jako zahrada pro malé děti těch kdo tam bydlí (psy tam nesmějí), ale s dovolením maminek tam chodila se štěndama - děti a štěnda prý měli zábavu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:54
- Nahlásit

http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS /Store/cz/-/CZK/TdCzDisplayProductInformation-Star t;sid=sYvnQ8id8QHnLoTU-6PtJ8sBRO9SFAmq_Zk=?Product SKU=M19579&BackTo=phase_2b

Našla jsem v Tchibu dobrou soupravu s teflonovou nepromokanou úpravou - je sice na golf, ale už pro ni mám jiné využití - barevně taky není špatná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:27
- Nahlásit

Vlasta
V tom ti bude vedro a budeš šustit a rušit psa při práci

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:34
- Nahlásit

Zuzana T
Vedro určo ne více než v dlouhé klasické pláštěnce - mám takovou gumákovou a je hrozná, peču se v ní tak, že by možná bylo lepší být mokrá od deště než zpocená..

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:38
- Nahlásit

Vlasta
Škoda, že není zelená, ta by se mi hodila.

Tak k nám dorazila bouřka asi v jednu ráno, nebyla nijak šílená, máme štěstí, že jsme pod Novohradskýma horama, tak většinu zastaví ty. Jen uhodilo do rybníka, který máme vzdálený cca
200m od baráku, tak to byla šlupka pořádná...

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:54
- Nahlásit

Vlasta
Hmm já už bych taky měl začít nakupovat ty zelený hadry, abych měl na Alběř a na podzim na podzimky.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 12:04
- Nahlásit

Mira A
Ty jo, mně o tom povídej, všechny myslivecký věci mají na chlapy a mně je velká i ta nejmenší velikost. Zrovna řeším vysoké zateplené zelené holínky, absolutně nejsou k sehnání...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:14
- Nahlásit

bilksa
Jaký máš číslo? Já mám jedny zimní rybářský holínky,ty jsou super a odchodila jsem v nich všechny naháňky a pak klasický zateplený neoprenm. Koukni na petex.cz, tam mají dost věcí a levné, fakt je,že jsou mi ty věci větší,ale na zimu to tak nevadí a přes léto to přežiju. Jediný opravdový myslivecký kalhoty jsem sehnala v Myslivosti v Praze, je to nejmenší pánská velikost,ale mají větší poměr elastenu,takže si je tam právě převážně kupují ženský. Je to dost problém,no.

Jinak tady bouřilo celou noc,teď je pod mrakem,ale zase hic

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:09
- Nahlásit

jana33
Já mám právě strašně malou nohu - 35, což není ani nejmenší dámská velikost, takže ještě tak zvládnu s tlustou ponožkou 36, ale je to hrůza. Chodím teď naháňky a hony v goretexových kotníčkových botech. Což je fajn, ale když zapadnu do vody po kolena, už ani ty nepomůžou.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

bilksa
No já letošní zimu s půl metrem sněhu v nejschůdnější verzi byla za ty holínky fakt vděčná. Nojo,tak jestli je problém sehnat dámský věci,tak dětský zvlášt.To by ti si i ty kalhoty byly velký,já mám 38 a nosím je s páskem

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání