| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:35
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to je klasika
Všechna štěnátka jsou k sežrání,ale já nestíhám se kochat. Finišujeme, procesujeme a já mám pocit,že senic nestihne.Ale ono to dopadne
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:04
- Nahlásit
Zuzana T
No mně tedy od posledně zlatější určitě přišla. No což, však až vyrostou budou všichni (skoro) úplně zlaťoučcí, tak ať si zvykají majitelé.
Eda
Ale já neříkám nikdy. Jen říkám, že jednoho doma máme a prostě to není pes pro mě. Je to moc velký tank a já raději ty něžné duše goldenky. Přítušovi to vyhovuje, tak mu to neberu. Holt každý máme jiný vkus. Ale štěňátka jsou nádherná, to musím uznat. Prostě úžasní medvídci.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:33
- Nahlásit
EvkaS
moc velký tank a já raději ty něžné duše
ó, tak to já mám velké štěstí, Borgo je totiž 2 v 1 - v interiéru něžná duše, v outdooru tank
jana33
ono to dopadne jasně že jo, a na případná zaškobrtnutí se ještě po letech vzpomíná
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:51
- Nahlásit
Tak včerejší focení dětiček a štěnátek se nepovedlo, protože moje milé dětičky stávkovaly a byly zralé na pár pohlavků.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:53
- Nahlásit
Mira A
tak si najmi Verešovou když modelky domácí selhaly
Néé to si dělám srandu - jasně že děti nejsou na baterky aby se fotily zrovna když Ty chceš??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 09:11
- Nahlásit
Mira A
U nás se postoje také moc nevedly,je to fakt blbé období,Val si je nechává do 9ti týdnů a pak teprve fotí a dává je pryč - to mě by už z nich ale kleplo .Dneska ráno vstal můj muž a já mohla spát - probudila jsem se před chvílí,ale jsem jako praštěná.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 09:12
- Nahlásit
Mira A
Jo dětičky stávkovaly,aha já myslela štěnda!!Haha
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 10:12
- Nahlásit
Zuzana T
kdo je Val?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 10:20
- Nahlásit
Vlasta
Montyho chovatel
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 10:58
- Nahlásit
Zuzana T
Aháá, spíše je to chovatelka že jo?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:11
- Nahlásit
Vlasta Jojo dětičky - moje dětičky, dělaly ksichty a vůbec vše proto aby se to nepovedlo. No nic, byla to poslední příležitost (starší jede na šumavu s dědou a pak na tábor) kdy jsme je mohli vyfotit pohromadě.
Zuzana T
A to já bych si je klidně nechal o týden déle, nezbedníky
Jo a zásilka od tebe dorazila před polednem. Ješte jednou díky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:24
- Nahlásit
Mira A
Míro,mít tvou zahradu a au pair doma,tak klidně také.Ale už je mi líto štěňat,potřebují nová dobrodružství,prostředí a svou smečku lidí,už chtějí víc,než tady dostanou.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:35
- Nahlásit
Zuzana T
Jo já vím, že to mám jednoduché
Představ si na co prňdata přisli, když je dáme ven a oni se po čase chtějí dostat zpět, tak doráželi na dveře (prosklené - do zahrady) a štěkali. No a najednou jako když luskneš prstem, zmizeli, všichni. Oběhli totiž dům a vlítli do baráku druhým vchodem. Celá smečka - to byla prča. Teď už opravdu pokrývají celou zahradu. A jak štěkají, když je chceme na noc zavřít do místnosti, kde spí. To je řev!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 14:38
- Nahlásit
Mira A
A bylo by hůř,to mi věř.Jedna známá měla asi 4 štěňata do 7mi měsíců a i když měla kotce a velké prostory a dělá doma - má salón,tak říkala,že to byl očistec.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 15:07
- Nahlásit
Mira A
taky u Vás prší - tady už jo - jo,jo porostou houby!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 15:13
- Nahlásit
Jo pršelo před chvílí... na houby se těším.
Mimochodem poraďte mi někdo PZ zkoušky tady u nás na západě čech...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 15:17
- Nahlásit
Mira A
nebuď línej a pojed 28.10. do Malešova - to nemáš zase tak moc daleko! A jinak má seznamy zkoušek jak na KCHLS tak na RK - ty OMSové jsem našla na stránkách a teď nevím - myslím ČMKJ - tam jsou úplně všechny i ty maličké.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 15:24
- Nahlásit
Mira A
už vím kde - na KCHLs - zkoušky z výkonu a potom kalendář akcí na 2010 - akorát mi to teď nejde otevřít - bych Ti poslala odkaz.........
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 15:26
- Nahlásit
Vlasta
Ty jo Malešov je pěkná dálava
A znemožnit se chci pouze před neznámýma lidma - aby mě to tak nebolelo
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 16:00 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Tohle mám nejblíže
Rk: 10.10. PZ Rokycany /CACT/, Ing.Melion
Rk: 31.10. PZ Klatovy /CACT/, Urianek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 16:23
- Nahlásit
Ketrin1
zmizel celý kulatý bochník držkovského chleba
jéje, tak na ten slyším taky nebo z Tanvaldu...mňam!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 18:43
- Nahlásit
Mira A Hm, tak to mám dál než do Malešova. I tak je Malešov nějakých 130 km jak jsem se dívala. Jo tu cestu znemožnit se na okrese jsem taky volila, ale z Malešova mám zase stracháčka - i když ty zkoušky už máme, tak je taky nemusíme udělat - někde něco nebude fungovat a je to...
Dneska jsme zkoušeli zase vlečku, tak už umíme na 80 kroků a 2 lehké obloučky.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:49
- Nahlásit
Ketrin1
No, Maxík je tank i doma. Ale jo, dokáže být i něžný, ale spíš ne. Známá mu vymyslela přezdívku "něžný asi jako letící cihla". Ale holt je takový a my ho tak bereme.
Vlasta
Tak než jsem se rozhoupala zavolat panu Horynovi, tak mi dneska dorazily propozice na ty vodky. Tak doufám, že dorazily i tobě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:51
- Nahlásit
EvkaS Jj, taky je mám a jsou tedy 15 v neděli - doufám - je to tam tak napsáno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:53
- Nahlásit
EvkaS na tu něžnost jsem si taky vzpomněla když mi dneska ráno skočil Greeny na hlavu v posteli a myslela jsem že nemám oko - měla jsem v něm jenom hvězdičky jak mě drápnul!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 20:56
- Nahlásit
Vlasta
Ale jo, někdy se prostě daří. Tě prostě neviděl celou noc, tak má radost.
Bocka mě občas taky "něžně" šlápne. Lara ne, ta si fakt dává hodně bacha.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 07:41
- Nahlásit
Dobré ráno - hurá, hurá páteček! O víkendu mám závazek že fakt umyju okna - jsem na sebe zvědavá.
Evi - budeme tam tedy ještě volat a nebo věříme že se na vodky máme dostavit v neděli?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 08:09
- Nahlásit
Vlasta
Já mám páteček dnes od půl třetí....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
Počkej to už v půl třetí budou pryč???? Néééé... bude Ti smutno určitě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 09:22
- Nahlásit
Vlasta
néé,od půl třetí jsou vzhůru milánkové...
Včera odpolko odešli pražská Fialka a Modrásek,teď v 10 odejde růžovka,zbytek zítra a v neděli.
|