Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:18
- Nahlásit

Zuzana T
Nazdárek Zuzko, plyšák je to booožžžííí, už aby byl pryč, nebo si ho zamiluju, i když by se mi to vůůůbec nehodilo. jinak právě jsem objednal ty nůžky, tak snad dojdou včas...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 18:30
- Nahlásit

Ketrin1
Na to se ptá hodně lidí Naši jsou zvyklí víc na vodítko, takže při krátké trase nestihnou být ani otrávení a při dlouhé štrece případnou otrávenost přebije únava a spousta jiných vjemů. Když je vedro, do potůčku a řek se mnoho psů pouští na volno, všeobecně se to v tichosti toleruje. Tím se psi taky odreagujou. Pohrajeme s dummíkem a jdeme dál.
Brávala jsem s sebou stopovačku - pes má volnost a pravidla jsou dodržena

Na Jizerskohorským krátkým se uvidíme

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

Ahoj všem, tak Fanča si už nestěžuje,jen ještě víc pospává a drží protestní hladovku A máme výsledky rentgenů DKK 0/1 (když prý bude hodně přísnej), DKL 0/0

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:02
- Nahlásit

jana33 gratulace k výsledku RTG !!!!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:52
- Nahlásit

jana33
Moc gratuluji k tak pěknému výsledku!!! Nás to čeká s tou nejmladší na podzim. To budou zase nervy..

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 22:04
- Nahlásit

EvkaS
Evčo a jí je kolik? Mám radost, kyčlí jsem se nebála,ale na předních měla přece jen panostitidu,tak červíček furt hlodal,ale dopadlo to krásně

EvkaS
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 06:36
- Nahlásit

jana33
Bocce je 14 měsíců a já na RTG chodím tak kolem roku a půl. Jj, trápení s panostitidou znám. Maxík měl na všech čtyřech a taky jsem se RTG bála a nakonec to dopadlo skvěle.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 07:25
- Nahlásit

EvkaS
To jsi dobrá že to vydržíš - já HUjerka jsem mazala když byl Greenovi asi rok a týden - jsem se nemohla dočkat co tam bude.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 07:52 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
jj, no tak uvidíme, docela se těším, chci to zkusit. Beru čubku - pes měl menší úraz (drápek) a pořád se mu to obnovuje, jak trochu poběhá po lese zas to krvácí, tak holt musíme počkat až to odroste.
stopovačku Já ji asi povedu na flexině. Na normálním vodítku se jaksi musí chodit předpisově -nebo aspoň netahat - a to si neumím těch 40 km přestavit že bych ji pořád prudila.
Jo s tou vodou jsem se taky chtěla zeptat, tak to je fajn, jen nevím jestli ji odsud pak dostanu

jana33
super zahojí se a máte (i kluci) klid od hárání

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 10:35
- Nahlásit

EvkaS
Tak Fanče je teď 16 měsíců a chtěli jsme to spojit s tou kastrací,aby nemusela na další narkozu
Ketrin1
Co od hárání,hlavně falešek.

Jinak od večera je to stará známá Fany,musím na ní furt ječet a zklidňovat jí,protože chce řádit jak černá ruka

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:19
- Nahlásit

Ketrin1
Jo, tak to se mi přesně stalo teď v tom vedru. Já ho pustila na volno přes brod a všichni se mi smáli, že tam zabivakuju.

My chodíme na postroji, na šňůře s amortizérem. Ten péruje a to kluci poznají, že mohou tahat

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 06:29
- Nahlásit

Vlasta
No chci to vydržet. Prý v roce a půl je to optimální. Už jsem to vydržela u Maxíka i u Larči, tak snad i u Bocky. Ale to víš, že jsem taky nedočkavá a i se bojim.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:36
- Nahlásit

EvkaS
Já myslím, že to bude dobrý - ona přece nemá žádný potíže s kulháním ne? Ten můj starší kulhal už před dosažením roku na zadní nohy - a taky to potom byla na RTG tragédie. Tak zítra ve dvě se těším..... zrovna jsou v Mimoni dostihy - jsou v sobotu i v neděli - a ani jednou se tam nestihnu jít podívat. V neděli mi na cvičák přijde poradit a podívat se na Greena známá co handluje i profi.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:11
- Nahlásit

Vlasta
Ne, s pohybem ona problém nemá. Lítá jako divoch. S ní teď pěkně tříská puberta. Pošuk je to. Však zítra uvidíš.
Toho handlera závidím. Taky bych to potřebovala. Dost často si v kruhu nevím s Bockou rady.
Hm, tak na dostihy bych šla taky ráda. Miluju koníky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 08:32
- Nahlásit

EvkaS
jo já se s ní chci domluvit eventuálně na Brno a jestli mi poradí co s ním když je vopruz a neba ho to - má holandské ovčáky. Potom ještě spoléhám na radu Zuzky a když nic nepomůže tak na to kašlu a nebudu vystavovat vůbec - A ŠMIDLIK!
Přemýšlím, že si na výcvik vezmu košík a nožík - už rostou houby a dost. Včera jsem mluvila s polesným, jenom jsem hlásila vstup do honitby a říkala jsem mu, že asi pojedeme rovnou přes letiště, že tu bránu vždycky někdo zamkne - a on na to: no ona ta brána zrovna nefunguje, nějaké hovado nám ji uřízlo - jsem nechápala, vždy't kousek odtamtud je hájenka - to muselo být slyšet - říkal, že asi ti čtyřkolkáři, oni proti nim nemají jak zakročit. Míša říkala že stejně jedeme přes letiště.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:34 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Vlasta
Tak uvidíš, třeba do toho Greeneček doroste. Holt ne každý pes je rozený showman. Bocina má dobré dny, ale většinou spíše špatné dny. Nebaví jí to. Momentálně má spíše myšlenky na blbiny a zlobení. Navíc si myslím, že se blíží háračka. Asi budou hárat obě holky naráz - myslím si to.
No s tou závorou je to tedy síla. Ti lidi už nevědí, co by zničili. Taky si myslím, že jsou to ti pacholci na čtyřkolkách..
No jinak my snad přijedeme v plné sestavě. Uvidíme, jak Max. Od soboty ho trápí průjem. Včera i po nasadení několikadenní diety a probiotik (bez úspěchu) jsem nasadila i dietní veterinární granule, tak snad mu to pomůže. Už mě to štve, protože má fakt chudák furt něco.
Nicméně byla jsem předevčírem cvičit s holkama, tak Lara byla absolutně na zabití. Měla zase ten knedlovský výraz a odmítala hledat v rákosu. Tak jsem z toho byla trochu mimo. Tak snad takové "momentální selhání" nebude i na zkouškách.
Jo a Triny nejede, protože hárá a má utržený drápek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 09:55
- Nahlásit

EvkaS
nezoufej, mě Greeny poslední cvičení před zkouškama taky moc neoslnil, no a potom to dopadlo. A já jsem s ním od zkoušek v rákosí nebyla - tak doufám, že si na to zítra vzpomene. Tady leje jak sfiňa tak asi zítra vyzkouším novou teflonou soupravu
už dorazila a moc nešustí, je to fakt pěkný matroš.
Tak to se na zítra těším..

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:22
- Nahlásit

Vlasta
No tak uvidíme, jak se ti naši chlupáči zítra vytáhnou. Míša slíbila i zvěř, tak se těším.
No já mám akorát nepromokavou bundu a gumáky, tak uvidíme, jak dlouho vydržím suchá. Musím si jít koupit nějaké kalhoty v zelené barvě, abych na zkouškách nevyčnívala. Ty moje jedny už jsou dost oprané, ledaže bych je obarvila.
Na tu tvoji soupravu jsem zvědavá. Třeba si ji koupím taky, když se mi bude líbit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 10:35
- Nahlásit

EvkaS
hele já jsem nikde na vyšších nebyla, ale oblečení účastníků na těch OMSových začínalo na komplet mysliveckém obleku, přes maskáče až po džíny...... takže v čemkoliv mimo zářivých barev zapadněš - myslím.... možná by nám poradili ostatní co jano, Ketrin a Bilkso??? Jo vlastně Bilksa je na dovče.. tak nic.
JO Míša slíbila bažanty a já nesmím zapomenout vytáhnout tu poslední použitou kachnu co existuje - další prý už nemáme. Musíme si ji ponosit napřed my zkouškový - potom už se asi rozpadne...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:11
- Nahlásit

Vlasta
no tak v ryflích ani maskáčích určitě nepůjdu. Myslivecký komplet na mě nemají stejně velikost, takže si koupím nějaká zelené gatě a bude.
Já už žádnou kachnu v mrazáku bohužel nemám. Mám jen bažanty a králíky.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:14
- Nahlásit

Nevím,jak se to dodržuje na klubovkách,ale u některejch oms,když člověk není v zeleným,tak ho klidně vyrazí,maj to i v propozicích. Každopádně nemusí být člověk úplně v mysliveckým, ale měl by mít oblečení nenápadných přírodních barev

EvkaS
Vyměním,mám kachny,lišku, prasečí škáru, králičí kožky,ale nemám bažanty

Kdy se chystáte na ty zkoušky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:20
- Nahlásit

jana33
je černá a hnědá přírodní barva? Já bych řekla že jo ne? JInak já jsem byla v zelených kalhotách a zeleném tričku.
Jedeme příští víkend do Malešova.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:24
- Nahlásit

Vlasta
Černá moc ne. Hnědá je super
Tak to budu držet palce, my máme min. 14 dní,tři týdny cvičení stoplý,tak uvidím,jestli se vůbec letos někam dohrabeme nebo t necháme až na příští rok

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:45
- Nahlásit

jana33
Tak lišku bych brala. Ta Maxovi tenkrát moc nevoněla, ale nakonec ji donesl. Ale možná to bylo taky tím, že byla ještě trošku tužší z mrazáku.
Však není kam spěchat ze zkouškama.

Tak v přírodních barvách určitě budu. Ještě si musím sehnat pláštěnku, kdyby lilo, protože moje nepromokavá bunda je sice zelená, ale taková dost křiklavě, tak to by se jim asi nelíbilo.

Vlasta
Tedy, jak jsem si to teď přečetla. Už za TÝDEN!!! Ty jo. Ale docela se na to těším, ať to dopadne jakkoliv.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 12:53
- Nahlásit

EvkaS
No já to zítra beru jako poslední trénink a potom už necvičím - tak jsem zvědavá, hlavně řeším problém s vysílačkou - Greeny jde dopředu to jo,zastavit taky, ale do strany a DO RÁKOSÍ se mu nechce. V týdnu jsem to zkoušela do vysoké trávy a taky ne - se těším....normálně při nezměněném terénu do strany jde. Na OMSových dělali dohledávku kolmo na rákosí a to šel..

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:07
- Nahlásit

V Malešově by teoreticky mohla pískat mordparta a ti nemají rádi nekorektní oblečení a i ho vytknou, takže bacha
Mně se jednou na derby nechtělo vláčet s sebou bundu (předpisové barvy) - vypadalo to že bude hezky. Jenže přišel liják a tak jsem vytáhla z batohu pončo, co nosím v horách - jenže je bohužel červené kdyby pohledy pořadatele mohly vraždit, tak už vám to teď nepíšu naštěstí hned zas přestalo a mohla jsem tu hrůůůzu rychle zase schovat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:27 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Ketrin1
No to jsi nás nepotěšila - korektní je tedy zelené max. hnědé?? Maskáče samo nepočítám...
A já mám šťastné tričko - zelené a na zádech má celé rodokmenové jméno psa - je vhodné si ho brát? Myslím jako kdyby bylo teplo a bylo vidět..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:29
- Nahlásit

Ketrin1
jo ještě pro nás nezkušené - můžeš naznačit komu se říká mordparta?? Já mám trauma už teď že tam budou samý ostřílení vůdci a ... já

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:35
- Nahlásit

Mordparta jsou rozhodčí z OMS Semily - Milan Řezníček a spol.
Ale oni jsou moc fajn! Mám je tu každoročně na OVVR. Jenom prostě, jsou přísní a drží se přesně řádů padni komu padni, i kdyby to byl ředitel zeměkoule. To tričko snad nevadí, myslela jsem hlavně nebrat džíny a tak. Poznámku o maskáčích nechápu - ty právě vhodné nejsou, ale hodně lidí to neví a berou si je.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 13:44
- Nahlásit

Ketrin1
Jo ty maskáče myslíme úplně stejně - vypadá to strašně když chlap ve vyglajdaných maskáčích jde s ohařem / to bylo na tom OMS/ - už mi to říkala i kolegyně co má myslivce - hospodáře za manžela, že když takto někdo přijde na hon je vyhozen. Tím že maskáče nepočítám jsem myslela že o nich ani neuvažuju.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání