Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:59
- Nahlásit

jana33
No tak gratulacé teď už jen ty životní jistoty a pozitiva

Vlasta No to víš. to se musí, taky je budu sledovat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:02
- Nahlásit

Mira A
No ono se to asi tak moc nemusí - někdo to má a někdo ne. Já moc ne....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 17:57
- Nahlásit

jana33 A
Veliká gratulace!!!! A jaké máš teď tedy příjmení?

Mira A
Určitě se Aragornovi páník najde. Ono to je tak, že ho prodáš a pak budeš ještě každý den zvedat telefon a říkat, že už není. Moc mu hodné páníky přeju.

Vlasta
Tak co, budeš v sobotu na tréninku? My ano, a už se moc těším!!!! Zítra jdu prohnat Larču do rákosu a na vodu, tak uvidíme, co v sobotu předvede. Už se to blíží...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:33
- Nahlásit

EvkaS Jo jasně že jedu, ten minulý výpadek mě mrzí, ale nahnala jsem manžela coby hazeče a cvičili jsme v neděli. Já teď piluju vlečky, doufám, že ten rákos od minula nezapomněl

EvkaS
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 20:45
- Nahlásit

Vlasta
To víš, že nezapomněl. Je to šikula a bude určo bojovat o titul.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 06:10
- Nahlásit

Dobré ráno všem.
Včera takové vedro a dneska celou noc prší a ráno to pokračuje. No alespoň nám nebude odpolko vedro v tom rákosu.

Mira A
Nějaké zprávy z nových domovů štěňátek?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 07:32
- Nahlásit

EvkaS
No jo a porostou ty houby - už snad.
Míro a fotečky z nových domovů na stránky ..... prosííím....

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:25
- Nahlásit

EvkaS
Mám svoje příjmení a příjmení manžílka v mužské podobě,takže jsem Jana Červenka Andrášková jak pravila máti, prostě všechno musí být originál.
Tak mi za chvilku vyrážíme směr Praha a veterina,tak na nás myslete a držte nám palce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 08:34
- Nahlásit

jana33
Hmm, to je hezký - to si bude každý pamatovat - Červenka !

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 09:19
- Nahlásit

Ahojda, fotečky z nových domovů zatím nejsou, včera odjela poslední holčina - modrá do Prahy a tak zůstal Aragornek sám s amkou doma. Včera jsme ho vzali na jeho první velkou vycházku kolem rybníka - moc se mu to líbilo, ale na cestě zpátky už jsme ho nesli, jak byl unavený
Jinak zprávy nějaké mám, prckové jsou samozřejmě středem pozornosti a strhávají na sebe pozornost i při procházkách venku. Přece jen štěňata jsou štěňata.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 09:34
- Nahlásit

Mira A
a to jste nepořídili fotodokumentaci z jeho první velké vycházky?

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Vlasta
To víš že jo. Zpracovávat to budu až odpoledne, ale jednu ukázku mám:

Aragornek s mamkou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Mira A
Jéé, se kochám už teď - malej Mydlíček, jak mu to sluší s mámou. A Brůča má ještě celkem dost srsti co?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:07
- Nahlásit

jana33
Jani, tak doufám, že vše dopadlo dobře. Určitě dej vědět!!!!

Mira A
Moc pěkná fotečka, je vidět, že jsou příbuzní. Navíc jim to hezky sluší. Jen aby vám nepřirostl k srdci a vy si ho nechali.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:18
- Nahlásit

Indy
Já mám Indiánka bohužel z Vlčích luk, což je průser. A možná i kvůli tomu jsem s ním měla hodně trápení (špatná socializace první dva měsíce se jen tak nedožene).

Tak to mohu potvrdit a jsem ráda, že takové zkušenosti nemám sama, i když mi hodně dlouho mnozí předhazovali, že za špatnou socializaci můžu já a ne dva ztracené měsíce

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:25
- Nahlásit

Baysha
...dneska mě maximálně rozladily dvě ženské ze sídliště s jorkšírama, obě svorně tvrdily, že je Baysha tlustá, a kladly mi na srdce, ať jí nasadím dietu. No já nevím, připadá vám na jedenáct týdnů tlustá?
Jen jestli si nemysleli, že je to dospělej malej pes

Horší je, když ti veterinář řekne, že pes je tlustej... a ony to jsou zatím svaly. To je pak na výměnu veterináře

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:29
- Nahlásit

Zuzana T
EvkaS
Nebojte,já jsem tam s Lexy perlila a byli na nás všichni moc hodní a drželi palce zkouškující i rozhodčí.

Hmm, za to mě řekli, že mám vzít Žufrika občas ven že je nevylítaný. Na to už jsem alergická

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Jen jestli si nemysleli, že je to dospělej malej pes
No faktem je, že tak trochu vypadá, nemá ten typickej medvídkovitej štěněčí xichtík ale jak je stará, na to se mě ptaly taky

Ale nejlepší byly jiné dvě důchodky, ty byly teda bezpsí, seděly na lavce a příšerka se jim hrozně líbila, tak na mě začaly hrnout mraky otázek - co je to za plemeno, co žere a tak, a padla i otázka, jestli si od ní v budoucnu nechám štěně. Tak říkám, že ne, že nebude do chovu, ale že si kdyžtak vezmu štěně od její sestry z vrhu. A důchodka na to: "a to je taky labrador?"

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

Tak Fanynka je po kastraci, vetka to zvládla strašně rychle,takže jsme přijeli pozdě a náš miláček tam udělal takový divadlo,že jí musel utěšovat celej personál kliniky jinak je děsně ublížená a furt fňuká a trochu se klepe,musím říct,že tu narkozu snáší asi z našich psů nejhůř. Ale zítra už by to mělo být dobrý a myslím,že hlavní problém bude, jí přesvědčit,aby si nestrhla pruban (límec u takovýho magora vetka zamítla rovnou). A máme udělaný rentgeny a vypadá to na samý nuly,zítra si tam budu volat pro definitivní verdikt od Duchka (je ofiko posuzovatel pro jiný plemena)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 06:58
- Nahlásit

jana33
Tak držíme palce aby to i nadále probíhalo tak jako doposud. Fanynka je statečná.

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:04
- Nahlásit

EvkaS
No tenhle je hodně do Brůčino strany. Myslíme si, že je tam něco ze Svena. Začali jsme ho normálně vychovávat, jako by byl náš, udělali jsme mu pelech u mamky a včera byl na své druhé velké vycházce. Večer se pěkně s mamkou pošťuchovali a prali. Musím přiznat, že bych si dovedl představit si mít ho doma. Ale nejde to. Musíme mu najít nového páníka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:06
- Nahlásit

Mira A
jo, jo už to začíná - a kde máš tu aktualizaci??

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:27
- Nahlásit

Vlasta
S aktualizaci jhe to horsi, resim ted tabor s detma, auto do servisu, dodelat práci pred dovolenou.... nevim kde mi hlava stoji..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:46
- Nahlásit

Mira A
a berete na dovču i Brůču s malým Gogoušem?

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 10:01
- Nahlásit

Vlasta
Jedu nejdřív na tábor s dětma, pak jsem doma týden a pak jedu na Alběř, pokud nám malý zůstane doma Až do Alběře, tak ho beru sebou. na tábor s dětma ne-e.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

Mira A
Aragorn je velký sympaťák, asi vypíšu nějaký kurz na to že/jestli zůstane u mamky.
jana33
paní, máte mejla (už dlouho)
Ančí a Žufrik
mám naivní začátečnický dotaz. Když na tom dogtreku pes musí jít těch 40-50-...km pořád na vodítku, neštve ho to?? My na to nějak nejsme moc zvyklí - pořád navolno...

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:27
- Nahlásit

Ketrin1
No jeste pockej, zrovna dneska volala nejaka pani...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 16:12
- Nahlásit

jana33
tedy, s prijmenim jsï me dostala.
Gratuluju Fanynce k uspesne kastraci a tobe preju pevne nervy pri rekonvalescenci.
Ketrin1
na tom dogtrekku, co chodi Ančí, jde pes na vodítku 100 km))). My chodíme ty 40 a nestve, rekla bych. a to mám hodně hodně běhacího psa

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 16:12
- Nahlásit

Nazdááár lidi,zdravím od Jadranu!!!
Míro,neboj,takový pyšáček doma dlouho nezůstane!Lidi se pomalu vrací z dovolených a začnou volat.Janii - gratuluji MLADÁ paniii!!!Naši odchovanci všichni zvládli přesuny a aklimatizaci naprosto v pohodě,akorát jsou všichni docela paf z jejich ranního vstávání v pět..haha
Promiňte úpravu,píšu na manželově laptopu a moc mi to nejde.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:01
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoooj Zuzi, docela ti ten klídek a pohodičku u moře závidím. Doufám, že se Lexynka hezky zotavuje po štěńátkách a moc nesmutní. My se brzy uvidíme s Dorkou.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání