| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 18:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No přeci " Pražákům těm je tu hej,ty nikde nezablouděj..",ale já teda zabloudit umím .Praha v pátek - hotové šílenství.
Jinak už mám jen pět míšánků a celý den jsou hodňoučký a chrápou - to zase bude noc....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:09
- Nahlásit
Zuzana T NO jo, ale už se Ti to krátí - a nový páníci se už určo nemůžou dočkat! Psali už od modráska jak se má? Teď nevím ten už jel včera a nebo dneska?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:10
- Nahlásit
Vlasta
Jj, už jsem na to taky koukala. A pořád jsem v klidu. Já se rozklepu až tam.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:12
- Nahlásit
EvkaS noo až tam uvidíme výkvět lovecké kynologie tak budu mít deprééze - že jsem se tam vůbec hlásila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:20
- Nahlásit
Vlasta
EvkaS
Nebojte,já jsem tam s Lexy perlila a byli na nás všichni moc hodní a drželi palce zkouškující i rozhodčí.
Vlasta
Dneska psali od Fialky,že je to prý profi-štěně,že ani nekvikla,lítá po bytě,dlabe jako mlejn a spí jako pařez.Všichni jsou z nadšení,kromě koček,ty se přestěhovaly na nábytek a když spí,tak jí chodějí očuchávat
Modráskovi volali odpoledne,že noc proběhla v klídku,nekňučel,ale vstával v půl čtvrtý... a chtěl se bavit a baví se stále - objevil velkou zahradu,keře a kytky,které se dají kousat.
Oba majitelé tvrdí,že chodí čurat na podložku nebo ven... tak to čumím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:30
- Nahlásit
Zuzana T no vidíš je míšánky šikovné a ty na ně furt hartusíš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:48
- Nahlásit
Vlasta
Ale že doma tak čistotní nebyli - ti míšánkové.Dneska jsou celý den hrozně miloučcí - asi se se mnou chtějí hezky rozloučit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:51
- Nahlásit
Zuzana T bude Ti smutno že jo? Mě by bylo asi moc - ještě že je uvidíš.
Dostala jsem odkaz na granule:
http://www.hpf.cz/eshop/hpf/cz/k52-Krmivo-pro-PSY/ 2k190-OLIVER-S/3k129-SELECTED-FISH/v217-OLIVER-S-S ELECTED-FISH-13-5kg/?sirka=&znacka=&profil=&prumer =&idecko=475120&zpet=vypisvyrobku.php&od=0
ne že by byly levné ale vypadají dobře ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:52
- Nahlásit
Zuzana T dívala jsi se na maďarskou chovku kde mají štěnda co jsme se bavily? Asi si fenu a psa nechali - mají tam fotky - jsou zrovna v tom hoodně nohatém období, pes vypadá líp.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 19:56
- Nahlásit
Vlasta
Kde jsi to viděla,mají aktualizace 4.7 a ti newcomers jsou z loňského vrhu?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 20:02
- Nahlásit
Zuzana T no když rozklikneš enter na úvodní stránce - tak nahoře jsou fotky 4 štěňat a pod tím nápis
New pics of the available puppies! CLICK HERE
no a tam jsou jenom 2 štěnda z toho spojení - zelený kluk a blue fena - a další nikde - a jsou to větší štěnda - tak jsem si to domyslela... víš jak jsem na tom s angličtinou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 21:43
- Nahlásit
Vlasta
Available puppies jsou volná štěňata / k prodeji /.A to je staré info.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 10:20
- Nahlásit
Zuzana T a jo - no vidíš si domýšlím a netrefila jsem se...
To jsou asi dost ošklivý když z takového spojení byly ještě k prodeji a byly bych řekla už starší než těch 8 týdnů.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 11:04
- Nahlásit
Ahojky všem.
Tak včera jsme byli na houbách a krom toho, že jsme nakonec zmokli, tak jsme nenašli nic.
No a dneska je konečně zase sluníčko, tak odpolko razíme na výlet do Kladrub nad Labem, tak snad uvidíme nějaké koníky.
Zuzana T
Tak kolik jich ještě zbývá? Jinak Jana od Dorky je fajn a určitě se budeme vídat častěji.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 12:55
- Nahlásit
Tak hlásím, že přvní dva už jsou na cestě domůůů!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 13:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
EvkaS
Tak já právě odbavila dneska třetího a ještě půjde Diego.Slzu jsem zamáčkla hnedka ráno,když jsem se se všemi muchlovala,při předávání už jsem byla hrdina....
Evi,Jana mi to vyprávěla,jsem ráda,že jste si padly do oka.Díky moc.....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 13:43
- Nahlásit
Zuzana T
Taky budu dnes odbavovat ještě tu fialovou do Brna a zítra černou k Ostravě, ta je suveren nejdál. V pondělí pak zbytek.
Jo a jinak Atrey miláček jeden bílej, bude chodit asi k Evičce na cvičák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 14:07
- Nahlásit
Mira A
Super,tak to se tam potká s naším Dantem - modrým,jsem zvědavá,jak jsou si podobní.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 14:13
- Nahlásit
Zuzana T
No a v pondělí se dozvím, jestli i ta tmave modrá tam bude chodit taky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 18:07
- Nahlásit
Mira A
Tak já už mám doma jen oranžovku.Už mám info z Opavy a Brna,že jsou pupíci v pohodě,cestou neblinkali.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 18:32
- Nahlásit
Zuzana T a co oranžovka - nebrečí po ostatních? Já jsem vyrazila na cvičení a po cestě se mi udělalo tak špatně že jsem myslela že ani nedojedu domů - pospalal jsem a dobrý, akorát mě mrzí zameškané cvičení - ach jo, vůbec nevím proč se mi z ničeho udělalo zle.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 19:35
- Nahlásit
Vlasta
No hlavně,že je dobře.Oranžová nesmutní vůbec,lítá po celém bytě a je v pohodě.Teď spí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:10
- Nahlásit
Tak máme odbavenou i fialovou Arwenku, odjela nám do Brna a prý to proběhlo dobře. Takže zbývají 4.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:40
- Nahlásit
Mira A
Tak prima,už s naší hnědou dýchají stejný vzduch.Dobrou noc a přeju Aragornovi brzy prima páníky.Od úterý budu na emailu.Pa
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 07:39
- Nahlásit
Dobré ráno,
co se děje - nikde nikdo??? Štěňátka už jsou doma? Jsem si koupila Svět psů abych se pokochala jaké má Kája Gottů štěndo, ale nic moc tam není.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:12
- Nahlásit
Vlasta
Ahojda, u nás máme ještě tři, dvě jdou dneska. Je to ten žlutý krasavec a modrá. Včera odjela černá do starého jičína (ostrava) Ta je suvereně nejdál ze všech.
Jinak zůstává zatím ten zelený macek. Teď už je o půl kila težší než ten žlutý.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Mira A
Já jsem se dívala jakou máte pěknou upoutávku u veveřáků na stránkách. Třeba to bude rychlovka a třeba si na něj nakonec tak zvyknete, že už ho nedáte. Na jedněch slov. stránkách pořád inzerovali posledního psa - taky s dost lákavým rodokmenem- nakonec tam napsali, že se rozhodli a nechají si ho - no a dneska je to šampík a vyhrává kde co - a taky jim zůstal, někdo ho odřekl. A doma měli pouze 2 feny, takže jim pes moc nezapadal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
ahoj všem,hlásím se jako vdaná paní Všechno klaplo naprosto super, moc jsme si to užili a pséci taky (mj. nás vedli k oltáři),dokonce bez zažívacích následků, a to sežrali fakt kvantum laskomin, Samouš dokonce ožíral prase přímo z rožně, včera se až do noci pokračovalo, a tak jsem grogy.Tak to musím dneska dospat,zítra jedeme s Fany na kastraci,tak budu deset dnů muset hlídat a dohlížet
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
Vlasta
No teda, to jsem ani nevěděl, to mi nikdo neřekl.
To že to je na stránkách veveřáků.
A i ta fotka na úvodní stránce jsou naši prckové
No já jim snad budu muset něco za to poslat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:07
- Nahlásit
jana33
tak gratulace mladá paní a hodně štěstí v manželském životě!
Mira A
No jo, je vidět že se o potomky svých psů fakt starají. Ta úvodní fotka je pěkná, to jsem pochopila že to jsou vaši mlaďoši.
|