Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:35
- Nahlásit

Vlasta
No,proti opravdovým mysliveckým krámům je to nebe a dudy,zvlášť u oblečení,který sami šijí.
S tím neoprénem mám tyhle http://www.petex.cz/myslivecke-obleceni/myslivecka -obuv/hunter-winter-frost---n-28-138-neopren.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 19:47
- Nahlásit

jana33 aha, tu jsem tam nějak neviděla - toto by mi taky asi mělo stačit - píšou tam že je to na chladné období- ale teď se to dá taky ne?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:24
- Nahlásit

Marie Šustová
No ano, však jsem psala a spol - nejčastěji pískají s p.Špirochem a Noskem, méně často s p.Patočkou. Pí Kovářová a Dostál jsou z OMS Jičín, ale všecko je to jedna krevní skupina .Já tančila mazurku už v r.2003 s Brestou na MZPR v Bělé pod Bezdězem Řezníček nezklame Nevím jak moc se znáte, já když ho viděla poprvé (asi 1998), tak jsem z toho jeho projevu byla trošku rozpačitá, ale když ho člověk pozná blíž, zjistí že je to fajn chlap. Párkrát jsem s nimi cvičila a nasazení, s jakým on je schopen se angažovat pro cizího psa - zdarma a nezištně - se jen tak nevidí.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Vlasta
Maj tam ty samé i bez neoprenu. Samozřejmě,když bude třicet,tak ti v tom bude hic,ale to v každý holínce, jinak když je po dešti,tak je nosím celý léto a horko mi v nich není. Ono když je mokro na holinky, tak jde z toho vlhka od země chlad. Já jsem s nima spokojená

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:00
- Nahlásit

Bartosova koupila Artikovi zlateho retrievera na obranu...od kohopak je?
http://www.super.cz/clanek/41108-paranoidni-bartos ova-pomeje-hrozi-ze-na-ni-vlitne.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:27
- Nahlásit

jana33
Já bych raději ty s tím neoprenem. Jsem se dívala, že přes zboží se dají najít i levněji - oboje.
hab a Archie
no nazdar...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:09
- Nahlásit

Vlasta
Jo,to určitě, ty boty nevyrábí,takže nemaj nejlepší ceny,ale já je tehdy objednávala s oblečením,tak jsem to vzala najednou

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 14:44
- Nahlásit

Ahoj všem, mám takový laický dotaz...
Tetujou se štěňatům vždycky buď P nebo L uši nebo je to jedno, do kterýho ucha se nechají natetovat?

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:04
- Nahlásit

Eda
nevím, jestli je na to nějaké pravidlo, ale třeba moje malá má tetované obě uši, páč do jednoho se pětimístné číslo nevešlo

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:05
- Nahlásit

Eda
No, abych se přiznala, tak nevím, zda je na to nějaké pravidlo. Já mám 3 pejsany a všichni jsou natetovaní jinak. Jeden v levém, druhý v pravém a třetí má číslo rozdělené do obou uší.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:16
- Nahlásit

Aha, tak děkuju to jsem ráda, že to není předepsané...
volala mi kamarádka, kam s číslem (byla zrovna na veterině) a já jí "chytře" poradila levé a pak jsem se podívala a Eda je natetovaná v pravém uchu

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:38
- Nahlásit

Eda
dívala jsem se do stanov klubů a ani KCHLS, ani RK umístění tetování předepsané nemají

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 06:03
- Nahlásit

Eda
Bývalo nepsaným pravidlem levé, ale jak je vidět je to různé a teď ta pětimístná čísla hodně chovatelů rozděluje do obou dvou...
Už mají mimina páníčky? - teď je to s tím odbytem dost špatné...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 08:43
- Nahlásit

Vlasta
Tak Lara začíná hárat. Takže pro nás se zkoušky rozplynuly. Ach jo. A tedy tím i trénink s Wolfgangem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

EvkaS
No to mi ani neříkej!!!!! Jsem se přihlašovala abych jela s Tebou.... vyjadřuji hluboké znechucení s Lařiným háráním

brookbank
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 10:49
- Nahlásit

Ahojky po delší době

Evi, u nás se taky hárá, sice o měsíc dříve ale i tak načasování super, akorát se to vleze mezi 2 plánované akce
mmch a to to do treninku nestihnete? pokud by byla na konci hárání tak aspon ten trenink byste mohly dát při určitých omezeních já takhle byla na treninku s Ritou K. s hárající Faith a zvládlo se to skvěle, je to jen o domluveně

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 14:22
- Nahlásit

Jestli platí rčení ,že když je hodně pravých hřibů, tak bude válka a bída, tak jdu rovnou spáchat sebevraždu. Nechala jsem ráno Fanču na krku páníkovi a šla se Samoušem na houby - tolik praváků jsem za svůj život neviděla.
EvkaS
Nojo,oni si to umí vybrat,mršky.My jsme na jaře plánovali vlohy a Fanča mi to taky takhle zamítla

EvkaS
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:16
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, ono je to s ní těžké. Však si viděla, co dělala v neděli na tréninku, takže to už mi bylo jasné, že se to blíží. Ale holt přírodě neporučím, jestli to fakt spustí, tak se nedá nic dělat. Ale dám do pátku vědět.

brookbank
No nám se to teď vůbec nehodí, doufala jsem, že to přijde až v září. Lara hárá min. plné 3 týdny a fakt docela dost, takže to vyjde i na ten trénink. Ale zkusím to nějak zkoulit.

jana33
Larča už se takhle trefila podruhé.
A jinak s tou válkou a bídou nestraš. Houby mám ráda, ale za tuhle cenu néééé.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:21
- Nahlásit

jana33
kolegy brácha je myslivec a včera cestou na posed prý do hub kopali - bo jich je fakt moc - přemýšlím, že večer vyrazím taky.
Neříká se praváků - obecně houby když je jich moc tak bude válka - říkala babička.
EvkaS
obávám se, že to Plyšu myslí vážně........

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:22
- Nahlásit

EvkaS
jo poslala jsem Ti ty boty, ale nejsou to úplně ony - tamty neměli zip, tyto mají - nemůžu najít kde jsem na ně koukala - měli tam i přesně stejné jako má Míša.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:08
- Nahlásit

Vlasta
U nás se říká praváků

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 17:15
- Nahlásit

jana33
joj, já už ani nescházím z cesty v lese a sbírám (kosím) je u cesty nebo přímo na cestě
Ketrin1
Už mají mimina páníčky?
zatím 100% jsou udaní dva (Praha a Dobřichovice) a dneska mají příjít dva zájemci o holky... ale na to, že teoreticky by mohli jít z domu už tenhle čtvrtek, myslela jsem si, že bude větší zájem...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:48
- Nahlásit

jana33 JO jinak kdo se bojí války kvůli pravákům ať se přestěhuje k nám - právě jsem se mořila hodinu lesem a mám sice 1/2 košíku hub, ale praváka ani jednoho - tak u nás bude mír ... asi

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 08:37
- Nahlásit

Hezké ráno všem.

Vlasta
Na botky jsem koukla a vypadají dobře, ale Míšiny lépe. Jen ta pálka za ně. Ale letos si něco takového koupit musím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

EvkaS
jj, taky uvažuju co nakoupit dřív, jestli holinky ( ty černé možná ještě vydrží) a nebo zimní a bundu a televize odchází a potomci zase jdou do školy....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:54
- Nahlásit

Tak u nás rostou též praváci, jiného skoro nic, což je zvláštní, protože u nás když člověk najde jednoho praváka za rok, je to hodně, spíš babky, klouzky, sameťáci. Jo, těch praváků bylo osm, takže s tou kosou u nás ještě počkám.
Musela jsem sbírat sakra rychle, Tina se vrhá po všem, pro co se sehnu. Včera jsem měla v posteli rozkousaný žampion, fuj! Zatím to vypadá, že Tina bude povahově úplně jiná než Bailinka, společnou mají snad jen tu nežravost. Říkala jsem si, že konkurence udělá svoje. Taky ano, pokud jedna začne žrát, druhá se většinou přidá, jenže někdy prostě žádná nezačne.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:53 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Petra Bailie
nežravost
někdy prostě žádná nezačne
pro mě nepředstavitelné
Cora v poslední době když vidí že chystám pejsčí jídlo, utíká do kotce a tam po celou dobu, než přijdu s miskou, poštěkává a piští tou svou děsnou fistulí zřejmě vypozorovala, že tím donášku potravy značně urychlí

jé a málem bych zapomněla - Zuzko všechno nejlepší k svátku!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:02
- Nahlásit

Vlasta
No já bych toho taky potřebovala.... to znám.
No a na houby se snad dostanu v sobotu, ale to už bude určitě všechno vysbírané!!!

Petra BailieKetrin1
Tak slovo nežravost znám velmi dobře a nikomu bych nežravého psa nepřála!! U nás se všechno srovnalo s příchodem třetího hafana. Všichni krásně baští a nakonec si po sobě ještě zkontrolují misky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:46
- Nahlásit

My máme občasnou nežravost - trvá třeba týden a vyznačuje se nevyžráním jednoho ze dvou denních jídel. Už jsem vypozorovala, že když se snažím aby se nažrali a namíchám to třeba s jogurtem a nebo konzervou tak to sice do nich dostanu, ale během dvou dní mají průjem - takže už to neřeším - usoudila jsem že psi vědí co dělají..... bych taky docela chtěla trpět nežravostí - myslím já osobně. Před chvílí nám donesli na hodnocení vzorky jitrnic - mooooc dobré byly..

Tak přeju Zuzce k svátku - sice si to přečte později, ale lepší pozdě než vůbec...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

Vlasta
Jo, tak sama bych taky nežravostí občas chtěla trpět. Je to se mnou hrozný.

ZuzanaT
Taky ti přeji všechno nejlepší k svátku...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání