| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
Ahoj všem od Jadranu - děkujíí za přáníčko.Zrovna docela bublám,neboť můj milovaný nejen že zapomněl,ale oslavil můj svátek tím,že v 9,30 odjel s kamarádem na kolovou projížďku a vrátili se ve tři oba sťaťí jak zákon káže ,tak jsem popadla notebook a peníze a šla se uklidnit.
Jejda- houbičky rostou,no to se těším do Albeře dvakrát - já houbaření miluju.
Tak zase páčko v pondělí už snad budu fungovat,jestli mně neraní mrtvice ze stavby - prý jsou ve skluzu a to dělají na dvě 12 hod směny.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:57 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Petra Bailie
neboj, Bayshenka ti je přes víkend rozežere obě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:24
- Nahlásit
Zuzana T Zuzi klíííd, to jsou chlapi přece ne? Na Albeři si to určo vynahradíš!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 07:37
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, to známe, prostě chlapi. Nenechej si tím pokazit náladu a dovolenou. Jak píše Vlasta, pak si to na Albeři vynahradíš.
Vlasta
Tak Larča od dneška už oficiálně hárá.
Mám dotaz. Může mít fenka začátkem hárání průjem? Jako jestli to spolu může souviset?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 09:45
- Nahlásit
Zuzana T
to jsem někde četla, že chlapům se to holt musí normálně připomenout - něco jako miláčku, dnes mám narozeniny, tak mi nezapomeň koupit kytku - pak člověk nemusí bublat a pohoda u domácího krbu je zachována
EvkaS
Nejspíš může, pokud není nasnadě jiná příčina.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:08
- Nahlásit
Ketrin1
Ne, jiný důvod mě nenapadá, protože to spustilo s tím háráním. Před tím žádný problém neměla a v pondělí byla dokonce na kompletní prohlídce u vetíka a zdravá jako řípa. Takže asi je to spojení s tím háráním. Tak dáme lehčí dietku a uvidíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:16
- Nahlásit
EvkaS
Fanča měla taky na začátku hárání řidší bobek,ne že by měla vyloženě průjem,ale taky se jí to takhle projevilo.
Ad chlapi -já je chápu, v tomhle mám mužskej mozek a žádný výročí,narozeniny,svátky si taky nepamatuju,jen měsíc,takže to pak hledám a doufám,že jsem to už neprošvihla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:28
- Nahlásit
SE musím přiznat, že celkem pravidelně zapomínám na svátky mých dětí - narozky ne, ale svátek mi dělá problém... to si musím dát záležet abych nezapomněla. A to má Lukáše a Jakuba, jeden v době dovolených a druhý v době přípravy na zimu
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:33
- Nahlásit
jana33 Vlasta
No já se přiznám, že to mám naházené v telefonu a vždycky to na mě křičí. Ale je fakt, že tam mám jen rodinu a okruh těch nejznámějších, takže ne na všechny si vždycky můžu vzpomenout.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 11:07
- Nahlásit
Nejen chlapům se v tomhle daří, moje maminka nedávno přála kamarádce k narozeninám, a ta jí odpověděla, že ty narozeniny měla před měsícem, přeci jsme je spolu oslavily? Tatínka to velmi potěšilo, obvykle má obdobné průšvihy on a maminka se mu pošklebuje.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 18:30 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Mimina rostou jako z vody, dneska jim je 7 týdnů a už doma moc dlouho nepobudou... Tady je můj oblíbenec, škoda jen, že je to kluk...
a je ještě volný
jinak Alexa, velká raraška, ta už je zamluvená
zbytek fotek je opět na idnes...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:38
- Nahlásit
Krásné ráno všem.
Eda
Božíčku, ta jsou nádherná. Jako kdybych viděla malého Maxíka před 4 lety.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:57
- Nahlásit
Raraška má krásný ridge
škoda jen, že je to kluk ten nezájem o pejsky-kluky nedokážu pochopit Já bych toho svého nedala za všecky poklady světa
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:46
- Nahlásit
Krásný miminka a moc hezky udělaná odchovna! Ten nezájem o pejsky je fakt problém, do města je myslím opravdu praktičtější fena, ale do domečku spíš pejsek, pokud zrovna nemám chovatelské ambice.
Zdá se, že Tina bude studijní typ, za včerejšek stihla přečíst dvě knížky, jednu bohužel z knihovny. A to jsem si myslela, že na poličku nemůže dosáhnout!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
JJ, jsou moc hezký štěňátka.
Já jsem pořizovala psy do paneláku že nám to kvůli hárání připadalo lepší - ale ouha - venku poříd některá hárá, takže si to užíváme celoročně feny jsou doma asi v klidu - to svoje období nějal přečkají a mají hotovo, my se psama pohotovost celoroční.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
Petra Bailie
Zrovna včera neteř vzpomínala, jak půlroční Borgo v Albeři rozkousal její anglický slovník a knížku "Nejhezčí povídky o psech" Pokud jde o to dosáhnutí - nevěřila bych, kdybych neviděla na vlastní oči, jak Cora vyšplhala kus na strom pro tenisák, který tam uvízl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 10:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Eda
Nádhera,to snad ani není možný,jak rychle pak vyrostou a budou z nich kolohnáti a buldozéři
Na knížky byla expert naše kokřice, ta četla mooc ráda
Petra Bailie
Kam se vůbec dostal ten poslední nejlepší chlapeček?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 10:32
- Nahlásit
Vlasta
Jo, ze stejného důvodu chtěl Lukáš taky psa. Já si fenku prosadila až na podruhé.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 10:41
- Nahlásit
jana33
Kája šel do Brna, bude se mít určitě skvěle, jeho novým majitelům nedávno pošel labík, prý byl hodně temperamentní, chtěli něco podobného. Chrní si v posteli, velká zahrada, pole hned za domem. Prvoplánově s ním nic dělat nechtěli, ale snažila jsem se je ukecat, byla by to škoda. Bohužel, tentokrát chtěli všichni hlavně klidné mazlivé pejsky, na práci nikdo. Nakonec ještě klika, že jsem kryla Stashem a ne Sesamem, to by asi byli ještě jinší draci, alespoň tenhle vrh byl určitě v průměru mnohem klidnější a přítulnější než ten předchozí. Co to udělá s prací se uvidí, vysloveně po mámě byl asi jenom Kája. Tina je mnohem klidnější a submisivnější než Bailinka, musím si dávat pozor, abych na ní moc nehoukla, potřebuje spíš podpořit, ale zase se mnohem líp soustředí, nové věci stačí párkrát zopakovat a už je umí. Prostě musím na to úplně z opačné strany, takže i pro mne zase nová zkušenost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:31
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak to znám,na Lexy se musí výhradně po dobrém,stačí,že zvýším hlas ,když jde ke špatnému aportu,než byla vyslána a už se sbalí a je nešťastná,že dělá něco špatně.Dělá nám to problémy,protože když musím kříknout Ne ,aby věděla,že jde špatně,tak nevím,jakou intenzitou to je pro ní povel a jak je to už z jejího pohledu hubování.To jsem s Cathy neznala....
Jinak zítra balíme a jedeme.To to uteklo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak třeba to zkusí a chytne je to
Fanča není ani klidná,ani submisivní,ale při cvičení na ní člověk taky moc houkat nemůže,protože pak se přetočí do módu, že začne dělat k noze,sedni,lehni sama od sebe,jen aby byla pochválená a temperamentu má zatím někdyaž přespříliš, nejdřív koná a pak teprve přemýšlí,takže nadšení vítězí nad stylem, myslím,že s její povahou se precizní práce dostaví až tak k třetímu roku,až se trochu uklidní. Ale to neva,hlavně,že jí to baví,času dost. Já se hlavně těším letos na hony,až se bude učit od Samouše
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:03
- Nahlásit
jana33
Právě, tohle člověk nikdy neví, třeba Antoinette si kupovali starší manželé jako pejska pro radost ke své stárnoucí labradorce a teď s ní Zita vyhrála WT M.
To co píšeš o Fanče je skoro přesně Bailinka za mlada - nejdřív konat, pak přemýšlet, někdy byla jak přetopený kotel, když nemohla jinak, ventilovala ten přetlak aspoň řevem. Na zkouškách byl skoro největší problém dojít aspoň relativně v klidu k rozhodčím, jak ze mě ještě cítila nervozitu, střečkovala o to víc. Ale ta práce potom jedna báseň, beruška moje. Na konec barev jsem jí neprozřetelně dávala fotbalový míč jako motivaci a ona potom táhla jak lokomotiva. Na jedněch zkouškách byla barva dost do kopce, já na řemeni jsem ho křepce vyběhla, u kusu jsem se spokojeně otočila, co rozhodčí na to, a oni nikde! Už ten kopec chudáci šlapali asi podesáté a tudíž vůbec neměli pochopení.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:26
- Nahlásit
Jsem to neviděla, ale na Nově v odpoledních zprávách prý dávali, že na Třebíčsku někdo otrávil dva goldeny - fuj to je hnus!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:32
- Nahlásit
Petra Bailie
nejdřív konat, pak přemýšlet, někdy byla jak přetopený kotel, když nemohla jinak, ventilovala ten přetlak aspoň řevem
Tak to je přesný, celá Fanyna
Vlasta
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny- 13-8-2010.html?s=0
tady je na to odkaz je to asi 4,30min - kolem Třebíče to někdo dělal už dříve a asi zase začal. Hodil to prý dokonce psům do kotce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:45
- Nahlásit
Ahojte, hlásím příjezd z Malešova z vodních prací a náš totální debakl - 3.cena 110 bodů. Pokazili jsme co se dalo a zlatým hřebem byla 1 za marking. Byli jsme úplně poslední
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
Vlasta
Ale zkoušky máte, takže gratuluju!! Co na markingu vymyslel??
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:43
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, i tak gratuluji!! Mně mrzí, že jsme tam kvůli hárání nemohli jít. Alespoň bys nebyla poslední.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:10 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa Na úplně lehkém markingu s bažantem, napřed vyrazil šikmo - blbým směrem - poté si bážu doslídil, čuchnul k němu, rozhodčí říkal, že ho nazdvihl, pustil a šel se podívat na rozhodčího a střelce a poté se rozhodl pro něj vrátit a donesl mi ho. Jsem blbka, možná kdybych když byl u něho skloněný pískla ke mě, tak ho popadne a běží, ale takto jsem na něj jenom zírala a nechápala.... No a spoustu trojek jsme nasbírali to už jsem byla nervově rozložená - klid nastanovišti - ležel a ke konci střelby si sedl, obě rákosí - to bylo těžký byla to zaplavená louka s trochou rákosí, ale spíše vysoká tráva , kopřivy a ostružiny - no a Greenovi se nechtělo moc daleko, hledal u kraje, protože tím, že to bylo celé pod vodou musel skákat - bylo to namáhavé, no potom trojka dokonce i z vodění na řemeni, samo s přinášení tím zmršeným markingem - fakt děs.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:57
- Nahlásit
Vlasta
Tak zrovna neměl den, to se stane každému. Zase máte prostor pro zlepšení na příště, ne? Mě jednou na vodkách Bailinka dotlačila kachnu na mělčinu jak remorkér, tam si ji chtěla vzít, ale jak stála nad ní, kachna se jí vždycky potopila. To se jí zalíbilo a začala ji "topit" packou - prostě velká zábava. Jak jsem byla zpitomělá, že hlavně člověk nesmí dát moc povelů, civím na ní a nic. Druhou táhla za letku, takže si ji při lezení z vody přišlápla, nakonec ji nějak donesla a já jsem ještě jsem pak dostala od rozhodčích "vynadáno" za co že toho psa chválim. Další disciplíny pokračovaly v obdobném duchu, prostě děs. Za čtrnáct dní si to opravila CACTem.
|