| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 10:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jo ahá - jsem to špatně pochopila! Ale stejně - najednou bude prázdno a míšánci nikde
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 12:29
- Nahlásit
Vlasta
No možná bychom to ještě měli ověřit. Pro jistotu. Přeci jen bych nerada, aby nám ty peníze propadly.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:19
- Nahlásit
EvkaS
Nemusíte,loni to bylo stejný - je tolik přihlášených,že PZ a vodky rozdělili na retrívří skupiny a slídičské skupiny a protože by se současně všichni nevešli např. na PZ,tak je to tak,jak píší - máte to i na KCHLS stránkách.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
Vlasta
no ani nechtěj vědět,jak jsem ty " míšánky" dnes titulovala....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 14:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Tak dnešní kontrola prokázala,že i Diego má nádobíčko už pevně na svém místě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:00 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Ahoj lidičky,
dneska mě maximálně rozladily dvě ženské ze sídliště s jorkšírama, obě svorně tvrdily, že je Baysha tlustá, a kladly mi na srdce, ať jí nasadím dietu. No já nevím, připadá vám na jedenáct týdnů tlustá?
Mimochodem ta deta měla spočívat v granulích "Pedigrí Proplan"
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:05
- Nahlásit
Baysha
No, já myslím, že je akorát. Takové "chytré" paní mám nejraději.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:05
- Nahlásit
Baysha
Panebože neposlouchej baby na sídlišti a věř své chovatelce.Do 4 měsíců je spíše lepší,když je štěně baculaté,po 4.měs je třeba hlídat,aby nebylo tlusté - kvůli zádům a kloubům - ale tlusté znamená převalujicí se sádlo.Tvoje čubina je spíš huběňour.Co pes nedostane do roka ,už nikdá nedožene!!!
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:06
- Nahlásit
Ahoj, já mám chesapeaka!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Zuzana T
dyk já to vím, ale naštvaly mě stejně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:09
- Nahlásit
EvkaS
no chytré byly obě jak rádio a prej granulky jedině Pedigrí Proplan
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:09
- Nahlásit
Indy
vítej - čespíčka tu ještě nemáme!
Baysha
Aha,no tak to je vypovídající...
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:10
- Nahlásit
Baysha Máš krásnýho pejska! A klidně bych jí i přikrmila. Já měla pěkně baculatý štěně, ale ti rozumní veterináři mě chválili a lidi mi byli ukradení. Měla jsem štěstí, že jsem měla chesapeaka, kterýho lidi neznají, tak jsem vždycky jen řekla, že takhle to má vypadat a byl klid. Ale rozumím ti. Vykašli se na lidi. Pejska krm tak, jak je třeba. Jak psala Zuzana T - minimálně do 4 měsíců to má být trochu kulička. Vem si lidský mimina, taky nemají postavu modelky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:11
- Nahlásit
Zuzana T
jsem jim radši ani neříkala, že krmím syrovým, to by mě roznesly po sídlišti na kopytech
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:11
- Nahlásit
Žádnej česapík? Škoda Pořiďte si někdo česíka, jsou náááádherní (jen fakt pěkně paličatí na výchovu) )
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:13
- Nahlásit
Indy
já jí žrádlo nijak nereguluju, dávám jí, co sežere ona zas není typ, že by se přecpala k padnutí, ale baští pěkně, šikulka stejně to, co na ní vypadá jako baculatost, je hlavně kožich, když předevčírem spadla do vody, tak vylezla poloviční
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:14
- Nahlásit
Baysha - o masu babkám neříkej, to by tě nahlásily a psa ti odebrala sociálka za týrání!
Jo jo, Indiánek vypadal do roka jako šarpej - spousta volný kůže a hodně kožichu. A teď je to atlet
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
Indy
No čespík je osobnost,ale moc jich osboně neznám,pouze z výstav krasavce Soni Sehnalíkové a na WT jsem viděla jednoho statného kluka pracovat - dělal pěkně,ale stihnul u toho i lumpačit a paničku trápit .
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:23
- Nahlásit
Zuzana T
No, to mi povídej! S.Stehlíková má krásný psy! Já mám Indiánka bohužel z Vlčích luk, což je průser. A možná i kvůli tomu jsem s ním měla hodně trápení (špatná socializace první dva měsíce se jen tak nedožene).
Ale druhý pejsek bude zase asi Chesapeake - já je prostě miluju! Ale je fakt, že to není "pes pro každého". A kdybych o nich věděla předem víc, asi bych si pořídila Flata nebo Curlyho.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:29
- Nahlásit
Indy
Zřejmě máš ráda výzvy - ale místní labíčkáři ti potvrdí,že někteří jedinci si s čespíčkem nezadají....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:31
- Nahlásit
Indy
Chesapeaci jsou nádherní, ale prý k cizím hodně nedůvěřiví až ostří, je to pravda? Mně je právě sympatičtější ta labradoří povaha "miluju vás všecky"
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:38
- Nahlásit
Můj čenda je k cizím celkem v pohodě - nikdy by neublížil, ale pohladit se nechá, až když si s tím člověkem chvilku povídám a nebo stojím blízko něj (třeba v metru). No a když už se nechá jednou pohladit, tak je mazel!
Doma občas hlídá - když třeba přijde kamarádka a sama si odemkne, tak ji vyštěká, jinak ale doma neštěkne.
Jsou spíš trochu majetnický - takže když mě někdo chce obejmout, vzít mojí věc, tak to je zle, to štěká
Teď trochu ještě musíme zmírnit jeho majtenické sklony vůči fenečkám a štěňátkům (moc si je hlídá), ale to zvládáme.
Já o labradorovi nepřemýšlela. Měla jsem ho kdysi dávno, byl zlatej (teda jakože hodnej, ne zlatej retriever ), ale nějak se mi přestávají zdát jejich zdravotní problémy, mám pocit, že snad každá chovka už chová s DLK a DKK 2 a víc a najít zdravou chovku je snad nemožný
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Indy
zdravejch chovů není nepřeberně mnoho, ale najdou se
viz rodokmen mojí příšerky, myslím, že tady to není tak špatný
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 16:43
- Nahlásit
Zuzana T
No, to si začínám všímat - posledních pár let mi připadá, že i labíci začínají být pěkně ostří!
Hele, já fakt byla asi blbá - naletěla jsem, chovatel mi namluvil, že čendové jsou retrieveři jako všichni ostatní - hodní, poddajní, učenliví, mírní. Ne ne, jsou to holomkové, ale parádní! Teď, když Indiánkovi jsou 2 roky, tak už je to paráda, je to fantastickej pejsek! Ale co mě to stálo nervů, oblečení, nabíječek na mobil, alkoholu a neurolů...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 17:06
- Nahlásit
Indy
No jo no,ale nic si z toho nedělej.Čespíci jsou trochu hlídací,což ostatní retrieveři nejsou - tedy nevím,jak toleři - ti jsou hodně štěkaví.Ale čespík to má v genech a prostě jsou takoví - mají s tím někteří problém na OVVR,ale rozumný rozhodčí ví,že čespík je trochu jinačí.
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 17:18
- Nahlásit
Baysha
ten link mi nejde otevřít Odkud máš příšerku?
Zuzana T
To, že mě Indiánek hlídá doma a nepustí cizího, to jsem ráda. Trochu mi vadí, když štěká venku, ale už celkem pochopil, že tím stejně ničeho nedosáhne a neštěká nijak moc.
A když cvičíme, tak štěká jen, když nemůže něco pochopit
Tollery moc neznám, ale co jsem slyšela, četla, potkala, mám pocit, že ještě nemají úplně ustálenou povahu a jsou to spíš trošku nerváci.
A máš pravdu - často narazím na nějakýho "kynologa", co si myslí, že každej retriever je zlaťák Ale já bych si neměla stěžovat, taky jsem si to první tři dny myslela
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 17:30 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Indy
mně se to taky zobrazí až za chvilku, tak to zkusím jinak:
URL
vrh B, pochopitelně rodokmen je až dole
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 17:31 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Indy
Já nějaké česepíky znám hlavně z WT a jsou opravdu šikovní.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 17:43
- Nahlásit
EvkaS se přidávám k Evce - česepíky taky z WT, ale to jsou myslím od té paní Sehnalíkové ne?
JInak zítra jdeme cvičánkovat - jsem zvědavá jestli Greeny zopakuje tu vlečku tak ji dělal v týdnu.
Zuzana Tjsem před chvílí přijela z Prahy - pomoooc jak tam můžete fungovat - ze Stodůlek jsem jela hodinu a čtvrt na Černý Most a to jsem si nechávala radit od pražáků, Barranďák jsem úplně minula - ten byl ucpaný už od plzeňské dálnice - a jela jsem někde centrem - ale stejně, ještěže jsem si koupila svačinu - v Praze je fakt moooc "blaze"....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 18:08
- Nahlásit
EvkaS teď jsem ještě koukla na KCHLS - Evi kam to lezeme když je tam tak narváno??? Zuzka to píše správně - je to pro velký zájem rozdělené a my jdeme v neděli.
|