| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
EvkaS
Jo Evi, díky za doporučení lůžka do kufru, vyplatilo se nám na dovče - vypadla nám brambora a ta se změnila v něco neuvěřitelně tekoucího a smradlavého, ještě, že jsem tam měli lůžko. Dvakrát jsme to vydrhli a bylo po smradu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:59
- Nahlásit
bilksa
A od čeho tam měla ten střep?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit
jana33
Z těch zubů, ulomila se jí půlka stoličky a ta se jí vrazila do patra.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit
jana33
Bilksa myslí střep ze zubu= jako kus zubu -jsem si to celé přečetla ještě jednou a asi jsem to pochopila..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:11
- Nahlásit
bilksa
no jsem geniální - pochopila jsem správně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:16
- Nahlásit
Vlasta
Tak, tak...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:25
- Nahlásit
Budu muset vyřídit Corálce, jak je tenisák nebezpečnej
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:53
- Nahlásit
Vlasta
No, asi mám nějaké blbé období nebo nevim. Potřebovala bych zase něco pozitivního. No já letos přihlásila ty Oslavany a ještě chci jet na NVP do Brna. Na jedné výstavě musím nechat změřit Laru, ale vystavovat se mi ji nechce. (Ale fakt je, že je teď docela v srsti a hezky se spravila).
No a na fotky od Míši se taky těším. Fotila novým objektivem, tak to bude určo stát za to!!!!
Zuzana T
No, tak jsem zvědavá, jak si to slečna Laruška naplánuje nadále. A za ty vodky už jsem jí v duchu nadala mockrát!!! Nejspíš nám to prostě nebylo souzeno nebo nevím. Tak snad klapnou alespoň ty podzimky a nějaký WT.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:28
- Nahlásit
EvkaS
Jo o tom objektivu mluvila - byla nadšená - říkala, že kdyby tam byl Mydlíček tak taky mohl mít luxusní fotky
Blbé období vypozitivníme na Wolfgangovi - tam to bude fajn ne? Prý nás nebude moc, tak možná budeme cvičit i více než jsme čekali, Míša má domluvené super terény, možná zajedeme i do Hradčan - už se fakt těším!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:33
- Nahlásit
TAk si představte: byli jsme na procházce a sestřenka sebou měla házeč na tenisák, hodila, Brita ho chytla a vyštípla si další půlku zubu, tentokrát přední.... Fakt nevím, co s tím, vitamínů dy měla mít dost...Asi už fakt holka stárne, naštěstí jen ty zuby, fyzičku má skvělou. Na veterině nechtěli věřit, kolik jí je let.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
Zdravím všechny
Teda tady je novinek...já mám teď v práci fofr a doma jsem ráda,že padnu za vlast...navíc teď Andy už zůstává u přítele s Ellie a tak vstávám o dost dřív a jsem jak mimoň Ale vypadá to,že mu to nedělá problémy a snad se i rozčůrá trošku na zahradě, když ho semtam babča přes den vypustí ..
O víkendu jsme si užívali na chalupě s celou velkou familií a v sobotu jsme byli na wt a Ellie s Martinem byli šestí, nějak se jí při třetí disciplíně nelíbilo místo,kam měla jít dohledat druhý aport a už to vypadalo,že ji tam MArtin nedostane,ale nakonec se povedlo. Byli to ale tentokrát takový lehčí wt, takový klasický tréninkový disciplíny. A L byli skoro to samé, jen delší vzdálenosti a na dohledávku stáli dva psi vedle sebe a z rybníku akorát donášeli aporty dva,ale stálo se blízko u vody. Takže mi to přišlo i jako docela nůďo na koukání ..
Vlasti z toho si nic nedělej, příště zase zaperlí ;)
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:36
- Nahlásit
bilksa
No Andymu jsou tři a na podzim mu museli taky vytrhnout třeňák, páč ho měl šikula rozlomený přesně vejpůl mezi kořenama,ale vůbec to nedal znát,na to,že se to i hýbalo,jak mi ukazoval vet,když byl uspaný....a vepředu má další ulomený ,ale to se mu povedlo těsně před dření,takže se s ním nemuselo nic dělat, ale jinak celkově má ty zuby nějak ohoblovaný,na to kolik mu je..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 14:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Zdar,
tak já zase řeším lidské bolístky.Naší nevěstu v pátek hospitalizovali po více,jak dvouměsíčním krvácivém průjmovém onemocnění na chirurgii,kde tři dny nejedla nic a dneska jí vyhodili domů s tím,že může být klidně doma a zítra ať jí rodina doveze na gastroenterologii,že jí tam objednali,ale prý si myslí,že jí určitě nehospitalizují!!Monča má 44 kg,sotva se plouží.Přivezla jsem jí k nám vzteky bez sebe!!!Dali jí dietní doporučení takového rázu,že v podstatě může jíst dle libosti,jen vynechat vlákninu.Přitom měla zatím jen tekutou stravu,kdy jí debilové dali jahodové mléko s vlákninou a plné éček,večer puding opět z mléka,jen k obědu měla hovězí skorovývar - ten jedinný byl ok .No hrozný, z tohohle by jí doporučili jíst v podstatě normálně.Tak jsem honem koupila nutridrinky,aby měla nějakou výživu.Jsem dietní sestra,sice už notně vyšumělá,ale rozhodně jí tedy uvařím jídla bezpečněji,než ten špitál.
Kvalita zdravotnictví,alespoň ta,co předvádí Vinohr.nemocnice je děs!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 14:56
- Nahlásit
Zuzana T
tak to je síla, jsem myslela že pražské špitály jsou nej...
Prosím Tě a kolik vážila před tou nemocí? 44 kg jsem měla někdy v 6 třídě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:14
- Nahlásit
Vlasta
No ona je hubeňoučká normálně,ale 50 měla.Měří 160 cm.
Udělala jsem čerstvý hovězí vývar s rozmix.rýží a tak jí to chutnalo,chudince.Před chvilkou slupla střídku housky s trochou žervé a zatím,neměla křeče,ani nucení na ...,tak nám držte palce,ať začně střevo konečně dobře pracovat.
Dělám jí haši a jasmínouvou rýží,ale to jí dám,až uvidíme,jak reaguje na již pozřenou stravu.Má hlad i chuť,tak je to snad dobré znamení.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:37
- Nahlásit
bilksa
Tak to jsem ráda, že lůžko funguje.
Zuzana T
Zuzi, to je hrozné! Chudák holka. Snad bude brzy v pořádku, ale věřím, že domácí péče - navíc tvoje péče jako dietní sestry - bude určitě lepší než v nemocnici. Tam to bývá i dost stresující.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 17:13
- Nahlásit
bilksa
Aha,tak už to chápu a kolik že jí je? Stejně bych jí udělala alespoň nějaký základní krevní rozbor,jestli vechno funguje,jak má
Zuzana T
Tak to je fakt příšerný,ale já se letos po zkušenostech s babčou už vůbec ničemu nedivím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
Zuzana T Tak to že má chuť je fakt dobré. Kamarádka od labradorů byla loni na operaci v Thomayrovce - tady u nás jí diagnostikovali neprůchodné střevo - měla hrozné bolesti - ovšem v Praze našli odumřelý vejcovod, který se kazil v břiše - no asi břicho jako břicho že jo.... ona tenkrát hrozně vyváděla když jí její máti zařidila převoz do Prahy - matka nevěřila diagnoze a měla pravdu - ale potom byla ráda, protože jí alespoň nesebrali všechno jak se to normálně dělá, ale protože ještě nemá děti tak jí nechali druhý vaječník se vším co k němu patří a tak ještě šanci má.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:28
- Nahlásit
Vlasta
Thomayerka je jiná kvalita,než Vinohradská - já tam chodím s migrénou a byla jsem tam také na gyn.zákroku a nemůžu si stěžovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:43
- Nahlásit
Zuzana T no a tak nemůžete ji tedy přesunout na vyšetření jinam? Mého šéfa píchne vosa a mastí do Motola - on není alergický, jenom to tak prožívá... tak se asi dá vybrat ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:07
- Nahlásit
Vlasta
Počkáme zítra na tu pí.docentku z gastroenterologie,jak se pochlapí a pak budeme teprve něco vymýšlet- třeba bude vyjímka v tomhle špitále.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
Zuzana T
Chudák, jo, špitáli, o těch už něco víme. Po tom, jak zacházeli s mamkou... Až když jsme zatlačili protekcí, tak to šlo. Jako všude....
jana33
7 a půl. Na ovčáka už hodně, ale když jsme byli na veterině, tak nechtěli věřit, kolík jí je. Jinak je absolutně v pořádku. Asi tam zajedu a nechám jí vzít krev.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:33
- Nahlásit
Už jsou výsledky Malešova na stránkách KCHLS - vypadám blbě nejen na fotce, ale i té výsledkové tabulce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
bilksa
Tak to zas není tak moc. Mě se na čarodějnicích letos ptali asi dva lidi,jak je starej Sam,že je to nějakej mlaďoch,teprve když jsem mu zvedla hlavu a uviděli šediny na braně,tak uvěřili
Vlasta
Ty jseš prdlá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
jana33 nene, já se tomu směju - už......
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:10
- Nahlásit
Dobré ráno,
Evi Míša má na stránkách fotky z CB - asi milion jich je - už Tě kvalitativně dotahuje s tím novým objektivem
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:35
- Nahlásit
Vlasta
No ještě aby ne, když má ten samý objektiv.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:38
- Nahlásit
Dobré dopoledne!
Dneska to u nás vypadá na krásný den a já ho opět trávím v práci a až do 10 večer... A zítra nanovo.
EvkaS
Někdy možná využiju tvoje zkušenosti a nechám si poradit foťák, mám ho slíbený za státnice, tak snad se povedou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:47
- Nahlásit
bilksa
U nás s malýma přestávkama prší,ale psékům to vůbec nevadí Mě dneska čekají práce domácí, úklidové, teď jdu vrznout psům maso do sušičky
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:00
- Nahlásit
bilksa
Určitě ráda poradím.
|