Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

EvkaS
Jo Evi, díky za doporučení lůžka do kufru, vyplatilo se nám na dovče - vypadla nám brambora a ta se změnila v něco neuvěřitelně tekoucího a smradlavého, ještě, že jsem tam měli lůžko. Dvakrát jsme to vydrhli a bylo po smradu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:59
- Nahlásit

bilksa
A od čeho tam měla ten střep?

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

jana33
Z těch zubů, ulomila se jí půlka stoličky a ta se jí vrazila do patra.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

jana33
Bilksa myslí střep ze zubu= jako kus zubu -jsem si to celé přečetla ještě jednou a asi jsem to pochopila..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:11
- Nahlásit

bilksa
no jsem geniální - pochopila jsem správně

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:16
- Nahlásit

Vlasta
Tak, tak...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:25
- Nahlásit

Budu muset vyřídit Corálce, jak je tenisák nebezpečnej

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:53
- Nahlásit

Vlasta
No, asi mám nějaké blbé období nebo nevim. Potřebovala bych zase něco pozitivního. No já letos přihlásila ty Oslavany a ještě chci jet na NVP do Brna. Na jedné výstavě musím nechat změřit Laru, ale vystavovat se mi ji nechce. (Ale fakt je, že je teď docela v srsti a hezky se spravila).
No a na fotky od Míši se taky těším. Fotila novým objektivem, tak to bude určo stát za to!!!!

Zuzana T
No, tak jsem zvědavá, jak si to slečna Laruška naplánuje nadále. A za ty vodky už jsem jí v duchu nadala mockrát!!! Nejspíš nám to prostě nebylo souzeno nebo nevím. Tak snad klapnou alespoň ty podzimky a nějaký WT.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

EvkaS
Jo o tom objektivu mluvila - byla nadšená - říkala, že kdyby tam byl Mydlíček tak taky mohl mít luxusní fotky
Blbé období vypozitivníme na Wolfgangovi - tam to bude fajn ne? Prý nás nebude moc, tak možná budeme cvičit i více než jsme čekali, Míša má domluvené super terény, možná zajedeme i do Hradčan - už se fakt těším!

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:33
- Nahlásit

TAk si představte: byli jsme na procházce a sestřenka sebou měla házeč na tenisák, hodila, Brita ho chytla a vyštípla si další půlku zubu, tentokrát přední.... Fakt nevím, co s tím, vitamínů dy měla mít dost...Asi už fakt holka stárne, naštěstí jen ty zuby, fyzičku má skvělou. Na veterině nechtěli věřit, kolik jí je let.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:32
- Nahlásit

Zdravím všechny

Teda tady je novinek...já mám teď v práci fofr a doma jsem ráda,že padnu za vlast...navíc teď Andy už zůstává u přítele s Ellie a tak vstávám o dost dřív a jsem jak mimoň Ale vypadá to,že mu to nedělá problémy a snad se i rozčůrá trošku na zahradě, když ho semtam babča přes den vypustí ..

O víkendu jsme si užívali na chalupě s celou velkou familií a v sobotu jsme byli na wt a Ellie s Martinem byli šestí, nějak se jí při třetí disciplíně nelíbilo místo,kam měla jít dohledat druhý aport a už to vypadalo,že ji tam MArtin nedostane,ale nakonec se povedlo. Byli to ale tentokrát takový lehčí wt, takový klasický tréninkový disciplíny. A L byli skoro to samé, jen delší vzdálenosti a na dohledávku stáli dva psi vedle sebe a z rybníku akorát donášeli aporty dva,ale stálo se blízko u vody. Takže mi to přišlo i jako docela nůďo na koukání ..

Vlasti z toho si nic nedělej, příště zase zaperlí ;)

choco
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:36
- Nahlásit

bilksa
No Andymu jsou tři a na podzim mu museli taky vytrhnout třeňák, páč ho měl šikula rozlomený přesně vejpůl mezi kořenama,ale vůbec to nedal znát,na to,že se to i hýbalo,jak mi ukazoval vet,když byl uspaný....a vepředu má další ulomený ,ale to se mu povedlo těsně před dření,takže se s ním nemuselo nic dělat, ale jinak celkově má ty zuby nějak ohoblovaný,na to kolik mu je..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 14:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar,
tak já zase řeším lidské bolístky.Naší nevěstu v pátek hospitalizovali po více,jak dvouměsíčním krvácivém průjmovém onemocnění na chirurgii,kde tři dny nejedla nic a dneska jí vyhodili domů s tím,že může být klidně doma a zítra ať jí rodina doveze na gastroenterologii,že jí tam objednali,ale prý si myslí,že jí určitě nehospitalizují!!Monča má 44 kg,sotva se plouží.Přivezla jsem jí k nám vzteky bez sebe!!!Dali jí dietní doporučení takového rázu,že v podstatě může jíst dle libosti,jen vynechat vlákninu.Přitom měla zatím jen tekutou stravu,kdy jí debilové dali jahodové mléko s vlákninou a plné éček,večer puding opět z mléka,jen k obědu měla hovězí skorovývar - ten jedinný byl ok .No hrozný, z tohohle by jí doporučili jíst v podstatě normálně.Tak jsem honem koupila nutridrinky,aby měla nějakou výživu.Jsem dietní sestra,sice už notně vyšumělá,ale rozhodně jí tedy uvařím jídla bezpečněji,než ten špitál.
Kvalita zdravotnictví,alespoň ta,co předvádí Vinohr.nemocnice je děs!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 14:56
- Nahlásit

Zuzana T
tak to je síla, jsem myslela že pražské špitály jsou nej...
Prosím Tě a kolik vážila před tou nemocí? 44 kg jsem měla někdy v 6 třídě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:14
- Nahlásit

Vlasta
No ona je hubeňoučká normálně,ale 50 měla.Měří 160 cm.
Udělala jsem čerstvý hovězí vývar s rozmix.rýží a tak jí to chutnalo,chudince.Před chvilkou slupla střídku housky s trochou žervé a zatím,neměla křeče,ani nucení na ...,tak nám držte palce,ať začně střevo konečně dobře pracovat.
Dělám jí haši a jasmínouvou rýží,ale to jí dám,až uvidíme,jak reaguje na již pozřenou stravu.Má hlad i chuť,tak je to snad dobré znamení.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 16:37
- Nahlásit

bilksa
Tak to jsem ráda, že lůžko funguje.

Zuzana T
Zuzi, to je hrozné! Chudák holka. Snad bude brzy v pořádku, ale věřím, že domácí péče - navíc tvoje péče jako dietní sestry - bude určitě lepší než v nemocnici. Tam to bývá i dost stresující.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 17:13
- Nahlásit

bilksa
Aha,tak už to chápu a kolik že jí je? Stejně bych jí udělala alespoň nějaký základní krevní rozbor,jestli vechno funguje,jak má
Zuzana T
Tak to je fakt příšerný,ale já se letos po zkušenostech s babčou už vůbec ničemu nedivím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:30
- Nahlásit

Zuzana T Tak to že má chuť je fakt dobré. Kamarádka od labradorů byla loni na operaci v Thomayrovce - tady u nás jí diagnostikovali neprůchodné střevo - měla hrozné bolesti - ovšem v Praze našli odumřelý vejcovod, který se kazil v břiše - no asi břicho jako břicho že jo.... ona tenkrát hrozně vyváděla když jí její máti zařidila převoz do Prahy - matka nevěřila diagnoze a měla pravdu - ale potom byla ráda, protože jí alespoň nesebrali všechno jak se to normálně dělá, ale protože ještě nemá děti tak jí nechali druhý vaječník se vším co k němu patří a tak ještě šanci má.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:28
- Nahlásit

Vlasta
Thomayerka je jiná kvalita,než Vinohradská - já tam chodím s migrénou a byla jsem tam také na gyn.zákroku a nemůžu si stěžovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:43
- Nahlásit

Zuzana T no a tak nemůžete ji tedy přesunout na vyšetření jinam? Mého šéfa píchne vosa a mastí do Motola - on není alergický, jenom to tak prožívá... tak se asi dá vybrat ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

Vlasta
Počkáme zítra na tu pí.docentku z gastroenterologie,jak se pochlapí a pak budeme teprve něco vymýšlet- třeba bude vyjímka v tomhle špitále.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:11
- Nahlásit

Zuzana T
Chudák, jo, špitáli, o těch už něco víme. Po tom, jak zacházeli s mamkou... Až když jsme zatlačili protekcí, tak to šlo. Jako všude....

jana33
7 a půl. Na ovčáka už hodně, ale když jsme byli na veterině, tak nechtěli věřit, kolík jí je. Jinak je absolutně v pořádku. Asi tam zajedu a nechám jí vzít krev.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:33
- Nahlásit

Už jsou výsledky Malešova na stránkách KCHLS - vypadám blbě nejen na fotce, ale i té výsledkové tabulce

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

bilksa
Tak to zas není tak moc. Mě se na čarodějnicích letos ptali asi dva lidi,jak je starej Sam,že je to nějakej mlaďoch,teprve když jsem mu zvedla hlavu a uviděli šediny na braně,tak uvěřili
Vlasta
Ty jseš prdlá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:07
- Nahlásit

jana33 nene, já se tomu směju - už......

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:10
- Nahlásit

Dobré ráno,
Evi Míša má na stránkách fotky z CB - asi milion jich je - už Tě kvalitativně dotahuje s tím novým objektivem

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:35
- Nahlásit

Vlasta
No ještě aby ne, když má ten samý objektiv.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:38
- Nahlásit

Dobré dopoledne!
Dneska to u nás vypadá na krásný den a já ho opět trávím v práci a až do 10 večer... A zítra nanovo.

EvkaS
Někdy možná využiju tvoje zkušenosti a nechám si poradit foťák, mám ho slíbený za státnice, tak snad se povedou.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

bilksa
U nás s malýma přestávkama prší,ale psékům to vůbec nevadí Mě dneska čekají práce domácí, úklidové, teď jdu vrznout psům maso do sušičky

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 10:00
- Nahlásit

bilksa
Určitě ráda poradím.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání