| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:19
- Nahlásit
NO tedy čtu samé pozitivní zprávičky. Nám se taky na cvičení dařilo, prostě teplota pod 20°C je ta pravá pro Greena, ale ani tak mu to nezabránilo vyprasit se v loužích po výcviku jsme stihly i cukrárnu a kávičku s dortíkama.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:19
- Nahlásit
Zuzana T
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:37 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jsem ráda, že už vypadá Lexulka lépe!! Věřím, že už se to bude pořád zlepšovat.
Jinak taky bych se ráda naučila upravovat goldeny, ale na Albeři bohužel nebudu. Tak snad někdy jindy.
Vlasta
Jůůů, dortíčky a kafíčko. Závidím!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:01
- Nahlásit
EvkaS přijedeš příští týden? Mělo by to být zase pro změnu v Hradčanech - máme tam dobré rákosí. A už máme vychytanou trasu přes letiště
Dokonce už nám trochu šly vlečky s dummíkama - to jsem měla radost, začíná se to snad chýlit k tomu, že to Greeny pochopil...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:04
- Nahlásit
EvkaS
Tak přemýšlím,jestli ještě dávat ten vápník s fosforem.Tento týden to dobere a nevím,jestli mám ještě něco objednat a nebo jí dát 14 dní pauzu a pak kdyžtak zopakovat dávku.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:31
- Nahlásit
Vlasta
No příští týden jedině v neděli odpolko. Budu tady mít rodiče na pár dní. Ale ráda přijedu, když to půjde.
Nám vlečky jdou střídavě. Přijde mi, že je Lara teď zase nějaká náladová. Asi bude hárat nebo nevím.
Zuzana T
No a co myslí vetík? Zase aby toho neměla moc.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 20:58
- Nahlásit
EvkaS
JJ počkám na pondělí a domluvím se s vetem.
Vlasta
Docela vám závidím to cvíčo,už bych také něco podnikla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
Pěkné dopoledne!! Dneska nikdo? Já od rána balím věci na dovču. Už jsme se stihli s Michalem pohádat, co s sebou sbalit. Má pocit, že toho mám moc....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
Peknou neděli - u nás je 15 stupňů a štěňata se na balkóně choulí k sobě.To jsou zvraty,to je děsný.Alespoň jedna pozitivní zpráva - konečně nám teče teplá voda - jupíí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:10
- Nahlásit
Zuzana T
Jejda, vám ještě do toho všeho netekla teplá voda? Teda, nemáš to lehké...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:18
- Nahlásit
bilksa
No jo - pravidelná odstávka - to víš panelstory.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Ahojte, včerejší praní, vaření a uklízení jsem vyměnila za žehlení, vaření a uklízení. Počasí je super ne? Nemám ráda vedro! Už jsem stihla jít na louku a jak je hnusně byla jenom naše
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:44
- Nahlásit
Vlasta
Já vypakovala manžela a obě velké čuby na chatu,malé příšery chrní na balkóně a já lítám po bytě - praní,vydrhnutí zasviněné kuchyně - týden jen se studenou vodou..,v poledne budu žehlit atd atd.Vařila jsem včera a už nemám z čeho ,k večeru pojedu do špáru nakoupit - což nesnáším.Tyhle velké markety jsou šílený - koupím,co jsem nechtěla azapomenu,co jsem nutně potřebovala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mírooo - Dej si inzerát také na KCHLS a RK!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 10:51
- Nahlásit
Zuzana T Jo jen neříkej, kdybys bydlela na vesnici bez krámu a byla bez auta bylo by to horší. Máti má barák kousek od Mníšku pod Brdy, na vesnici krám není a do Mníšku je to asi 5km, ale pro důchodkyni je to dost a autobus jezdí jen ve všední den a o víkendu jeden dopoledne a další odpoledne - takže nic moc. je fakt, že jsme taky žili, když bylo od soboty poledne do pondělí zavřeno, ale je to pohodlnější. A jak píšeš taky tak chodím nakupovat, pokud si to nenapíšu tak přinesu něco jiného něž pro co jsem šla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
Vlasta
Takhle to přesně vypadá u nás. Krám tu nemáme, k nejbližšímu je to 12km a autobus skoro nejezdí, takže auto je tu nutností.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:07
- Nahlásit
Ta holota se právě dostala k celé roličce toaleťáku - uáááá,celý balkón je posetý žmolky papíru.Kdo si půjčí na týden štěňátka - snad ještě připlatííím?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:13
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, koukám, že řádíte
Byl jsem na poště, poslal jsem to přes EMS, mělo by to být zítra dopoledne u tebe.
Jo a inzeráty na KCHLS a RK už mám.
bilksa
Jasně není problém vzít ti ty nůžky, které chceš? My budeme brát oboje. Ty jednostranně zubaté i ty oboustranně zubaté, pro praváky. Linky na ně jsem dával sem dříve.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:24
- Nahlásit
http://www.epes.cz/inshop/hrebeny-kartace-trimovac i-noze-prorezavace-hrabla/
- to jen pro představu
Také budete potřebovat dobrý finišák, prořezávací hrablo ahřeben s rovnými kovovými hroty.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
Mira A
Vezmi mi prosím taky oboje, taky pro praváky.
Zuzana T
Zuzí, co si z toho mám vybrat? Já jsem totální trotl, tak si raději nechám poradit ve všem.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:28
- Nahlásit
Zuzana T
To je dobré, budeme to objednávat, aby Blanka byla vybavená na Alběř. Díky!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 12:35
- Nahlásit
bilksa
Dobře, cena by měla být do 100€ za oboje dohromady. Bude ti stačit kopie ůčtenky? Protože když to objednáme najednou, tak to bude vše na jedné účtence.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:17
- Nahlásit
Mira A
Jasně.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
bilksa
Tak já až najde konkrétní krámek, kde to budeme objednávat, tak ti napíšu, a pošlu ti link a ty mi řekneš, které přesně chceš ano?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 13:41
- Nahlásit
bilksa
http://www.epes.cz/inshop/hrebeny-kartace-trimovac i-noze-prorezavace-hrabla/[id-IBT256-006]-kartac-d rateny-finisak-show-tech-extra-big-profi.html
tohle potřebuješ
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2010 16:58
- Nahlásit
Zuzana T
Děkuju!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:04
- Nahlásit
Mira A
Pěkné fotky. Aragornovi přeju, aby našel hned napoprvé ty pravé páníky. Taky jsem svého času měla Aragorna, a ten měl ten osud trošku složitější
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:06
- Nahlásit
Dobré ráno, dneska dlouho spíte nebo?
Na RK jsou výsledky Litohoře - tam to byl nějaký masakr - 18 startujících a 9 neuspělo - asi jak kdysi psala Brookbank - těžké rákosí?? Bojím, bojím do Malešova
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
Ketrin1
Ahoj, díky za pochvalu. Už byli dva zájemci, ale ani se nepřijeli podívat, nedorazili, protože byli nedočkaví a chtěli štěně co nejdříve, tak šli tam, kde ho dostali. Ale to nevadí, protože stejně byli neperspektivní. Tím myslím to, že by z pejska byl s největší pravděpodobností gaučák.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 10:12
- Nahlásit
Mira A
noo, já bych ani ten gauč tak nezavrhovala - často se takový pes má líp než mnozí jiní. Ono je i spousta jiných bohulibých psích aktivit, než jen ty "oficiální" Já už mám doma vlastně taky gaučáky
|