| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:55
- Nahlásit
jana33
To asi jo, já nosím většinou všechno ve velikosti 35-36. Je to fakt otrava...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 18:20
- Nahlásit
jana33bilksa Joo holky musíte být pořádný ženský, je fakt, že v dětském myslivecké oblečení neprodávají
U nás je dost věcí v armyšopu - většinu zeleného mám odtamtud a musím říct, že na zkouškách jsem nijak nevyčnívala - nebo spíše v tom lepším smyslu, bo chlapi ohařový tam byli v maskáčích, což vypadá dost divně.
Jinak jsem byla u Zuzky - štěňátka jsou úúúúúžasnýýýý a je jich hooodně, hned se seběhli a mazlili se - fakt boží!!! Zuzko dík za návštěvu!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 18:34
- Nahlásit
Vlasta bilksa
No já jsem taky jak ustřelený kecky, takže s velikostí mysliveckého oblečení je to u mě taky těžké. Takže taky ještě nevím do čeho se "oháknu" na zkoušky.
Jééé, tak návštěvu u štěňátek ti závidím. Těším se na ně příští týden.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 18:56
- Nahlásit
Vlasta
EvkaS
Jeee, vy se máte holky, já to mám moc daleko...
Mně teď taťka sehnal zelenou mikinu, ta je fakt pěkná, v zimě jsou si v bazaru koupila zelenou bundu. Nejhorší jsou ty holinky a kalhoty.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:13
- Nahlásit
EvkaS
No připrav se na opravdové macky - zelený se už teď blíží k sedmi kilům.
Jinak Vlasto nevydržela jsem a jela v šest hodin s Lexy k vetovi - zase měla nalitá vemínka jak blázen.Váží necelých 30kg a to budou 2 kg ty cecíky - takže shodila min. 4 kg.
Nakonec jsme se rozhodli po lék na zastavení laktace,homeopatika vůbec nezabrala,spíš mám pocit,že se mlíko tvořilo víc.Vyplázla jsem 950,- Kč a šla....
Až mi zase bude někdo vykládat o zisku ,tak ho nakopu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:24
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to má chudinka Lexy teď stejnou váhu jako Charlotte, taky jsme naposledy navážili 28kg.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:27
- Nahlásit
Zuzana T Ty jo 30 kg, to je málo - Greeny má 40! A kolik měla v nejlepší kondici před štěndama? Já bych tedy řekla, že jste shodily obě, nejen Lexy. Nejlíp je na tom Cathy, ta je vyrovnaná - s tím svým bučením je boží!
Mě doma moji kluci sjížděli nosama - oba poznali, že jsem byla u jiných psů.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:31
- Nahlásit
Vlasta
Normálně váží mezi 32-33 kg.Lezou z ní kosti,doktor říkal,že je prostě máma do posledních sil.Že to některé feny dělají - všechno soustředí na přežití vrhu,včetně toho vyvrhování - asi mám doma vlka .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:36
- Nahlásit
Zuzana T Jj, taky podle toho štěnda vypadají - jsou jako zlaté koblížky - fakt jsou nádherní.
Kdysi jsme měli ve stáji stejně zaměřenou kobylu - hříbě pod ní vždycky bylo lesklé, nádherné a vyžrané a stará máma byla hubená jak šindel, lezly jí pánevní kosti i když žrala dvakrát tolik než ostatní kobyly - taky dávala všechno do mléka pro potomky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:52
- Nahlásit
Vlasta
No snad bude dobře snášet poměrně rychlý odchod štěňat....už mám docela nahnáno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 19:55
- Nahlásit
Zuzana T A mohlo by se jí něco stát?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 20:08
- Nahlásit
Vlasta
no ja doufam ,že nic,ale nechci aby byla příliš smutná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2010 20:16
- Nahlásit
Zuzana T ach jo, je to složitý co?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 08:46
- Nahlásit
Ahojda, tak dáváme štěňata do auta a vyrážíme k vetovi na očkování a čipování. Držte palce
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 08:54
- Nahlásit
Mira A Tak držím, to bude asi rachot co?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 08:58
- Nahlásit
Ahoj, tak u nás leje jako z konve a hodně se ochladilo. Včera jsem celý den trávila u žehlení a balení věcí na dovču. A dneska budu pokračovat.
Mira A
Držíme palce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 10:41
- Nahlásit
Mira A
No nás to čeká v pondělí,tak ať to dobře dopadne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:08
- Nahlásit
Zuzana Ttaky budeš čipovat a ne tetovat? Já vařím, peru uklízím a odpoledne jedeme cvičit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:13
- Nahlásit
Vlasta
Tetovat nebudu,pouze čipovat.
Já také vařím a odpolko budu žehlit a ze všeho nejvíce bych chtěla jít zase spááát.Vzala jsem si v noci Zyrtec na asthma a teď jsem ospalá jako štěně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:18
- Nahlásit
Zuzana T že by štěňátka byly ospalé to moc nevypadalo
Tak to žehlení odlož a jsi spát, vyžehlíš zítra. Já už se takto chystám víc ja měsíc na okna - ale vždycky někam jedu, nebo se mi nechce a teď vidím jak dobře jsem udělala - stejně prší a bylo by to tak jak předtím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:36
- Nahlásit
Vlasta
zatáhni záclony a nebude nic vidět
Spát půjdu asi po obídku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:40
- Nahlásit
Tak jsem holky obě vyčesala, Charlottka nepustila chlup, ale Brita je hrozná. Vzala jsem ji furmíkem a bylo by to na kožíšek... Ta snad líná celoročně.
Zuzana T
Zuzí, myslíš, že bych na tebe mohla mít na Albeři prosbu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 11:47
- Nahlásit
bilksa
Ty budeš v Albeři??? To jsem nějak zaspala.Jasně...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 12:25
- Nahlásit
Zuzana T Já mám žaluzky - ale ty jsou taky dobře zaprášené
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 13:55 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, budu. Sice jenom tak na půl, protože v úterý musím do práce a odjíždět budu v pátek odpoledne, zase do práce...
Ukážeš mi tam, jak mám správně upravit Charlotte před výstavou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 14:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
,tak to budeš druhá,s Verčou budeme učit stříhat Blanku od Míry,tak tě přibereme.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 16:56
- Nahlásit
Zuzana T
Jééé, tak to ani nevím. To bude fajn!!! Mohla bys mi prosím napsat, co si na to mám pořídit? Nechci si koupit kravinu, která mi k ničemu nebude.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 18:08
- Nahlásit
Ahojda, tak jsme to zvládli na jedničku. Cestu autem tam i zpět, a co bylo naše obrovský překvapení, tak to bylo to, že po příjezdu domů (cesta trvala přes půl hodiny) jsme vyndali všechna štěnata z auta a všecha se jak napovel vyvenčila. Jsou to ohromní šikulové. Takže máme Europasy, naočkováno a načipováno. Tetování jsme nedávali a myslím, že jsme dobře udělali. Dokonce jsme i něco pofotili v ordinaci, tak snad to taky někdy zpracuju a dám na web. Broock je v pohodě, ani jí nemáme dávat nic na zastavení laktace, prý je na tom tak, že to není třeba. Sice má 28,6kg, což je pořád tak 3 kila pod normálem, ale zase už má 2kila nahoře, takže jsme v klidu. Zato začíná pomalu opadávat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 18:16 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Mira A
Tak to jsou ohromný šikulové!!! A je skvělý, že je Brůča v rámci možností v normálu.
Míro, prosím tě, ty si psal, že budeš prosit nějakýho kamaráda, aby ti přivezl ty nůžky na střihání z Německa, myslíš, že bys mi je u něj taky mohl objednat? Zaplatila bych ti to na Albeři.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2010 19:07
- Nahlásit
bilksa
No zrovna jsem se Míry chtěla zeptat na to samé -
Mira A
Nám začíná zabírat ten lék,už dnes má vemínka menší a dneska poprvé od porodu běhala s hlavou nahoře a s ocáskem vodorovně - jupí.Snad se holka brzy vzpamatuje.
Dneska jsem ostříhala Cathy a upravila Lexy - hlavně packy a uši.
|