| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
Fifi
achich ach, místečko by bylo, ale já se nějak necítím na dalšího starého psa v únoru nám odešla jedna veteránka, druhé je už deset, takže.... , nějak to špatně snáším tohle, hůř než jsem kdy myslela. Ale rozhodím sítě a dám ho na stránky - mám tam v poslední době neznámo proč neuvěřitelně vysokou návštěvnost, tak třeba se někdo chytí...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:20
- Nahlásit
Ketrin1
v únoru nám odešla jedna veteránka, druhé je už deset, takže.... , nějak to špatně snáším tohle, hůř než jsem kdy myslela.
Ti rozumim a dik, ze ho prihodis na web, psala sem na mail retrivru v nouzi, tak snad se tam taky klucik ukaze.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:33
- Nahlásit
Koukali jste se na události na ČT1? Byla tam reportáž o předávání psů z Help pes a říkali tam, že předávali labradory a retrívry, tak nevím, co že to máte za labradory, já myslela, že jsou to taky retrívři....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:40
- Nahlásit
bilksa
divím se, že tě to překvapuje - já tedy od lidí naprosto pravidelně slýchám otázku "to je labrador, nebo retrívr?", už jsem snahu o vysvětlování vzdala...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
Baysha
Právě, že mě to vůbec nepřekvapuje, ale štve mě, že si to neumí ověřit a vypouští takovéhle kraviny... To je to, co nesnáším: německý ovčák pokousal.... jenže v 99% to není čistokrevný pes, ale směska bůh ví čeho. A pak se lidi nemají bát ovčáků a "bojových plemen"...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
bilksa
neblbni, novinář je přeci od toho, že napíše článek, kterej se prodá, nikoho nezajímá, jestli má správně fakta
ty články o pokousáních mě taky extrémně štvou, jak za to vždycky může pes, zvlášť když je "bojového plemene"
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:59
- Nahlásit
Baysha
Přesně. Já se pak můžu uběhat po základkách, abych děti učila, jak se správně chovat ke psům a vysvětlovala, že ta nebezpečná plemena, vůbec nejsou agresivní a nebezpečná.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:07
- Nahlásit
Tak konečně mám nějaký fotečky ze svatby http://jana333.rajce.idnes.cz/svatba/
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
bilksa
Jj, já nevěřila vlastním očím,co to bylo za obříka Ale krásný zase to jo...jj,to známe u Ellie, i když je vykastrovaná,tak s enajdou tací,co to zkouší a se zlou se potážou, i když se snažíme toho psa pak odhánět my, u ANdyho nějaký naskakování nebo přílišný pruzení taky netoleruju...
Ketrin1
No ségra dneska taky upalovala na pohotovost se zubem - tlačí se jí osmička na sedmičku a vytvořila se jí tam hnisavá kapsa - poprvé jí nevzali , pak jela na Karlák ,kde po dlouhým čekání nakonec jo, má ATB a musí chodit na průplachy....auau
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:16
- Nahlásit
Dobré ráno!! Žádné info z Oslavan??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Dobré ráno všem.
Já byla v Oslavanech na čumendu a pomazlit se se svými štěňaty.Nakonec dorazili oba kluci a hnědá se stříbrnou.Paničky červené a oranžové měli jedna prac.vytížení a druhá chřipku- tak snad někdy příště.
Na výstavě byl šrumec a zrovna,když dorazila štěňata jsem lítala z kruhu do kruhu s odchovy kamarádky Marcelky Z.Tak nevím,jestli jsem své majitele delším čekáním neotrávila.Ale štěňata jsou opravdu boží,krásná tělíčka i hlavičky,prima nebojácné povahy a lidičky je super zvládají.Obě Evky zajišťovaly focení a Veronika je stavěla do postojů - už se těším na fotky.Majitelé se seznámili s Monťasem,ten ovšem o štěňata zájem nejevil,spíše čmuchal,není-li tam nějaká povolná čubina.
No výstava byla taková sem tam zvláštní.Určitě dala organizátorům zabrat,ale nelíbila se mi tak,jako loni.Hodnotit práci rozhodčích moc nebudu,co mi vadilo a to si myslím šlo udělat lepší,byla organizace v kruzích.V jednom byla arogantní a popletená ved.kruhu,tam se naštěstí psaly posudky v angličtině.Ve druhém byla org.lepší,ale zase posudky byly dost šílené přeložené a napsané v češtině- zváštní na tom bylo,že překladatelka umí velmi dobře anglicky a navíc dlouhá léta chovala GR a po výstavách chodila.Vedoucí kruhu psů pak udělala dost závažnou chybu,když ve tř.vítězů zavolala výborné do pořadí plnými jmény a né čísly!!Ikdyž psy vcelku na zvláštní posuzování doplatili,nakonec jsme se nasmáli některým posudkům,jako: překroucená pata,přiliš mnoho kostry,preferovala bych více temperamentu,( čárka) výborný pohyb atd.
Vítězové tříd se u fen vešli do podobného typu,u psů už tolik né.
No asi jsem už moc náročná,tak můj názor berte s rezervou.
Míro - super bomba!!! Vím,že je Vám smutno,ale máš ho blízko.
Šárko,tak tohle bude dorůstat hodně hodně dlouho,bohužel.Ale hlavně,že je Charlotka OK.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:37 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
Máme přihlášené výstavy teď v říjnu, tak tam se dojedem alespoň ukázat, když to máme zaplacené - stejně jsou to 2 krajské a MVP v Budějovicích. No a pak plánuju výstavu až v dubnu, tak to už by to mělo být OK, ne??
No jak čtu, tak my "normální" bychom si skoro ničeho ani nevšimli, ty už jsi profík...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:46
- Nahlásit
bilksa
Jo asi jo,i když hodně,hlavně psů dostalo VD i tři šampioni!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 11:36
- Nahlásit
Tak hlásím,že Ferdík se zdá v pohodě,i ta rána je klidná,tak ještě uvidím,co večer na kontrole,ale myslím,že tak týden atb a stehů by to měl vyřešit
Jinak jsme ráno byli cvičit a při dohledávce nachodím kilometr,protože musím chodit obloukem a ještě F vypouštět z druhý strany - co se naučila vlečky,tak si spokojeně jde po mý stopě a na konci si to doslídí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 11:54
- Nahlásit
Otvírá se mi kudla v kaps. Dojeďte na stránce do druhé poloviny, příspěvek Desenskýho ze 17. září. Chudák starej..
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?p=187303#p187303
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 12:38
- Nahlásit
jana33
No tak to je fakt síla!! Ani jsem si to neměla číst!! Proboha, proč si takovýhle lidi pořizují psa?? A ještě loveckýho, který potřebuje opravdu hodně pohybu. Já udělat Charlotte jen z poloviny to, co píše, tak máme z baráku kůlničku na dříví... Jooo, to jsou ty "chytrý rady" v knížkách: zlatý retrívr je společenský pes, který se vychovává sám...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:07
- Nahlásit
jana33
Hrozný ... a takových psích osudů je víc než dost ((
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:08
- Nahlásit
No tak koukam, ze ne vsude to v Oslavanech probihalo jak by melo, ale musim rict, ze u kruhu FCR bylo vsechno perfektni. Rozhodci skvela, organizace bez problemu, v kruhu vsichni prijemni, preklad a prepis posudku vyborny, takze myslim, ze vsichni byli naprosto spokojeni. Apon ja teda urcite A navic jsme si odnesli V1, CAC, takze parada
Uplne nejvic me potesila vstupni prohlidka, kde nejen ze ockovaky doopravdy prohlizeli a i koukali jestli pes odpovida tomu co je tam napsano, ale kontrolovali i feny jestli neharaji a to me fakt prijemne prekvapilo Na par veci organizatori asi pozapomneli, takze kdyz jsem hledala kos na odpadky a bylo mi receno, ze tam zadny nejsou a ze mozna u stanku s jidlem, tak jsem zirala, ale pak dodali aspon nejaky krabice, takze dobry. Jediny co me teda dost zklamalo bylo, ze v cca 14 hod, kdy jsem se konecne dostala k tomu, ze bych taky neco snedla, zadny jidlo uz nebylo. Ale to zrejme neni vina organizatoru.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:20
- Nahlásit
Kaccka
JJ u kruhu FCR byl slyšet tleskání a povzbuzování,dokonce jsme zaslechli i bouchnutí šampáňa
Kdo byl u vás BOB?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:44
- Nahlásit
Tak já píšu až teď. Včera jsem byla úplně hotovo a dneska jsme malovali obývák a sekala jsem celou zahradu.
Oslavany byly loni lepší - sdílím stejný názor se Zuzkou. Kruh byl o dost menší, povrch hrozně hrbolatý.. No a k posuzování a k organizaci se vyjadřovat nebudu. To, že jsme dostali s Bockou VD mi až tak nevadí, ale mrzí mě, že máme posudek o několika málo slovech na to jak dlouho jsme u paní rozhodčí byly. Ale jinak jsem ráda, že jsem tam byla, viděla všechny možné známé, poznala nové skvělé lidi a navíc jsem mohla pomuchlat Zuzky štěňátka, která jsou naprosto úžasná!!! Úplně mě popadla touha mít jedno to škvrně doma.
Jinak moc děkuju Zuzi za rady, když jsem stála v kruhu s Bockou, ani jsem ti za ty nápovědy nepoděkovala. Fotky prcků pošlu zítra.
Takže všem, kdož jste uspěli, tak moc gratuluji. A kdo jedete příští sobotu do Brna na národku? Já jsem asi odvaha, ale přihlásila jsem obě holky.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:50
- Nahlásit
Zuzana T
jj, bylo to fajn, BOB si odnesla Compendio All The Best
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:53
- Nahlásit
Kaccka
Tak tohle jsem ještě neslyšela,to byla česká čubina?U nás byla BOB také fenka.EvkaS
Ráda pomůžu a nebuď z toho smutná,ve třídě mladý nadělala rozhodčí opravdu hodně kiksů.Malou vadu ,kterou vytkla Bocce,přehlédla u jiných fenek naprosto s přehledem.Je mi to vždycky záhadou,že někomu něco vytknou a zhorší známku a druhého s tím nechají v pořadí ...
Na fotky čekám netrpělivě od Vás obou.Eva mi už říkala,že jsou povedené,i když Verča s těma rarachama měla plné ruce práce.
Dneska jsem viděla i Fialovou - už dohnala sourozence a možná je větší než hnědá.Výraz má po Lexy.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:05
- Nahlásit
Zuzana T
ano, je v Cechach, import z Polska http://www.griffella.cz/cz/nase-feny/ella---compen dio-all-the-best
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 22:27
- Nahlásit
Kaccka
No nemají tam žádnou fotku,nevím,která to je.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 07:39
- Nahlásit
Zuzana T
ja jsem blbka, ani jsem se na fotky nekoukla, tak jeste tady http://picasaweb.google.com/bluemchen11/CACIB_Berl in_17042010#5461440846095665314
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:40
- Nahlásit
Dobré ráno,
gratuluju všem vystavujícím!! Já jsem se v neděli večer vrátila za srazu třídy po 25 letech - od pátku do neděle jsem spala asi 5 hodin a byla jsem ráda, že jsem trefila z Kroměříže domů - z alkoholu jsem měla pouze fr'tana slivovičky za celou dobu, ale spolužáci jsou děsní pařmeni - sotva jsem držela krok. Greenova hlava dobrý, takže jsem naprosto spokojená.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:05
- Nahlásit
Kaccka
Ještě jednou moc gratulujeme. Byla jsem na všestrankách v Třeboni a tak proto pouze ta stručná smska. Jsem na Vás moc pyšná.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:12
- Nahlásit
Všem úspěšným gratulujeme.
Já jsem úspěšně Ferdovi ráno prdla injekci,vzhledem k tomu,že už zase spokojeně řve na vše,co se kde šustne, na něm bolestný setkání s prasetem asi nic psychickýho nezanechalo a převzal opět na hlídání paní štěkanátkovou,tak máme o zábavu postaráno
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:13
- Nahlásit
Zuzana T
Tak Zuzi, fotečky máš na mailíku. No, nejsem si úplně jistá kvalitou. Snad bude mít Evča H. lepší.
Vlasta
Ahoj Vlasti, jsem ráda, že Greenečkova hlava vypadá dobře, takže snad to finále klapne.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:52
- Nahlásit
Dobré ráno a gratulka všem zkouškujícím i vystavujícím.
Já jsem konečně snad zdravá a byla jsem se podívat na štěňata-Borgova vnoučata (8 týdnů), jsou opravdu moc povedená, vyrovnaný vrh, jedno štěně jako druhé, silné kostry, pěkné hlavičky a super pigment, čilí a veselí... jen těch zájemců by mohlo být víc, ale to je teď problém všude
|