| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:18
- Nahlásit
Mira A
My chceme Arouše, my chceme Arouše Vždy´t rostou jako zvody, nemůžete vynechat ani týden na focení ;)
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:32 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
choco
Arouš teď váží už 15kilo což je polovina jeho mámy
Opravdu musím teď udělat nějaké aktuální fotky
Jináč tohle je jeho sestra Aisha (modrá)
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:38 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
A tohle je Aree (žlutej) brácha Arouše
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:57
- Nahlásit
choco
Určitě bude mít místo. Míša je skvělá, myslím, že budete spokojeni. My jsme moc. ;)
Mira A
Jsou nádherní!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:18
- Nahlásit
choco
Ještě k tý povaze. Arouš je bombarďák, nebojí se, je oprdlej, přítulnej, milej i drzej a hrozně sebevědomej a zvědavej zároveň. Do všeho jde po hlavě (což nemusí být vždy výhoda) Taky "to" zkouší hned na každou fenu (Zuzka může potvrdit, byla u nás s Lexinkou), A myslím, že to bude šikula, zveřina se mu moc líbí (kachna, zaječí dumik), ostatní věci už nosí sem a tam (tedy i boty už začíná tahat a ostatní lumpárny)
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:19
- Nahlásit
EvkaS
My se teď chystáme do Prahy (jen nevíme ještě přesně který víkend) se podívat na Aishu, z profilu nám hrozně připomíná Brůču, když byla malinkatá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:21
- Nahlásit
Mira A mě se moc líbí Aree - ty druhé dvě fotky - má úžasný výraz!!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
Mira A
Jéé, tak to je správňácký zdravé sebevědomí je nejdůležitější )
A jste v kontaktu se všema od štěnísků? Ještě asi jo,co?
EvkaS
Hlavně je od nás blízko a nejsou to tréninky jednou za uherský rok a že bychom nebyli spokojení to se fakt nebojím - když si čtu,co všechno s vámi procvičí a tak...tak snad to vyjde
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:49 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
choco
S kontaktem je to tak půl na půl, někdo se ozve sám a někdo až poté co se mu ozveme my. Zatím čekáme ještě na tři.
Tohle je nejtmavší holka Arwen ve dvou měsících...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:03
- Nahlásit
Mira A
Jééé, ta je miloučká A zlaťoučká barvička
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 07:56
- Nahlásit
choco
Tak se třebas na nějakém tréninku potkáme ve skupince. ;)
Mira A
Tak hlavně, že se průběžně ozývají. Hlavně ať jim to vydrží! No a Arwen z mého pohledu nemá vůbec chybu. Ta barvička!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 08:05
- Nahlásit
EvkaS
na mě už je moc zlatá. Evi ptala ses mi na ten hřeben? Tedy až se uvidíme to stačí, já jen jestli to je nějak v běhu..
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 08:07
- Nahlásit
Vlasta
Psala jsem tam mail, protože jsem se tam včera nedovolala, tak čekám odpověď. ;) Pak dám určitě vědět. Tak jako tak ti dám nový, protože to musí něco vydržet. ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 09:11
- Nahlásit
EvkaS
To ne, jestli to neuznají, tak ho zkusím slepit - až ho uvidíš tak nebudeš věřit...
Máme tady zase audit - mám nerva, nevím co po mě budou chtít...ale prý přijdou. Jo a zítra mi přijedou vyměněné gumáčky - 6 - tak se těším. Známá doktorka mojí tety mi poradila homeopatika na lepší hojení a vyčištění Greenovi hlavy - tak musím odpolko zkusit lékárnu - je to Silicea 15 CH a Calendua oficinalis 9 CH - tak jsem zvědavá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 09:51
- Nahlásit
Jsem se dívala - už jsou propozice na finále WT - máme poslat fotku na diplom - Evi použila jsem Tvoji z Milovic - takže fotku mám poslanou a ještě nevím jestli vůbec pojedu. Přihláška je do 28.9. - tak do té doby uvidím.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:33 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, mohla bys mi prosím nějak vyfotit ten zlomený hřeben. Oni to chtějí vidět.
Jo, fotku. To budu mít dilema. Ale něco asi pošlu, ať tam mám Larušku. Sebe rozhodně ne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:38
- Nahlásit
EvkaS
jo zkusím to mobilem( foťák jsem stále nenašla), akorát ono to nebude moc vidět, bo ta zlomená část je vlastně uvnitř toho gumového držadla - nechceš ho raději poslat a nebo jestli se uvidíme 25-26.9. na tréninku? Jinak to jde vytáhnout to jo, ale bude to na fotce zkreslené, bo to gumové není vůbec nijak poškozené.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:08
- Nahlásit
Vlasta
žjova, tobě se zlomil furminátor? To bych nevěřila,že to jde
Sákriš,láká mě někoho doma zlanařit a jet se na to mistrovství aspoň kouknout...no uvidíme To budete mít hezký - diplomy s vlastníma fotkama, to je super nápad Tak ještě,aby se zadařilo a bylo tam i pěkné umístění ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
choco
jj, taky jsem nechápala jak se to mohlo stát a ani jsem neslyšela, že by se to stalo někomu jinému ....
Ty diplomy už byli loni v Milovicích každý s fotkou vlastního psa.
Jo já bych taky ráda jela - sice budeme mít tréninkový výpadek, ale pokud bude zdravý pes tak jedu - no co, tak si zaplatím u angličanů výcvik za 600
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:36
- Nahlásit
EvkaS
viděla jsi tyhle stránky? www.sport-retriever.cz
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:37
- Nahlásit
Vlasta
A 25-26.9. je trénink? Míša říkala, že bude na honu. Navíc já tenhle víkend jsem v Brně na výstavě a u chovatelky na návštěvě, takže bych ani nemohla. Takže budeme muset asi natrénovat sami.
Tak fotku neposílej, já napíšu, že na tom nic není vidět. Já právě myslela, že se to ulomilo komplet i s tím gumovým.
choco
No, umístění by bylo fajn. Ale já budu ráda, když je konečně uděláme.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:39
- Nahlásit
Zuzana T
Ano, znám dokonce i jejich majitelku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:41
- Nahlásit
EvkaS
no to vím
žasnu nad množstvím mladých zvířat
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:43 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, tak to nejsi sama!
A to je tam nemá všechny.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:52
- Nahlásit
EvkaS
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
No vzhledem k tomu, že Pavla většinou vyhraje všechno, kam přijede, můžeme to při tomhle počtu psů všichni zabalit!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:13
- Nahlásit
Petra Bailie
No také se říká " mnoho psů zajícova smrt" Si představ,že ti doma zůstala všechna štěňata.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:24
- Nahlásit
Zuzana T
To si radši vůbec nepředstavuju, mě úplně stačí jeden mrňouzník, a to ještě většinu energie spotřebuje na terorizování maminy.
Asi to Pavla nějakým zázrakem zvládá, už jsem s ní hodně dlouho nemluvila, tak nevím co s nimi má za plány, ale jsou to samé trialové importy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:28
- Nahlásit
Petra Bailie
je akční,jo?No vidíš a to ani není trialová
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:54
- Nahlásit
Zuzana T
Který čtyřměsíční štěně není akční? To bych se bála, jestli není nemocný.
Tina funguje především jako výkonný štěpkovací stroj na biomasu, kterou pak nacházím úplně všude, nejlépe ve vlastní posteli. Obzvlášť oblíbené jsou plesnivé zbytky z kompostu, žampiony, klacky a vůbec veškerý obsah odpadkového koše. Dumíky v ní zatím velké nadšení nevzbuzují, zato s velkým zápalem ulovila sousedovic slepici. Ta to naštěstí přežila celkem bez úhony, ale Tina pak usilovně šmejdila po všech křovích, jestli by nenašla nějakou další. Bailinka jí všechno trpí se zaslepeností milující matky.
|