Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 14:41
- Nahlásit

Fanča by ho stopro vyštěkala,pak ulízala a pak teprve byse věnovala zvěři ale teda 50m vlečka to je hukot

Já jsem myslel,že ta kratší s pernatou je na 200,až dneska,když jsem koukala na limity,tak jsem zjistila,že 200 je ta delší se srstnatou a s pernatou "jen" 150

EvkaS
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 07:45
- Nahlásit

Tak jsem si až teprve teď prohlédla rozdělení kruhů v Oslavanech a zjistila jsem, že goldeni jsou rozděleni do 3 různých kruhů.

ZuzanaT
Zuzi, v kolik tam zítra dorazíte? Myslíš, že bys mi tam mohla držet místo někde kolem sebe?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:48
- Nahlásit

EvkaS
No jo psi,feny a mrňata u CHBR a tolerů.Je to blbý,nebudeme stíhat fotit.Budete si muset s Evkou H.rozdělit práci,aby se stihlo vše vyfotit.
No my s Dančou vyrážíme o šesté z Prahy,tak tam budem kolem půl devátý.Snad tam už budou Veveřáci utáboření a zaberou plac -je nás "mnogo"!
Já s sebou nevezu nic,jen budu čekat na mimina a bohužel určitě půjdu do kruhu s nějakým mlaďochem.
Co Jana Kinder.,jede s tebou?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:05
- Nahlásit

Zuzana T
No já taky plánuju příjezd kolem půl deváté, tak tam asi budeme zároveň. Focení nějak zvládneme. Trochu reju do Lukyho, aby jel taky a fotil.
No, Jana mi dneska psala, že tedy bohužel nemůže, protože má potvrzenou zkoušku v divadle, takže celou sobotu je v Praze v divadle. Tak bohužel Dorka nebude. Ale jsme domluvené v pondělí, že trochu pocvičíme, takže se uvidíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

EvkaS
No právě mi také došel email - naplánujeme na podzim nějaké společné venčení u vás.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:25
- Nahlásit

Dobré ráno!!

Koukám, že v Oslavanech budete mít veselo... Ještě, že jsem nehlásila, stejně jsem celý víkend v práci.

Vyrážíme na houby, včera taťka našel 4 hříbky, tak zase rostou.

Jinak, co se týče vyštěkávání, tak Charlotte je tedy asi mistr, ta vyštěkala schovanýho rozhodčího i při slídění s dohledávkou... Našla kus, všimla si rozhodčího na kraji lesa a bylo hotovo, celých 10 minut už jen vyštěkávala...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:13
- Nahlásit

Zuzana T
Jo to určitě můžeme. Budu ráda.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:07
- Nahlásit

Tak jsme zpět - houby jsme sice našli, ale za jakou cenu: Na posledním místě, kde jsme byli najednou přiletěla Charlotte, lehla na zem, začala si olizovat levou zadní tlapku a byla evidentně v šoku - vytřeštěné oči, válela se pořád po zemi, když vstala, tak se hned oklepávala. Už se od nás nechtěla vzdálit, což je u ní v lese fakt divný. Neustále si lízala tu tlapičku. Měli jsme podezření na uštknutí zmijí, takže jsme okamžitě letěli na veterinu, tam jsme jí oholili celou zadní tlapku, 4 lidi jsme hledali vpichy, ale nic jsme nenašli. Dostala zatím něco proti šoku, tak se trochu uklidnila a musíme jí sledovat. Když by "uvadala", tak okamžitě volám na veterinu, aby dojeli pro sérum a mažeme zpět. Snad na ní narazila, ale jen ji vyděsila.

Držte palce.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:41
- Nahlásit

bilksa
Zmije v lese? Třeba jen narazila na vosí hnízdo v zemi a dostala pár žihadel...? (to se nám jednou stalo) nebo sršně... Každopádně se držte, ať je holka ok!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:53
- Nahlásit

Ketrin1
Tak je to asi opravdu zmijí kousnutí, naštěstí to dostala jen jedním zubem a evidentně málo jedu, protože neotýká. Pročetla jsem snad celý net, a když na tom byli pejsové stejně, tělo si s tím poradilo samo, když je ten pes většího vzrůstu. Sérum jí zatím do těla cpát nechci, to je větší svinstvo, než ta trocha jedu. Takže ji sleduju, zatím spinká, dýchá normálně, jen má teplejší čumák a tu ranku na noze.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:51
- Nahlásit

bilksa
Teda,vy máte věci. Držíme palce,ať je v pořádku.
Ketrin1
My tady hnízd v lese máme hafo,vždycky je obcházím obloukem,ale na jaře zpravidla přibudou další.

My byli taky v lese na houbách a naštěstí si odnesli jen ty houby. A parádně jsme zmokli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 17:14
- Nahlásit

bilksa
No to jsou věci - tak držíme palce,aby to zvládla bez větších problémů.Pamatuješ Béďu od nás z Chatky v Albeři? Tak toho také uštkla zmije - sérum vet.nedoporučil,prý je to horší,než bez něj.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:05
- Nahlásit

Tak Charlotte se prospala a je znatelně lepší. Už lítala kolem taťky, když přijel jako blázen... Takže ještě stále budeme sledovat, ale vypadá to nadějně.

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:50
- Nahlásit

bilksa
No tak to tedy zírám. Na těch fotkách vypadá, ja by jí ta nožka ani nepatřila....

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:10
- Nahlásit

Mira A
No jo, chudinka.... Vypadá, jak špatně oškubaný kuře.

Asi nejsou nějaký zázračný vitamíny, že by jí srst narostla rychleji, co??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:29
- Nahlásit

Mira A
Na jakých fotkách???
Míro,co Arouš?

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

Zuzana T
http://bilksa.rajce.idnes.cz/Charlotte_-_ustknuti_ od_zmije_17.9.2010/#

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:25
- Nahlásit

Zuzana T
Ahojda, prosimtě, dneska zavolal pán, že našel inzerát, tak jsme spolu asi půl hodiny mluvili a nakonec večer, že prý se přijede podívat. No a nakonec s ním taky odjel. Bude bydlet prakticky přes kopec cca 10km od nás, náhoda. Na výstavách bychom ho měli/mohli vídat, uchovněný by měl být. Je to rodinka asi jako jsme my. (domek, dvě malé děti).
Nabídl jsem samozřejmě, že budeme jim pomáhat s tím uchovnovacím procesem a s těma výstavama. Tak uvidíme. Ale mám dobrý pocit, že o něj bude postaráno.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

Mira A
No tak to tedy byl fofr. Tak držíme palce, ať se mu v nové rodině líbí a vám, ať není moc smutno...

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 22:51
- Nahlásit

bilksa
No to jo fofr to byl, až jsem nějak na to nebyl připravenej. Ale jsme rádi, že bude tak blízko, že ho budeme vídat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 08:51
- Nahlásit

Mira A
To věřím. Každý si přeje, aby štěňátka byla v co nejlepších domovech, a když se to ještě spojí tak, že bude blízko, to je přece nádhera!!

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Tak jsme ráno byli na houbách a z lesa jeli rovnou na veterinu - Ferda si šel popovídat s bachnou a seletem,tak mu udělala dírku do pupíku. Naštěstí to zpravilo pár stehů,zítra jdeme na kontrolu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:28
- Nahlásit

jana33
Ježiš, teď jsou ty houby nějaký prokletý!! Už na ně raději nikdo nechoďte. Ještě, že to dobře dopadlo... Kamarádovi teď hodně potrhali psy prasata v řepce. Naštěstí přežili. Držíme palce, ať se to dobře hojí!! My měli dneska jít na poslední hon na kachny, ale kvůli zmiji má Charlotte klidový režim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 12:46
- Nahlásit

Nenaslo by u lidu labradoriho misto pro jednoho starsiho psicka? http://www.cibela.cz/valmond.html

choco
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:44
- Nahlásit

Jéé, tak už má mrňous domov, to je supéér

Tak my jsme si odbyli dneska malý hon na kachny a bylo to fajn, málo lidí , jen čtyři psi, který Andy neřešil. S jedním ohařem - takovým skoro koněm velikostí společně dokonce prohledávali a věnovali se fakt práci a sebe navzájem si nevšímali - tím mi snad udělal větší radost než tím,že s chutí hledal a nosil

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:49
- Nahlásit

choco
Kde jste byli na honu?? Tady u nás?? Já jen, jestli to není ten hon, co jsme tam měli taky být. Protože kamarád má ohaře, co vypadá jako poník...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 14:49
- Nahlásit

choco
No vidíš,tak to je super,že jste si to užili. Andy se nepere,nebo jo?

Ferdovi je chudákovi blbě, mlčky trpí, ještě začal pajdat,asi mu narazila nohu,jsem zvědavá,jestli si z toho vezme ponaučení.
Karel jde s kamarádem večer na posed,prej Ferdu pomstí. A já dělám jako pomstu kančí svíčkovou

choco
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 15:15
- Nahlásit

jana33
Ježiš chuďátko malý .... taky to musí bolet...Andy neřeší naše známé psy a nebo takové,co ho taky neřeší a nevšímají si ho....jinak jo....a díky těm bolavým nohám mu nesednou kolikrát ani hyper feny nebo štěnda a jde pryč pokud má možnost,pokud ne, tak někdy zavrčí, někdy i vyjede .... ale snažím se mu ukazát,že i dotěry budu odhánět já...ale někdy to spíš vypadá ,že díky tomu spíš čuje,že je něco jako špatně...no je to s ním složitější, takže tohle bylo milé překvápko

Šári, tohle bylo u Konopiště, jako ten ohař byl fakt kusanec, a na svůj věk,jak makal ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 15:58
- Nahlásit

choco
Tak to koukám, je koníků mezi ohařema víc... Je fajn, že byl v pohodě, Charlotte má zas problémy s otravnými psy - hárá jednou do roka a tak mi přijde, že jim i přes rok víc voní, než je obvyklé, ne všem, ale všude se někdo najde a ona už je z toho tak nervní, že vrčí i na fenu, když k ní jen čuchne. Nemá to holka jednoduchý....

jana33
CHudinka, tohle je fakt nepříjemný. Hlavně, aby se pak nebál.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 18:46
- Nahlásit

jana33 bilksa to jsou věci tak je chudáky pěkně rozmazlujte. Nám se sice v lese nic nestalo, ale zato před chvílí volal mladej z hokeje, že má vyražený zub, tak právě hledám kde ho nějaký zubař veme o víkendu

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání