Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:14
- Nahlásit

EvkaS
Díky moc,některé si v pstoji nestihla,tak snad je má E.H. všechny.Hnědá je celá Lexy,když byla malá,Stříbrná má tělo Monťáka.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:22
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, hnědulka se mi moc líbí!!!!

choco
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

Kaccka
Ta je fakt hezká. a taky gratuluji

EvkaS
Viděla jsem fotku na fb, seklo vám to ;)

Vlasta
Tyjo,to muselo být setkání A co jsi tam dělala za školu, jestli se můžu zeptat

jana33
Je to bojovník,ten se jen tak nedá,vsadila bych se,že si příště s paní bachnovou půjde popovídat zas ) Ale blabladoři by dopadli asi hůř,co? A co Karel pomstil se teda?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:34
- Nahlásit

choco
Až to bude pořádná bachna,tak neodejde jen s jednou dírou v pupku.Prostě vymatlanej teriér
Labradoři by dopadli stopro hůř,ale oni do kontaktu s černou nejdou,na to jsou moc inteligentní. V sobotu sice chtěli jít zachraňovat Ferdu,ale jak jsem pískla,byli hned u mně.
Karel se nepomstil,protože kousek dál střílel známej, takže se jim prasata schovala,ale známej střelil,takže to je vlastně "v rodině"

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

choco
Děkuju. Ani nevím, že na FB máme někde foto?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:09
- Nahlásit

choco
v Kroměříži jsem dělala mlékařinu.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:15
- Nahlásit

Vsem dekujeme!
Ja jsem z tech vystav porad jeste tak rozhozena, ze jsem ani nepogratulovala vsem, kterym se o viknedu taky darilo, at uz na vystavach nebo jinde, takze velka omluva a dodatecne gratuluju!

Marie Šustová
Majo, diky moc, kratka sms vubec nevadila, doufam, ze se na vsestrankach darilo. Pani rozhodci se Apollacek moc libil, pak se mnou o nem jeste mluvila, rikala, ze mezi nim a Gastonem to bylo hodne na tesno a predpovedela mu velkou karieru, tak jsem se pak zbytek dne vznasela na oblacku a uz nic moc nevnimala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:19
- Nahlásit

hola hola - nemáte někdo fotku vítězného veterána goldena?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:45
- Nahlásit

Kaccka
Na všestrankách to byl tradiční třeboňský masakr. Ze 16 ti psů obstálo 8, z toho jeden v I.ceně Awendy Belle Moravia s Radkou Ulmanovou, pak byly tři II.ceny a čtyři III.ceny. My s Pedrášem jsme byli nejlepší z goldenu, bohužel ve III.ceně. Nepovedla se nám barva a Pedro mi poprvé na zkouškách vyrazil na markingu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:49
- Nahlásit

Zuzana T
budeš dávat štěnda Lexynky na stránky? Bych se taky chtěla pokochat - hlavně stříbrnou

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

Marie Šustová
nevadi, jak vidim, tak i samotne dokonceni je duvod k radosti, takze gratuluju

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:04
- Nahlásit

Vlasta
Budu,ještě čekám na fotky od EH,přepošlu ti zatím fotky od Evky S .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:14
- Nahlásit

Zuzana T díky - jsou krásní a nohatí, líbí se mi fotka 25 a ještě jedna to číslo jsem zapomněla. Ten velký pes na poslední fotce je Monty?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:05
- Nahlásit

Vlasta
Ano

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

Ahoj všem!!
Já jsem dnes měla den volna, tak jsme toho využili a s Michalem a mojí sestřenkou vyrazili na Šumavu. Dali jsme si jen kratší trasu, protože jsme tam dorazili až v poledne. Ušli jsme 14 km, z toho jen asi 4km po silnici, kde ale nejezdili auta, tak to bylo skvělý.

Kdo by chtěl mrknout na fotky, tak jsou tady:
http://bilksa.rajce.idnes.cz/Borova_Lada_-_Knizeci _plane_20.9.2010/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:35
- Nahlásit

Zuzana T dík za odpověď

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

bilksa
No tak tedy já kdybych měla den volna,tak dám kopyta nahoru No jo,hold ten generační rozdíl....

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:44
- Nahlásit

Zuzana T
Já bych je taky nejradši hodila, ale co bych pro pesany neudělala....
Zrovna to dneska Michal říkal, že toho mám plné zuby, ale pro psy bych se urvala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:49
- Nahlásit

bilksa
Kdo je ten zrzavec v teamu?

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:55
- Nahlásit

Zuzana T
Zrzavec v týmu je bez PP.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 08:25
- Nahlásit

bilksa
co Charlotte?? Už je jí lépe? Jak tady někdo psal - při uštknutí zmijí je lépe obejít se bez toho séra, protože má spoustu vedlejších účinků které jsou někdy horší než následek jedu - říkal mi to kdysi MVDr.Hnízdo z Animal Clinik v Praze - a ten má specializaci i na hady a plazy obecně, takže mu věřím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:50
- Nahlásit

Vlasta
Charlotte je už úplně v pohodě. Jen má teď novou přezdívku: ta z kuří nohou...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:28
- Nahlásit

bilksa
kuří noha sem, kuří noha tam - Greeny zase vypadá jako po lobotomii mozku, ale zarůstá, zarůstá kluk jeden

Dneska tady nikdo? Mě dneska nějak vůbec není dobře a kolegyni vedle v kanceláři taky ne - tak asi společně umřeme...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:55
- Nahlásit

My jsme dneska byli na dlouhým cvičení a tak mě to vzalo,že jsem se musela jít dospat ale až potom,co jsem poprvé v jejím životě vyšamponovala Fanču,vyválela se v nějaký echt voňavce a jenom voda to nepobrala

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:52
- Nahlásit

Vlasta
Taky pomalu zarůstáme, ale fakt to vypadá, jak když má kuří nohu. Jinak má hodně srsti, tak nám to bude zarůstat dlouho. Si to ti naši mazlíci vybrali, co?? Ještě, že jsou všichni v pořádku.

jana33
Taky se chystám cvičit, ale jsem teď ode dneška až do neděle furt v práci - od 7 do 22, takže nepocvičím nic..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 21:53
- Nahlásit

Vlasta
tak nové fotky jsou už na webu,když mě tak honíš..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:57 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
jsem to viděla až teď - v 10 večer už spím
tedy Diana je skvostná a Dante se mi z těch dvou líbí více i když Diego má lepší hrudník. Je Diana stříbrá a Dante modrý - jsou to ti co se mi líbili už jako štěnda? Veronika je tedy umí dokonale postavit co?
Máme v práci chaos a ještě je mi stále špatně - to zase bude den, kurnííík........

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:11
- Nahlásit

Vlasta
jj Dante modrý,Diana stříbrná.Diego šel špatně postavit,kroutil se do všech stran- s ním si tedy užijí.Nejvyváženější je zatím hnědá.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:39
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, nádherná štěnda. Dinu bych si hned odvezla domů.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 08:55
- Nahlásit

EvkaS
co na to finále?? Dovolala se Ti Míša?
Já snad dostanu dovču a pojedu už v pátek, v sobotu vypadneme a v neděli půjdu fandit Míše. Já jsem totiž ještě nezačala cvičit - od včerejška mám nějaký moribundus a tak jsem ani nešla na louku vylítat psi.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání