| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
Zuzana T já jsem je kontaktovala emailem, prý chtějí jen žlutou.
Vlasta Kolet je černá, hezká, zrentgenovaná, zdravá, milá, přizpůsobivá. Až na ty nešťastné čubky ideální pes.
Strašně mě to mrzí a štve.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No ti jsou zrovna navíc i děsní .Vítězný evr.pes není zrovna můj šálek kávy - dlouhý na krátkých nohách,hodně tmavý,ale výborně se předváděl- no celý tatínek .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
Ketrin1
Aha,no tak to je smůla.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
Ketrin1
Tina už začíná být docela vzteklá, jak je nevyběhaná, kouše Bailinku a trhá na co přijde, někdy ji musím prostě čapnout a zavřít na chvíli do klece, aby se zklidnila. Na obojku to vůbec nejde, skáče a chňape po vodítku, takže dostala kšírky a je to o dost lepší. Včera maminka nechala otevřené dveře, takže Tina vyběhla ven, prohnala kočku, přeskočila zídku, no přesně to co by teď neměla, takže jsem se ještě s mámou kvůli tomu pohádala. Večer pak měla nožičku zase víc oteklou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 10:11
- Nahlásit
Petra Bailie
teď je s úrazama nějaká epidemie - mladý trialový labíček co v Táboře startoval v E si odpoledne blbě skočil na poli při venčení a praskla mu kost v přední noze - bydleli s náma na penzionu - takže veterina apod, ale naštěstí je to jen naprasklé, takže žádná fixace, prostě pouze 3 týdny naprostý klid - mělo by to srůst - má to na přední, ta kost co je v hrudníku,ale je to noha - píšu to jak blbka, ale fakt nevím jak se ta kost jmenuje.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
Vlasta: no prekladaly dve zenske a jeden chlap, tak ja se hlasim, ze jsem ten chlap )) A zminka o lednim medovi padla pred tim markingem, nez se Greeny tak hezky vyrachal v potucku
Choco: rikam, uz dlouho;)
Eva: jj, ona Lara jako ze celou dobu zpet bezi a pak najednou prekroci nejakou vzdalenost a jako kdyz utne...od ty doby snek...ale dost goldenu je takovych, to je proste udel
Petra: koukal jsem, co vas to zas potkalo...tak drzim palce, at se z toho Tina dostane co nejdriv a je uplne ok.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
Fresh
No jo, teď jsem si vzpomněla - jak říkám, já jsem byla úplně mimo - jako pokaždé na jakýchkoliv zkouškách - a stejně si nevzpomnenu "který ty jsi" - už jsem koukala na webovky co máš u člena a tam není žádná fotka - jakože bych si to odvodila
V Táboře se moc líbilo, hezká krajina, terény a i ubytko bylo super - akorát to vnímám nějak opožděně, protože v tom stresu to nezvládám. MYslím, že bych dneska nepoznala ani jednu z překladatelek - holek - a možná bych poznala rozhodčí - možná..
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:08
- Nahlásit
Vlasta: ale je, v galeriich, treba z treninku v Tabore 2008;)
Jinak to je dobry, a pak maji ti psi delat, kdyz jejich panicci jsou uplne mimo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:13
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Vlasta
Vlasti, gratulujeme k úspěchu, když tolik psů vypadlo, tak jste prostě šikulové a příště to bude lepší.
Ketrin1
To je škoda, že to fakt nejde. Bohužel teď nevím o nikom, kdo by sháněl černou fenečku.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:16
- Nahlásit
Fresh
Díky, úplně OK to bohužel nebude, vaz je pryč a bude jí chybět, v kloubu se každopádně časem udělá artróza. Zátěž bude moct mít takovou, aby po ní nepajdala, tak uvidím, co půjde.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
Petra: tak to me mrzi, tak drzime palce, at je to tak dobry, jak to jen pujde.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
Fresh
dobrá rada nad zlato - tak v galerii jsem byla, ale je tam spousta lidí tož jsem tam kde předtím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:16
- Nahlásit
bilksa
Jak bylo na Džbánu?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:19
- Nahlásit
Vlasta: tak treba tady
http://www.working-retriever.cz/gallery/main.php?c md=imageview&var1=Trenink+s+Ritou%2FDSC_0040.jpg
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:50 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, tak tě vítám zpět. Věřím, že sis to na výstavě pěkně okoukla. Tak jsem koukala k veveřákům, že v Rakousku to byl samý zlatý pes. A vítězka mladých je tedy opravdu extrémně tmavá. Fakt jsem čubrněla, že jsou pořád rozhodčí, kteří fandí víc zlatým.
Fresh
Jj, v tu chvíli bych se vždycky nejraději otočila a utíkala pryč. Na tréninku alespoň zase zrychluje, ale na zkouškách to udělat nemůžu, takže si tu její šnečí chůzi všichni vychutnáme až do konce.
Vlasta
Vlasti, ale v neděli už sis snad mimo nebyla, ne? Nebo to jsi trpěla za Míšu či co?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Ta prý byla navíc opravdu ošklivé káčátko.
V šampících běhal pes a byl v pořadí,který vypadal i měl barvu,jako američtí goldeni.Ale byl tam pes i vyloženě hnědý - mám ráda zlatou,ale ne tu,co má vítěz a jiní - to už hraničí se standardem.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:00
- Nahlásit
Zuzana T
No tak hnědou já taky nemusím. Též preferuji opravdovou zlatou (jako má Lexynka). Jen píšu, že mě to až udivilo, jak tmaví hafani obsazovali přední příčky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:03
- Nahlásit
EvkaS
No počkej na fotogal.E.H. - teda nebude to hnedka,ale bude a tam uvidíš.Dokonce tam byl ruský pes,moc pěkně vypadal i se hezky předvedl - vyhrál nějakou třídu a ten byl celý komplet hnědo šedý, bez lesku - hrozně zvláštní barva.Neměl nic v předu,ale jinak pěkný pes - ale barva více než zajímavá.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
odpovim za bilksu, vcera jeste byla v Praze, tak nevim kdy se sem dostane - na Dzbane bylo paradne, super parta, spousta srandy a byli jsme definitivne nejsilenejsi particka - magori psi, magori lidi, hodne hlucni a veseli, ale uzili jsme si to posuzovani podle ocekavani, kazdopadne Charlottka odesla s V1, OV bohuzel nedostala, asi za to mohla ta kuri noha A pochlubim se i za nas - Apollo odesel jako nejkrasnejsi pes vystavy. Nejsem si moc jista, ze to ty vsudypritomny myslivce zrovna potesilo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:09
- Nahlásit
Kaccka
pěkný!Ale hlavní je,že jste si to užily.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:27
- Nahlásit
Fresh
no tak to už vím - hurá, pochopila jsem - hele ale Ty jsi to oragnizoval ne??? - vůbec nevím že jsi u té poslední překládal - měla bych se zamyslet - a to vážně!
EvkaS
Evi, néé v neděli už pohoda - dělala jsem fotografku, ale jenom dopoledne na M - S jsem neviděla bo už jsem toho měla plné kecky a jela jsem domů - se mi nechtělo stát v zácpě u Benešova.
Kaccka
taky gratulace - jste šikulky, taky když to válcujete na mezinárodkách, tak co by jste nevítězili na oblastce ne?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
Vlasta: ano, dovolil jsem si byti jednim z organizatoru, tady hlavne prekladatelem a pomocnikem u rozhodcich
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:13
- Nahlásit
Vlasta
Dekuju no popravde zrovna tady kdybysme odesli s VD, ani by me to neprekvapilo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 15:16
- Nahlásit
Kaccka
No je fakt, že jsme si to moc užili. Charlotte si stejně nejvíc užila odpolední procházku a hlavně bahýnko...
Zuzana T
Kuří noha zapracovala, ale i tak jsme byla ráda, protože paní Smržová rozdávala VD velmi zajímavě... No radši nekomentovat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 16:01
- Nahlásit
bilksa
Haha,ještě si jí užjete v ČB!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:25
- Nahlásit
Fresh hele a z přirozené skromnosti jsi se nezmínil, že jsi vyhrál S a že jsi tedy vítěz MR co?? Kdy budou výsledky na webu RS?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:31
- Nahlásit
Vlasta: no vyhral no A Tana (pritelkyne) Mka a k tomu oba volbu rozhodcich Tak a je to venku
Vysledky Ja to cekal, kdy na to prijde rec Musim si na to co nejdriv udelat cas, ale je ho tak zoufale malo Budu se snazit, slibuju
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:38
- Nahlásit
FreshNo tak velká gratulace přece!!!! Já se tady chlubím s posledním místem v L a teď jsem to viděla na FB že jsi vyhrál.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:40
- Nahlásit
Vlasta: tak tedy dekujeme velmi pekne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 20:25
- Nahlásit
Na mě padla nějaká chřipajzna,zrovna,když potřebujeme cvičit Jinak jsem zjistila,že to,co jsem připisovala pubertě,není puberta,ale to,že se Fanče nelíbí studená a ztuhlá zvěř z lednice. Na kachnách nosila špičkově, a když si se zvěřří při cvičení udělá pár aportů a ona pak už povolí a zteplá,tak taky nosí hezky. Tak budu muset doufat,že na zkouškách nebude zvěř z lednice a nepůjdeme jako první. Nebo budeme muset chodit jenom na FT
|