Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / krása, pot a slzy mushingu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:45
- Nahlásit

brut
naslas ten obrazek, jak ho zmerit...?

Myslíš, že by nikdo nechtěl postrojek s kovovou přezkou?
moc ne, ono je to totiz slozitejsi na zapinani...
A v podstate to podle me fakt neni treba, protoze na ten hrudni pas u postroje neni vyvijen v podstate zadny tah (jde to krkem, kde neni zadna prezka).

Ale proste tak nejak chapu tvoje obavy a snazila jsem se jim prizpusobit... (Jen jsem neznala velikost... )

rendik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:06
- Nahlásit

wami
ses si jista, ze kdyz to uvidis na me v plavkach, ze zajice v pytli kupovat nebudes...?
No, tak teď nevim, jestli sem tě pochopila... (To víš, po dvou hodinách fyziky sem trochu mimo a to mě eště čeká angličtina) Ale pořád lepší když to vyzkoušíš ty v plavkách a napíšeš zážitky, než když to nevyzkouší nikdo ne?I když nevim, kolik lidí v létě běhá se psem po lese v plavkách...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

wami
Obrázek jsem našla, ale nejde mi změřit Brut ....asi má pocit, že mu budu zase čistit tlapku a zdrhá, takže vydrž až přijde domů Martin, to už půjde líp ( alespoň doufám, na něj totiž takhle nereaguje - on mu tu packu totiž kysličníkem nečistil )

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:50
- Nahlásit

wami
Změřila jsem Bruta.....doufám, že dobře, hrozně se u toho mlel.....takže okolo krku dle tebou dodaného obrázku......62cm ( +- 1cm)...není to moc?

wami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:02
- Nahlásit

Napadl snih, srdce musherovo zaplesalo... Co na tom, ze lepsi bezky mam v Brne, co na tom, ze vcera sypali sterkem silnice! Auticko dneska krasne klouzalo, bude to umrzly, vyjedu...

Nachystam si bezky, postroje vlastni i psi, hulky, rukavicky... Nasneruju se do sedaku, vymotam bezky z hulek (kerej magor to tam tak...zatr... ahaaa, to se musi tadyhle!... tak ne... ale jooo, rozvazat! to je ale blbej napad to takhle...) a jdu najit psa, ktery popatric na postroj pekne po anglicku tise nekam zmizel. Vytahnu ho tedy za ocas z boudy, nedbam klepotani jeho koncetin a navlikam ho do postroje. Po obvyklem hysterickem zachvatu, drbani, valeni se po zadech a jinych nepristojnosti se muj tahoun konecne nechava privolat. Sestkrat s sebou placnu, nez dojdu k brane, tahou nadsene rve a vzpina se, chce uz letet s vetrem o zavod.

Stojime na ceste (je vazne jako sklo pod lehkym popraskem snehu), chystam si bezky. Lump to nevydrzi a zabere jako bejk. Hlasite nadavam a brzdim o nejblizsi betonovy sloup. Vracim se par metru zaptky pro druhou, jeste nenasazenou bezku. Sousedi se vyklaneji z oken a kralovsky se bavi.

Upoveluju psa, aby sedel, ten nasadi trpitelsky netrpelivy vyraz,, ja si nasroubuju druhou bezku, chytim obe hulky a nez stacim vesele zahlaholit to sve "vpred", svet se zmeni v rozmazanou smouhu a ja si rikam, jestlipak to nakonec preziju... Vitr me sleha do tvari, od psich tapek vyletavaji snehove kulicky a ne prilis jemne me brmcaji do nosu a oci... Chytam rovnovahu, aaaa, tohle uz zname, tak bez, vlcku, bez a chyt si ten vitr!

Malou chvili svistime nadherne uklouzanou cestou, vtom najednou spatrim nesmyslne posypane dva metry cesty sterkem. Zarvu stuj, ale je pozde, valim se na hromade, bezky me pleskaj do tvari, klecim na sterku jak na hrachu, psi oci nechapou ale potutelne se smeji...

Posbiram sva stara kolena a zbytek cesty se napul plouzim, napul necham vlacet... Jen pockej, mily vlcku, vitr chytime jindy!

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:17
- Nahlásit

wami
to si umím představit
Jinak já si zrovna posteskla, když jsem viděla první běžkaře ...

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:22
- Nahlásit

wami
ahoj, posílala jsem ti maila (na maila co máš pod členem) s pár otázkama ohledně té tvé koloběžky, hlavně jestli to oko, co máš pod řídítkama (ten trojuhelník), jsi tam měla standardně, nebo jsi se s panem Hotou domluvila, že ti ho tam navaří navíc. Ta Champion 2 pro pejskaře ho má, ale ta se mi nelíbí.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

Hafina
Mně oko na kolobku dali na přání - nenavařili, ale namontovali.

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:43
- Nahlásit

Hafina
jeee, ahoj, ja ten mejl cetla, ale jeste jsem se nedostala k odpovedi. Ja mam klasickou Champion2, ale bez upravy pro pejskare, presto tam ma ten ram zdvojeny - s panem Hotou se ale da mluvit, tak myslim, ze ti klidne udela klasickou Champion 2 s tim zdvojenym ramem. Pred tema 2 rokama mel malinko jiny vyber kolobek, ale koukam, ze jsem mu uz natahla tolik lidi, co chtej kolobku pro tahani se psem, ze se zacal i spcializovat... Ja tehdy byla prvni (pan se divil, na co ze to presne chcu... )...

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:06 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Terri
a ty máš kerou?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:17
- Nahlásit

Jeee, kolobrndarske otazky!
Ja brnde propadla (diky fotum od Wami), mam CHampion 1 (sedadlo a odpruzena predni vidlice) a naprosta spokojenost - rekreacni tahani s rtw.

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:30
- Nahlásit

Fifi
myslim, ze brnde propadl skoro kazdy, kdo jednou okusil... (Treba takova Garfieldova okusila, zdesila se a byla rada, ze Slepica nemuze tahat... )

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

wami
Njn, mas nas na svedomi!
Proc se Garfieldova zdesila? tos ji zaprahla trojsprezi?

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:35
- Nahlásit

Fifi
wami
Já už se na ni tak těším. Doufám, že ji budu mít brzo doma. Nechci dělat nějaký extra tahání, nebo dokonce závody, na ty bysme asi neměli, jelikož Aris je lovec, ne tahač, ale v tahu běhá hezky, tak bych ráda zkusila i to koložbrndění, bude z toho hezky utahanej a já nebudu tak vyfluslá.
Fifi
Ty tam to oko přímo nemáš, že? Vážeš psa příma na tu tyčku co vede k řídítkám?

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:37
- Nahlásit

Fifi
mno ne, ale nejak ji neslo poradne udrzet rovnovahu... Ale musim uznat, ze byl na to divoky teren a divoky Lump...

Hafina
No, dodavky hotovek byvaj myslim vcelku rychle... A kazdopadne je to prima zpusob traveni volenho casu se psem...

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:39
- Nahlásit

wami
JO taky si myslim.
Psala jsem panu Hotovi, jestli by tam slo to oko a ted cekam co mi odepise, tak uvidim, jak rychle to pujde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:41
- Nahlásit

Hafina
Uvazne oko jsem objednany mela, ale nejak na zbrnde nedorazilo. takze snuru vazu pod vidlici, tesne nad ram. A taky pohoda.

wami
ale nejak ji neslo poradne udrzet rovnovahu...
Zlaty sedadlo, kdyz zasednu a zapru se do brzd, ani to moje hovadko nema sanci me strhnout do skarpy.. Ale kdybych to mela kocirovat ve stoje, nevim, nevim...

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:53
- Nahlásit

hele a co si myslíte o kombinaci koloběžka+pes s DKK? (myslim na nejhorší), i když zatim vůbec neni jistý, že Hekla dysplazii má, tak se ptám, chtěla jsem si pořídit koloběžku, že bychom po ránu stihly delší procházku, že bych jako já byla rychlejší (nechci, aby mě tahala)

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:56
- Nahlásit

Fifi
Ty brďo, asi bude docela problém udržet rovnováhu, co? Ale snad se to nějak naučím. Šak učenej z nebe nespadl, jen z kolobrndy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:59
- Nahlásit

venda
hele a co si myslíte o kombinaci koloběžka+pes s DKK?
Moje cuba ma oficialne vyhodnoceno DKK 0/2. Naopak jsem rada, ze se osvaluje a maka, tahat zacala az v roce a pul.
chtěla jsem si pořídit koloběžku, že bychom po ránu stihly delší procházku, že bych jako já byla rychlejší (nechci, aby mě tahala)
To radsi sedni na kolo a v mirnem klusu Heklu ved u kola. Pokud te pes na kolobrnde netahne, je to horsi makacka nez vybehnout Eiffelovku..

želva
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:00 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

wami a ostatní - nechcete krásného 3,5 letého křížence haskyho?
296/2007
plemeno: kříženec husky
popis: pes, 3,5 roku
srst: černobílorezavá, delší
velikost: velký
nalezen: 03.02.2007
P-9,Zelenečská 507/53
charakteristika: Na sobě měl kovový,ostnatý polostahovák.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:01
- Nahlásit

Hafina
A ty mas objednanou se sedlem nebo bez? Jak rikam, kdyz na brnde stojim, je to se stabilitou horsi, ale porad lepsi nez na kole. Kdyz zasednu, mam teziste proklate nizko a proste cuba nema sanci me z kolobky shodit. Navic se ze sedadla krasne kocha okolni "prirodou"....

venda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:15 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

Fifi
no právě, jí bude 8 měsíců, tak si říkám, že kdyby tak začnem trénovat tah někdy napodzim
jenže s kolem mám trochu problém, je to moc velká a těžká věc a musela bych ho nosit pořád 40 schodů nahoru a dolu a než bych se vytočila na schodech, tak žádný čas neušetřim ale naopak ztratim a navíc na nábřeží kudy ráno chodíme by kolo se psem zabralo celej chodník, potřebuju bejt trochu pohyblivější, uvažovala jsem o bruslích, ale jsou tam kostky a navíc hekla brusle loví a nerada bych jí zranila (naštěstí je tam více-méně rovina, když jsem na gymplu venčila kamarádčina kokra a rozjeli jsme se z kopce - on na vodítku, já na poměrně rušné silnici na bruslích, uvědomila jsem si, že to nebyl nejlepší nápad)

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:17
- Nahlásit

Fifi
Já ji ještě nemám objednanou, ale chci bez sedla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:29
- Nahlásit

Hafina
Zlaty sedlo....

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:34
- Nahlásit

Fifi
me by zas zabilo sedadlo...

venda
pokud ches jen, aby bezela vedle tebe, tak je fakt kolo lepsi... na kolobce se dost nadres...
Jinak pes s DKK a kolobka - Lump ma (neoficialne, ale s rtg) 3/3 a maka jak das, mala s artritidou (dkk 2-3/3-4), az ji nasvalim, bude behat taky, ale tahani na ni moc nebude - chci ji priprahat k Lumpovi, takze to odmaka on, doufam, ze mala bude jen takovy "popohanec"...

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 15:39
- Nahlásit

želva
Berusko. O psy z utulku se zajimam docela dlouho, nabizim je ale tam, kde je o ne zajem (kdyz postrehnu, ze nekdo premysli o psovi, ale neni si jist co a jak, nenapadne mu nejakeho podsunu), nekolik jsem jich udala po pratelich a znamych, sama mam doma psy 3, z cehoz jeden mel osud vcelku pohnuty a jeden je utulkovy. Taky delam svemu "srdecnimu" plemeni stranky v nouzi.

Takze opravdu vim, jak te to bere za srdicko.
Ale prosim - ja uz nezasahuju do vasich udavacich temat, trebaze pulka cz-psa je uz jen a jenom o utulkacich a nalezencich... kazdy vi, kam se obratit pro radu... Tak prosim akceptuj, ze v jinych tematech to je jaxi zbytecne...

Nechci byt za rypala a protivu, ale prave proto, ze utulkacum pomaham celkem dost a je to pro me mistama vycerpavajici, tu a tam bych si od toho chtela odpocinout... diky za pochopeni...

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:16
- Nahlásit

Hafina
Mám Šampóna 2 - upravené pro pejskaře, tj. zdviženou odrážecí plochu, samozřejmě sedlo, a kotoučovku. A to oko. Pan Hota opravdu už když mu řekneš, že pro psa - tak ví o co jde

želva
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:21
- Nahlásit

wami
v poho, já jenom že ty a ostatní máte tyhle šmudli doma

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:22
- Nahlásit

Terri
No snad to pude. Já bych chtěla bez sedla. Jak koukám, tak máš taky odpruženou vidlici. je to dobrý?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání