| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:04
- Nahlásit
Já to taky učím za pochodu, prostě ukážu rukou a dím "levááá" A doufám, že časem to pochopí a bude umět bez ruky.
Někdo tu kdysi psal, že můžeš chodit u nohy a dělat obraty s levá a pravá, ale to já nedělám abych to nemotala.
Add běžky - hele Wami, když neumím bruslit, je to vůbec možné s ním chodit na běžky tahačně?
AA - mi se Zorr taky zasekával (a občas zasekává) na kole - já teda ale netahám - no, chce to mít oči na šťopkách a ruce na brzdě. Ovšem zvuk prudce brzdícího kola a občasné pribrání jeho kýt mu je natolik nepříjemné, že už raději většinou ustoupí nejprve na kraj a nechá mě předjet
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
wami
Ahojky Leni, něco jsem si u tebe objednávala,ale v potvrzení objednávky,co mi přišlo mejlem, není uvedeno poštovný. Chci ti penízky dneska poslat na účet a nevím kolik k té cene připočítt.Poradíš? Díky Vendula
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:17 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Terri
hele Wami, když neumím bruslit, je to vůbec možné s ním chodit na běžky tahačně?
A myslis, ze ja bruslit umim...? Vubec ne... Jenze i pri normalnim bezkovani ti pes protahne kazdy krok a pul metru, no a tu budes koukat, jak to pomuze!
Frog
Jj, taky jsem koukala, ze to tam nemam domysleny, tak uz jsem to snad spravila. Vcera jsem posilala balik Tondovi, postovny se hybe mezi 80-90 korunami, ale jezdim jeste porad dost do Brna, tak jestli chces, priberu ti to, at neplatis za postovny navic...
Jen jsem se prave s tebou chtela dneska domluvit - Polar sije novy typ sedaku (resp. nejakou variantu na bederak se spodnim tahem). Mam objednany jen jeden, chtela jsem ho nejprve vyzkouset a otestovat, at vim, co prodavam. Budes chtit hned ten jeden, at je jaky je, nebo pockas, nez doobjednam dalsi kousky? (Objednavat budu asi zase v pondeli, takze pristi ctvrtek bych to mohla mit a bud hned odeslat, nebo dam vedet, kdy pojedu do Brna.) Ten popruh bych ti vzala hned a predala nekdy ve ctvrtek vecer, ale aktualizovala jsem barvicky popruhu, tak mi rekni, ktery se ti libi a ja doufam, ze ho jeste mam... (resp. c.3 a c.4 v tuhle chvili nemam )
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:39
- Nahlásit
wami
Ten Tvůj velký den je tento víkend?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:41
- Nahlásit
wami
Leni, mě se líbí docela to č. 1. . Hele já si klidně počkám, mám to stejně dostat od Ondráše k Vánocům,takže to nespěchá . To by bylo príma, kdybys mi to do Brna vzala až semka pojedeš Cena u toho novýho sedáku bude stejná? Abych věděla kolik ti mam teda dneska na ten účet poslat, víš?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:07
- Nahlásit
Garfield
Ten Tvůj velký den je tento víkend?
Myslis nas pokus o ZPU1? Jo, tak to je ted v sobotu. Nestopujem - nestiham. Na aport sedet nevydrzi, po doneseni nepredsedne. Poslusnost bez voditka vidim jako totalni propadak, neb jak je ted brzo tma a ja vzdycky pracuju do nevidim, abych mohla odjet uz ve ctvrtek, tak je dukladne nevylitany a plny energie a podle toho bude ta poslusnost vypadat. Jediny, co snad uz pochopil, je odlozeni za chuze. Samozrejme jen v treninku, na zkouskach to pravdepodobne neudela...
Frog
Jo, tak cerveny mam...
Jinak cena noveho "sedaku" by mela byt stejna, nebo jen o par kacek sem nebo tam, ale myslim, ze stejna bude. Tak popruh ti muzu vzit teda hnedka ve ctvrtek a sedak pak az nekdy, ju...?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:10
- Nahlásit
wami
JO jo počítám teda s tím, penízky ti posílám dneska na účet. Jo a kterej čtvrtek tedy dorazíš a kde se sejdeme?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
Frog
Dorazim tam tenhle ctvrtek (proste zitra ), ale pravdepodobne az nekdy k veceru, tak bych se spis domluvila jen narychlo nekde ve meste... Pripadne bych mohla zajet na Udolni, malinko se tim Brnem probloudim, ale kde tam?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:39
- Nahlásit
wami
Ještě jednou díkes za ochotu! Mě přijde teda jaká barvička?
Jestli ze zvedavosti neco si ocuchat a tak, tak ji musis vysvetlit, ze ted ne, ze ted se trenuje. (Pri tomhle vysvetlovani hodne stesti! To by mě teda zajímalo, jak se tohle dá vysvětlit? Mě to čubina dělá taky. Občas mám co dělat, abych si nedala na ústa. Jediný co umí je stůj, nebo čekej.
Jo a držíme palce a tlapky až budete zkoušet udělat zkoušku..
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:01 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
wami
jsi tu? tak vezmeš mi v sobotu ty věci (a sedáááček se spodním tahem) jůůůůůjjjj!!!!!
Prosímtě, můžeš mi přibrat i 500g GIOM na klouby? Máš moc pěknou cenu
Jo, sice dle toho co píšeš si začínám věřit, že bychom ZPU1 taky zvládli, ale bohužel mám před sebou tu zkoušku (lidskou), tak zítra ani v pátek nemůžu trénovat, tak to padá
PS: to běžkování - já to myslela tak, jestli není vyšší pravděpodobnost sebezabití když neumím bruslit
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
wami
No jak to popisuješ (připravenost na ZPU1), tak mi to přijde jako parodie na zkoušky, ale jak Vás znám, tak jsou to plané řeči bez reálného opodstatnění. Vzdala jsem to, nemám teď po nemoci čas a opravdu nevěřím, že by ve vysněný den "D" opadly erupce na slunci, pes byl dobře vyspaný, nažraný a vykaděný. Nebudu to lámat přes koleno, ale mrzí mě to, to jo.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Garfield
Takže jak já? No člověk by chtěl, ale je tolik faktorů...
tak mi to přijde jako parodie na zkoušky
Wami kecá
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
wami
Údolní 13, je to úplně dole naproti zastávce č. 4 ( Komenského nám.). A v kolik můžeš dojet?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
Terri
Wami kecá
Si piš!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Hele my asi půjdem s Punou na prochajdu,tak bychom si mohly dát spicha na parkovišti u bejvalý Delvity ( asi půjdem na Zamilec ). Teda jestli je to pro tebe výhodnější . Buď před šestou, nebo potom okolo té půl osmé,co? Jinak na Údolní budu až tak okolo osmé...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:16
- Nahlásit
Pastelka
Mě přijde teda jaká barvička?
tobe ten posledni kousek c.3...
Jestli ze zvedavosti neco si ocuchat a tak, tak ji musis vysvetlit, ze ted ne, ze ted se trenuje. (Pri tomhle vysvetlovani hodne stesti!) To by mě teda zajímalo, jak se tohle dá vysvětlit?
Ja nevim,jak to delaji jini. Ja se rozervu, zacnu se vztekat, v predstavach psy nakopavam, ci je je jinak mlatim, pak zjistim, ze tam ze sebe delam kretena a oni na me prekvapene cumi stylem "co se dejeee?", tak se zase uklidnim a normalnim hlasem opet zavelim "jdeme vpred"...
Ale moc to nefunguje, tenhle postup...
Terri
jsem tu. Vemu ti postrojek a popruh, sedak budu mit jen ten jeden a chtela jsem ho vyzkouset (takho teda vemu s sebou taky a pripadne ti ho dam hned), Giom musim nejprve objednat (covece ty ses ale narocnej zakaznik - ale zkusim to zajistit do konce tydne, jen to neslibuju, jinak pristi tyden, neva?)
(Ja fakt teprve zacinam tak si nemuzu dovolit mit vsechno rovnou na sklade a mit toho moc... ) - no ale aspon me to pripadne primeje se s tebou jeste nekdy co nejdriv potkat...
A co nejaky to maso, par kousku? Meli by mi zitra doufam privezt varene kousky svaloviny (21/kg), hovezi orezy s droby (14,40/kg) a jeste bych tu mela mit nejaky rybicky cely (20/kg) - muzu ti toho vzit treba jen par kilo, zima bude dost, aby to vydrzelo dopoledne nerozmrzly, nez to privezes domu...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:18
- Nahlásit
wami
Leni, tak já ti ty penízky nebudu posílat na účet a dám ti to rovnou zítra hotově,né?Co?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
No jak to popisuješ (připravenost na ZPU1), tak mi to přijde jako parodie na zkoušky, ale jak Vás znám, tak jsou to plané řeči bez reálného opodstatnění.
Mno, kdyz ja jindy pred zkouskama fakt pilne trenuju, ale ted nestiham... Takze to nejspis opravdu parodie na zkousky bude.
A ty bud v klidu, na jare jsou taky terminy, tak si to na jare svihnete raz dva! A chtela bych u toho byt, juknout na tu vasi oficialni stoparinu...
Frog
Jeee, Zamilec by byl super! Nevim, jestli to stihnu na pul sestou, ale o pul somy tam urcite budu!
Jo, z rucky do rucky penizky taky beru.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:21
- Nahlásit
wami
Tak super v půl osmé se tam sejdem. Ráda tě zase uvidím
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:26
- Nahlásit
Frog
OK, pocitam s tim, kdyby neco, tak zavolam a dovezu vecer az domu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
wami
Jů trojka je fajn, na tom mejlu jsem myslela, že to je 6, protože jsem neměla srovnání.
Koukám, že jsem metody na odnaučení náhlýho se zastavení doposud používala stejný jako ty. Takže dobrý! Oni to nakonec pochopí....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
wami
Jestli s tím spodním tahem bude dobrý, tak bych ho vzala, kdyžtak vem ale tu "základní sadu" bo tu béřu určo.
Hele, tak s tím Giomem si nedělej vrásky, jak vidno, máš teď docela frmol
A neboj, to se rozjede!
Add maso - vařené nechci, nemám s tím od Falca moc dobrou zkušenost. Ryby doma mám. Díky moc za ochotu, ale zas to netahej, kvůli těm pár kilečkům se to Tobě nevyplatí a já si to koupím v klidu tu (sice o pár korunek dražší, ale doküd neberu celý mražák..)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:56
- Nahlásit
Pastelka
Oni to nakonec pochopí...
No nevim, Deny to jaxi nepochopil nikdy...
Terri
Jestli s tím spodním tahem bude dobrý, tak bych ho vzala, kdyžtak vem ale tu "základní sadu" bo tu béřu určo.
Hele, ja to vemu s sebou, ale pac mi to ma prijit ve ctvrtek a to zas tahnu jak divoka husa smer Brno, tak to nejspis proste nestihnu vyzkouset...
Postroj+popruh mas odlozeny a pripraveny...
S tim Giomem to je slozity, to budu muset jeste domyslet, ale bude urcite, jen jestli mi na to das chvilku cas (poresila bych to pristi tejden), at nezajizdim do velkoskladu jen pro ten jeden Giom...
Díky moc za ochotu, ale zas to netahej, kvůli těm pár kilečkům se to Tobě nevyplatí a já si to koupím v klidu tu (sice o pár korunek dražší, ale doküd neberu celý mražák..)
Ono me je to zas skoro jedno, ja to netaham na zadech a auto to uveze... Takze jak chces - nechces, nevemu...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
wami
Ok, tak postroj+ popruh a ten bederák normální jo? No a ten druhý vem taky a vyzkoušíme ho spolu
No ne, uvidíme..
GIOM - ok, tak já počkám, až bude, tak bude, teď stejně žere na srst. Jinak kdyby to, tak Baileys mi ho dříve brala, tak kdybys fakt měla nějaký problém (je zbytečný jezdit pro jeden, přesně), tak písni jo?
Maso - tak neber Tedy - pokud nemáš ještě něco spešl...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:12
- Nahlásit
wami
jé, jsem ráda, že tě stíhám zde!
jsem domluvená s Frog a Puna na čtvrteční Zamilec a tudíž se ptám, zda bys mi vzala please ten tažný popruh nebo jak se to zove barvy č. 1 - červený! já ti radši pošlu objednávku ať víš přesně co chci!
Taky by to bylo z ručky do ručky!
Jé, ale teď si uvědomuju, že budu mít k červenému postroji od MM šňůru od Polaru... no to nevím jak to G. rozchodí, že bude mít na sobě nesladěné značky!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:14
- Nahlásit
Denisa
MM šňůru od Polaru... no to nevím jak to G. rozchodí,
tak to fakt nevím nevím, doporučuju postroj vyhodit a dokoupit od Polaru
wami
Mám se Ti na www zaregistrovat, nebo chceš taky objednávku, ať si to můžeš zálohovat, nebo je to v poho takhle?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:32
- Nahlásit
Denisa
chicht, to nevim, nebylo by lepsi voditecko a obojecek od Luise Vittona?
Jinak teda vy mne s G. zabijete, ale cervenej mam v tuhle chvili jen jeden (a ten si rekla Frog), druhy budu muset objednat a bude pristi tyden... Me z toho trefi slak, mela jsem jich 10 a rikala si, co s nima budu delat, no a ted jich mam furt nejak malo, tech popruhu...
Sakra, toho jsem se bala, chtela jsem vzdycky vsecko zaslat do dvou dnu a nejak nestiham, no teda hlavne dodavatel, posledne mi rikal, ze ted sije jenom pro me...
Terri
zatim si to pamatuju, ale abych nemela zmatky, budu za ofiko objednavku vdecna...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:36
- Nahlásit
wami
kurňa tak když nebude ladit ani značkou, ani barevně, no tak to teda snad ani pak nemůžu takhle vylézt z baráku...!
a jakej teda ještě máš z těch barev?!
anebo si počkám no...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:41
- Nahlásit
Denisa
ted mam c.2, 5 a 6.
Ale radila bych ti si pockat, jestli to teda ten tyden vydrzis... Pak nejak predam poslu, zaridim, abys to mela co nejdriv...
A slibuju, ze jich objednam MOC a ve vsech barvach!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:06
- Nahlásit
wami
jo, jo, tak to ještě vydržáme, však sníh tu ještě není... zatím díky!
|