| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:16
- Nahlásit
Terri
manmat by me mozna ani nechtel...
jen me takhle kolikrat mrzi, ze diky masivni reklame ma spousta lidi manmat za "super spicku", no a ono je tu tech lidi vic, co to umi delat a delaji, jen nemaji potrebu ze sebe delat "velkofirmy"... a pritom kolikrat sooustu veci maji i lip vychytanych...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:17
- Nahlásit
wami
Tak jak? Už budou ty fotky? Taky bych řekla, že bude lepší ten opravdu tažný. Jen s ním zřejmě ještě počkám, čubině je 16 měsíců a mám obavy, aby mi ještě nezmohutněla přes hrudník. Nevím, jestli by nebylo nejrozumnější vyřešit to popruhem s amortizérem a obranářským postrojem(zatím), aby se hlavně naučila, co po ní vlastně žádám. Co myslíš?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:26
- Nahlásit
Pastelka
Můj Zorro je taky 16 měs. mlaďoch.
wami
Jo, rozumím. Bohužel, ti co nejvíc řvou... no viz. reklama Ale pokud bude Polaru a jemu podobných "pomáhat" více lidiček Tvého typu, tak to bude fajn
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:30
- Nahlásit
Terri
No já si právě přečetla co ti wamipsala a tak mě to trklo. Že vlastně ještě možná kousek zmohutní a pak by jí možná ten postroj nesedl. Co máš za hafa? Už jste zkoušeli tahat? Já se toho zatím bála kvůli kloubům, ale když jdeme ven, tak mě na vodítku táhne jako zběsilá, myslím, že by jí to mohlo bavit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:46
- Nahlásit
Pastelka
jj, fotky uz jsou, takhle vypada ten popruh:
Jinak ja tazny postroj porizovala Lumpovi v roce a 3/4, ted je mu nejakych 20 mesicu... Jenze me nevadi koupit pripadne casem vetsi, za rok, za dva, jestli pres hrudnik jeste pribere. (Ale on uz nepribere, je to citit, ze ten hrudnik uz nema takovej kostnatej, jak kdyz byl stene, ale pekne oplacanej svalama, tam uz toho moc nepribude... )
Ale jinak to zalezi - ja treba stejne hlasuju pro dva postroje, pro ten se zkracenou zadi (je to dobry pak i na vejlety, ze pes pomaha pri chuzi a zaroven je ovladatelny, nebo na behani) + tazny, pokud chcete s psekem fakt tahat. Ale zas jak rikam, doted jsem tazny nemela a tahame v pohode druhym rokem na tom se zkracenou zadi... (Jen mi po vikendovych zkusenostech na rychlejsi a silnejsi tah na kolobce ten tazny prijde lepcejsi... )
Takze klidne si kup ten se zkracenou zadi, a pak az casem tazny, az budes mit pocit, ze je cubis "hotova".
Jinak ale ja postroje rozlisuju, ta obranu je jinak sitej, pro psa pohodlny, ale neni sity primo na tah, ten se musi zaseknout na tele psovi v malinko jinych mistech... Takze mame zvlast na vycvik (obrany+stopy) a ted 2 na tahani - vodici (na treky a vejlety) a taznej (na cistou musherinu).
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:55
- Nahlásit
Pastelka
Mám velkého kníra, zatím je to kolohnát (vysoký, štíhlý), takže přibere určitě.
Postroj mám obranářský a už ho asi měsíc nepoužívám (teĎ mám obojek), protože jsem ho prostě neutáhla, když se do něj vší silou zapřel. Nemám stopovací, protože to bral jako závod kdo z koho a kdo bude dřív na konci...
Zatím jsem tahat nezkoušela, ale on je pro každou kravinu, tak si myslím, že ho to chytne Chtěla bych ho hlavně na tu chůzi a semo tamo možná ty běžky a časem i kolobku?
Takže proto mi Wami na míru ušila (teď nemyslím postoj ale radu ) ten krátký (neb zorránek je takový hrrr aktivista, že je třeba ho nejprve ovládnout a korigovat).
Pokud se naučím dobře běžkovat a koupím si tu kolobku a Zorro se "vychodí" a zdospělní, tak si časem koupím ten dlouhý.
Jen jsem se proto projistotu wami zeptala, jestli se ten krátký + šňůra a opasek může zapřáhnout i do bežek (např. do kopce)
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:58
- Nahlásit
wami
Super, díky za info. Čubina je nasvalená na hrudníku dostatečně, možná to dožene trošku ještě kolem krku. Zřejmě zkusím ten se zkrácenou zádí a časem pak ten tažný, jak ty říkáš. Ceny nejsou nikterak hrozivý, takže se to dá. Ten popruh z amortizérem vypadá dobře. Něco podobnýho jsem viděla na ZERO DC, ale u nich mi připadal krátkej( při natažení 2 m) a neměl to očko, jen čistě 2 karabiny. Tenhle je lepší. Jaká je dýlka tohohle, prosím. A taky by mě zajímala cena. Díky!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Terri
rátký + šňůra a opasek může zapřáhnout i do bežek (např. do kopce)
do kopce i s kopce... kdy jedem spolu na bezkarsky trenink...?
Pastelka
tenhle cc popruh je nejlepsi na trhu, co znam - prave pro to ocko... (jedna ze skvelych polarackych vychytavek! )
no, nenataznej ma 2,5m, natazenej odhadem tak 3m... (je za 250,- Kc)
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:10
- Nahlásit
wami
do kopce i s kopce... kdy jedem spolu na bezkarsky trenink...?
jsi se dlouho nezasmála, či co?
Z kopce jedině, že by mně táhnul opačným směrem
Hm, jednou mně vyfotil papparrazzi na kopci, Zorro ho chtěl ulovit, ale řekla jsem mu, že počkáme až vyjde fotka..
A vyšla - byla jsem tam na běžkách se psem, oba jakože cváláme a pod tím byl titulek: "Pozor, inverze! Varujeme před sportováním!"
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:14 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Terri
no - jukni a pobav se... (video ze zimnich beskyd)
A vyšla - byla jsem tam na běžkách se psem, oba jakože cváláme a pod tím byl titulek: "Pozor, inverze! Varujeme před sportováním!"
lepsi pekna fotka s blbym titulkem, nez skvely titulek a blba fotka...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
wami
Ty jo, ten je vážně báječnej!!! Kdybych si objednala ten postroj s tím popruhem, za jak dlouho by zboží dorazilo? A říkáš čubís změřit krk přes kohoutek a hrudní kost(takovej ten výstupek). Píšu to dobře.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Holkyy, a me dneska dorazila kolobka
Wami - kde by se tam melo nachazet to uchytovy oko na psy? Jsem ho nikde neobjevila
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:51
- Nahlásit
Fifi
jako fakt jo? To jsem ani nevěděla,že máš v plánu tahat? Jseš pojištěná proti úrazu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:53
- Nahlásit
Anu
Ono to asi fakt dopadne, ze cokl bude drepet na brnde a ja potahnu...
Ja planuji pouze rekreacni vyjizdky.. Neee, jak sebevrah Wami..
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:55
- Nahlásit
Fifi
Ja planuji pouze rekreacni vyjizdky
to já taky plánuji,ale je fakt,že jsem si hubu taky párkrát otřela o strom. Jenže já nemůžu mít kolobrnud-z té se lépe padá na zem. Anub mě neutáhne já musím šlapat. Ty jo až to budeš mít vyzkoušené tak mi dej vědět. MI zatim sebevražedně jen na kole.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:09
- Nahlásit
wami
Vemu na sraz "ochutnavku" sortimentu
Super, právě jsem tě taky chtěla poprosit... já bych zkusila pro Garyho ten postroj sled a botičky - na to mě přivedla Anu, ale nevím, jestli to vyřeší náš problém... Gary vždycky na coursingu děsně běsní, musím ho mít někde, aby na dráhu ani neviděl (stejně štěká jak magor) a když ho pak beru na start, strašně táhne... problém je v tom, že už dvakrát si při tomhle rvaní poranil dráp hned v lůžku. Anu myslí, že botičky by to snad mohly vyřešit, já si nejsem úplně jistá, co myslíš ty? A případně jaký ty botky použít?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:13
- Nahlásit
Mel
hele já jen spekuluji.Neber to jako hotovou věc. Jen čistě nápad.....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Anu
no, vzhledem k tomu, kolik mě stojí léčba toho drápku, nehledě na to, že pak je pes chudák 14 dní "rozbitej" - takže jsem ochotná vyzkoušet cokoliv... už mu dávám pupalku na radu fifi, tak proč nevyzkoušet boty?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:21
- Nahlásit
Mel
to je jasný,jen mi chudák Garyček přijde prostě na dráze s botičkama naprosto úžasně. Sory ale poprvé se asi poser....smíchy. Ale když to pomůže tak jedině dobře. Taky bych do toho šla mít problémy jak ty. Sama jsem zvědavá,jestli to zabere.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Pastelka
Kdybych si objednala ten postroj s tím popruhem, za jak dlouho by zboží dorazilo?
v tuhle chvili ti to hodim na postu behem jednoho, dvou dnu, pak uz je to na ceske poste. Do tejdne urcite.
(meris vzdalenost A-B, pricemz A - kohoutek a B - začátek prsní kosti)
Fifi
Wami - kde by se tam melo nachazet to uchytovy oko na psy?
kolobrnda je fakt pekna, ale na me ma moc maly kolecka...
jinak uchytovy oko na psy Hota primarne nedela, ja si psa vazu za tycku od riditek (ne za riditka, to ovlivnuje smer, proste pod nema) - z toho polarackyho popruhu se da udelat pekna pevna smycka...
Mel
vemu vsechno, uvidime, jak mu co sedne. Boticky taky muzu objednat a privezt, no, asi z neoprenu - pomoct proti strzenym drapum by to teoreticky mohlo, jen jestli mu to zvladnes v tom stresu sundat tesne pred behem? Me zas prijde, ze na coursingu jsou holy drapy naopak dobry, pes lip manevruje terenem, behat v botickach mi prijde divny...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:47
- Nahlásit
wami
jinak uchytovy oko na psy Hota primarne nedela
Ja vim, ja ho ale mela objednany.. Ale to je uz fuk.. Kola se mi teda extra maly nezdaji, pro me ucely budou asi stacit.. PRavda, na ty tvoje mamutaky nemaji..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:53
- Nahlásit
Fifi
Ja vim, ja ho ale mela objednany..
aha...
Kola se mi teda extra maly nezdaji, pro me ucely budou asi stacit.. PRavda, na ty tvoje mamutaky nemaji.
No, na vetsinu treninku by stacila i mensi kola, ale na takove tecnicke trati, jako byla ted na Cakove, na ne nedam dopustit. Nezastavi nas zadny vymol, zadny hrbol, nepadame...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:59
- Nahlásit
wami
Nezastavi nas zadny vymol, zadny hrbol, nepadame..
Ja podobne detaily budu teprve zjistovat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:17
- Nahlásit
Fifi
jééé Pěkná! Tak pak prosím zveřejnit první fotky z výjezdu a ne až to budeš umět jako Wami
wami
Add fotka/titulek - no máš pravdu
Video zkouknu v práci, doma nenabíhá
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:49
- Nahlásit
Terri
Video zkouknu v práci, doma nenabíhá
ono to chce poprvy nechat nekde na pozadi projet az do konce (trhane, kouskovate) a teprve podruhy az to pustits se na to kouknout... pripojeni toho serveru holt nepatri mezi nejrychlejsi...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:53 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
myslíte, že s AA pude scootering ?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:01
- Nahlásit
grooggy
myslíte, že s AA pude scootering ?
covece, tak jsem poprve mimo..
co je AA?
|
pajisek
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:09
- Nahlásit
wami
Taky gratuluju ... byli jste na Cakove???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:11
- Nahlásit
wami
AA? - Americka Akita, ze by?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
pajisek
kukuji
byli jste na Cakove?
jj... ty taky? ze bych nezaregistrovala...?
Fifi
aha, to me nenapadlo...
asi by se s ni zbrndit dalo, s americkou akitkou, jen si nemyslim, ze to bude cvalove rychle zvire, takze spis jen tak rekreacne. Ale silu i postavu na to ma, otazkou je, jestli na to ma i chut...
Ale nebranila bych se tomu.
|