| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 21:29
- Nahlásit
Fifi
ted jsem konecne prelouskala i to, co jste si behem mé nepritomnosti psaly...
Agatce preju hodne zdravicka k narozeninam!
Meli jsme to ale narocny a unavny vikend. Vcera jsme po vystave jeli na zamecek, kde jsme meli od kamaradky zajisteno u jejiho znameho ubytovani. Jeste jsme se ani nerozkoukali a uz nas lifroval do kuchyne na stamprdlicku (nebo dve? ) slivovice a pak jsme i s jeho dalsimi prateli vyrazili na ochutnavku do vinneho sklipku. To byly namky jedna vetsi nez druha. Nejdriv vsechna bila vina, pak cervena... Pak jsme se tam i fotili a pobavila me hlaska: "ja jsem se jeste nikdy nefotil s Prazakama". Jako kdyby jsme snad byli z Marsu cico
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 21:31
- Nahlásit
FifiPetra_ruza
Gratulace oběma!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 21:40
- Nahlásit
Petra_ruza
Nejdriv vsechna bila vina, pak cervena...
Ti nevim proc jsem cetla... nejdriv vsechna blila vina, pak cervena..
Ale Inzenyr doufam bude mit nakou extra hamku namku, panecku, uz je to BOBikaaaa!
Kristýna
Mne negratuluj, vek feny neovlivnim. Jen si na to datum vzdy vzpomenu, narozdil od obcasnych vyznamnych vyroci pribuznych.
Co u vas novyho? srotis se jak diva a styska se po prdolkach?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
Fifi
nene - nastesti nikdo neblila
Takovy dobry vinecko - to by byl hrich!
Ingousek uz samozrejme dostal spoustu pochutin na vystave nakoupenych.
Vcera to mohlo dopadnout vubec vselijak. Uz od rana byl dost zpruzeny, protoze dvoudenni vystavu jeste nezazil. Jeden den se otravovat pry prezije, ale dva dny... A to jsme jeste netusili, jak dlouho se budem otravovat! Kvuli zverecnym soutezim a 2min. "slavy" jsme tam byli o 4 hodiny dele.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:32
- Nahlásit
Fifi
Teda, to je krása!!!! To muselo dát příšernou práci Ale ne fakt, udělala si jí to opravdu mooooc krásně
Včera už jsem ani nestačila Agátce pogratulovat!!! Takže VŠE NEJ A NEJ A NEJLEPŠÍ!!!!!
A to přáníčko je taky krásný, povedlo se!
Petra_ruza
Moc gratulujeme Ingouškovi!!! Je to pašák!
Víno upřímně závidím. Taky budu muset naplánovat nějakou tu výstavičku směr vinné sklípky, to není špatnej nápad!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Petra_ruza
hele a víš jak moraváci dělí víno podle kvality? na "Dá se, nedá se,dá se svařit a dá se Pražákum"
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:40
- Nahlásit
Má někdo přehled všech výsledků z Brna?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:53
- Nahlásit
Martík
http://www.cmku.cz/vystava-cmku/index_cz.php
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:09
- Nahlásit
Petra_ruza
velká gratulece k super úspěchu.
No a to dělení vína je fakt trefný
Fifi
popřej Aguli i za nás vše nej. No a zbytek smečky aspoň podrbej
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
Pastelka Pavka
Dekujeme
ati
ja znam treba takovy vtipek.
Pije chlapík (Pražák) v Brně z kašny a místní ogar povídá: člověčě chlape nepijte z toho, s*rou do toho holubi! Chlapík se otočí - cožééé co jste říkáál? Ale nic jen aby jste pil pomalu - je studená.
Vsak jsem uz vyse psala, ze jsme se tam i fotili a pobavila me hlaska: "ja jsem se jeste nikdy nefotil s Prazakama". Jako kdyby jsme snad byli z Marsu cico
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:08
- Nahlásit
Bry den vespolek, Agata dekuje za gratulace, napucla si bruch dukladne.
Petra_ruza
Koukam, ze jste nejen BOBikove, ale uz i Zampijoni, takze opet - GRATULACEE!
Kvuli zverecnym soutezim a 2min. "slavy" jsme tam byli o 4 hodiny dele.
V zavereckach jste nevyzrali nic?
ati
"Dá se, nedá se,dá se svařit a dá se Pražákum"
Pavka
Podrbano, vyrizeno.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:21
- Nahlásit
Pavka Fifi ati
aby jste se vy neprazaci nepoprdeli
Fifi
takze jeste jednou dekujeme
V zavereckach jste nevyzrali nic?
nene - ani jsme si nedelali velke nadeje. Ja jsem se hlavne bala, abychom si tam neutrhli nejakou ostudu, ale to se nastesti taky nestalo. Ingousek se sice predvadel krasne, ale asi nebyl zrovna rozhodciho "salek caje". Postoupili same chlupatice + velky svycar. Mam dojem, ze vyhral nasi tridu novofundlandak.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:57
- Nahlásit
Fifi
TAk tak. Je mi hrozně smutno. Abram už váží 35kg.
No a škola? fuj
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:35
- Nahlásit
Kristýna
No a škola? fuj´
ale jdi ty brepto, škola je přece skvělááá né, já jí miluju !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
Koukejte, jemericky rtw na Westminster show 2009 - to jsou vetsinou dobry spekonove.. eee, tedy vlastne, jaka skvela vystavni kondice.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
Fifi
to je síla, to maj z těch hambáčů a kolaloky ,ocásky useklé u samé perdele,chtěla bych je vidět na německé klubovce jak tráví v kruhu půl dne.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
ati
ja bych zase chtela videt, jak bychom takhle ty nase mazliky vystavovali my...
A jak se na konci hemzili a podavali si ruce - to by u nas asi taky nemusel nekdo prezit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
Foto z Duo CACIBu: http://petraruza.rajce.idnes.cz/Duo_CACIB_Brno_7.- _8._2._2009/#album
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
Petra_ruza
oni jsou tak tlustí, že jsou liní se i poprat ale co jsem viděla v německu, tak tam stačilo, že pes zvedl pysk a šel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 14:55
- Nahlásit
ati
ocásky useklé u samé perdele,
Vid, taky uz jsem zvykla spis na ty ocasaty.
oni jsou tak tlustí, že jsou liní se i poprat
A Pastelka nikde, tak ze by...?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:26
- Nahlásit
Fifi
ježiši no jo ona vlastně bude mít lidské štěnítko
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:54
- Nahlásit
Petra_ruza
to by u nas asi taky nemusel nekdo prezit
no tak na tohle jsem myslela i já Ještě,že Píďáček není s PP, to by byla legranda
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:56
- Nahlásit
Fifi
ati
He he, jsem se dneska připojila až teď byli jsme na kurzu a exkurzi porodnice, Roman pořád doufal, že když už jsme tam, tak bysme tam mohli rovnou zůstat, ale nevyšlo to
oni jsou tak tlustí, že jsou liní se i poprat no ty jsou ale fakt neuvěřitelný a teda ocásky jsou prostě ocásky....
JO a ohledně toho počasí.....napadá mě jen...únor bílý, pole sílí...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:56 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
no kdyžtak nad tim přemýšlím, tolik černých nepřátel na jednom místě třeba by se ani na nic nezmohl ...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:58
- Nahlásit
ati
vis jak me v nedeli "privital" rozhodci v kruhu? Ja nic netusic vstupuji do kruhu a on se na me vrhnul se slovy: "vite kdo je to Adlt?- pozor na nej! Zadny ocas nahoru!" Ja rikam "kdo? Argo?" - ten zrovna odchazel z kruhu, tak jsem si nejdriv myslela, ze me pred nim varuje. A on - "ne Adlt"! Odpovedi "no Vy ne?" jsem ho odzbrojila Takze ten by taky nejakou agresi nepripustil. I do huby Ingovi sahal...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
Pastelka
Takze jeste nic? Vy nas, pani, napinate.
JO a ohledně toho počasí.....napadá mě jen...únor bílý, pole sílí...
Me napada spis.. a zase kurva pada!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:52
- Nahlásit
Petra_ruza
on je na ocasy vysazenej.Už když jsem byla v dorostu s céčkovejma holkama tak říkal jak se mu ocasatí rtw nelíbí a že máme štěstí, že je holky nosí dobře.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:55
- Nahlásit
Fifi
No jo, ještě máme 12 dní do termínu, ale včera mě doktor varoval, že to bude spíš dřív...nevím, ale nějak mu v tomhle moc nevěřím mě chce určitě jen uklidnit
a zase kurva pada! musíš na to koukat pozitivně!!! Bude pěkná sklizeň Kalliope bude mít hodně brambor, že?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
ati
tohle spis myslel, aby jako neprudil...
ale za zakrouceny ocas daval Decko. A jedne pani rekl, ze kdyby cuba byla bez ocasu, tak by vyhrala...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:19
- Nahlásit
Petra_ruza
ale za zakrouceny ocas daval Decko
By Amyna dostala asi DD. Desive Dobra. Se svoji vrtulou.
|