| Autor |
Zpráva |
Wottan
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:24
- Nahlásit
Petra_ruza
to je jasný,přidávám se k Fifi,chválila jsem logo a o místě konání jsme se rozdebatily všechny
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:26
- Nahlásit
Wottan
kdyz si vezmu, pred jakou dobou jsem delala logo belgicakum, odkdy jim bezi web a jak uz presne vedi kdo kdy jak a s kym...,
tak opravdu nezbývá,než doufat....
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:29
- Nahlásit
Petra_ruza
tak,tak,budem doufat a necháme se překvapit.Nic jiného nezbývá.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:31
- Nahlásit
Petra_ruza
a myslela na me nazory s tim stadakem... Nesedim tu v slzach neboj
No ja to tam znam, tak vim, co je kolem za zastavbu a prostredi, proto jsem jen kulila oka, kdyz jsem zjistila, ze to ma byt tam.
Ty, ja nedavno v slzach sedela, sem dostala prdu do nosu od Kremyla.
pred jakou dobou jsem delala logo belgicakum, odkdy jim bezi web a jak uz presne vedi kdo kdy jak a s kym...,
Jo, ty to maji vymakany. A moc pekny.
tak opravdu nezbývá,než doufat....
Snad. Tedy....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:34 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
Urcite se prijedu podivat a jen tise doufam, ze MS 09 v CR nebude podobna ostuda
na tyhle akce vůbec nejezdím, nemám se tam jak dopravit. A cestovat sama vlakem, to už by mě doma asi nikdy neviděli... ale letos bych si to chtěla zařídit, ještě jsem žádný MS neviděla - ostuda, tak doufám, že se jim to povede ať mám na co vzpomínat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:34 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
Ty, ja nedavno v slzach sedela, sem dostala prdu do nosu od Kremyla.
ja jsem dostala pred casem od Kikiny - nos mi jeste 14 dni hral vsemi barvami
Kalliope
ja jsem MS taky videla jen na fotkach
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ja videla MS dobrmanu v Melniku a MS NO v HK. A v HK to krom langosu, z kterych me chytnul zlucnik, bylo super a v Melniku to byla naprosta ostuda pro CR, dle myho.. (edit - myslim organizaci, ne vysledky)
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:44
- Nahlásit
Ví někdo,kdy budou funkční web.stránky MS ?Na stránkách klubu se píše jen kdo je vytvoří.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:55
- Nahlásit
Wottan
nevim, i kdyz jsem si s LF dnes dopisovala...
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 16:56
- Nahlásit
Petra_ruza
dík,tak se taky necháme překvapit.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:17
- Nahlásit
http://bl147w.blu147.mail.live.com/att/GetAttachme nt.aspx?tnail=0&messageId=e8ca5d18-c705-4012-87e2- 471d05404d64&Aux=44|0|8CB5112E2E6E2D0
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:21
- Nahlásit
tak jeste jeden okus o foto:O))
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:28
- Nahlásit
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:51
- Nahlásit
Fifi, tady mas terose v akci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 17:08
- Nahlásit
kulala
Co to je za spesl slalom? To vypada, jak kdyby skrz nej proslo nase Sadlo.
A pani, teros nema nozicky? Vypada jak vznasedlo. Ale sikovny vznasedlo.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:28 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifinozicky ma ale taky spoustu chlupu jo jo sikovne vznasedlo to neni spesl slalom to mas v agi i u vas??? nebo nevim . ja jsem se po agi v cechah moc nepidila. Sadlo??? dyk cubinka vypada na fotach normalne tyce by meli bejt rovne -ale na nacvik je mame kolmo a postupne narovnavame
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:38
- Nahlásit
jo jeste jsem se chtela podivat na to logo co tu o nom byla rec ale nako ho nemuzu najit.... nakej odkaz ? at jsem v obazu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:46
- Nahlásit
kulala
tyce by meli bejt rovne -ale na nacvik je mame kolmo a postupne narovnavame
Tak ted sem uplne zmatena. Kolmo? Mi to vysvetli, pls, se ma rotvik podvlikat pod tema sesikmenejma tyckama?
U nas na cvicaku maji slalom rovnou klasickej, a jen povykujou na psa Sem-Tam nebo tak neco..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 20:51
- Nahlásit
kulala
Logo najdes na klubovym webu rtw.
Sadlo??? dyk cubinka vypada na fotach normalne
Fotky zkreslujou. Ma pres padesat kg, zada jak pristavaci plocha Heathrow - hovorim tedy o ty svy starsi fene. Dneska jsem zapomela vzit na prochajdu balonek do kapsy, tak si vyhrabala z prikopu zakutalenou repu a dotahla si ji az domu. Je uzasna proste.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:26
- Nahlásit
to je presne ono- rotvik se ma proplitat 12tyckama ktery jsou v soutezich kolmo k zemi.... ja taky povykuju a cuba je namotana na tycce no jo no odky jsou taky rotvici na agi ale cubu to bavi az na ty tyce a oni zas nejsou "tak blizko u sebe" a moje cuba ma jenom 36kg takze je celkem ohebna:ptak si vyhrabala z prikopu zakutalenou repu a dotahla si ji az domu. Je uzasna proste. no tak vidis aspon mas na repanky ja jsme prave slidila na rtw sportu a pak jsem to vzdala a na clubovy webovky jsem uplne zapomela diky za odkaz hned na nej mrknu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:31
- Nahlásit
to je krasny logo!klobuk dolu Petra_ruza
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 22:05
- Nahlásit
tak nam napad snih- cuba vypadala jak krakonos pac ryla rypakom zem jako cervena mys a aby toho nebylo malo tak jsem se smekla po jejim airkongu (kdyz jsme bezela do kuchyne hodit steaky na talir) a hodila jsem takovou rybu ze mi koukaly do vobejvaku jenom papuce-asi ji zabiju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 22:13
- Nahlásit
kulala
moje cuba ma jenom 36kg takze je celkem ohebna
To Sadlo taky mivalo kolem 37, bylo stihle a ohebne.. Co nadelas.
Mlada rtw ma pres 40 ale jinou kostituci a je to skokanka a prdlouska.
Ja porad nechapu ty kolmice tyce by meli bejt rovne -ale na nacvik je mame kolmo a postupne narovnavame (kdyz je neco kolmy na nacviku, tak to uz nejde narovnavat, bo je to rovny, ne? ) a slalomy, dyk ta tvoje vypada, ze jde proste hrde stredem. Zkus pro blby nekdy ten slalom vyfotit z boku, dekuji predem.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 23:09
- Nahlásit
Pozná to někdo??
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:25
- Nahlásit
Čauky!!!
kulala
Pěkný fotky Mám ten stejnej pocit jako Fifi, že jde prostě hrdě středem a má za úkol ty tyčky jakoby rozrážet... ale to je asi blbost
Weroniica
Mě to připadá jako RTW s novofundlandem
Tak co? Jaký byl víkend? Ten znovu napadlej sníh mě teda dost rozladil....ale jinak jsme lítali venku. No lítali...já se spíš procházkovým krokem šinula za poletujícím placatcem ale jo, docela jsme si to užili
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:40
- Nahlásit
Pastelka
Ahojky, taky nám napadl sníh já ho snáším max. o vánocích. Ach jo. A co placatka, pěkně rostě jsem koukala na fotky.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:31
- Nahlásit
ati
Ahoj! Přesně tak, o Vánocích by mi taky nevadil, ale když se vrátím dom a mám mokrý a studený nohy, tak to neee
Placatec roste jako ďas, hrozně rychle. Teď mění zoubky, tak už snad přestane tolik hryzat. Má to v tý papule jako po bombě Jinak je to zlatíčko, to jo.
A co holky? Už jsi našla Ati ženicha?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
Pastelka
Na Atinu jsem předběžně jednoho psa našla,je to ale bída. Holt musím brát co je a první krytí absolvovat tady.To co bych brala je hodně úzce příbuzné a to mám strach. Takže žádná radost
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:31
- Nahlásit
kulala
to je krasny logo!klobuk dolu
dekuji vrele
Fifi
Ja porad nechapu ty kolmice tyce by meli bejt rovne -ale na nacvik je mame kolmo a postupne narovnavame (kdyz je neco kolmy na nacviku, tak to uz nejde narovnavat, bo je to rovny, ne?)
ty si obcas nespletes pojmy kolmo a vodorovne Ale taky jsem se nad tou fotkou zarazila a pobavila, jak rtw rozrazi slalom
Weroniica
znam takoveho papiroveho rtw...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 10:43 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
ati Pastelka
tak to MY si snizek naramne uzivame. Nohy jsem sice mela taky mokry a zmrzly, ale bylo taaak krasne, ze se na cvicaku seslo skoro vic deti nez dospelych
|