Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:38
- Nahlásit

Pastelka
Vše O.K.

vzpomínám na Květulku
Jsem na ni tuhle taky vzpominala, mam ji jeste na webu, vlastne. Mam ji tam nechat? nebo ji chces dat pryc? Prdylka jedna, je to nespravedlivy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:41
- Nahlásit

Pastelka
Jo a fotky supracky, malej je dobrej model! Chuditko, s tema vylepenejma usiskama, vteleny zoufalstvi.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:26
- Nahlásit

Fifi
To jo, první pelíšek mu vydržel asi 14 dní, pak už se tam dost mačkal A teď už je to nohatec, roste strašně rychle, ach jo....hrozně to utíká....no však to znáš No ty ušiska má momentálně vylepený zase, zítra ráno mu to budu sundavat. Ono mu to ani moc neva, jenom to strhávání ho bolí, na pásce vždycky zůstanou chlupy, to je mi ho líto. Ale bude to krasavec

Na Kytičku myslím pořád, to jo. Na webu jí klidně nech, to nevadí. Bylo to zlatíčko.

No placatej vylezl právě z kanafasu, tak já ho du utahat ven. Je tam docela hezky, vemu ho do města socializovat. Je jako prdlej, jen vylezeme před barák tak vidí svět růžově a všechny lidi naprosto miluje, kroutí se jak pako, vrtí celou prdelí. Hlavně důchodci s taškama a malý děti, ty mu připadají naprosto úchvatný Jdu do centra ať to má všechno pěkně pohromadě.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:28
- Nahlásit

Fifi
Vlastně ne, jdu do lesa, páč má zalepený plachty, to by si lidi mysleli, že ho trápím a týrám....Socializace bude probíhat zítra.

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 14:38 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Pastelkamuzes mi prosim vysvetlit jak jsi to manzela vsechno naucila??potrebovala bych nakej tip
Fifi
mam na tebe prosbicku, cim cistis usi a s jakym vysledkem pac uz mam tiky z tech jejich usi a to se nekoupe(teda leze do vody ale ne s hlavou pod vodou) porad cistim jak magor a nic z toho a uz se to takhle tahne rok prokladane navstevami u veta a antibiotikama :O(((predem diky

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 15:20
- Nahlásit

kulala
Ted nastesti uz cistit nemusim, neb po posledni vydatny lecbe antb mame klid. Klepu na drevo.
Ale pouzivala jsem Epi-Otic a Aurisal. Nech ji udelat z usisek vyter a rozbor, jinak se toho nezbavite.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:11
- Nahlásit

kulala
Ty jo ani nevímon je dost zvýdavej takže asi se ptal a já odpovídala, ale trvalo to dohromady asi 5 let, takže neztrácej naději, šance je pořád ne?

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 16:51 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifirozbor dali a nic nenasliprej ma zuzeny kanalky ci co tudiz usi nevetraj. takze ted delam jeste jeden hokus pokus a to vymenuju granule a davam bacha na zraso a kamoska dela homeopatika takze mi objedna neco na usi a uvidime.je to fakt des a pojistovna uz me na to nepojistijedine kdyz budu mit od veta cisto po 12mesicu-coz je nadlidskej vykon. a cistis jak casto??me rikaly 2-3x denne!! coz mi pride trochu prehnany- porad ji lejt do usi ten roztok.vetka mi minule dala jeste kapky jako ze jednou tejdne kapat preventivne jenze se mi to nezda pac to sou ty samy co ji minule vubec nepomohly.mam pocit ze lecime dusledek ale nikoliv pricinu tak nevim jenom me to zajimalo jak ses na tom ty pac ja uz zacinam bejt na masli.Pastelkatak to jo , tak to je jeste v pohode -to nebudu propadat panice a nadale chodit se psem sama zatimco "panicek" hraje pokr na pocitacito ma jeste cca 2,5 roku nepropadat panice a pak si dam na cvicaku inzerat
Ps: fifi mam nake foto foto z agi a dopracovala jsem se konecne ke skupince lidi co delaj stopy a working trials jak jsi mi posilala odkaz, nicmene to byla sakra nahoda- tady musis fakt bejt jak Sherlock holmes pac nikdo nikde nic neinzeruje... foto dohodim:O))

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:12
- Nahlásit

kulala
no vidíš, času dost
Neboj, na cvičák se mnou taky nechodí, říká, že tam choděj divný lidi... ale občas si mě tam vyzvedne a zkontroluje, jestli tam náhodou není nějaká jeho konkurence

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:19
- Nahlásit

kulala
a cistis jak casto??me rikaly 2-3x denne!! coz mi pride trochu prehnany
No ted (opet klepu do dreva) necistim vubec, ma je krasne cisty, nesmrdej ji, proste zdravy usiska. Kdyz mela zanety, tak jsem cistila podle toho, jak rychle se ji to zanaselo - kazdej den to nebylo, tak 2-3x do tydne, myslim. Ja se psim taky nerada hrabu v usiskach, ale kdyz nebylo zbyti.. A mate to teda polizanici - vymenit veta si zkousela?
dopracovala jsem se konecne ke skupince lidi co delaj stopy a working trials
Sikovna Sherlocka Holmka! Na foto se tesim.

alenas
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 21:48
- Nahlásit

Pastelka
Diky za fotky Gordika, je moc krasnej, bude asi stejne prdlej jako jeho polosestra o))).
URL
Ale zase doma je Bridz zlaticko, zalehne a spi jak nemluvne, nepamatuju si, ze by neco znicila,roztrhala, od 4 mesicu neudelala v byte louzicku, fakt "zlate" zviratko

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 23:19 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

fifi..tady jsou fotky teda zatim dve doufam ze to pujde otevrit.veta jsem menila uz kuli ty falesce pac me tak nas.... pardon. tyhle jsou v pohode zatim asi tak nejlepsi. tak nevim , uvidim co udelaj byliny a zradlo a pak se uvidi. taky se mi nechce se ji rejpat v usich 3x denne.
ty jo to nevys jaka to byla fuska- schazej se teda jen jednou za mesic ale furt lepsi nez dratem do voka. mezitim trenujem s moji kolegyni jestli foto bude fachat tak poslu s cim stopuje ona, pro pobaveni - a ze jim to jde:O))

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 23:27
- Nahlásit

tak foto facha tak tady jsou dalsi...cubka a jeji teros:O))nevim co bude delat az zacnem stopovat ve trave:O))to psa ani neuvidi, ale hlavne ze je zabava

jeste budou pekny fota z agi az je kamoska dovali, tak pak poslu

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:17
- Nahlásit

alenas
bude asi stejne prdlej jako jeho polosestra tak o tom není pochyb. Koukala jsem na fotky a jsou si s Gorďasem dost podobný Fotky jsou super. Doufám, že se někdy potkáme na nějaký akci, nechystáte se s Bridž na nějakou výstavu?
Gordon doma taky zatím nic nezničil, jsem ráda, že už povolily ty mrazy, můžeme být aspoď dýl venku, to pak doma chrupká jako šípková růžena. A s loužičkama mě teda dost překvapil...tohle pochopil fakt rychle. Ale je to taky díky tomu, že jsem s ním doma.
kulala
Super stopař

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:29
- Nahlásit

kulala
ta posledni fotka je obedience?

alenas
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 10:54
- Nahlásit

Pastelka
na vystavu nevim - nejspis az na podzim na klubovku lounske pobocky. Letos v dubnu jdu na zkousku chovnosti, chci udelat nejakou zkousku a koncem leta stenatka, pokud se zadARI.
jinak Bridz nedelala louzicky a to jsme doma nebyli, je fakt cistotna az nas to prekvapilo.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:29
- Nahlásit

alenas
Aha, já se chystám na čumendu do Letňan, nebo do Liťáku, chci omrknout jak to chodí, páč jsem nikdy nevystavovala Je někde k nahlídnutí seznam akcí boxerklubu? Na stránkách zatím nic není
Na zkoušky držíme palce, určitě to všechno vyjde Bridž je šikula, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 11:43
- Nahlásit

Bry den.
kulala
Pekny fotky, jste obe sikovny holky! To cuchate na golfovym hristi? Teros je dobra chlupata koule. - to je norwich?

Pastelka
A s loužičkama mě teda dost překvapil...tohle pochopil fakt rychle.
No mlada perdelice me taky dost prekvapila. Jeste na deseti mesicich ji to obcas ujelo v chodbe, nebot na vychazce nemela na curani cas, mela dulezitejsi veci na starost, jako cmuchat myse, litando grando apod. Pak prisla do baraku, blik! v hlavince a "dyk ja se vlastne zapomnela vycuuurat" A bylo to.
já se chystám na čumendu do Letňan
Hlasuju pro Letnany! Rada vas uvidim!

alenas
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:16
- Nahlásit

Pastelka
je sikovna, byla jsem ted v nedeli s ni kousat na Coufala, nebot nam bude figurovat zkousku chovnosti, evidentne ji chutnal ten jeho styl, obcas je potrhla a neni k uklidneni, ale jinak fakt dobry

ati
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:19
- Nahlásit

Fifi
brabanti si taky občas hodí bobek doma,zrovna dnes Barnabáš vytvořil preclíkza jakej by se nemusela stydět pekárna báby Nyklové(Stárkové) z Ulice

ati
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:20
- Nahlásit

alenas
se pochlub jak sebrala Coufalovi bičík,machroval u kolíku a byl bez bičíku

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:26
- Nahlásit

ati
preclíkza jakej by se nemusela stydět pekárna báby Nyklové(Stárkové) z Ulice

alenas
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:27
- Nahlásit

ati
no to teda jsem cumela i ja - mela jsem 14 dni strach, jak mi ji pozene z Prahy naproti a ona ho odzbrojila jak starej profik - skoda, ze jsem nemela kameru. Od te doby Pepca tvrdi, ze je rachla jeste vic - asi ji stouplo sebevedomi

alenas
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:29
- Nahlásit

ati
a jinak jak neudela Bridz nic, tak bolonacka se mi jde bez problemu vycurat do perin a vychova nevychova nepomaha - je to proste rozene prase

ati
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:30
- Nahlásit

Fifi
fakt jsem čuměla jak dokonale vystihl tvar

ati
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:33
- Nahlásit

alenas
tak potrhlo Bridž nakryjeme taky v Izraeli,uděláme hromadný sexuální zájezd

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 12:40
- Nahlásit

ati
dokonale vystihl tvar
umelec jeden. Dej vedet, co vytvori za tvar priste.

kulala
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:19
- Nahlásit

Pastelkajj za salam a babybel syrecek bych taky lozila s xichtem po zemi
Fifi to neni golfovy hriste nybrz bossuv travnicekjak rikam teprve nedavno jsem vycuchala tu stopovaci grupu takze teprve zaciname-nicmene cuba by pro syrecek skocila i z mostu takze to zatims motivaci jde.jj norwich mas naprostou pravdu. sehnat na nej postroj bylo fakt umeni a stopovacku jsem ji privezla z cech!!maj maly karabinky:O))
Petra_ruzapolsledni foto je obedience- sendaways. neb taky vysilani- zatim jsme se propracovaly na oba smery zatim jeste s miskou ....ale my se tam propracujem

alenas
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:23 - Změnil/a: alenas
- Nahlásit

ati
to by ti slo - no myslim, ze by to bylo neprodejny - lezlo by to po strome jak opice a bylo by to uplne vypatlany - takovy drevokocur

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 13:24
- Nahlásit

Fifi
Tak jo, super! Se pak domluvíme, v květnu už budu bez pupku, tak vyrazíme na čumendu i Godonelem

sebrala Coufalovi bičík

alenas
Jeden by řekl, že boloňáčka bude tak trošku dámička

ati
žes ten preclík nevyfotila, bychom se čumli.....kolik těch brabantíků máte? se musím juknout na stránky jsem nějak mimo.

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání