| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:19
- Nahlásit
Fifi
copak ta holcicka byla tak bekana
vubec netusim co ji "provedla". Mozna jen zavravorala a chytla se Kristyny. Nabalena jak pumpa a sotva stojici na nozickach ji nic strasnyho udelat nemohla . I kdyz me chtela "čórnout" 4m voditko. Mela uplne stejny na krku jako spravna psovodka a myslela si, ze je tohle taky jeji - svazala by se s nim do kozelce...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:36
- Nahlásit
Jen hazim foto, at nezapadneme uplne.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:48
- Nahlásit
Fifi
to jsi hodná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Kalliope
Jak se ma mala?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 13:56
- Nahlásit
CAgos! Holky jsou loštomiloušký! Ty jsou teda bojovy jak stehno dneska nam prijde technik na net,tak se pak ozvu a bude i to slibeny foto zrzavyho placatyho posuka. Tak zatim!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 16:08
- Nahlásit
Fifi
uf, no ta se má výtečně, ale my z ní rostem
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:32
- Nahlásit
Kristýna
koukam, ze ses nezucastnila vystavy - co to?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:14
- Nahlásit
Fifi
cauko
helejs, ty roztomily "kudrnaty RTW" v SP 01/2009 jsou tvoje Becko??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:15
- Nahlásit
Roxana
Cau. SP - Svet psu? Nevim, neodebiram, a i tak pochybuju. Oskenuj a posli.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:18
- Nahlásit
Fifi
JJ, svet psu .. skenovat nebudu, je to moc velky je to plagos - 8 mrnat dam ti ho, esli chces, teda, at si mas co povesit na wecko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:26
- Nahlásit
Roxana
No tak to od nas nebudou, bo mne se jich nejvic pohromade povedlo nafotit asi pet a i tak tam byly cmouhy.
Ale plagose schov, rada obmenim kulturu .
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:02 - Změnil/a: Pastelka
- Nahlásit
Fifi
Ahoj!!! Tak konečně, jak jsem slíbila....tady je to naše placatý torpédo....
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:16
- Nahlásit
Na těch prvních vypadá jako anděl....ale teď koukejte
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:17
- Nahlásit
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 10:42
- Nahlásit
Petra_ruza
No tak sem si řekla, že bychom mohli někam zajet. No a Barunka si zase řekla, že není třeba, aby rozhodčí hezky viděl i zadní zuby, tak tam tak dlouho strkala jazyk, až nás vyrazil Radost vystavovat!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 12:40
- Nahlásit
Pastelka
No to je krasavej placatec!! Certici mu obcas koukaj z oci! Hned bych si chrochtaka pomuchlovala.
Kristýna
že není třeba, aby rozhodčí hezky viděl i zadní zuby, tak tam tak dlouho strkala jazyk, až nás vyrazil
To je ale holka sikovna, copak si ji pak rekla?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 14:09
- Nahlásit
Fifi
NO to on je muchlovací jen když je unaven, to se teda cicmá hodně, je pak jak přísavec, ale jinak hryže a hryže a je jako střela. Chrochtání jsem se teda trošku bála, hlavně že mě bude budit ze spaní, ale není to tak hrozný, venku mám aspoň přehled kde se zrovna pohybuje a v ložnici má teda dost silnou chrápající konkurenci. KOlikrát nevím na koho mám mlaskat víc , ale jinak je to zlatíčko. Co dělaj holky? Už máte hárání za sebou? JO a toho rejžovýho prskavce bych ráda viděla,to musí bejt něco
Kristýna
No tak jste si aspoň udělali výlet....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 14:17
- Nahlásit
Kristýna
jo tak! - to nastve. Ale ze mate na strankach RKCR neprit., tak jsem myslela, ze jste vubec nebyly...
Pastelka
KOlikrát nevím na koho mám mlaskat víc
tak to se mi jednou stalo - mlaskam a strkam do pritele, aby prestal chrapat, az se probudil a posadil, ale chrapani neprestavalo - byl to pes
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 14:17
- Nahlásit
Pastelka
venku mám aspoň přehled kde se zrovna pohybuje
Boxici jsou proste zlaticka, jedno z plemen, ktery opravdu muzu.
JO a toho rejžovýho prskavce bych ráda viděla,to musí bejt něco
Tu ho mas, uz je to davno nebostik, ale kulomet to byl bezkonkurenční, kadence vysoká.
Holky se maji fajně, Křemýl si dopolko zablbnul na cvičáku, za chvilku razím vykutálet Sádlo a Ag (ta už dohárala, zaplať bůh). Na cvičák přibyl majinkej rtw bez PP, ale má jméno i příjmení a páníčkové jsou z něj - jak jinak - než celý proprděný.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 14:40
- Nahlásit
Fifi
Jé to je krasavec Ještě kompletní kupíráček No jo, taky mám pro ně slabost.
Ty bláho, ten cvikoš fakt závidím, taky bych šla, ale mám tak do března peška Přála bych ti vidět, když venku nacvičujeme přivolání, vypadám asi dost vtipně ve chvíli kdy "prchám od štěněte"...
ale má jméno i příjmení no musí to bejt mazlík.
za chvilku razím vykutálet Sádlo Tos mě pobavila!!!!
TAky budu muset provětrat placatýho, pak jedeme pryč, tak ať nám tady ten apač neudělá nějakou škodu na majetku.....Momentálně chrní na páníčkově mikině kterou si stáhnul z křesla. Pořád nám bere věci a stele si na nich.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 16:24
- Nahlásit
Pastelka
Tos mě pobavila!!!!
To nebylo k pobaveni, to je holy fakt. A jak si to skvele babka uziva, vytlemena, nozicky sice smatlaji, ale za balonkem sup do snehu, hop pres prikop, sotva funi, ale musi si ho nest atd. Dorota je proste fena nejlibeznejsi. Kdo nezna, nepochopi. Na cizaky zla, na psy asocialka (ikdyz!!! - nedavno byla na cvicaku a jednoho kamose zlataka zvladala po chvili i bez kosiku! ), ale proste je to moje zlato nejvetsi. Doslova a do pismene.
Pořád nám bere věci a stele si na nich.
Ze by zavislacek?? Na panickovic hadrech se chrni nejlip, to je jasna paka.
Přála bych ti vidět, když venku nacvičujeme přivolání, vypadám asi dost vtipně ve chvíli kdy "prchám od štěněte"
a az budes prchat i s kocarem... Jak dlouho jeste vydrzis coby kindrvajco?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 22:54
- Nahlásit
Fifi
Co jsem jí řekla? Nic a docela dlouho. Tak neviditelná na konci vodítka nebyla už léta. Snad nikdy.
Petra_ruza
Myslíš, že zaplatím 700 za napsání do katalogu???
Nevím, proč dali nepř. ale možná lepší než to, že nás vyhodili
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:30
- Nahlásit
Fifi
Krásné dobré ránko!!!
Je mi jasný, že Dorku miluješ bezezbytku a umím si jí docela hravě venku představit, jak se kutálí světem. Je to prostě osobnost to se musí nechat
Ten náš lupič bude děsnej závislák na mě, to je jasný, jsem s ním pořád. Pokud si sednu na zem, už ho mám na klíně, jen má hošík smůlu, páč už vyrostl, takže už se jen taktak vejde a prostě mu ty jeho futny sjížděj dolů. Takhle spí nejradši, paničce v náručí, je jako mimino. První dny, když jsme chtěli večer jít spát a on řádil jako pominutej, tak ho stačilo vzít do náruče a on krásně usnul.
a až budeš prchat s kočárem no na to jsem si pořídila teréňáka, ale stejně to bude perfekta perča, řvoucí dítě, neposlušnej pes a já prchám s kočárem pryč ,jsem na to zvědavá. Zatím přivolání docela zvládá, horší bude puberta....
Jak dlouho jeste vydrzis coby kindrvajco? Termín mám 23.2., tak se uvidí. Kdyby se nám vyklubal za 14 dní, se rozhodně zlobit nebudu.....
A co ta tvoje roční perdelka??? Je to od Agátky, že jo? Musím mrknout k tobě na stránky....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:50
- Nahlásit
Pastelka
Zdarec.
Termín mám 23.2
Tak to mas uz za par. A asi to bude honicka, stihat mimco i stene, mas predem muj obdiv.
Je to od Agátky, že jo?
Jojo, dceruska Ag, trosku hyperaktiv, skret neposednej mazlivej. Na webu ji nejak ani moc nemam, neb ji vyfotit je umeni. Ale tady ji mas s Ag.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:11
- Nahlásit
FifiKdy vyrazíš na rtg?
Pastelka
ahojky,jsem ani nestíhala odpovědít na mail, jsme pořád hledala nový kontakt na maso. Kačenku nakonec krýt nebudu,měla to bříško špatně srostlé. Zítra jdeme na další kontrolu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:13
- Nahlásit
Petra_ruza
Fifi
No jo, krasavice! A která je která? Ta vzadu Ag, že jo? Jo s tím focením chápu....
Obdiv jo? No nevím nevím, no snad bude co obdivovat Se teprve ukáže každopádně se nudy nebojím. Ne ono to snad nebude tak děsivý, Laura je už velká a tak spoléhám na to, že mi hodně pomůže a Roman je taky zlatej, oni mě v tom nenechají. Už se těším až jim ho tady nechám a uteču na cvikoš. Nechci zblout a na pískovišti plkat o hovínkách
No ale v tomhle by mi mohla poradit Petra_ruza, že jo?
Petra_ruza
No u nás s tím chrápáním obdivuhodně a překvapivě vede manžel. Když mlaskám, bojím se, abych nevzbudila psa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:16
- Nahlásit
ati
Vidis, rentgen. Jsem skorem zapomnela. NEvim, casu je dost, asi az nekdy na jare.
Pastelka
Ta vzadu Ag, že jo?
Spravne. Ale ted jsou vobe jak medvedice zarostly, nechce se mi je oskubavat do mrazu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:26
- Nahlásit
Pastelka
No ale v tomhle by mi mohla poradit Petra_ruza, že jo
pravda, to je ten správnej typ akční maminky, takhle to má být
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:28
- Nahlásit
Fifi
No já jsem teda holka šikovná sem to krásně poznala Jen jim holkám pěkně nech svetříky, ještě zima neskončila. Škoda....
ati
Psala jsem ti před časem mejla...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Kristýna
Myslíš, že zaplatím 700 za napsání do katalogu???
To jsem si prave taky nemyslela - ale stat se muze cokoliv, ze nakonec na vystavu nemuzes prijet - jen jsem se ptala ze zvedavosti
|