Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
kulala
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 21:07
- Nahlásit

Fifi diky, oboji pac ted jsem teprve videla ten rozdil.pred tim sem si myslela ze je cuba jenom lina - jak je cklovek blbejale fakt po kazdym harani hned do falesky a zase harani.. furt do kola.sem si rikala necham ji bejt. ale chovat na ni nehodlam takze myslim ze to bude nejlepsi - aspon budem mit vcici pokoj. vet ji nechtel davat zadny leky a tyhle ji daly akorat aby jito preslo pac ji jinak nemusou kastrovat. fakt jsem si myslela ze mi nekdo vymenil psa- plna elanu,furt si chce hrat, agility lita jak zbesila o dalsich aktivitach nemluvim, predtim ji printit ke hre byl vykonfakt jak kdyz mam zase stenedoufam ze to vydrzi a bulka bude jenom jedna

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 21:14
- Nahlásit

kulala
oboji
Takze kastrace a bulka ven nebo i obe listy mlecny ji vezmou?
A ja nevim, Kremyl je pakon porad, at hara, nehara, falesku ma minimalni, starsi rtw Dorota - do ty riznout, tak se to asi sesype jak domecek z karet, jak u staryho auta.
Tak at je fenule brzo ok a muze zase skakat pres prekazky.
A co dostala za zazracny kapicky?

kulala
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2008 10:33 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifikastrace a jenom vyriznuti bulky - ona se zmensila asi po tech kapkach jak se ji zmensilo vemeno. vsechno ostatni ji nechaj a jeste vycisteni usi pac uz zase dneska klepala hlavou.Kapicky se jmenovaly Galastop. a podezrivala jsem veta ze dali cube nakou ecstosku pac byla/je fakt jak vymastena- opravdu jak stene. pytel blech hadr a vsechno strasna prcajak jsem rikala -porad jsem si rikala ze se kastrovat nebude ale kdyz jsem ji videla po a pred kapickama tak jsem z toho mela celkem spatny svedomi a kazda dalsi faleska byla jenom horsi- cecky az na zem, mliko a protivna, z kose jsem ji musela rano doslova vykopat ani ven jit nechtela, na cvicaku z ni neco vyrazit bylo fakt umeni, agi flakala nekdy- proste des.jinak bych ji taky nechala bejt

kulala
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:53 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

tak hlasim ze cuba se ma celkem k svetu. akorat porad trochu knuci z toho ale poderzivam tu drzku co sebrala dneska rano zlatakovi a nevi kam ji zakopat- holt na linu to jde blbe ale chodi celkem normos. v utery jdem na kontrolu tak budu mit cas s vetkou probrat bulku. akorat jsem zvedava ak ji budu pristich 10 dni vencit jenom na voditku na betone

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

kulala
Tak at ji to neboli a brzo se zotavi, jak se tvari na stehy?.
akorat jsem zvedava ak ji budu pristich 10 dni vencit jenom na voditku na betone
Proc na betone? Voditko teda chapu. A deset dni se da zvladnout, ja si uzivala s Durou po operacich kolene dyl.

kulala
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:26
- Nahlásit

Fifizatim ma jeste do zejtra prasky na bolest. na sehy se tvari ok s limcem na krku oprena o zedkdyz jsem doma tak ji ho sundavam. teda ale vysira naprosto neskutecne porad knoura ze my z toho asi praskne hlava za chvily- nejvic kdyz ma na krku ten limec nebo jdu ven s druhym psem. jinak sipe od rana do vecera. asi ji svedi to oholeny bricho .ocividne ji to neboli pac tu poskakovala jak koza a a chtela si hrat. na betone proto ze je tu vsude bahno a bordel tak aby se ji do toho neco nedostalo.tak jsme dneska byly na betonovy prochazce po prijezdovce a procvicovaly jsme trening klickerem.ty jo to te teda obdivuju , myslim ze ji asi brzo uskrtim. a to je teprve 2den

Jave
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:01
- Nahlásit

Fotky z MVP Praha: - hlavně holky (přijely jsme pozdě) + BOB

http://jave.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_vystava_psu _16.11.2008_Praha/

velké gratulace Pavce k BOBovi a Martíkovi k 3. místu v mladých

laz
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:14
- Nahlásit

Zdravim,
najdu tady nekoho z Ostravy, kdo by mi poradil nejaky cvicak v centru? Jsem cerstvou majitelkou stenatka Dekuji

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 14:01 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

laz
koukam, ze se nikdo neozyva..., ale kdyz se podivas na stranky RKCR na weby chovatelu, tak urcite nekoho z Ostravy najdes, kdo by poradil. Napr. Carin Zlatá Moravia (Frydek-Mistek) nebo Z Amiho dvora (Ostrava), ...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 17:21
- Nahlásit

laz
Pokud chceš najít dobrý cvičák, myslím, že (obecně)na blízké okolí můžeš zapomenout. Jak je na tom konkrétně Ostrava moc nevím, ale já jezdím za dobrým cvičákem až z Frýdku do Karviné a jsem ráda, že to není ještě dál. Takže si myslím, že je lepší se dvě hodiny trmácet na ceste na dobrý cvičák, než dvacet minut na ...
Držím palce a taky doporučuju se optat Alice Wludykové.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

Bry den, tu je zivo.
Tak se aspon podelim dnesnim kouskem babky Doroty, na snehu je velmi rozpustila, pajda si, kutali se zvesela. A pak sup - hodila sipku do nechutny sracky. Doslova. Zrejme mela nejaka kocka silny prujmik. Naparfemovala si pulku xichtu a pravy plecko, pribylo ji najednou vyrazne paleni. Zaplatbuh za snih, tim to slo dobre "seskrabnout" .
Kristýna
Uz ses bez stenat?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

Fifi
tak to sis mohla nechat...me je od patku zle od zaludku

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

Petra_ruza
A copak, copak?

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 15:30 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

laz
Ahoj, mohu vřele doporučit Martina U., koukni na jeho stránky www.fron.cz , jezdím k němu.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:55 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

Fifi
TAkřka, ještě Alenka.... teď se opičí ve všem po Barce...
To mám všechno stereo...

laz
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 08:14
- Nahlásit

Dekuji vsem za odpoved a radu, jeste cekam na posledni ockovani a pak s nim vyrazim
Jeste mi dovolte otazku. Vet mi radil mu davat tvaroh kvuli vapniku, on vsak ma po nem prujem. Cim to mam nahradit? Bojim se,ze kdyz mu dam jogurt, tak to bude to same

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:38
- Nahlásit

laz
záleží jak bylo štěndo krmeno už u chovatele pokud bylo jen na granulích tak ten průjem je jasný. Čím krmíte?

laz
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

Krmim granulemi Brit, plus jsem mu davala tvaroh, varene kureci maso a testoviny.
U chovatele bylo krmene vyhradne granulemi a to znacky Acana.

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

laz
obyčejný Brit? nebo Care, Konkrétně Brit má vyšší procento Ca a P .Care ještě o něco víc než obyčejný, tak si myslím, že mu to bohatě stači.

laz
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:19
- Nahlásit

ati
Jj, obycejny Brit, Care pro stenatka jsem nevidela. Jeste polozim dalsi otazku (asi hloupou, ale mam stenatko poprve). Chodim s nim ven 4-5 krat za den, z toho 2krat min. 30 minut. Co se tyce pohybu, staci to?

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

laz
ono mu taky nemusí sedět kombinace granulí a vařeného...
Add pohyb - tak musíš vidět, zda je unaven

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:26
- Nahlásit

laz
já jsem zvědavá od kud je štěník?
Pohyb: je lépe častěji a kratší procházky, tak to zatím určitě stačí, jak štěndo poroste a osvalí se budete prodlužovat. S vápníkem opatrně, velká plemena potřebují spíš nižší dávky jinak mohou mít problémy.

laz
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

ati
Dekuji,
stenatko je z Karvine, bez PP, byl chovatelem privezen az ke mne domu, takze jeho puvodni domov jsem nevidela.

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:36
- Nahlásit

laz
Ok tak se budem těšit na fotečky

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 17:28
- Nahlásit

Oprava ještě dvě štěnata...
Alegra a Azgard

greenangel
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 17:52
- Nahlásit

laz
Hm, tak preju hodne stesti aby bylo stenatko zdrave a s vyrovnanou povahou. Pravdepodobne ho mate od pekne vypeceneho mnozitele.

Obycejnym Britem bych stene taktez nekrmila. Krmim Brit care, ale jiz dospele psy. (tady odkaz na Brit care steneci http://www.krmivo-brit.cz/granule-pro-psy/brit-car e-junior-large-breed-lamb-rice/5)
Na granulich pro stendo rozhodne nesetrit!!!

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

Kristýna
hele ty nevíš co doma máš?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 18:06
- Nahlásit

ati
Vím,ale dneska se vrátil Azík, majitelka zjistila, že je tehotná a má strach, že by to nezvládla. TAk ho dovezla zpět...ale je to pořád stejný magor, takže je to v pohodě

ati
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 19:11
- Nahlásit

Kristýna
bože ty lidi, ale to znám. Hlavně , že je pes v poho,to se vždy nestává.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 20:15
- Nahlásit

ati
No tak ona to nemohla vědět. To neplánovala a chápu její děs. Lepší než by na něho pak nebyl čas nebo by byli hnusní. A Azík je v pohodě, takže to rozhodilo akorát mě. Az se zase zapojil do naší domácnosti bez mrknutí oka a ještě dostal výslužku

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání