| Autor |
Zpráva |
greenangel
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 21:21 - Změnil/a: greenangel
- Nahlásit
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:08
- Nahlásit
to je hezounkatý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
greenangel
Krasa.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 20:59 - Změnil/a: Jave
- Nahlásit
URL
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:20
- Nahlásit
Ahoj všem,
přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka do Nového roku 2009 všem dvou i čtyřnohým kamarádům. Ať vám to v Novém roce šlape.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:41
- Nahlásit
Všem rotvíkářům, psomilcům a dobrým lidem hezkýho Silvestra a klidný, šťastný a úspěšný rok 09! Zdravi především a ať to štěká!
Pavka
Gratuluju k rtg!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:22
- Nahlásit
Ahoj všem!!!!
Taky vám přejeme Všechno nejlepší v Novém roce 2009!!!!
Jsem tu dnes čirou náhodou...na netu budu až tak od poloviny ledna.
Fifi
S Gordonkem nám to zatím klape, jen nám odešla ve foťáku paměťovka, takže všechny mimi fotky jsou fuč. Hned jak to dáme dokupy, tak pošlu aspoň ty co stihnu nafotit, než z nej bude dospělák.
Užijte si všichni Silvestra!!!!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 17:44
- Nahlásit
I já přeji všem jen to nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví i pro ty naše chlupáče.
URL
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:51 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
[img=http://img293.imageshack.us/img293/6727/pictu re583zr7.th.jpg]
Hodne uspechu a splnenych prani vam vsem ctyr i dvou nohym prejeme do Noveho roku vsichni z pusteho ostrova(ne zas tak pusteho )
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 14:45
- Nahlásit
Ahoj vsem! Koukam,tady stale nikdo...Asi si uzivate posledni chvilky volna nekde na snehu. U nas dnes kupodivu taky napadlo.Hned je to lepsi nez ty hnusacky holomrazy :-)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:23
- Nahlásit
Pastelka
S Gordonkem nám to zatím klape,
To je super, ale ses nevernice neverna, takhle zmenit plemeno. Nicmene pro placaky mam slabost, tak at to super klape! Naky fotky casem prihod, tesim se.
Ale hlavne drzim palce na tu jinou udalost! At jste oba v poradku!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:40
- Nahlásit
Fifi
Je tady v podtextu miminko???
Pastelka
Budiž ti odpuštěno se změnou plemene. Nebo to je jen další plemeno k rtw?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Kristýna
jiste, blesku, to Pastelka psala uz driv...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 12:03
- Nahlásit
Nechcete někdo, nebo nevíte o někom kdo by chtěl rotvajlera?
Teď mi říkala kolegyňka že ho mezi svátky odchytli nedaleko Kamenice u Prahy, je to pes, měl řetízkovej obojek, je děsně vyhublej, ale žere za tři, má základy poslušnosti, na zahradě hlídá, k lidem je zlatej, ale nesnáší psy a kočky - proto si ho nemohou nechat. zatím je u nich, ale protože mají 2 psy tak je to komlikovaný. Jo ještě říkala že je zvyklej na kotec a boudu a podle zubů vypdá tak na 3 roky. Zítra snad budu mít fotku.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Je holky to jste hodny,ze mi to odpustite Kdyby ste ho videli hajzlika placatyho,tak ani nehudrujete Je to dabel,rikala jsem,ze Kyticka byla temperamentni,ale tohle zvire by litalo i po strope,kdyby to slo. Rozhodne se zatim doma nenudim. Fifi,diky! Uz se nam to blizi,jen 7 tejdnu :-o To jsem na sebe zvedava. Laure uz je 15,uz si nic nepamatuju... Radsi 10 stenat,no vis jak Jo fotky budou,dneska mi muzicek priveze pametovku+a+zaridi+net.Je+to+hodny+clovek.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Kurna fix,z toho mobilu se ale blbe pise. Zlata klavesnice
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Alexa
zdravím všechny.
Nejedná se náhodou o tohohle pejska?http://www.sweb.cz/Rottweilervnouzi/rtw.htm
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 17:59
- Nahlásit
Wottan
je v rtw http://sweb.cz/Rottweilervnouzi/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 18:20
- Nahlásit
Wottan
Nejedná se náhodou o tohohle pejska?
jojo to je on
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 18:33
- Nahlásit
Alexa
nechtělo by to,založit nové téma a dát ho tam?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 22:29
- Nahlásit
Fifi
Teď tady skoro nechodím - z časových důvodů - takže nemám přehled a omlouvám se!!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 19:41
- Nahlásit
Co se děje??, že nikdo nic nepíše?
Jsem právě přijela z obchodu, kde jsem koupila oblečení v původní ceně celkem za 3956 a zaplatila jsem jen 1000Kč. Miluju slevy....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 19:45
- Nahlásit
Kristýna
Co se děje??, že nikdo nic nepíše?
Ze by zima?
Miluju slevy....
Ja taky, tak by trebas moh vetamix zase ty ceny snizit.
Jak Barus, stejska se ji po spratkach?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 20:32
- Nahlásit
Fifi
Tak trochu. Uvítala by někoho do směčky, ale na druhou stranu si užívá, že mě má jenom pro sebe a nikdo ji neotravuje....
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Je ahoj! No konecne nekdo Je slevy...K narozkam jsem dostala 3 litry,ze si mam koupit neco na sebe,jenze v mem pripade to fakt nema vyznam.Holt az z jara. Jenze jsem uz 2 tis.utratila za nakup z Vetamixu,ockovani a odcervovadla :-D No vsak to znate sami... Jinak zima uz mi pripada svinsky dlouha!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 14:46
- Nahlásit
Pastelka
Jenze jsem uz 2 tis.utratila za nakup z Vetamixu,ockovani a odcervovadla
To zname.
A jak stenik, jste spokojeny? Zima je nechutna, ale zase az to zacne tat, to bude s.acek a bahna. To radsi at se snih drzi co nejdyl.
Amyna ma usiska zdravy, konecne, posledni dlouha kura antb kapek zabrala. Dorota se kutali porad stejne, zrovna ma lesbi show s Agatou, ktera je v nejlepsim. Ty zacina docvakavat, ze zenich nebude, tak na ni zvolna pada depka. Vobe perdelice jsou zarostly jak medvedice, mela jsem v planu je oskubat, ale pockam si na dukladny otepleni. Mlada predevcirem oslavila prvni narozky.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 15:54
- Nahlásit
takze mate doma veselo,co? No aspon se u ty erotiky holky navzajem unavi To u naseho jedinacka jsem holt po ruce ja. Bude na me asi dost fixovanej. Jsem ale rada,ze nejsem doma sama,jinak uz bych byla na sisku. Je sikovnej,ackoliv mu jeste nejsou 3 m,tak uz doma necura.Z toho jsem nadsena! Jo a to tani bych videla tak,ze by jako zacalo svitit slunce,foukat vitr,teplota aspon 15 a takhle by to mohlo vydrzet tak 3 tydny. Amy se porad trapi s plachtakama? Snad bude mit aspon na chvili klid po tech atb. Jo a ja vubec nevim,ze mas perdelicky 2:-D Smecku zavidim,rada bych casem taky premluvila Romana na 2 coklidy,ovsem v nejblizsich 5 letech asi sotva.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 17:12
- Nahlásit
Fifi
Ahoj!
Tak jsem Ti prolustrovala webovky a co nevidim – kudrnate kulicky uz oslavili rok! Jsou z nich teda krasna zvirata. Zrovna dneska jsem vypravela o Kristyncinem zachvatu pri navsteve u vas . Vcera se zase z neznameho duvodu bala rocni holcicky. Vyskakovala pred ni na lavicku...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 18:55
- Nahlásit
ahoj vsici, o tani a sra*ch bych vam mohla popovidat. cuba vybada jak kdyz se vratila z trestne vypravy z mocalu.. a ne aby se oklepala venku ze? ona pocka az zavru dvere a pak "vymaluje"kuchyn takze asi brzo zasadim v kuchyni brambory.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 19:03
- Nahlásit
Pastelka
Amy se porad trapi s plachtakama?
Nene, klepu na drevo, od ty doby je naprostej klid. A co nejaky fotky placatky, nebyly by? Musi to byt klucik libezny, chrochta poradne? Znamyho boxik rad predvadel pri zradle kulomet, nabral si do tech pysku rejzi a frknul - litalo to az do stropu.
Petra_ruza
Njn, leti to fest, kdeze jsou ty doby, kdy to byli maly kudrnaty rtw. Vyskakovala pred ni na lavicku.. Ma trenink, ne. A cim to, copak ta holcicka byla tak bekana?
|