| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:31
- Nahlásit
ati
Ty jo 700 kiláků!!! Kam až frčíte??? No to bude napínavý! Jak často se stává, že to nevyjde? Nemám o tomhle ani páru....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:47
- Nahlásit
Pastelka
Sittard,Nettetal -Lobberich, U našich fen jsem si byla jistá a vyšlo to vždy, u Ati jsem nervozní, že začala hárat dřív,ale podle testů by to mělo vyjít. uvidíme jak dopadnou,její máma i babička zabřezávaly bez problémů a měly plné vrhy. Tak snad
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:14
- Nahlásit
ati
ty jo to je pro mě španělská vesnice
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
ati
Tak to držím palce Určitě to vyjde, ta nervozita určitě taky pramení z toho neplánovanýho brzkýho hárání. Ale věřím, že to bude O.K. Jééé už se těším!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:32
- Nahlásit
ati
Drzim palce, at vse klapne!
Pastelka
Bude Gustickaaaa Česnekova!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
Fifi
Ne ne...Gusto,gusto máš v palici pusto to mě odrovnalo
Už se těším, až u nás bude zase veselo a živo.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
Pastelka
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:33
- Nahlásit
ati
Tímhle tvým sloganem jsem dostala na lopatky i Romana Krásně sis to pojistila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:40
- Nahlásit
Chjo, jsem ted potkala v lese na silnici krasnyho vymaraka. Asi zdrhnul nakymu myslivcovi, zastavila jsem, nechal se pohladit a letmo nakouknout do ucha (tetovani mel), bez obojku..Nez jsem stihla vytahnout z auta voditko, zase si to spaciroval dal. Tak jsem dala vedet aspon znamy, co cvici lovecaky, doufam, ze si rychle najde cestu domu.
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:50
- Nahlásit
Fifi
hm, tak to buď ráda že jsi na silnici nepotkala někoho jinýho. Včera Bradíka strašně na poli zajímal kočárek, nevím co ta baba dělala při stmívání s kočárem uprostřed pole, ale když jsem šla za půl hodiny k autu tak tam ještě stála. Brad štěkal a byl z toho hotovej, zase bůhví co jeho minulost. No a tak jsem šla trochu kolem po druhý cestě a trošku si ho cukala aby šel pomalu a hups,praskl stahovák. Tak jsem přivolala, vracel se dost rychle,ale když byl metr přede mnou a uviděl na zemi řetízek,otočil se a šel do hajzlu. Řvala jsem jak kráva a nic,paní to naštěstí vzala do vesnice a Brad do pole kde původně stála. Tak jsem pípla že odemykám auto a otevřela kufr a v tu ránu byl u mě, přitom do auta nikdy nechtěl. Ty jo, tepovka tak 300, hotová jsem ještě teď když pomyslím.....
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:52
- Nahlásit
Petra_ruza
že by námět na Vánoční dárek?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 13:02
- Nahlásit
carin1
uviděl na zemi řetízek,otočil se a šel do hajzlu.
Vago! Fujtajbl! Jeste ze to takhle dopadlo!!! Proto jsem ho venku vzdycky tahala na kozenym obojku a retizkaci, dvoji jisteni, vsak si to videla, ty jeho traktory u nas.
Sehnat poradnej retizkac je umeni, nejlip si ho nechat krouzek po krouzku svarit u nejakyho znamyho, jinak jim nelze verit.
A jeste, ze ti auto tak vyrazne pipa! My mame na vsech tichej rezim.
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 13:13
- Nahlásit
Fifi
No to jo, jsem nebyla zralá na panáka ale na celou flašu... Stejně bych musela chodit s dvouma vodítkama kdyby měl dva obojky. Přemýšlela jsem dát mu dva stejný stahováky na jednu karabinu,ale při mým štěstí praskne ta karabina...
Já to taky normálně otevírám potichu, ale jde to i na pípání,tak jsem to zkusila,ještě že už jsem u něj byla... Každopádně už vím co to znamená když se řekne že je někdo jak urvanej ze řetězu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 13:18
- Nahlásit
carin1
Stejně bych musela chodit s dvouma vodítkama kdyby měl dva obojky. Přemýšlela jsem dát mu dva stejný stahováky na jednu karabinu,ale při mým štěstí praskne ta karabina...
Proc? Jedno dlouhy s dvema karabinama, kazdou na jinym obojku. Aneboo teda dve voditka, to se neda nic jinyho asi delat, kdyz mu obcas hrabne. Fakt by me zajimalo, z ceho tyhle tiky ma.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
carin1
já teda nevim, ale v železářství jsme koupili normálně tlustej řetízák, dvě silný, hutný kolečka, dalo se to svařit, což bylo za 5 minut ani ne a obojek drží jak ďas a to by mohl celej cvičák v Chebu vyprávět co na něm Píďa před ostatními psy vyváděl a obojek drží.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:05
- Nahlásit
Fifi
Fakt by me zajimalo, z ceho tyhle tiky ma
no z čeho asi ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
Kalliope
no z čeho asi ...
Njn.. A ty retizkace - ja uz kupovanejm fakt neverim, neni to jen o navareni koncovych ocek, ale o celym obojku. Jsem uz videla dost urvanych retezu, obojku, voditek (a obcas to skoncilo krvi), takze duveruj ale proveruj.
Jinak volala znama, na vymara rozhodila site, tak snad bude pesan brzo doma.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
carin1
Ty jo, to musel bejt adrenalin!!!
Jediný co mě napadá, že tam ta ženská šla našlápnout stopu
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
Fifi
Tak to doufám, že se zase hned našel...asi háravky, tak se možná jen trošku toulal. Snad...
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:31
- Nahlásit
Pastelka
no to našlápla, ale Bradíkovi a ještě se mě ptá esli jí chce sežrat nebo si s ní chce hrát,že tak vyvádí
Kalliope
teď má obojek od Gappay,prej udrží tah 420kp myslím,sice nevím co to značí,ale snad vydrží, jim i docela věřím a vypadá slušně.
Fifi
To by mě taky zajímalo a proto seženem kočárek, tentokrát prázdnej, jednoho odvážlivce a prostě ho k tomu s košem pustim,abych věděla na čem jsem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
carin1
To by mě taky zajímalo a proto seženem kočárek, tentokrát prázdnej, jednoho odvážlivce a prostě ho k tomu s košem pustim,abych věděla na čem jsem...
U nas magoril na kolecko! Uplne bezny, blby kolecko, byl zavrenej a jela jsem kolem s travou. Jsem ho pak vzala dozadu na zahradu, sbirala jsem padavcata do jinyho kolecka (s zeleznym kolem), a jen cekal, kdy popojedu. Sedel u nej a rval, kdy se hne, chtel pak zakusavat "pneumatiku" - to mu neslo. Po chvili se zklidnil a mohla jsem s koleckem smejdit v pohode a nevsimal si ho. Ale bylo videt, ze ceka, co nastane.
Co vim, tak puvodni majitel mel autodopravu, takze jestli mu celej den jezdili kolem plotu tranzity, navesy a jiny "pnojmatiky" - a on mohl jen na ne stekat a blaznit, tak proste v tomhle bude ujetej. Pritom aut si uz u nas moc nevsimal, pokud to teda nebyl hlucnejsi nepritel.
Fakt drzim palce, nezna toho spoustu, ale snad se mu casem rozbreskne.
teď má obojek od Gappay,prej udrží tah 420kp myslím,sice nevím co to značí,ale snad vydrží, jim i docela věřím a vypadá slušně.
A karabinu mas taky poradnou? Me se osvedcily driv klasicky horolezecky nebo na telata.
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:15
- Nahlásit
Fifi
no je pravda že mojí Barumku chtěl taky zakousnout a předtím štěkal a čekal co bude, a co teprv když vidí kolo nebo tříkolku... prostě ouchyl na pneu
U nás je hodně ujetej na felicie v tý tmavězelený lahvový barvě a na přívěsy,jinak taky docela v poho. Zřejmě jsem vyčenichala značku vozu původního majitele.
No tele to je, takže karabina na telata by byla akurát, ale mám klasickou čtyřmetrovku na obrany,tak uvidíme zda je kvalitní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:52
- Nahlásit
Bry den. Ma nekdo doma vetsiho psiho kretena nez ja??? Dorota blazniva ukradla z auta jelenici, bylo toho velkej kus a aby ji to nahodou nekdo nevzal, tak to sezrala! Nasledne jsem ji urazila k smrti, kdyz jsem do ni narvala mirne naredenou horcici, loupala belmem - a nic nevyblila. Ted coby nejvetsi delikatesu sezrala pulku flasky kysanyho zeli a vypada spokojene. Me z ni jednou trefi, ta jeji fobie zraci a kachni zaludek. Ted budu celej vikend sledovat, jestli to z ni vyleze.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:37
- Nahlásit
Fifi
tak to je parádní nepříjemnost - náš malej prasmoník je taky takovej (vlastně taková) naštěstí jsem ji zatím vždycky uhlídala, ale též má prazvláštní chutě
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:51
- Nahlásit
Fifi
Ma nekdo doma vetsiho psiho kretena nez ja???
já se hlásím. zrovna předevčírem se snažil sežrat ponožku (pánskou a použitou ). ať si kluk dá a až mu bude blbě tak bude trpět a klepat se a hrozně línat u doktora je to rychlík, který nejde uhlídat. jo a nejoblíbenější jsou u nás papírové kapesníky (použité) a utěrky. takže furt všecho schováváme
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:57
- Nahlásit
Fifi
Taky se hlásím ke psím kréťanům. Pěkně jsem vystlala boudičku, molitany, deka.. no a půlka molitanu fuč... zřejmě taky delikatesa....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:58
- Nahlásit
Kalliope
Jave
Ste me trosicku uklidnily, ze nemam sama magora.
Dorota vetsinou podobne veci nezere, obvykle mi je prijde ukazat a ja ji je odeberu. Nechapu, co ji to dneska napadlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:00
- Nahlásit
carin1
Hele, do boudy na zimu nejlepsi obycejna slama! Nehnije, nedrzi vlhkost, pes nema co cupovat a krasne se v tom zahreje.
Co ten pokus s kocarkem? - probehne o vikendu?
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 14:08
- Nahlásit
Fifi
nene, nemám kočárek a máme závody,takže to budou spíš pokusy s pejskama. Včéra tam hodinu hučel do jedný čubky maliňačky,že pak na svojí druhé obraně čučel jak puk jak už byl hotovej... Teda ale zrovna nám kolem projelo auto a myslím že kdybych sehnala figuranta na kolečkách tak ho to zajímá víc než ten obyčejnej....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 14:48
- Nahlásit
Fifi
a peroxid jsi na vybliti nezkousela?
Fificarin1
jojo - slama je blbuvzdorna - taky ji pouzivame a muzu smele doporucit. Jen ji pak mame porad vsude a to ji ani nevyhrabava - jen to, co na sobe vynosi
Kdyz jsem mu vloni dala vyrazenou deku z dutyho vlakna, tak jsem ji odpoledne po kouskach vyhazovala do popelnice - toho si nevazej. Slamu pod ne! a jsou spokojeny
|