| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:08
- Nahlásit
carin1
od nás je to sice flák cesty ,ale obvolala bych vety a domluvila se. Nevím co je za problém naočkovat psa v autě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
ati
A tak v aute asi ne, to spis venku sikovne nenapadne v klidu, aby nevidel a byl krmen mnamkama.. Takhle nejak to bylo u nas, netlacit ho nekde do kouta...
Chjo, fakt zkus obvolat vic vetu, nevim, jak jste na tom ted s ostatnima psikama, ale tahat ho do ordinace a stresit, fakt problem pro vety, aby vytahli paty z ordinace a tu kombinaci mu pichli.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:22
- Nahlásit
Petra_ruza
No jenže ty nemáš za zadkem nikoho, kdo se o ně postará za tebe, zatímco ty se válíš na posteli
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:23
- Nahlásit
No někam zajdu, ale tady je to většinou samej chlap a ty moc teda nemusí,tak hold pamlsek až po akci a bude muset v košíku radši. Aby se pak nemusel šít pan doktor
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:26
- Nahlásit
carin1
Jsem este rozhodila site, snad se mi znama ozve, kdyztak bych ti brnkla..
A pravda, u nas byla vetka.
Cimpak to asi je, ze ten pes nema chlapy rad?
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:31
- Nahlásit
Fifi
Asi mu neudělali nic dobrýho, ale když maj plný kapsy pamlsků,tak s nima vychází dobře... Už jsem se dovolala Michálkovi, sice chlap,ale zajde za náma ven až mu zavolám,takže snad to nějak zmáknem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
carin1
Super! Staci jen ta kombinace, vzteklinu, myslim, netreba preockovavat.
Jo a jak si ho naucila na kosicek? Prvni info neznely moc optimisticky.
Jo a co ten paratek zadni, ten uz se mu zacelil?
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:38
- Nahlásit
Fifi
No peklo. Když ho viděl poprvé, prej nech ho čuchnout. Vyrval mi ho z ruky a řádil s ním a on je pogumovanej tak ho trochu vytunil. Tak jsem se za něj zapřáhla a šli jsme do kopců a když byl unavenej tak jsem mu ho i na chvíli nandala,ale udělal dva kotrmelce a koš byl dole. No a pak postupně vždycky na chvilku a hned se rozejít a teď už ho nosí normálně mezi barákama. Pařátek je už dobrej...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:48
- Nahlásit
carin1
Vyrval mi ho z ruky a řádil s ním a on je pogumovanej tak ho trochu vytunil.
Aporteeeeek!
Ani nevis, jak jsem rada, fakt rada, ze jste se nasli!
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:08
- Nahlásit
Fifi
jojo aportek a já měla domluveno ve zveráku že když mu nebude tak mi ho vymění.... to neklaplo... ale je mu.... Jsme se hledali až jsme se našli. Každý ráno dostanu pusu. To je správnej chlap!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:20
- Nahlásit
carin1
jojo aportek a já měla domluveno ve zveráku že když mu nebude tak mi ho vymění.... to neklaplo... ale je mu....
Takze si zase kosik odtunila?
Mu dej blemcos i za nas, ikdyz uz urcite po nas nevzdechne a musi se celkove citit skvele.
A az budes mit cas, prihod dalsi fotecky, diky.
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:30
- Nahlásit
Fifi
je jen trochu prokousanej,jinak dobrý.
to doufám že se cítí skvěle,protože já jsem z těch tříhodinovejch procházek total vyšťavená No a fotit moc nestíháme, je tu v tom městě i v lese tolik věcí,že musím být pořád ve střehu,bo Bradík je velmi zvídavý
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:32
- Nahlásit
Kristýna
No jenže ty nemáš za zadkem nikoho, kdo se o ně postará za tebe, zatímco ty se válíš na posteli
to by se mohl Vladik i urazit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:33
- Nahlásit
carin1
A uz dumas, ze ho vezmes nekdy na noc k sobe?
je tu v tom městě i v lese tolik věcí,že musím být pořád ve střehu,bo Bradík je velmi zvídavý
Traktory?
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Fifi
no to teda zatím nedumám, když mu řachne v hlavě tak je jak sloník a to by v bytě bylo jak po výbuchu
Traktor jsme ještě nepotkali, ale pejsci, cyklisti, divočáci, kočárky, děti na tříkolkách, auta, to je všechno zajímavý a hned hurá k tomu a když se to zajímavý zrovna nachází na úzké cestě plné šutrů nad srázem....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:18
- Nahlásit
carin1
no to teda zatím nedumám, když mu řachne v hlavě tak je jak sloník a to by v bytě bylo jak po výbuchu
Jsem si to myslela.
ale pejsci, cyklisti, divočáci, kočárky, děti na tříkolkách, auta, to je všechno zajímavý a hned hurá k tomu a když se to zajímavý zrovna nachází na úzké cestě plné šutrů nad srázem...
Mas nakou tu pojistku na zdravi, ze jo?
Kdyz to pozoroval porad jen jak v bijaku, ted to musi vsecko v realu dohnat..
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:38
- Nahlásit
Fifi
Pojistku nemám, ale nějakou si asi udělám... Radši... Když jel u toho srázu cyklista tak jsem dokonce objímala jednou rukou strom jak se mu líbil
No a dohání to celkem úspěšně, včera se koukal na moje auto, pak do okýnka, asi jakej je to fešák, pak začal štěkat a nakonec udělal plnej zákus do pneumatiky... Hezkýýýý.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:39
- Nahlásit
carin1
nakonec udělal plnej zákus do pneumatiky
Ze by zahradni syndrom? A prokousnul?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:18
- Nahlásit
Ahoj holky, já bych věděla o jedný fajn vetce, je to hodně mladá holka a je teda dost šikovná a ochotná. Je u nás v Teplicích, tak nevím, Carin je z Děčína, že jo???
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:16
- Nahlásit
Petra_ruza
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 07:30
- Nahlásit
Fifi
Neprokousnul... Naštěstí... Ale je zajímavý že dneska očuchával nějáký fáčko a jeho pneumatiky ho vůbec nezajímali... Asi má rád kvalitní Barumky
Pastelka
Ahojky, moc díky, uvidíme jak to dopadne dneska, už jsme objednaný a kdyby ho chtěl třeba zežrat a nešlo to,tak si vezmu kontakt a pojedem do Teplic. Ale myslím,že když bude hypnotizovat buřta,tak nějakou včelku ani neucejtí... Doufám...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:46
- Nahlásit
carin1
No není zač Ona je teď tady nová, má plně vybavenou ordinaci a pracuje ještě s jednu taky mladou vetkou. Když jsme u ní byli s Kytičkou, tak mě naprosto ohromil její lidskej přístup. Tohle jsem už dlouho neviděla. Dokonce pomohla Romanovi odnést Kytičku do auta, když viděla, že jsem těhotná. Jinej by se na nás asi vykvajznul. A ráno před operací mi ještě sama volala, jak se má a jestli je jí líp. No čuměla jsem jako vrána.
Tak kdybys třeba příště měla zájem a bylo nedejbože něco závažnějšího, tak ráda předám kontakt. Očkování by Bradík mohl zvládnout, pokud mu budete mávat buřtem před nosem To bych si očkování nevšimla asi ani já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:05
- Nahlásit
carin1
Ale je zajímavý že dneska očuchával nějáký fáčko a jeho pneumatiky ho vůbec nezajímali...
Asi ma vkus. Tak drzim palce na pigaro!
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:07
- Nahlásit
Pastelka
Tak to je opravdu dobrej přístup. Já byla spokojená právě v těch Litoměřicích, když mi tam léčili a pak bohužel i uspali před rokem rotvičku (ty zku.... nádory), tak se chovali skvěle, i když v tu chvíli mi to bylo úplně jedno,ale když se na to dívám zpátky,jak tam všichni stáli celou dobu u nás a bylo jim to moc líto,nedala jsem na ně dopustit. Nevím proč teď měla slečna z recepce problém s očkováním před ordinací,ale to už je jedno... Fuj jsem si zase zavzpomínala a pouším slzu. Jdu radši něco pracovat a těšit se na Bradíka a první návštěvu veteriny... Tak zatím pa a děkuju....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tak pri patku.. Si holky zraly hlavy.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:55
- Nahlásit
carin1
No to je fakt, že tohle člověk ocení až s odstupem času...ale zaplaťbůh, že takový veti existují. Tak na dnešek držím palce Fifi
sou sladký
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
Ahoj všichni,
v útulku v Hrachově je krásné štěndo.Tak kdyby náááhodou někdo sháněl... http://sweb.cz/Rottweilervnouzi/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:44
- Nahlásit
Wottan
Jak se vubec takovyhle stene muze ocitnout v utulku???
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:49
- Nahlásit
Copak štěně...,ale co třeba desetiletý stařeček?
Štěndo se udá brzy,s tím problémy nebývají,ale co ti staří chudáci?A je jich,čím dál víc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Wottan
O stareckach ani nemluv! Pravdu dis, stendo se uda, starecci jsou problem. Bohuzel nemuzu pomoci! Ten slepy Dumka
Nevis, jak dopadla Peggy?
|