| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
Petra_ruza
smutne...zlate pobockove bonitace..
Proc smutne??
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
Fifi
No to jo, při tý vší smůle a smutku je tohle obrovská útěcha, že to bylo takhle náhlý a doufáme, že netrpěla....Taky bych chtěla víc pejsků, ale to bych nemohla chodit do práce. Teda taky by se mi líbilo být doma s psiskama, ale není mi přáno.
Taky se mi moc nechce čekat do jara, nejradši bych štěně domů brala hned, ale doma nám probíhá mohutná kompletní rekonstrukce baráčku, takže není moc času a navíc čekáme v únoru miminko, takže myslím, že ten duben až květen bude v naší situaci nejlepší. Rozhodně se chci pejskovi hodně věnovat a vrhnout se zase do práce se psím prckem. No a v neposlední řadě...na štěndo od Atušky si klíďo počkám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:43
- Nahlásit
Pastelka
No to jsou velke zmeny, mimisko, baracek, fakt si tu dlouho nebyla. Gratuluju!!!
A pravda, kdo si pocka, ten se docka, a od Ati se pockat vyplati.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:56
- Nahlásit
Pastelka
jé lidské štěnítko Gratuluji
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:02
- Nahlásit
Fifi
Jo jo a taky svatba. No jo, těch změn je fakt hodně.Jinak děkuju za gratulaci. No jo, nebyla, po změně zaměstnání jsem nějak přestala stíhat, ale už je to v pohodě.
Právě to si říkám, že se počkat vyplatí. A hlavně chci mít na štěníka čas. Takhle by to bylo moc hektický. Mimčo už nebude tak prťavý a zaúkoluju Lauru, tý už je 15, takže budu mít prostor se věnovat taky svýmu koníčku a ne jen šišlání a výměně plenek Slibuju si od toho, že snad nezblnu a zůstanu v kontaktu i s normálníma lidma.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:06
- Nahlásit
ati
Díky
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:12
- Nahlásit
Pastelka
takhle jsem to vyresila taky. Kristynce bylo 1/2 roku, kdyz jsme si Ingouska privezli a je pravda, ze se dostanu aspon mezi dospely lidi - i kdyz postizeny - kynologii ...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
Petra_ruza
No právě. Sice postižený kynologií , ale nešišlající nad každým úspěchem lidského mládětě. Představa, že sedím na společném pískovišti s ostatníma lidskýma maminkama mě tak trochu nahání hrůzu...chápu, že se tomu asi vyhnout nedá, ale dá se tomu uniknout třeba do lesa, nebo na cvikoš Aspoň si dítko uvědomí, že se veškerá pozornost nemůže točit jen kolem něj, že? Nebo se možná pletu a realita mě pak pěkně nafackuje
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:01
- Nahlásit
Pastelka
Nebo se možná pletu a realita mě pak pěkně nafackuje
to je asi hodne individualni a taky zavisi na veku ditete. Kikinka jeden cas nesnasela kdyz jsme sli cvicit nebo kousat - to vzdycky proplakala. Ale ja mam obe deti "odkojeny" na cvicaku a jsou obe zdravi a rozhodne se neboji psu - i kdyz to byva trosku problem, protoze mi pak strkaj ruce skrz plot a makaj na kazdyho psa.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:09
- Nahlásit
Petra_ruza
a rozhodne se neboji psu
Jen Kiki obcas stenatek..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:18 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
nojo - malych piranek se bala . Ale zadny trauma z toho nema - neboj.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 13:57
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak to je super "odkojený" na cvičáku Je fajn, když děti nešílí strachy když kolem nich projde pes. I když...ruce do huby jim hned strkat...to je moc
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 14:12 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Pastelka
od 16.6.2006 se to s nami veze: http://www.mojedite.cz/klub_diary_sablona.php?deni cekstartPos=18&id=1277
Delam Kristynce takovej denicek a to si ostatni maminy musej myslet, ze nejsme normalni - sama psi akce...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:14
- Nahlásit
Petra_ruza
Náhodou super deníček, aspoň se děti nenudí, ne? A mají vztah k přírodě
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:36 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Petra_ruza
ten deníček je fakt vymakanej
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:38
- Nahlásit
Pastelka
tojo, ale nekdy jim to az leze krkem - porad cvicak, cvicak, psi, psi. Aspon, ze jak na cvicaku, tak na LVT a VV se sejde vice deti, takze se pak zabavi sami. I Kristynka se uz zacina zapojovat do party.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 15:40
- Nahlásit
Kalliope
no - kdyz se podivas, jak je stary posledni prispevek ...spis delam na Ingousovej strankach. Ale mam z toho cerny svedomi, ze Kikinka to ma 1/2 roku stary, ale ty montaze zaberou dost casu a hlavne to prebirani se mnozstvym fotek me neba...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
Petra_ruza
tak na tom teda musíš máknout ostudo jedna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:54
- Nahlásit
Sklizen spadanych jablek:
Prebiram, hnus odhazuju do kolecka. Upotrebitelny do kyblu. Jablek tri rite pod stromem, ale TOHLE JE MOJEE!! ukoristi Agata. Okamzite odebrano Amynou, ktera doposud zvykala jeste lepsi. Zbystri Dorotka, neb TO je urcite to NEJ jablko, kratka nahanka Amyny a odebrano. To nenecha Bazusu chladnou, a tak dlouho leze Dorote do drstky a blemca ji nevinatkovsky tlamu, az ji ho corne a vitezoslavne zdrhne. Bazusce ozuzlanej humus posleze odebere maminka Agata. Agata ma to NEEEJ jablko.. a jede to znova. Maji Cecka ted nadbytek, tech jablek, co spucujou. Jdu na vyrobu strudlu.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:59
- Nahlásit
Fifi
Prebiram, hnus odhazuju do kolecka. Upotrebitelny do kyblu. Jablek tri rite pod stromem, ale TOHLE JE MOJEE!! ukoristi Agata. Okamzite odebrano Amynou, ktera doposud zvykala jeste lepsi. Zbystri Dorotka, neb TO je urcite to NEJ jablko, kratka nahanka Amyny a odebrano. To nenecha Bazusu chladnou, a tak dlouho leze Dorote do drstky a blemca ji nevinatkovsky tlamu, az ji ho corne a vitezoslavne zdrhne. Bazusce ozuzlanej humus posleze odebere maminka Agata. Agata ma to NEEEJ jablko.. a jede to znova
Jdu na vyrobu strudlu.
mnam slint
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 19:52
- Nahlásit
Fifi
tak Ingouska zajimaji jen kulata jabka - jakoze balonek, ale kdyz jsem mu dala okousany, ze ho doji, tak to nee...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 20:16
- Nahlásit
Petra_ruza
Holt nema tu konkurenci ve smecce, kdy se z jednoho vozuzlanyho hnusu udela modla. A to je se vsim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 07:36
- Nahlásit
Bre rano, Bazusak chytil svou prvni mys.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 08:09
- Nahlásit
Fifi
ahoj, no fuj
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:30
- Nahlásit
Fifi
vsechno je jednou poprve Lepsi nez krtonozka ne?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:31
- Nahlásit
Fifi
Ejmule před nedávnem také málem spolkla svou první letošní myš, stejně jako vloni, ocásek koukal ven z huby, myš pištěla uvnitř a já je obě naháněla po celým poli, ale hlodavec naštěstí přežil bez úhony
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
Petra_ruza
Ti nevim, to snad radsi krtonohu.
Kalliope
le hlodavec naštěstí přežil bez úhony
Tak to u perdela nehrozi. To je jeden skous a slus. Ale nastesti je nezerou.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:39 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifitak tak. zlatak taky lovil. nejdirv doztal drzkovou ze neprisel a zdrzoval se ve stodole . tak jsem ho poslala doma na pelech. po chvily jdu na zachod a pes sedi v kosiku a vedlen nej skace oslizla mys. tak jsme ji zase odnesli spolecne zpet do stodoly.
Kalliopetaky luxusni pozvejkanicko hlavne delat deratizaci aby se nepremnozily
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
kulala
já myšky ráda (teda ne k jídlu) a vždycky mi zatrne z toho jak příšerně piští, takže žádná deratizace, nene
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
Kalliopeto ja taky ale nemusim je mit v baraku na volno
|