| Autor |
Zpráva |
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 17:34
- Nahlásit
Petra_ruza
To mohu jen potvrdit
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2008 22:08
- Nahlásit
MVP České Budějovice očima Jerryho: http://www.jerryv.estranky.cz/stranka/denicek-2008
fotky:http://jave.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_vysta va_psu_Ceske_Budejovice/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
Jave
Jejda, to jste teda dopadli. A jeste jet takovou dalku... BOBika dostal kdo?
To mi pripomina, jak jsme se kdysi vypravili s Bernasem kamsi na jih Cech, na vystavu. Vstavacka pred patou rano, cesta predlouha. Po prijezdu jsme trapne zjistili, ze jsme nejakou zahadou zapomneli poslat prihlasku. takze jsme se otocili a jeli domu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:26
- Nahlásit
Jo a jak tu onehda mel nekdy reci, ze mi kolo od brndy prokously feny (Kristo???!) - tak omyl, duse byla pichla. Babimu letu zdar a kolobrndam obzvlaste!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:53
- Nahlásit
Fifi
duse byla pichla.
vidíš, co Duch E.? Jaktože jsi tu?
ze jsme nejakou zahadou zapomneli poslat prihlasku
to se občas stává i v lepší rodinách
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:03
- Nahlásit
[url=www.carinzm.estranky.cz]www.carinzm.estranky. cz[/url]
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2008 21:32
- Nahlásit
Kristýna
Si pokrocila uz od Skrkavek k Pindikum, jo?
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:07
- Nahlásit
Ahoj Fifi a všici, Bradík posílá lízanec. Dneska jsem taky jeden přes celou hubu dostala před ranní vycházkou Máme za sebou 14 společných dní a tu jsou naše pokroky: chodíme na stopičky, umíme sedni,lehni, občas vstaň a k noze, pak ke mě na 20 metrů, obraty zatím jen vpravo a s výskokem a taky umíme nosit košíček. Včera jsme se venčili s fenkou NO a když si zvykl tak gut, jen ty ostatní pesani,to je peklo. To pak vypadá že na tý louce nevenčím,ale že tam pouštím draka Ale to snad bude taky časem dobrý... Doufám... Tak se tu mějte fajn. Papa
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:46
- Nahlásit
carin1
Kdyby tak všichni méně šťastní pejsci našli takovýho páníka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:44
- Nahlásit
carin1
Ahoj! Dik za zpravy, obzvlaste gratuluji ke kosiku!
A psove - njn, si vem, ze doted na ne mohl jen rvat za plotem, ale urcite se to casem zlepsi, neb ses to holka siskovna!
Amy ma zase zanet v uchu, teda pro jistotu rovnou v obou! Tentokrat uz se to neobeslo bez antb, chjo. Chudobka, si s tema placackama fakt uziva.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
Fifi
Jůůů chudák! Tak si to pěkně užíváte
Jinak přeju všem krásný slunečný začátek pracovního týdne
Uvedete mě do situace s Bredíkem? Proč musel štěkat jen za plotem Teda pochopila jsem, že Carin je v tuto chvíli kladná postava příběhu, ale víc nevím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:58
- Nahlásit
Pastelka
Mrkni sem.. http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=8927&forum=10&page=0
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:06
- Nahlásit
Fifi
Díky, již jsem v obraze
Takovej krásnej pes! No ale měl teda kliku, že se dostal do rukou Carin, to je super!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:13
- Nahlásit
Pastelka
Taky jsem rada, ze se nasli. Sice jsme mely trosku nervicky z jizdy autem, neb nikdy necestoval, tady se naucil jen do auta nastupovat, ale zvladnul to skvele. Po vychazce sup do auta za mlskama, zabouchnul se kufr a uz s carin1 frceli.
Jůůů chudák! Tak si to pěkně užíváte
Je to vopruz, holt chronicky problemy. Jednou chytla z vody svraba a od ty doby se to vlece, staci, aby se ji usi trosku zaparily, fouklo do nich a je to v haji. Antb. ma ted vic jak po roce a pul, tak snad ji kapky rychle zaberou.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
Fifisw usima mam taky peklo.dotedka jeste vyrazim prasule z pojistovny ale vet mi dal takovej roztok na cisteni usi a docela to zabira-cisti se to s tim jednou tejdne. jestli chces tak se ti mrknu jak se to jmenuje
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:56
- Nahlásit
Fifi
Teda to může bejt chronický, jo? No potěš koště To sou ale hnusy zákeřný. No tak ať to zvládnete přeléčit co nejrychleji
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:57
- Nahlásit
Fifi
Po vychazce sup do auta za mlskama, zabouchnul se kufr a uz s carin1 frceli. ,
Tak to je super a je vidět, že jim to spolu svědčí, z Breda je šťastnej pes.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 11:14
- Nahlásit
Pastelka
Teda to může bejt chronický, jo? No potěš koště
Jo, muze. Uz driv jsem s ni byla na poradnym vysetreni, a holt je na to nachylna, diky ty prvni brutus infekci. U zbytku smecky to neznam, do usi jim nelezu, ale Kremylkovi to je co tyden cistit a porad hlidat. Ale coz, hlavne, kdyz je jinak zdrava. A vazi 43,7 kg. A zacina poustet chlupy, takze bude haranicko, to zase bude lesbi show.
kulala
Ja mam na cisteni Epi-otic, plus driv jeste Aurisal.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:17
- Nahlásit
Fifi
hmmm, to teda není co závidět s těma ušiskama.... ale přesně...když to jsou jen uši
Tak ať vám to doma odhárá hromadně a máte to za sebou
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:50
- Nahlásit
Fifiten muj cistic se jmenuje cleanaural. tak to bude neco podobnyho asi.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:36
- Nahlásit
URL
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 20:37
- Nahlásit
Kristýna
no to jsou sladky bobanci! Skoda, ze bydlis tak daleko - hned bych si je prijela pomuchlat. Barca vypada, ze si to materstvi naramne uziva
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:10 - Změnil/a: ati
- Nahlásit
Chovný pes- Fargo
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 07:46
- Nahlásit
ati
Ahoj! No paráda, krásně si to užívá je to paráda, když se zvířátko dostane do rukou hodným lidem...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:54
- Nahlásit
Petra_ruza
Můžeš přijet i tak No Barunku to vyloženě sere furt se o ně starat.....
Fifi
To já měním přesdívky každou chvíli...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2008 18:49
- Nahlásit
Kristýna
No Barunku to vyloženě sere furt se o ně starat.....
to me obcas taky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:26
- Nahlásit
carin1
Ted me napada, uz jste byli na tom preockovani?
Ušohnus se zlepsil, uz Kremyl zoufale netrepe hlavou. Baz ulovila dalsi mysu.
ati
Taky mam 4 chovny feny
|
carin1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 12:58
- Nahlásit
Fifi
zítra zajdem. Na klinice v LT kam jsem chodila s čubou mi řekli že pan doktor mi ho venku nenaočkuje,že musím do ordinace. To znamená nechat ho čekat v autě a čekat až mě zavolaj, pak projít nabouchanou čekárnu plnou psů a kolem prodejny pamlsků dojít do ordinace. Tak si zajdu někam v Ústí,snad mi ho někdo naočkuje venku. Nevíš proč s tím mají takovej problém??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
carin1
Vogo, ty jsou husty.. Ja nevim, asi ty vesnicti vetove jsou normalnejsi a pri popovidani o tom, z jakych sel pes podminek, vetka prijela bez problemu. Sice jsem ji calnula cestu, ale pes byl bez stresu.
Problem s tim asi maji, ze jsou liny nebo blby!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:05
- Nahlásit
carin1
Ati snad neco poradi, zna to tam u vas...
|