Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Jave
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 20:58
- Nahlásit

Pavka
Ale hlavně jsme tentokrát běhali bez prudění. Trochu jsme na tom mákli.

za to my jsme se naučili co jsme ještě neuměli a prudíme a prudíme. nějak se to jerďovi zalíbilo. dokonce to máme i v posudku : velmi velmi temperamentní, ale trochu vypovídá o agresivnosti (dost vehementně mi žužlal vodítko )

tak teď na tom musíme máknout my.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 21:39
- Nahlásit

Fifi
No jiste, kdyz si predstavim malou škrkavku...

kulala
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 22:23
- Nahlásit

tak jsem dneska zase kontrolovala vysledky canix uz asi po sto padesate a dozvedela jsem se ze 2,5km zavod se oficialne nestopuje nevadi priste teda pobezime tech 5 at je naka sranda, to uz ta posledni lajna bude fakt moje a v cem se bude machat cuba po dobehu nevim-pac dalsi start je 16 listopadu

kulala
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:49
- Nahlásit

tak jsem vcera vyvezla Eru na vylet a jakej by to byl vylet kdybysme se nstavily v hospode.No a co blazniva cuba neudelala? jen co jsme prisly na zahradku a videla ty stololavice, tak nasadila sileny vyraz "juuu agility" a s rozebehem vyskocila na ten stul. A jeste tam stala jak buh s udivenym vyrazem ze panicka dneska nerve zadny povely. No hanba me fackovala

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:53
- Nahlásit

Prosim vas neviem sa nakontaktovat na pani/slecnu ktora ma na starosti stranku RTW v nouzi, chcela by som ci sa na nu da umiestnit tento krasavec
http://www.kszv.sk/podr.php?ID=446

Je to nadherny krizencek, blizsie info na stranke...je v karantennej stanici, takze vela casu nema

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:31
- Nahlásit

Silwuska
Ten pejsek uz na strankach Rtw v nouzi je. Pod Krizenci rtw.
A jinak kontaktni mail najdes na uvodni strance ke konci.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

Fifi
Jezis super, pardon vobec som si ho tam nevsimla...inak je naozaj nadherny, bola by ho velka skoda

Kalliope
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:20
- Nahlásit

Silwuska
no již jsem rozhodila své děravé sítě kde se dá, je fakt ňuňací

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 19:27
- Nahlásit

Bonitace Uhříněves

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 07:02
- Nahlásit

Ahoj všem, velice dloho jsem tu nebyla.Někteří skalní příznivci CZ Psa si snad na mě vzpomenou Příčinou byla změna zaměstnání....a spousta změn v soukromém životě. Prostě se to všechno tak nějak semlelo...
Omlouvám se, pokud vám nějak zkazím dobrou náladu, ale nedá mi to a musím vám prostě napsat...V pátek jsme naší milovanou Kytičku odvezli na banální operaci, myleli jsme, že polkla venku nějaký blivajz, který znemožnil průchodnost střev. Paní doktorka nám ale bohužel volala, že Kytička má rakovinu a má plné bříško nádorů a metastází...nechali jsme jí milosrdně spinkat navždy.
Říkala ale, že bychom to neměli nechat jen tak, protože tohle prý nebylo úplně normální. Nádory vyrostly zřejmě strašně rychle a u takhle mledého pejska to prý není úplně normální. Radila nám poslat vzorky na hystologii a kontaktovat chovatele, ale v tu chvíli jsme byli v takovém škoku, že tohle bylo poslední co jsme chtěli řešit...

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 07:16 - Změnil/a: ati
- Nahlásit

Pastelka
Ahoj, tak to je mi strašně líto. Tohle bohužel znám. Je to moc smutné,snad jen čas a nový prcek může trochu pomoci.
Drž se Dáša a smečka

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 07:28
- Nahlásit

ati
Moc děkuju, jsme z toho naprosto mimo, strašně nám chybí, vím, že to časem přebolí...ach jo...

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 07:59
- Nahlásit

Pastelka
Je to šok,bohužel je to stále častější problém. Chtělo by to nového mrňouska.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:04
- Nahlásit

ati
Tak to rozhodně....Koukala jsem na tvoje stránky, byla jsem nemile překvapená, že jsi se taky musela rozloučit s Casi, co se stalo???
A mimochodem, mě potěšili ty jarní štěníci od Atušky...vybrala jsi jí špičkovýho ženicha...on ní bych štěnisko teda vážně brala všema deseti.Vždycky se mi moc líbila.

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:12
- Nahlásit

Pastelka
Cassinka měla nádor na hlavičce, taky to byl pro mě šok,myslela jsem, že se uhodila a má bouli, ale byl to agresivní sarkom. Snažila jsem se ze všech sil jí pomoct, ale bohužel to nešlo. Tak aspon byla neskutečně rozmazlovaná a hýčkaná a jak jsem viděla, že už jí začíná být hůř tak jsem jí nechala odejít. Pokud bys opravdu měla zájem o štěníka tak dej vědět,dala bych si Tě do pořadníku už mám zájemce. Tobě bych mimčo svěřila moc ráda. Ted jsou štěníci po Umbrovi a Atinky mamince na http://www.rotti-kingdom.com/glitter.htm

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:37
- Nahlásit

Takže taky nádor...to je mi moc líto.. Jak to? Takovýhle hnusný agresivní nádory, je to vůbec možný???
My jsme na Kytičce do poslední chvíle nic neviděli, byla veselá a jedla s chutí. Těsně před operací ještě nosila klacky. Jedinou naší útěchou je, že snad netrpěla...snad.

Od tebe bych štěňíka brala všema deseti!!! Vím že chováš pejsky s láskou. Rozhodně bych se do pořadníku zapsala moc ráda. Posílala jsem odkaz manželovi, taky se mu Atuška i Umbro moc líbí.
Jinak štěňátka jsou naprosto úžasný a prďácký! Fakt nádherný.

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:43
- Nahlásit

Pastelka
Určitě netrpěla a i usínala v klidu, protože jste nic netušili.
Nechte si to štěndo projít hlavou a pokud budete chtít a vše dopadne dobře tak tu na Vás bude jedno na jaře čekat

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:54
- Nahlásit

ati
Tak s námi počítej. My jsme koupili domeček, takže máme i menší zahrádku. Pro pejska tu máme rozhodně lepší zázemí, než jsme měli v bytě. Kytička si to taky aspoň chvilku užila. Samozřejmě s náma spala v ložnici, venku bychom jí samotnou nemohli nechat.
A na kdy plánujete krytí? Já jen, kdyby vše dopadlo dobře, tak kdy nám přibyde domů nový přírustek

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 08:55 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Pastelka
Tak to je opravdu vzdy smutny - takova cista rana z nebe.
Taky jsem to zazila - Benik mel pry tukovou bulku v trisle...
Barunka mela leukemii. To se nam ji pokousel zachranit nas budouci pribuzny (to jsme jeste ale nevedeli) Grey Vombat, tim, ze ji daroval krev. Pokud by to byla pry "jen" otrava, tak to mohlo pomoct. Stenatko urcite pomuze , ale zapomenout se neda...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:13
- Nahlásit

Petra_ruza
To je moc smutný...doufám, že všichni pejsci skončí v psím nebi...rozhodně si to zaslouží.
Ani jsem neutšila, že je to tak moc rozšířený problém.

Na štěňátko se už teď moc těšíme.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:25
- Nahlásit

Pastelka
Ani jsem neutšila, že je to tak moc rozšířený problém.
bohuzel
Na štěňátko se už teď moc těšíme.
to je super

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

Pastelka
Hárat by měla v lednu,takže mimča tak duben-květen

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

Petra_ruza
ahoj, jak bylo na bonitaci? Jsem uplně zapomněla

ati
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Pastelka
ani jsem se nezeptala ,ale asi holčinku?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:44
- Nahlásit

ati
ahoj!
smutne...zlate pobockove bonitace...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:48
- Nahlásit

Pastelka
Ahoj!!!!
Teda, co to ctu??? Kyticka... Chjo, kuwa fix, to je mi strasne lito!! Drzte se! A stenisko je fakt nejlepsi lek.
Svine hlodava zakerna, nejen mezi rotikama je toho docela hodne, ale clovek s tim nikdy nepocita. Bernas mel tez osteosarkom.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:02
- Nahlásit

Fifi
No jo, už je to tak...je nám po ní strašně smutno...byla to dušička dobrácká mazlivá...no rotvík...chjo.

ati
Jo jo, předběžně asi holčička....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:07
- Nahlásit

Pastelka
To naprosto chapu. To je i jeden z duvodu, proc ja uz nikdy nebudu mit jen jednoho psa. Jak psaly holky, "lepsi", ze to bylo takhle nahly a nic jste netusili, nez abyste se museli rozhodovat za x tydnu... Kurnajz, to jsou zpravy pri pondelku. Kamosce odesel dogous, mladej pes, na torzi.
Ale pravdu rict, ja bych teda asi nevydrzela cekat na stendo az do jara.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

Fifi
známý nedávno tak umřel rotvík v pěti letech na rakovinu, je to svinstvo, nechápu, že je toho tolik

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:16
- Nahlásit

Kalliope
Asi dan civilizaci.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání