Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:23
- Nahlásit

Fifi
Poslední info o ní,mám před čtrnácti dny z umisťovací výstavy útulkáčků.A to,že je na tom o stopro líp,údajně má být zamluvena,ale je to 14 dní a v útulku je furt.Počkám týden a poptám se.http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/pegg y

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

Chybka...http://www.utulek-cheb.estranky.cz/strank a/psi-k-adopci

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:26
- Nahlásit

Nějak se mi to nekopčí,ale je v Chebu,nebo u mě na stránkách

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:28
- Nahlásit

Wottan
Prave, web utulku v Chebu je nefunkcni, byly tam nejake ty ne moc koser zmeny ve vedeni, tusim... Nevim, kde se o Peggy docist vice.

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:35
- Nahlásit

Už je zase na seznamu útulků a mám dojem,že funkční.Jinak to můžu zjistit jinde.
Jo,je to tak,poslední aktualizaci mají dnes.
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:36
- Nahlásit

Fifi
Konečně se mi to povedlo

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:41
- Nahlásit

Fifi
Tak další zas mám večer co dělat..Nejhorší je,že psi ze Zlína se skoro neumisťujou. je tam novej Akuš sedm let.Fakt nebere to konce jeden,dva se udaj a dalších pět přibyde
http://zlin.cz/index.php?ID=62410

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:52
- Nahlásit

Wottan
Tve praci cest!!! Rtw v nouzi se vam holky povedlo, diky tem strankam se umisti dost psu. Uz se lidi naucili psat na knihu navstev, ale konce to brat jiste nebude, to je neverending story. Nemuzu mit vic psu, ale stejne me to drti, ta Althea je krasna cubis a porad prd.

Wottan
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 16:17
- Nahlásit

Fifi
Jo,jo Altheu mám taky moc ráda.Doma ji mít nemůžu,/nesnáší chlapy/,holka šikovná.No, asi by to s tím mým neklaplo.Je to fakt docela pošuk.Myslím Althea Tak ji mám alespoň v adopci.
Jinak dík za pochvalu,někdy je to o nervy.Koukat na spousty těch chudáků,většinou s hroznou minulostí...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 15:51 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

[url=www.carinzm.estranky.cz]aktualizace stránek[/url]

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 17:20
- Nahlásit

Kristýna
to uz je slusna demolicni četa co?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 17:27
- Nahlásit

Petra_ruza
No to je. Mám u všeho vytahané nitky a vsechno je počůrané nebo po... Ale jsou užasní

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:46
- Nahlásit

Kristýna
a vsechno nejlepsi k měsíčninám!

Kristýna
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 10:44
- Nahlásit

Petra_ruza
Děkuju, vyrídím

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 15:30
- Nahlásit

Safra safra, jsem se zase neco docetla, jeste, ze fenule maji cisty zuby!
Poslední dobou se začínají množit zprávy, že bakterie obsažené v zubním kameni nebo plaku mohou ovlivnit zdravotní stav člověka. Během štěkání, příjmu potravy či pouze mazlení se svými svěřenci se bakterie uvolňují ve formě aerosolu a jsou roznášeny do okolí zvířete, tedy na vás.
Většinou se nejedná o závažné epidemie, ale často ani netušíte že nemoc, kterou jste považovali za normální chřipku či angínu jste chytli ze zubního kamene svého mazlíčka.
Nejvíce ohroženou skupinou jsou lidé staršího věku, děti a imunokomprimovaní jedinci (lidé s AIDS).

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:28
- Nahlásit

Tak máme za sebou další výstavu a všichni jí zdárně přežili, bez jakéhokoliv úrazu. Dokonce máme v posudku: povaha vyrovnaná (doufám, že to vydrží i na té další v Brně), takže už nejsme agresivní.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:42
- Nahlásit

Jave
Taky po kom by mel hucet?
takže už nejsme agresivní.
Opatrne, s tema usudkama, at se neunahlis...
Ja si to prozila s Bernasem, na cvicaku ani nepipnul na ciziho psa, venku naprosto bezproblemove privolatelnej, ale jak byl na vystave, tak v duchu zvracel a v kruhu se choval jak debil.
Kdyz jsme ho vytahli po x letech do veteranu na specialku, jisty pan si nas tam vychutnal, neb ho znal z drivejska. Takze muj poznatek je - jednou pes v kruhu prudic, vzdy pes v kruhu prudic. Zlaty cuby.

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:49 - Změnil/a: Jave
- Nahlásit

Opatrne, s tema usudkama, at se neunahlis...
Ja si to prozila s Bernasem, na cvicaku ani nepipnul na ciziho psa,
to my pípáme a pípáme (vzájemně s Ingoušem )

venku naprosto bezproblemove privolatelnej,
u nás taky (protože je na vodítku )

ale jak byl na vystave, tak v duchu zvracel a v kruhu se choval jak debil.

vystavování zvládáme v pohodě (minule to byl zkrat) a díky bohu lidi (hlavně rozhodčí) mu nevadí (to bych ho asi zabila)

Kdyz jsme ho vytahli po x letech do veteranu na specialku, jisty pan si nas tam vychutnal, neb ho znal z drivejska. Takze muj poznatek je - jednou pes v kruhu prudic, vzdy pes v kruhu prudic.

doufám, že budeme co nejčastěji v kruhu sami. nebo ho budu muset vždycky před předváděním nějak zpacifikovat :smirknavíc máme nové celokovové vodítko - a super, super - zjistil, že se nedá kousat a byl pokoj)

Zlaty cuby.

jo příště jdu do čuby taky

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 20:58
- Nahlásit

Jave
to my pípáme a pípáme (vzájemně s Ingoušem)
???

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:00
- Nahlásit

Petra_ruza

???

jo jo. Ingoušek by nás nejradši spapal, když jdem kolem kotce. a že už zase budem chodit

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:09
- Nahlásit

Jave
doufám, že budeme co nejčastěji v kruhu sami. nebo ho budu muset vždycky před předváděním nějak zpacifikovat :smirknavíc máme nové celokovové vodítko - a super, super - zjistil, že se nedá kousat a byl pokoj)
To moc nedoufej, rtw se urodilo docela dost. Kousani voditka je u nej zrejme nejaky zlozvyk, ze?

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:15
- Nahlásit

Fifi

Kousani voditka je u nej zrejme nejaky zlozvyk, ze?

zmetek malej, když si myslí, že běhání bylo dost a přestává ho to bavit tak se zaměří na vodítko (už poznám prvotní příznaky a musíme na chvíli změnit tempo), teď má ovšem utrum ono se do kovovýho blbě kouše

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:20
- Nahlásit

Jave
Bych sice neresila material voditka, ale pricinu, ale kdyz to zabralo a jeste si neurval zuba.

Petra_ruza
Ingousek papa a pipa pejsky?
Dalsi po Derickovi?

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:22
- Nahlásit

Fifi

jenom nás a jako normálně v tom je holka

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:25
- Nahlásit

Fifi

Jave
Bych sice neresila material voditka, ale pricinu, ale kdyz to zabralo a jeste si neurval zuba.

no příčina je ta, že ho běhaní po určité době přestane bavit. Natrénujem, natrénujem. jinak mu je vodítko fuk. naopak ví, že když ho vemu do ruku tak jdem ven a maže k vrátkům (předtím ochotně a sám, vrazí papulu do košíku) (ne že by ho nosil pořád, ale musí si zvyknout (kdyby byla potřeba ho mít)

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:39
- Nahlásit

Jave
jenom nás
Ti je divny, ze si vas porad vyhlizi nakej pes, aby mohl pipat a papat. Estliva von ten tvuj nebude drobek prudicem, ktery podobny spory vyvolava. Ci jak to jinak napsat.. (jak jsem psala, tez jsem mela prudice a staci jen jeden pohled, bruknuti a rozhodi se tim celej kruh)
no příčina je ta, že ho běhaní po určité době přestane bavit.
Myslis behani v kruhu? Co jsem ho videla jednou v ML BL tak jeho to bavilo hnedka.

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:44
- Nahlásit

Fifi

Estliva von ten tvuj nebude drobek prudicem, ktery podobny spory vyvolava

prudič? moje malá zlatá prdelka? no možná jo, ale spory fakt nevyvolává (doufám )

Myslis behani v kruhu?

jj. doleva není prostě naše hoby (po kom to ten kluk jen má )

Co jsem ho videla jednou v ML BL tak jeho to bavilo hnedka

tady je někdo škodolibej trochu úcty ke stáří

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:52
- Nahlásit

Fifi
coco - nestiham se divit - Ingousek je milacek, ale pravda - Jerryho nemusi. Chtel mu prebrat holku a to se neodpousti...
A my jsme meli plodný vikend. V sobotu paradni kousacky ZDE a dneska jsme byli potrenovat pod dohledem - to si clovek hned pripada jako pitomec...

Jave
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:55 - Změnil/a: Jave
- Nahlásit

Petra_ruza

ale pravda - Jerryho nemusi. Chtel mu prebrat holku a to se neodpousti...

dyť to říkám - je v tom holka

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:55
- Nahlásit

FifiJave
Estliva von ten tvuj nebude drobek prudicem, ktery podobny spory vyvolava.
blbej ksicht, blbej chov

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání