Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:05
- Nahlásit

Pastelka
Když mlaskám, bojím se, abych nevzbudila psa
to ja se nebojim, ja mam RTW
Nechci zblout a na pískovišti plkat o hovínkách
to ja taky ne...
No ale v tomhle by mi mohla poradit Petra_ruza, že jo?

ja radsi o psich hovinkach Ale vazne - kdyz mas podporu rodiny, tak to jde. Jinak si to nedokazu dost dobre predstavit. I kdyz jim to obcas taky leze krkem - v lete v zime na cvicaku, kazda dovolena ve znameni vycvikoveho tabora se psy. Kazdou chvili nejaka vystava nebo kukacka na psi zavody... Ale me to "ba". Zrovna v nedeli jsme si ale rikali, jestli jsme normalni: ted mam obe deti doma nemocne - obcas z nich mam nervy na dranc a o vikendu vyrazime se tremi psy (rodice si poridili minibulika, ale jsou pro ni moc lini, tak ji obcas bereme taky). To bylo taky o nervy. Hlavne, kdyz si minibulicka nabehla na tenky led, ktery pod ni praskal a my ani nevime jestli umi plavat. A Ingous sel taky vyzkouset, jestli ho to udri a kdyz jsme zkonstatovali, ze se jako nejinteligentnejsi projevila Cherrynka, tak ta se v tu ranu v necem vyvalela.

Kalliope
pravda, to je ten správnej typ akční maminky, takhle to má být
nekdy je to dost narocny, ale diky

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:27
- Nahlásit

Petra_ruza
Ta pidibullka je naaadherna!! S Cherrynkou vychazi v pohode?
minibulicka nabehla na tenky led, ktery pod ni praskal a my ani nevime jestli umi plavat.
To prubni ve vane. Agáta si vcera dobrovolne naordinovala ledovou lazen v prikopu. Vody tam bylo vic nez dost, skoro plavala, blbka.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:30
- Nahlásit

Petra_ruza
nekdy je to dost narocny, ale diky

však jo, na zadku doma za pecí umí sedět každej

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:48 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
Zatim v pohode. Uvidime, az si bulicka (7m) bude chtit poposkocit na zebricku hierarchie. Cherrynce uz bude preci jen 8let, tak uvidime jak to dopadne. Je krasna a uzasna, ale neni pro duchodce, kterym se nechce z gauce
To prubni ve vane.
Vis jak je draha voda? To prubnem v lete v rybnice... Kalliope s burtovyma lodickama
však jo, na zadku doma za pecí umí sedět každej
tojo. Dostala me otazka jedne kamaradky, jestli je normalni, ze 2x denne vytira kuchyn. A to nema zadne zvire! To opravdu neni vrcholem meho zivota...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:53
- Nahlásit

Fifi
tady URL mame mraky fotek. Ted fotime jak sileny :-D Zkouseli jsme novy objektiv na ty psi akce

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 11:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Petra_ruza
Tyjo, bulicka i pekne cvici! Na kladine vypada roztomile!
Letajici Cestmir..

ale neni pro duchodce, kterym se nechce z gauce
Chjo, tak proc si ji porizovali? No jeste, ze ma fenule vas!!

Ovsem tahle fotka nema chybu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:00
- Nahlásit

Petra_ruza
Jsem se fakt pokochala, bezvadny fotky!!!!!!!!!

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:21 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
Chjo, tak proc si ji porizovali? No jeste, ze ma fenule vas!!
Mame se libila Jako kazdy pes, ktereho poridila: leonbergra, rtw, pitbulku... Vsem jsem se nakonec venovala ja. I kdyz na jednu stranu muzu byt rada, protoze jsem kdysi diky prvnimu RTW bez PP zacala chodit na cvicak, seznamila jsem se tam s Vladikem, se kterym uz kroutime 10.rok a mame 2 deti i kdyz jsou obcas na pretrzeni vsichni .
Na to prave mama spolehala, ze se nam ji zzeli. Ono to bohuzel ani jinak nejde, kdyz bydlime dohromady - nejake zaklady dostat musi, jinak by byla uplne nezvladatelna. Je super - spravny terier - nadupana energii. Rada aportuje a vsechno ji zajima a bavi. Boji se tmy :-D. Ale sama se mnou na prochazku moc nechtela. To se vzdycky po nejake dobe zabejci a mohla bych ji tahat za sebou jak kacenku. Ale s nasimi psy je stastna a ma radost, kdyz jde ven taky. Ale je to sila - dve deti a tri psi - to je moc. A strasne miluje Ingouse. Porad po nem leze a okusuje ho - ten je chudak spinavej a taky mu to uz obcas leze krkem. Ale je na ni prilis gentlemansky. Obcas by ji mel dat poradne za usi.
Nasi se divi, ze jim doma porad neco okusuje, "vrazdi" 15letyho vorecha - tatinka Cherrynky a chteji ode mne rozhreseni. Ale nejradsi asi nejaky kouzlo, protoze kdyz rikam, ze potrebuje "vybit baterky", tak na to neslysi. Je moc zima, jsou unaveni, musi varit, musi delat neco jineho, atp. Tolik vymluv proc nejit se psem ven jsi v zivote neslysela. A jsme na zacatku - proc si ji porizovali? No comennt...protoze se mame libila a teriera uz prece meli...

ati
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Pastelka
Momentálně hledám krycího psa na Ati a protože chci krýt u nás není to zrovna legrace vybrat z nabídky slušného, nepříbuzného psa. Začínám mít tiky

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:28
- Nahlásit

ati
ja stale cekam na aktualizaci krycich psu. Ne, ze bych nejakeho hledala, ale abych vedela jak to u nas vypada...

ati
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:36
- Nahlásit

Petra_ruza
já prolezla loni zbonitované,uvidíme na svodu plemeníků. Ale je to bída, těžko vybrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:37
- Nahlásit

Petra_ruza
Boji se tmy :-D
Fakt? Takze musi mit v noci rozsvicenou lampicku?
zabejci a mohla bych ji tahat za sebou jak kacenku.
Tak na snehu to jeste pujde, ale az to sleze, aby si neodrela pacicky...
A jsme na zacatku - proc si ji porizovali? No comennt...protoze se mame libila a teriera uz prece meli...
Njn. Tak hlavni, ze se vylita s vama, vypada uzasne. Ono jich asi v CR moc neni, zejo?

ati
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:39
- Nahlásit

Petra_ruza
líbí se mi Fox Anaco, ale ten není chovný

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 12:51
- Nahlásit

Fifi
ted jsem koukala, ze v Brne na DuoCacibu jich v sobotu bude 8. Doufam, ze mi to vyjde casove a budu je moc omrknout. Moc jich neni. Tahle je teda bez PP. Je trosku prerostla .
ati
nenasla jsem zadnou fotku, ale on nema ani bonitaci ne? Ve svodovym kodu ma: vyrazne sebevedomy - neznamena to nahodou neco jako agresivni? Koukala, jsem, ze ho z nejake vystavy diskv.

ati
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:03
- Nahlásit

Petra_ruza
jj oni jsou po Artovi trošku moc sebevědomí,fotku má v odchovech u Anaca. Uchovnovat ho nebudou, ale je to škoda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:06
- Nahlásit

Petra_ruza
Este k tomu chrapani - http://www.youtube.com/watch?v=_n-Wu6YOGRc&feature =related Ale nic moc, Bernas chrapal tak, ze se klepalo sklo ve voknech.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:11
- Nahlásit

Teda zrovna jsme se vrátili z prochajdy a vy jste se teda slušně rozjely
ati
No tak to ti teda nezávidím...ty tiky omrknu zjara v Novosedlicích, pokud dorazíš. A Kačku jsi ale už kryla, ne?
Petra_ruza
No jo, holt akční mamka jsi dobrá, že to zvládáš. Copak podporu rodiny mít budu, to jo. Jinak bych si pesa asi teď ani nepořizovala, i když by to bez něj bylo fakt divný. Jediný s čím teda fakt nemůžu počítat, že bychom vyrazili na LVT, což je škoda. Tam bych Romana fakt nedostala. Což mě teda štve, ale to se prostě nedá nic dělat.
Fotky jsou fakt krásný!!!

ati
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:19
- Nahlásit

Pastelka
Kačenku jsem nekryla. Naposled loni, z toho vrhu mám Freyu.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:20
- Nahlásit

Fifi
SUPER!
A rozeznej to pak od chlapa
ati
na fotkach vypada pekne

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 13:36
- Nahlásit

Pastelka
Jediný s čím teda fakt nemůžu počítat, že bychom vyrazili na LVT, což je škoda. Tam bych Romana fakt nedostala. Což mě teda štve, ale to se prostě nedá nic dělat.
My jsme pejskari oba, takze to mam trosku snadnejsi. Vlada jeste navic figuruje, takze se ani moc nenudi... A kdyz je bezva parta, tak je to proste super.

FifiPastelka
Fotky jsou fakt krásný!!!
Diky Snazime se. Samozrejme ne kazda vyjde podle predstav...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:02
- Nahlásit

Včera mi Petra(ne ty, Růžo) poslala fotky Azgarda Wailerott alias Thyson. To je ten, co se k nám vrátil a nakonec skončil na původním místě - stěhování padlo a pro Azíka denně brečeli. Já už si myslela, že si ho nechám, takže jsem si včera zase pobrečela. Ale je chlapec krásný a asi mezi mimči zatím nejtěžší 27kg. Tady fotky : http://wailerott.rajce.idnes.cz/Thyson_-_Azgard_Wa ilerott_25.1.2009/

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:13
- Nahlásit

Kristýna
macecha jedna:
Včera mi Petra(ne ty, Růžo)
fakt ne ja?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Kristýna
No to je dobrej nohatec! Hele, nerozjizdi se mu na pravy predni proslap?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 15:47 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

zase nejaky prase (pardon cunici)

Kristýna
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 16:47
- Nahlásit

Petra_ruza
To je fenečka, která jim přibírá geometrickou řadou. I když už skoro nedostává nažrat, má 60kg. Azík ji miluje.
Fifi
Na které fotce si to viděla? Ale vzhledem k tomu, že za poslední tři týdny byl třikrát na veterině (jednou kvůli tomu, že masturbuje a Petra nevěděla, jestli je to normální. podruhé, aby se příště nebál, že mu tam pořád něco dělají. A potřetí jako doprovod Gině pro granule) a veterinářka s ním vždycky stráví hodinu, i když je plná čekárna (nabídla Petře, že ho koupí za 5000 euro), tak by si toho asi všimla... Spíš jen blbě stojí, chlapec.
Teď má to srandovní období, kdy vypadá jako doga....

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Kristýna
Na které fotce si to viděla?

Tady, ale fotky zkreslujou, proto jsem se ptala.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:23
- Nahlásit

Čágos!
Zrovna jsem se vrátila z kontroly. Vše O.K.
Fifi
Teda ty máš neuvěřitelnej postřeh!!!! Fakt obdivuju!!!! Já se kochám rotvíkem, vzpomínám na Květulku a toho jsem si fakt nevšimla...
Petra_ruza
No vidíš, tak to máš super, když ještě navíc figuruje. To ten můj, když jsme se seznámili, tak neměl o psech ani páru. Nechápal rozdíl mezi psem s PP bez PP, za tu dobu co jsem s ním ze z něj stal psomilec, rozezná většinu psích ras, ví co je to DKK,bonitace,svod,výstava a zkoušky. No ale tábor, to neee. No co nadělám...hele ale možná za pár let, kdoví...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:25
- Nahlásit

Sobotní venčení :

Pastelka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:27
- Nahlásit

Tady je to celý.....
http://lhpastelka.rajce.idnes.cz/Gordon_a_Bart-Zam ecka_zahrada_24.1.2009/#

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:37
- Nahlásit

Pastelka
jeeezis ten je roztomilej a sladkej a legracni. Prvni pelisek jste mu poridili dost luxusni - to jsem se smala...a ty jeho spaci pozice

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání