Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 11:08 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

PastelkaFifi slalom narovnat jdenarovnavas ho postupne a taky zacinas jenom s 6 tycema a ne hned 12. oni tycky jsou nasazeny v takovejch kovovejch drzakach ktery jasiou navareny na dlouhym pruhu z kovu a lezi na zemi. blbe se to popisuje.. vyfotim. a dodam:O)) nicmene je to docela fuska pro psa se proplitat kolmejma tycema proto jsou trochu sikmo. fotka je blba, kouknu jestli nemam jeste jednu nekdecuba si taky uziva snehu -rano se nasadila do brazdy na poli plny snehu a jela jak boby az dolu z kopce-po tlame

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:10
- Nahlásit

Weroniica

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

tady je trochu lepsi fotka slalomu

a cuba se koukala na "kokosy na snehu"

zimni canix

dela "boby"

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

ati
Hmmm, to je to až takový bída, jo? To je teda škoda...
Petra_ruza
No užili jste si to náramně Ty jo, těch harantů.....to snad není možný Super fotky
kulala
Taky príma fota Už ten slalom chápu

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

Pastelka hura to jsem rada ze jsi to pochopila

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:15
- Nahlásit

kulala
No já taky....to víš, někdy to jde víc ztuha

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 13:47
- Nahlásit

kulala
Uz to chapuuu!
A mate tam teda snehu poradne, u nas sem tam poprasek, kterej maskuje ledovy plotny! Dneska jsem se skvele natahnula, psicim to taky v trysku obcas podklouzne, ale zatim si hnaty nezlamaly.

Pastelka
Ty jo, těch harantů.....
Nastavajici maminka promluvila.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:24
- Nahlásit

Petra_ruza
Takže je možný že je to fakt RTW jako čistokrevnej? Je to bezpapírák a tvdili mi že je prostě jenom chlupatej.

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:25
- Nahlásit

Fifino mam tu "Ladovskou zimu".... prohazim cestu ,namzu zada... a kurva zas padaBBC hlasi dalsi drama ma napadnout dalsich 40cm!! uz ted tu nic nefacha-v Londyne nic nejezdi, letiste zavreny... des
hnaty jsem si skoro zlamala vcera a to ani ne venku
Pastelka ale ne tak kritickyfotka byla proste spatna

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:40
- Nahlásit

kulala
fotka byla proste spatna
Naopak, byla vynikajici, proste rtw jde hrde stredem slalomem a tycky se kati.
BBC hlasi dalsi drama ma napadnout dalsich 40cm!! uz ted tu nic nefacha-v Londyne nic nejezdi, letiste zavreny..
To je skoro jako kdyz v Praze napadnou tri cm snehu, taky kalamita naprosta.
Ale sype se vam to tam pekne, teda.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 14:42
- Nahlásit

Weroniica
je to mozny, i kdyz u bezpapiraka to muze byt samozrejme vselijak...

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:31
- Nahlásit

Fifino to se sype na polich je dobrech 20cisel a na silnici se to pekne drzi, to bude solidni mazec pac ma bejt v noci -8 a sypaci nikde- to je jak v cechach"silnicare zase zaskocila kalamita"....jako kazdy rok akorat me stve ze nemam sane-mohla by me bobika povozit

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:30
- Nahlásit

kulala
Jakou profesi delaji nejmensi lide?
Silnicare! - jen co napadnou 2cm snehu, uz nejsou videt.
Je to vsude stejny...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 17:38
- Nahlásit

Fifi
Nastavajici maminka promluvila.
To víš, pořád se s tím nějak nemůžu srovnat a hlavně dumám, jak to provést, abych se mohla věnovat i placatýmu a dát mu nějaký ten výcvik na cvikoši Fakt mě to dost překvapilo ale jako příjemně No jsem zvědavá, jestli na mě nebudou koukat divně, až přijedu i s kočárem
JO ta ledovka pod sněhem je boží. Včera jsem si 2x kecla na zadek, takže jsem pak sledovala, jestli nezačnu náhodou rodit a ono nic. Ten kluk se bude určitě statečně držet až do března
kulala
Tak vy čekáte kalamitu, jo? Jsem nevěděla, že nebydlíš tady, ale někde v

kulala
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 18:45
- Nahlásit

Pastelkaneboj nebudou na tebe koukat divne- nevim jestli jsi cetla ostatni diskuze(hlavne ty kam prispiva uzivatel Garfield)z toho vzdycky nemuzu-brecim smichy nad jejima pribehama...fakt luxusnivety typu"pohodila jsem dite do pole a sla si naslapnout stopu"me fakt vzdycky nekompromisne dostanou
kalamitu cekame - a spravne si postrehla ze bydlim nekde v p*:lolardon Anglii

Pastelka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:16
- Nahlásit

kulala
Tak co kalamita??? Včera to bylo ve zprávách. Prej na to tam nejste zvyklí Tady už sníh zase roztál a je nad nulou.

Jediná kalamita byla, když zůstal Gordonel sám doma(po hodinové procházce) , vylezl na sedačku a snažil se zabít jeden z mých kaktusů co byl na parapetu ...nechápu, kde se v tak malém květníčku vzalo tolik hlíny Byla naprosto všude.

pohodila jsem dite do pole a sla si naslapnout stopu jo tak takhle nějak si to právě představuju

greenangel
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 15:56 - Změnil/a: greenangel
- Nahlásit

Tak bych se jen pridala, ze taky delame agility a Sofacka to bavi, jako ze hodne bavi. Zacla jsem behat se zlatandou a Sofi vzala jen jako ze to vyzkousime.. No a ted uz musim behat s obema, ponevadz tu moji rtw to bavi vic nez zlatandu. A jak se rozciluje kdyz ji ukazu na spatnou prekazku, to na me zacne stekat a chytat mi rukav jako "To bylo naposledy co si tohle udelala!" Skoda, ze nemame fotky, hnedle bych se chlubila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:36
- Nahlásit

Pastelka
vylezl na sedačku a snažil se zabít jeden z mých kaktusů co byl na parapetu
Mu prekazel ve vyhledu, to je jasny. U nas takhle zahucela opuncie, tlustice a par dalsich sukulentu. Ted uz maj na "rozhlednach" parapety volny.

greenangel
Sofacka to bavi, jako ze hodne bavi.
Ja ani nezjistim, zda by to Kremyla bavilo, neb to nebavi me.
Fotky dodej, agilitackych rtw moc nebyva.

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 16:58 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

PastelkaKlamita se nekonalateda aspon ne u me...jedinej kdo byl hysterickej byl mu pritel kterej odjel zpatky do prace uz v 1 misto az vecer- hysterie nejvetsi(chlapi prej to bude jeste horsi..". a pomoz mi sbalit vecy a omist auto od snehu a "odhazet".."komedie strara) no zpet k pocasi- zacalo do toho vecer solidne chcat takze snih slejzal nicmene podle predpovedi to v noci zmrzlotakze si rano psy zabruslili jak rikala fifi- jako kdyz v Praglu napdnou 3cm snehu!!:O)))
greenangel
ty mas taky zlataka a rtw?? ja taky- teda zlatak je "pracovni" a jinak je malicko na hlavu
Fifijak nebavi..vsecko se musi zkusit

PS.dalsi drama na obzoru- silnicarum dochazi posyp- prej je strasne drsna zima letosco mi to jenom pripomina.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 17:24
- Nahlásit

kulala
jak nebavi..vsecko se musi zkusit
Nebavi. Proste nebavi. Radsi vezmu psice vyradit ke kolobce, na vylety do poli, lesu, vylitat s psima kamosema, "vycvicit" na cvicak, kousnout do bubaka, slapnout stopu a tak. Proste, kazdymu, co je ho jest.
Ale agi je krasny, kdyz to teamum ladi a beha, fakt potecha pro oko.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:08
- Nahlásit

Fifi
Mu prekazel ve vyhledu, to je jasny Aha ale tenhle byl ze všech nejmenší a taky byl nejchlupatější, měl takový dlouhý bílý fousy.Si spíš myslím, že mu záviděl tu jeho dlouhou bílou srst Stejně ho neudolal. Kaktus přežil, ale dám ho radši do bezpečí JO a tlustici taky nahlodal a ukous jí větev. Hajzlík. On na sedačku vůbec nesmí, ale dneska na ní vylezl i přede mnou. Já ho ale hnala!!!! Koukal, jako by to byla nějaká novinka
Radsi vezmu psice vyradit ke kolobce
Taky už se těším až placatce obleču do postroje a naučím ho tahat. To bude něco! To bude čučet

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:29
- Nahlásit

Pastelka
a taky byl nejchlupatější, měl takový dlouhý bílý fousy.
Se mu rika "stařeček", ze jo? Toho taky mam, vubec kaktusove a sukulenti jsou vdecny kytky.
Taky už se těším až placatce obleču do postroje a naučím ho tahat.
Sebe nebo mimco v zavesu? nebo vezmes mimco po indiansku a poklusete?
Btw - nevis, jak se ma mamca od Kyticky? Dneska jsme na ni vzpominaly, jak se asi ma, uz jim tahne dost na devatej rok.. Proste moje mumiskove drivejsi.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 18:43
- Nahlásit

Fifi
Stařeček, jo? To je hezký no každopádně stařeček má tuhej kořínek Jo jo, kaktusáky a sukulenty miluju. Jsou vděčný a krásný
Sebe nebo mimco v zavesu?
No původně jsem měla na mysli mě, ale tys mi vnukla krásnou myšlenku, s tím po indiansku to bude nádhera. Šátek jsem teď koupila z druhý ruky a Roman se obává, abych ho využila. Tohle ale nevím, jestli by se mu líbilo. Říkat mu to ale nemusím, že jo? Pěšmo do kopce by nás Gordon ale tahat mohl celkem bezpečně, viď?

HOlka o Kačence vůbec nevím, ale taky jsem na ni tuhle myslela, jak jsi psala, že Dorotce táhne na devátej. Na Markétu jsem měla číslo ve starym mobilu a neměla jsem ho uložený na simce, takže je fuč a e-mail už taky neznám. Ani neví, že už nemáme Kytičku. Budu muset někde vypátrat kontakt.

alenas
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2009 21:42
- Nahlásit

Pastelka
ahojky, mrknete na fotecky nasi pobockove profi fotografky Hanky Touskove . to je fakt nadhera - to je prava zima - jinak je tam i Bridz a manzeluv rotvik Irco
URL

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 00:03
- Nahlásit

Fifi
sem si jenom dala srandu panitaky bych kousla(teda cuba) kdyby to bylo do nakyho klubu bliz... tak na nas zbyly agiale zas nas to bavi tak to je ok..a kolobka je ve vyrobe- tak jsme zkusily kolo, jako na ferovku pripnout karabinou pod riditka-ale to vyzaduje pred kazdou jizdou sepsani nove zaveti

greenangel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:01
- Nahlásit

Fifi
No ja si taky myslela, ze agi neni pro me, pak jsem zjistila ze hrozne zalezi na instruktorovi agi a uz jsme tomu propadli. Ono ne nadarmo se rika, ze 99% tech co agi zkusi uz nikdy neprestanou.

greenangel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:07
- Nahlásit

Jejda, jsem to omylem odeslala aniz bych chtela.

Nasla jsem par fotek u kamosky na webu:

kulala
Jo, zlatandu, rtw a jeste vorecha (krizenec bordery a cuvace).

Jestli se chces kouknout, tak zde: www.doubleblond.com

Pastelka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:05
- Nahlásit

alenas
Fotky jsou nádherý!!! Fakt pravá krásná zima. My se teď vrátili z procházky s bahnem až na zádech to je hnus. Už aby to vyschlo a udělalo se hezky. Dnes jsme poprvé zkusili s Gordonkem stopu, myslím, že to půjde. Rozhodně měl zájem, čekala jsem, že mě bude chtít hryzat do ruky a blbnout. Mile mě překvapil a čichal.
kulala
pripnout karabinou pod riditka-ale to vyzaduje pred kazdou jizdou sepsani nove zaveti Jo jo, taky jsme tak s rotvičkou jezdily ono to vodítko zas tak dlouhý není, když člověk odečte rozměr předního kola a záda psa. Navíc když má kolo pánskej rám....auvajs Na tohle je kolobrnda suprová, kdyžtak jí člověk prostě pusí a hledí na psa jak mu mizí za obzorem i s kolobkou

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:21
- Nahlásit

Pastelkaja nejezdim na voditku ale na horolezecky karabine(pripnuta na starym obojku, obojek zapnut pod riditka) a canicrosovy snure s amortyzerem takze cuba je pomerne daleko predemnou...nebo taky nebezpene blizkominule se mi namotalo lano do osy kola a pres predni kolo se namotala cuba:loldpruzena vydlice byla odpuzena az na doraz
kdyžtak jí člověk prostě pusí a hledí na psa jak mu mizí za obzorem i s kolobkou
na muj huronsky rev ZASTAV reaguje dobre a kolo by snad netahladoufam. me tu solidne mrzne- nejvyssi cas vyjet na kolojdu sepsat tu zavet....sbohem vsichni , krasne se mi s vama povida
greenangelsamo ze se kounknu-nikdy neodolam ocumovani cizich stranek

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:27
- Nahlásit

greenangeltak jsem ti zrevizovala stranky, mas je moooooc peknyjsem si toziz rikala ze uz bych se na ne po tom kole taky nemusela podivat

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání