| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:05
- Nahlásit
Petra_ruza
jj to on mrská, taky Charlie dostal od něj D a na další CAJC
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
ati
Charlie dostal od něj D a na další CAJC
A co mu udelali s ocasem? Kdyz takova zmena?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:12
- Nahlásit
http://wailerott.webnode.cz/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:34
- Nahlásit
Kristýna
Bezva novej web! To muselo dat prace, zmenim linka.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
Fifi
no hlavně to jeste není uplne hotové,ale ted vubec nemám čas, tak už ho asi zveřejním, si říkám
Pozdeji dodelám fotogalerii mimin, od prvního dne, po současnost
děkuju
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:11 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit
Kalliope
Už te dlouho neotravovali s předmety, které absolutně nepotřebujes, že?
limity, asymptoty, derivace ...blá,blá,blá - letos mi s tím můžou už políbit řit, tak to taky tak vypadá,...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 23:27
- Nahlásit
Kristýna
pěkné, decentní. Ale jednu výtku bych mela - nemas me v odkazech
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:56
- Nahlásit
Petra_ruza
Já tě tam našla, teda Inga? Ty máš i osobní stránky?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
Kristýna
te dlouho neotravovali s předmety, které absolutně nepotřebujes, že
ano, přesně tak, ty jsi génius, on by ten život bez matic, izofaktorových funkcí, multikolinaerity a tak dále, byl zřejmě nějak chudý či co...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:23
- Nahlásit
Petra_ruza
Kecáš! to mám! se podívej, stařenko.
Kalliope
no horší je, když ti limity nic neříkají a od nich se odvíjí příští půlrok matematické práce. Zlatá komplexní čísla
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:55
- Nahlásit
Kristýna
Zlatá komplexní čísla
copa, že by se zde rozvíjela debata na akademické úrovni .. ?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
Kalliope
Myslím, že ne. Jen si myslím, že limity jsou mnohem horší než ta komplexní čísla, a tak jsem si posteskla.
Tak zase přejdem na kynologickou - Barboře teď decentně hrabě. Pořád je strašně protivná...
A co Ejmule?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
Kristýna
ze sem lezu, ale ty este zijes ? Co se neozves kurna ???
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:37 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit
Viky
Omlouvám se,ale teď nějak nestíhám.
A právě jsem si podala první přihlášku na VŠ!!! ještě si o víkendu rozmyslím zbytek nabízených škol, které mě určitě rády vezmou, a pak už se jen učit ....
Jinak tě občas sleduju na tvých stránkách, takže vím, jak se máš -aspoň kynologicky...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
Kristýna
no nic moc moc ani kynologicky, musim zacit vic makat , kam se hlasis ? Z tebe jako bude naka inzinyrka tribarevna ? To s tebo pak nevydrzime
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:18 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Kristýna
Ejmule je prostě Ejmule, protivná již delší dobu není, ale zase má jiné "mouchy", takové originální
na jakou školu jdeš ?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:08
- Nahlásit
Kristýna ati
jeje - to se omlouvam, ja koukala do chs a nesjela jsem niz - tak to jo - to je v poradku
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:16
- Nahlásit
Kalliopeviky
Ještě si to rozmýšlím do víkendu (jsem si dala osobní šibeniční termín), ale zatím mám na jisto přihlášku podanou na filozofickou v Opavě(jak tématické) na obor česká literatura. A jsem na pevno rozhodnutá, že si dám do olomouce (zase filozofická fakulta) češtinu, a kombinaci čestina- žurnalistika. No a ještě zvažuju ostravu, jestli zkusit kombinaci čj- histrie a čj - ZSV(základy společenských věd), ale temi kombinacemi si nejsem moc jistá. No uvidíme.
Petra_ruza
Jak sis mohla myslet, že jsi ch.st.?
Kalliope
Pojedeš na VV landštejn?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:32
- Nahlásit
Bry den. Mongolecek Kremylecek si hraje s pnojmatikou. Ty skreky, co u toho vydava, jsou pokazde stejne. Naposledy si zahradkar myslel, ze ubohou fenu tyram.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
Kristýna
proc porad ta cestina? nebyla by lepsi polstina?
Vlada se vcera vratil z Ostravy a byl uplne vyrizene z dvojjazycnych ceduli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:56
- Nahlásit
Kristýna
Humanitni smery, koukam. Drzim palce, at ti klapne to, co si nejvic prejes! Z ceho maturujes?
Barboře teď decentně hrabě. Pořád je strašně protivná...
Co ji provadis, chudince??
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:15
- Nahlásit
Kristýna
letos to nedám
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:17
- Nahlásit
Petra_ruza
Petro, super. První dva roky to bylo víceméně vtipné. Ale už se docela začínáte opakovat.
No tak na této straně sousedíme s Polskem. Z druhé strany je Německo a myslíš, že tam nejsou dvojjazyčné nápisy?
Tou Ostravou si jistá nejsem, jelikož jsem si tam dvojjazyčných nápisů nikdy nevšimla, to spíš Těšín, který je vlastně rozděleným městem a jedna jeho část je celá v Polsku. Ono to tak bývá. Lidé na hranicích moc to úřední rozdělení nerespektují, a tak se tyto dva jazyky míchají a ovlivňují.
Prolistuj si slovník češtiny, tam bude mixů, a možná se i budeš divit, jaká slova jsou původem německá.
Já osobně nemám pocit, že bych mluvila skoro polsky. Ano, mám krátký zobák, ale co mám dělat, když se tak mluví všude okolo mě?
Mnozí by nejspíš namítli, že pražáci mluví mnohem hůř - než se vyjádří pražák, ostravák už bude ve výpovědi minimálně na konci, taky by se pražské intonaci dalo vytknout, že má mírné homosexuální sklony, ale proč bych to dělala? Nemám potřebu si někoho dobírat, protože mluví odlišně.
Jistě, že některé své známe občas opravuju,ale nedávám jim neustále najevo, že když mluví jinak než já, jsou primitivnější.
Taky nevidím důvod, proč nakládat zrovna na mě veškeré ostravské nešvary?
1) nebydlím v Ostravě
2) je mi 19 a nemyslím si, že bych stála u zrodu moravskoslezské mluvy, ale možná nějaký můj předek byl v jedné ze tří fází národního obrození.
= já za to, jak to tady vypadá nemůžu. Mohla bych zažalovat své rodiče za to, že jsem se narodila zrovna tady a že se před mým narozením nepřestěhovali do ,,zaslíbené" Prahy, ale proč bych to dělala, když mi Praha není o nic sympatičtější město než již tolikrát zmíněná Ostrava?
Beru, že Vám (čecháčkům) vadí kraj, ve kterém bydlím - tak tu prostě nejezděte.
Nebydlíte tu, buďte rádi, ale já to pořád slyšet nemusím.
Já na "Vaše" území taky pořád nenadávám, a že by se dalo!
Možná to vypadá, že jsem naštvaná,ale nejsem, už mě to jen nebaví poslouchat. Nic víc, nic míň.
Fifi
čj, Dě, ZSV, Šp.
Kalliope
No, tak zkus dát alespoň tábor v srpnu. Kdo mě jinak bude živit?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:25 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Kristýna
Kdo mě jinak bude živit?
ráda bych tě živila, ani nevíš jak ale nezbyde dovolená, proto.... a hlavně už se nečerti
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Kalliope
já se nečertím. jsem v klidu, jak už dlouho ne. Učím se ovládat svůj temperament a řešit věci v klidu. Jen jsem si na vás, jako na sousedy zvykla...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Kristýna
no vidis to - slusny vyplach. To my se se sestrenkami z FM spickujeme od detstvi a pripada nam to stale vtipne a to je nam vsem uz pres 30. A co se Prazaku tyka, tak ty resi jen neprazaci, jak jsem to naposledy zazila tento vikend...
Nic víc, nic míň.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:39 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit
Petra_ruza
Ono ti to asi přijde vtipne, když jste jeden na jednoho a ne 30 na mě. A nebo jsem to dneska jenom nedala
Ad.slusny vyplach
obvykle píšu mnohem delší texty, když chci něco říct...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:39
- Nahlásit
Kristýna
Jen jsem si na vás, jako na sousedy zvykla...
no samozřejmě, lepší totiž už nenajdeš Kdybychom ale letos jeli, tak bychom bohužel měli celý pobyt bez hudební produkce, to by tě asi mrzelo ....
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:41
- Nahlásit
Kalliope
No, nevím, jestli by to mé srdce uneslo...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:44 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Kristýna
- já tě mám snad i ráda
|