| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:49
- Nahlásit
Kristýna
A nebo jsem to dneska jenom nedala
nechme toho - ja myslela, ze se zasmejes a povzneses
ja to nijak nerozdeluji kde kdo bydli, ale ver, ze ja Prazak jsem uz taky ledacos zazila...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:53
- Nahlásit
Kalliope
Hurá!!! konečně se někdo našel....
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:56
- Nahlásit
Petra_ruza
Já to chápu. kdybych se nepovznesla, věř, že by to bylo mnohem horší, co jsem napsala...
Jen jsem měla potřebu(těžko říct proč) to všechno vyjádřit.
Tak aspoň máme jasno. Všechno zlé je k něčemu dobré. Nejspíš to tak mělo být....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:59
- Nahlásit
Kristýna
První dva roky to bylo víceméně vtipné. Ale už se docela začínáte opakovat.
Jako naaaaahodou, mi se kratka ostravska rec moc libi! A kdyz jsem mezi moravakama moc dlouho, zacinam bezne napodobovat tu jejich rec. Tak se necil, kazdymu holt nejak zobak narost.
Mnozí by nejspíš namítli, že pražáci mluví mnohem hůř - než se vyjádří pražák, ostravák už bude ve výpovědi minimálně na konci, taky by se pražské intonaci dalo vytknout, že má mírné homosexuální sklony, ale proč bych to dělala?
Dobre, ze jdes studovat tu cestinu, ty jim tam udelas vitr.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:05
- Nahlásit
Fifi
Opakuju: já nejsem naštvaná! Pouze jsem reagovala vysvětlením svého postoje.
Já dělám vítr všude!!! - aby bylo jasno
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
Fifi
A kdyz jsem mezi moravakama moc dlouho, zacinam bezne napodobovat tu jejich rec.
Na to staci mala chvilka...to znam
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
jj, já su tak šťastná děcka . - Na moravě máme valnou část rodiny, takže též chápu
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
Čauky!!! Už jsem se skoro lekla, co se to tu řeší No a nakonec to koukám dobře dopadlo.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Pastelka
No a nakonec to koukám dobře dopadlo.
jak jinak by to melo dopadnout?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 10:40
- Nahlásit
Petra_ruza
jak jinak by to melo dopadnout? no různě... ale takhle to je nejlepčejší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 12:38
- Nahlásit
Tak tyrany Monty pry nasel domov! Kez se ma skvele a vse klape!
Už jsem kontaktovala nové majitele. Má se dobře, akorát zvracel a velmi se bál, ale to bude chvíli trvat, než se to upraví.
Pastelka
Bry den, kindrjajco, jak se mate?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:14
- Nahlásit
Fifi
Brej den pani, právě jsme se vrátili se skoro 2 hodinový procházky, u nás je náááádherně, ažůro a trošku mrzne. Sem se vykulila na kopec, abych se rozhlídla po horách, prostě paráda. A co u vás na rovině?
Je super, že Monty našel nový páníčky, jsem ho předtím ukazovala Romanovi a kdyby sme neměli to placatý pometlo, tak si ho snad vezeme domů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:24
- Nahlásit
Pastelka
A co u vás na rovině?
Vcera bylo hezci pocasi, dneska mrzne a posmourno. Dura to vcera prehnala s hratkama na cvicaku, tak se sotva kutali. Omladina je vesela a hrava, jak jinak, Amyna se snazi o falesku a cumla si cecky - to ji z hlavy rychle vyzenu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
Fifi
to ji z hlavy rychle vyzenu jo a jak?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:47
- Nahlásit
Pastelka
Jednoduse, pohyb a min zradla. Chripecka me uz opousti, venku mrzne, koleno mam lepsi, tak koketuju s myslenkou vyjet o vikendu na brndu. Pokud teda nenapadne metr snehu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 15:46
- Nahlásit
Fifi
sem si na Tebe dnes vzpomnela, kdyz jsem courala s Ingousem po pláni a mezi poli, jak by to bylo pekne na kolobrnde...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 22:13
- Nahlásit
Fifi
pohyb a min zradla to mě taky čeká
Ty jezdíš na brndě i ve sněhu? To se dá? Aby sis nezlámala obě nohy
Petra_ruza
courala s Ingousem po pláni a mezi poli Mám zatmění, četla jsem: když jsem čůrala s Ingoušem
Ale jo, dneska jsem taky courala po pláni a bylo náááádherně, sem porušila dohodu, že se nebudu vzdalovat moc od civilizace, ale nedalo mi to a vůůůbec se mi dneska nechtělo domů, to byla taková pohoda...pes lítal jako pometlo a ta samota a slunce mít tak běžky, nebo tu brndu a zapřažený psy, to by teprve bylo něco
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 13:12
- Nahlásit
cus lidi, tak jsem se vratila z navstevy rodne hroudy..jak jinak nez batoh narvanej kramama pro psa
Fifi taky bych vyrazila na kolobku...neb je jeste ve vystavbe tak mam pech o kolenu nemluve tak me to stve
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 13:14
- Nahlásit
Pastelka
Aby sis nezlámala obě nohyneboj fifi to ma zmaknuty a jeste stihne tocit video ...zlomime si s Bozenou vobe nohy v kolenou.....
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 18:50
- Nahlásit
hlásím zatím podané přihlášky:
Opava - česká literatura
Olomouc - česká filologie
- česká filologie - žurnalistika
ted zvazuju Ostravu. Je mi horzně....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 18:56
- Nahlásit
Kristýna
A do Prahe nechcess?
Pastelka
Ty jezdíš na brndě i ve sněhu?
Takovej blazen nejsem, u nas snih skorem neni. Ale dneska to neslo, ficel vichr a byl mraz, stacilo nam to na cvicaku.
sem porušila dohodu, že se nebudu vzdalovat moc od civilizace, ale nedalo mi to
A mobila si u sebe aspon mela?!
kulala
tak jsem se vratila z navstevy rodne hroudy.
Cus, a odkud si? jako tady v CR?
zlomime si s Bozenou vobe nohy v kolenou.....
tak nejak...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 19:40
- Nahlásit
Fifi
To by bylo s Barkou dost složité - hlavní a rozhodující aspekt.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Fifino z Pardubic(teda tam mam trvale bydliste ofcialne, lec byt je v pronajmu takze zustavam u nasich v Caslavi ) pred tim jsme bydleli nakejch 19 let v Kutne Hore -takze vzdycky sentimentalne koukam (kdyz tam nahodou jedem)na jizdarnu a pak smerem na cvicak kam jsem chodivala ...jezis to uz je let odkad jsi ty??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kulala
Tak to k sobe nemame extra daleko! Ja jsem mezi Chlumcem n.C. a Podebradama. Tak az se sem budes priste chystat, muzeme dat nekde spicha.
Psiky si nechala v Englandu nebo jeli na navstevu s tebou?
Edit
A chystam se konecne na prvni letosni brndu, po snehu ni vidu, vitr se uklidnil, teplota prizniva. Jupiii!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Fifino vidis tak to je hned sousedni kraj.. to je super. to urco napisu. uz jsem premyslela ted ze bych sem hodila jestli se nekdo nechce sejit lec mela jsem toho jaksi celkem hodne ajela jsem dom jenom kuli zubu-hajzl mizernej clovek da 1300 za bilou plombu a jeste bude vysirat:lol si na vylety nejezdi pac nemaj pasy a cuba ma zakaz exportu od chovatelky takze bych to nejdrive musela dat zrusit...- teda lisku bych urco nevzala a na 5 dni se mi cubu nevyplati vlacet domu, o penezich nemluve. takhle si jedou na dovcu do psiho hotelu a je vyreseno...zadna hruza jesli nebude muset trcet v karantene. a to je pak radosti kdyz si je tam vyzvednu najednou je panicka vzacna a drzi se me jak hovno kosile asi to budu muset praktikovat castejc chtela bych jet na ten mistrak v zari s kamoskama ale snad se dostanu domu i driv...
teda tak si brndu uzij ja pujdu aspon canikrosit teda spise prochazkove se necham tahnout pac koleno je v p*ci tak pak napis jaka byla kolobka, rychlost a najete kilometry
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
Čágos holky!!!
Fifi
Tak to jsem zvědavá, jak si užiješ dnešní jízdu. Já se právě divila, že bys brndila i na sněhu, ale pak jsem si řekla, že máš třeba na pneuškách hroty či co U nás napadlo docela dost sněhu, ale je docela hezky. Svítí slunce a je tak lehce nad nulou. Horší bude, až to začne tát.
Neboj, mobil tahám věčně u sebe, kdyby náhodou něco Roman si mě namátkově kontroluje a to by byl fičák, kdybych ho sebou neměla...si vůbec netroufám
kulala
si taky užij dnešní dogtrek Kdy budeš mít tu kolobku hotovou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:08
- Nahlásit
No jsem akorat pekne naprdnuta. Pulka trasy uzasna, a druha total donicena. Zemedelci se svymi obrimi stroji na sber repy mou oblibenou polnacku dorasovali, jsou tam vyjety pulmetrovy koleje, rozbahneno, tam uz se jezdit neda. Chjo.
Tohle je ta dobra pulka.
A tohle ten humus.
A fotak jsem vzala, kdyz to byla prvni letosni vyjizdka, stejne nic moc vytvory, zacina se mracit, vecer ocekavam chumelenici.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:58
- Nahlásit
Fifi
Tak to je teda fakt blbý Hele vono je to vidět i na Amy jak jí to s..e No každopádně je to škoda. Jezdíte pořád tu stejnou trasu? Teda jako máte ještě nějakou jinou variantu, když je tahle mimo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:07
- Nahlásit
Pastelka
Hele vono je to vidět i na Amy jak jí to s..e
I prd, ona se xichti dycky do fotaku jak dement, kdybych nepovykovala POMALUUU, tak cvalala i po tomhle humusu. Stejne jsem s ni cast musela projit pesmo, bo ten teren by nezvlad ani clovek na solidnim horskym kole.
Trasu jsem moc nemenila, ono tady neni moc kde, bez potreby nalozit brndu na auto Budu muset halt vymyslet neco jinyho, takhle mi vyhovovalo, ze byl jen kousek asfaltky.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:24
- Nahlásit
Fifi
ona se xichti dycky do fotaku jak dement aha a já myslela, že jí štve, že nejsi dostatečně akční a nechceš se od ní nechat v tomhle tahat. máš taky houby teréňák
ono tady neni moc kde, bez potreby nalozit brndu na auto Hmmm tak to je blbý Taky už vymejšlím trasy na příští rok. Tady je zase blbý, že to moc nemáme po rovině, takovej prostě dost členitej terén, ale co naděláš...
|