| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:15
- Nahlásit
Pavka
ahoj, doufám, že se chystáš na CUP
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:59
- Nahlásit
Pastelka
Na to, jaký mám vztah k dětem, se mi tohle taky líbí! Čili dobrá práce! Nějaké tipy, rady pro kvalitní DNA?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:32
- Nahlásit
ati
No zatím se chystám, ale u nás je tolik sněhu, že se už od prosince akorát škrábeme na p...li. Tak uvidíme, jak na tom budeme. Určitě bych se ale chtěla v Jablonci zastavit na nějakém VV na trénink. Tak se tam asi uvidíme
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:01
- Nahlásit
Pavka
no to doufám,aby tě nedej bože "někdo" nepředběhl v bodech a nejel na MS to bych nerozdejchala
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
ati
jo, tak to máš pravdu - nedej bóóže
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:51
- Nahlásit
Tancuj, tancuj
vykrucaj, vykrucaj...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:55
- Nahlásit
Fifi
----a jestli zkazíš krok, tak tě sežeru
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:31
- Nahlásit
Fifiati
Jsem si zavzpomínala na taneční...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:40
- Nahlásit
Kristýna
Taky si na partnera cenila jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:51
- Nahlásit
ati
Pche, psiska necenili, oni se na sebe usmivali, bo to byla laska nebeska!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 16:00
- Nahlásit
Fifito vypada jako laska nebeska , hlavne ten komentar o sezrani
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:56
- Nahlásit
ati
Nebylo moc třeba, byl úžasný - jsme si padli do noty, ale ta fotka je tak poetická
Kdy jste si pořídili druhého grifonka?? Je krásný! Oba!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:19
- Nahlásit
Kristýna
začátkem prosince
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
ati
Zjova, vy mate predelanej web! Pekny, pani, moc pekny, konecne to v godzile vidim. A gratulace ohledne rtg, takovych nul, to je paradicka!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:48
- Nahlásit
Fifi
ahoj, děkuji za pochvalu,zrovna jsme si včera říkali že Fifi v godzile uvidí prd tak to jsem ráda, že to fachá
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 13:55
- Nahlásit
A dodělali jsme Memory fňuk fňuk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:55
- Nahlásit
kulala
Tak co, jak bylo na Cruftu?
Petra_ruza
Tyjofka, Ingous je uz velkej chlap se vsim vsudy! Tak drzim palce, at vse klapne. A jak to zvladnul - premyslel, nebo hned vedel?
A dneska se slechticna Agata predvedla - ze si spokojene plave v ledovym rybniku, kdyz se z nebe sype krupice, budiz. Ale ze si pak mokra drze otevre do kotelny a tam se vyvali v uhli a uhelnym prachu, to uz trochu prehnala, dobytek nechutnej.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:01
- Nahlásit
Fifi
Ale ze si pak mokra drze otevre do kotelny a tam se vyvali v uhli a uhelnym prachu, to uz trochu prehnala, dobytek nechutnej.
koukám, že máte veselo
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:26
- Nahlásit
Fifi
nojo pani - to byla legrace.
Aby se to nepletlo, tak v nedeli (minulou), kdyz jsme chteli odjizdet na Sumavu na dovolenou, tak se melo kryt. Podle vyteru to ale nevypadalo a dalsi termin u veta mela ve stredu - to uz mi Zuzka volala, ze ctvrtek je nejlepsi den. Vracet jsme se chteli puvodne az v sobotu, ale co by clovek neudelal pro cokliky ze? Stejne se pocasi horsilo a snehu ubyvalo. Tak jsme jeste dopoledne byli lyzovat, pak jsme neuveritelnou rychlosti vse pobalili a vyrazili do Prahy. Jeli jsme 3,5 hod. V 18,00 jsme byli doma a v 19,00 mela prijet nevesta. Meli trochu spozdeni, tak mel aspon Ingous delsi dobu na odpocinek po ceste. Bylo hnusne, tma. I kdyz se Bugina tvarila, ze ctvrtek je opravdu nejlepsi den, tak Ingous byl trochu jineho nazoru. Moc mu to neslo, ale kecat si do toho nenechal. Odbihal od ni a radsi by asi behal za balonkem. Tak jsme to po nekolika marnych pokusech vzdali a domluvili se na zitrek. V patek jen co Bugina vesla za plot, tak na ni Ingous hupsnul a za chvili bylo hotovo (vsak predstavovani probehlo uz vcera). V sobotu jsme to jeste zopakovali, ale to uz sla romantika a neznosti stranou. Ingous byl namachrovanej... Jednou na ni skocil tak, ze ji preskocil jak kozu . Akt se zadaril, tak ted uz jen doufame, ze stenatka budou.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:08
- Nahlásit
Fifino fakt legrace- na crufts jsem dojela s tim ze jsem si cestou na vlak musela rict taxikari aby zastavil jinac bych mu poblila auto. o ceste do birminghamu ani nemluvim a videla jsem vsechny hajzliky na Crufts09 , strevni chripka je fakt zazitek.
Videla jsem rotviky v ringu- kdo vyhral nevim byla jsem opet vyrusena. A bylo mi tak blbe ze mi to bylo celkem jedno. Takze shrnuto- ftky nemam zadny- nekoupila jsem si nic krome casaku a tasky zdarma s pamlskama a prosla jsem 1 halu. takze jsem akorat nasrana a doufam ze to pristi rok bude lepsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:44
- Nahlásit
kulala
Videla jsem rotviky v ringu- kdo vyhral nevim byla jsem opet vyrusena
No to sis to fakt uzila.. Rtw vyhrala fenule, ktera se i pak umistila za krasnym boxerem v BIGu. Takze diky online cruftstv jsme nakonec videli vic, nez ty.
Petra_ruza
Akt se zadaril, t
Tak to je to podstatne. At to klapne!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:05
- Nahlásit
Fifi
Tak to je to podstatne. At to klapne!
Diky
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
Fifino vidis tak hlavne ze jsme si to vsichni uzily ani nevis jak me to s*e. dokonce jsem si usetrila penizky spesl na cruft- ze se rozsoupnu a poridim neco cubikum. jeste ted je mi blbe- fakt bych do toho kopla... no co se da delat. holt za rok na shledanou..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:52
- Nahlásit
Petra_ruza
gratuluji Ingovi k prvnímu "skoku"
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:56
- Nahlásit
Fifi
na ten odkaz na Cruft jsem ještě nekoukla, nějak nebyla nálada O Gringovi nic nového, je to moc brzo, nechci ani Christianovi znovu psát,až se ozve sám. Musí to přebolet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:00
- Nahlásit
ati
na ten odkaz na Cruft jsem ještě nekoukla
No to uz ani nekoukej, bo tam nic nevykoukas, bezelo to zive.
O Gringovi nic nového
Je to priserny, strasny, straslivy.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
ati
gratuluji Ingovi k prvnímu "skoku"
Diky
O Gringovi nic nového
co se stalo?