| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:56
- Nahlásit
greenangel
je to super,určo jí to baví, ale nechápu proč jí uzlujete ten tunel
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:32 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
greenangel
ty bláho já myslela u toho tunelu, že se složim , škoda, že u nás v okolí takovýho nic neni, to by byla prdel - už to vidím v jasných barvách !
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 11:02
- Nahlásit
Bomba
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 21:32
- Nahlásit
greenangel
Boží!!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:37
- Nahlásit
greenangelkrasa!! fakt jsem se nasmala u tunelu my ho teda cube nezavazujem
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 14:55
- Nahlásit
kulala
Nezavazanej tunel by byl nuuuudaaaaa!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:24 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
cus vsici, tak jsme si udelali o velikonocich vylet do Walesu, byla to bomba!! pes jeste do ted lezi v kosi a odmita se zvednou(vyjma zrasa) Lezli jsme na nejvyssi horu- cuba poctive tahla takze jsme zase byli za atrakci nemluve o tom kdyz se klouzala po hube dolu po poslednim zbytku snehu(cca 2x2m flek)to se turisti zastavovali a cuceli par fotek pro ilustraci
slana voda se prece nepije:O)))
vylet 1
lachtan:O))
az na vrcholky hor...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:34
- Nahlásit
kulala
Lezli jsme na nejvyssi horu-
Kolik ta hora meri? A blee, zbytky snehu, u nas uz je zaplatbuh jaro, prilitly vlastovky. Pondelni vylet stal taky za to, podel Labe davy lidi a kolistu a bruslaru, jsme radsi prchli do lesu.
A v sobotu jsme spachaly BH s Amynou, hormonalne tezce vysinutou, dva dny pote se naplno rozharala.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:40 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifity jo to je fofr jeste nestihnu ani dotahnout foto a uz tu sou komentare hora myslim ze necelych 1100m zato celkem mazec stoupani lezli jsem nahoru asi 3hodiny ale jdes primo od more tak to gratuluju , nastesti uz se me hormonalni vysinuti netyka(cubu myslim samo.. )lidi tam bylo taky ja sr...k lec cube uz to bylo celkem fuk-byly tam vsude ovce a jehneci je jehneci:O)) snih prisel k duhu hlavne psovi- valela sudy dolu az se rapla do kebule o sutr
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:42
- Nahlásit
nechala jsem ji usit postroj- maximalni spokojenost- ma ho na sobe na fotkach-jak prdel na hrnec
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:45
- Nahlásit
tak hora ma presne 1085metru ted jsem to scihla- nak jsem pred vyslapem nemela odvahu se k ouknout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:51
- Nahlásit
kulala
Tak to je vyssi jak Jested. Fotky krasny, lachtanozaba neba chybu.
A postroj vypada fortelne, kde sis to nakonec nechala usit?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:56
- Nahlásit
jj taky me pekne boli prdel z toho vyslapu ale bylo to uplne luxusni.lachtan se jeste krome toho klouzani kutalel-fakt psina
Postroj jsem nechavala sit tady v uk.pockej najdu odkaz. moc hodnej pan- nadiktujes miry a za dva dny jsem ho tu mela, taky se mi libilo ze merej 4 rozmery a ne jenom kolem krku - to ji nidky nesedelo
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:59
- Nahlásit
http://www.culpeppers.co.uk/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:09
- Nahlásit
kulala
nadiktujes miry a za dva dny jsem ho tu mela, taky se mi libilo ze merej 4 rozmery a ne jenom kolem krku
4rozmerná rtw? Ale taky jsem na postroj merila vic veci, ne jen krk. Tak pekny dalsi vejslapy - co to kulhani? (jestli si dobre pamatuju? )
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:43
- Nahlásit
jj 4 rozmerna lachtanozaba tak to ma byt dle meho soudu pac podle jednoho rozmeru krku a prvniho zebra toho moc nezistis ale tak to maj vsechny firmy i manmat-coz me stvalo pac sem ten postroj fakt chtela moc se mi libil i ji postroj sedel vsude lec byl dlouhej. Dik snad bude vic vejslapu ted. Kulhani zatim dobry- zacala jsem ji davat alavis (ale je jeste brzo videt naky vysledky)- pasovany kamarady a rodinou za tezky peniz pres letistni kontroly obcas kulha ale co ma novej postroj a ten vejslap byl fakt mazec nemluve o tom ze predeslej den jsem byly taky slapat a spala v aute tak nic!! fakt nevim, a pak jdu tady na hodinovou vychazku a kulha. Spis mam podezreni na ten predeslej postroj (guard)a druhyho psa kterej tahne do strany a zdrzuje.snad to bude ok. A moje kulhani je na operaci. zatim vyckavam treba se to srovna i kdyz vazne pochybuju to je tak sportem k trvale invalidite....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 15:22
- Nahlásit
Fifi
A v sobotu jsme spachaly BH s Amynou
tak to gratuluji!
A my jsme ji spachali v pondeli – Blbejch Hodně
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 15:47
- Nahlásit
Fifi
Gratulíruji. Ati měla jít na zkoušku v pondělí,ale je marod je na antb. Tak musela do počtu nastoupit Gabča s KIm a udělaly si ZZO
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:42
- Nahlásit
Tak ještě pro fandy agility, máme video z Velikonočních závodů:
http://www.youtube.com/watch?v=nTTOTs_eN5I
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:42
- Nahlásit
greenangelty mas fakt supr videa ted sem v pokuseni dotahnout zlataka na agi(vzala jsem ho misto cuby na K9multisport a prekazka se mu moooc libila- sere pes na bez- ze ma nosit bazanty stejne to dela tak 6 x do roka a po zbytek me privadi k silenstvi. To si boss uzije az posle psa dohledat ptaka
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:25
- Nahlásit
kulala
My lovecak nedelame tak to dohanime jinde. A myslim, ze opravdu nestrada. Jinak dekuju za pochvalu.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 15:08
- Nahlásit
greenangelmy taky ne- psa si nechal boss vycvicit lec 365 v roce je se mnou a trvale bydliste ma taky u me a ja nic nelovim (teda obcas psa )ani nestrilim tak muze bejt sefovi jedno co s nim delam pokud ho netyram aspon od nej bude pokoj on je jak jojo porad tak by agi nebyly marny
podam hlaseni jak se to chytlo
|
greenangel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:55
- Nahlásit
kulalaPodej, agility bavi 99% psů. Já mám taky hyperaktivku blondýnu agility jí aspoň zaměstnaj mozeček i tělíčko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2009 15:59
- Nahlásit
greenangel
Opet supr videjo!
A ja se ted nastvala, ctu inzerci na jednom serveru a neverim svym vocim, kdosi inzeruje bez PP stenata a vedle foto Kremyla coby stenatka!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 14:50
- Nahlásit
Fifi
jsou to drzouni, mě taky ukradli foto Píďáčka kříženečka a ukazujou si ho na stránkách. Ale ta inzerce to je teda vopruz !
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 12:50
- Nahlásit
FifiKalliope ty jo to je celkem drzost teda
v nedeli jsme bylu s kamoskou testovat rig bylo to fakt megahusty! Paul jeji manzel nas nestih ani natocit ja jsem zaprahla cubu pred kolo pac kolobka uz je ve finale na strikani tak brzo vyrazim.. a kamoska jela na riguse dvema psy v predu.mazec- ani jednou jsem neslapla cuba palila jak kdyby ji horela prdel zavodni nadseni je holt zavodni nadseni- az mi posle video z toho mala co natosil tak to sem hodim. ted jsdem v nedeli projit trasu u me- samy travnaty cesty ale taky par kopcu.. moje rada nechat se povlacet na rigu minule jsem z toho mela celkem nadelano v gatich kdyz jsem videla ten fofr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:03
- Nahlásit
Kalliope
kulala
Fotka uz zmizla, nevim, zda ji maznul admin nebo zadavatelka, obema sem psala. Me nestve, kdyz si nekdo puci fotku na web, do nejakyho povidani nebo tak..
Ovsem vzhledem k tomu, ze se pohybuju mezi utulkacema a vidim, jak vetsinou bezpapiraci dopadaji, tak me ona inzerce velmi naprdla.
kulala
Se tesim na foto kolobky, co ste vymysleli za stroj!
Tady je vichr hnusnej silnej uz asi treti den, to neni ani na kolo ani na kolobku.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:11 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
Me nestve, kdyz si nekdo puci fotku na web, do nejakyho povidani nebo tak
mě teda jo, když se nezeptá, kdyby se zeptal, tak nebudu dělat machra, že nepůjčím - ráda, ale když si někdo stahuje fotky cizích psů a pak je prezentuje na vlastních stránkách bez optání, to se mi teda nelíbí a u tý inzerce, to už je teda vrcholná drzost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:45
- Nahlásit
Kalliope
pak je prezentuje na vlastních stránkách bez optání, to se mi teda nelíbí a u tý inzerce, to už je teda vrcholná drzost.
No tak nejak..
A nevim proc, ale tenhle drobinecek seniorskej me chyt za srdce, kurna.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:06
- Nahlásit
Fifistroj vypada luxusne- kamos si s nim fakt pohral-odpuzeny vidle v predu i v zadu to az me nekde vysype tak to bude i s katapultem i tachac mi na to koupil!! kamoska ma taky minule si to hasila na rigu 16km v hodine!mazec, myslim ze ty nase minuly zavody byly jetse vetsi fofr tes si zacinam myslet ze by se mi hodil tak jeste aspon jeden pes
|