| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 22:58
- Nahlásit
tady je muj pekelny stroj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:21
- Nahlásit
kulala
Ty vagooo! Tak ta teda je! Panbu s tebou a zly pryc, snad jizdy prezijes. Dej pak vedet, jakou ma brnda stabilitu, me by trosku znervoznovalo to pidipredni kolo.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 22:56 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Fifikola jsou obe stejny to jenom zkresluje foto. dneska rano jsem v pul sedme vyrazila na zkusebni jizdu- nejdriv kousek po beton prijezdovce- kde jsme si to hasily rychlosti 20km za hodinu a pak na okruh po polich kde jsem se dost namakala pac cuba mela docela dost nicmene jsem zabila dve mouchy jednou ranou- pes byl mrtvej a ja budu mit krasnej zadek kamsovi se nemuzu dodekovat- chystam se je poslat do naky pekny hospudky na vecu pac za to nic nechtel!!
a stabilita je supr- zadnej problem a ze jsem jela z vrsku tak jsem si ani drzku nenabila zatim ted muzeme s kamoskou zavodit- vcera jsme obslapli trasu
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 19:34
- Nahlásit
Z maturitní slohovky mám 1.....
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 22:40
- Nahlásit
Kristýna
gratuluju. jaký bylo téma souško ?? sorry tomu už asi nerozumíš, za mých školních let se tak říkalo soudružkám učitelkám
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 13:45
- Nahlásit
Čau holky!!!
Zdravím po delší odmlce...Už jsou oba kluci zdravotně v pořádku a jsme doma z nemocnice. V neděli jdeme s Gordonkem konečně na cikoš, už to potřebuje jako sůůůůůl
Je to děsnej poděs. Neustále nevycházím z údivu co zase provedl ale člověk se na něj nemůže ani zlobit.
Kulala kolobku závidím....je nádherná!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 14:08
- Nahlásit
Jave
Vím, že se kdysi(v minulém tisíciletí, za dob komunistů) oslovovalo soudružko, přecejenom maturuju i z dějáku, že...
A téma:
Musela být chvíle, kdy jsem mohl říct ne, a já to promeškal.(Vypravování)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 14:28
- Nahlásit
Pastelka
Zdarek, copak se delo?? Ze byl pobyt v nemocnici?
Neustále nevycházím z údivu co zase provedl
Se pochlub!
Kristýna
Musela být chvíle, kdy jsem mohl říct ne, a já to promeškal.(Vypravování)
No to je krasny zadani.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:37
- Nahlásit
Fifi
Jj, celkem to šlo.
Vymyslela jsem příběh chlapa, který si vzal ženskou, se kterou, ač byla dosti povahově odlišná, mu to klapalo. On byl učetní, ona právnička.
Pořídili si miminko, a jelikož měl mužík menší plat, zůstal na mateřské on. "Maminka" začala chodit na kalby, solárko atd. Po jisté době se vzbouřil a chtěl rozvod. Bylo mu však řečeno, že na něj ona nepřistoupí, a pokud na tom bude trvat, děcko už nikdy neuvidí...
V závěru přemýšlí a dochází k poznání, že měl na svatbě říct NE, a odpočítává dny do fakanovy plnoletosti.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:47
- Nahlásit
Fifi
AAAAle, kluk se nám narodil se "stenózou uretry" (zůžená močová trubice), takže se to muselo pořešit, neb čůral jen po kapičkách. U nás v porodce to neřešili, takže když mu byl týden, tak naše pediatrička spráskla ruce, odeslala nás do Prahy na kliniku a tam nás přijali onehdá večer již s akutním selháním ledvin. Tenkrát si tam poležel 10 dní na JIP. Udělali mu vývod z močáku a teď se řešil ten pindík, takže jsem tam s ním strávila skoro měsíc, ale už je to v pohodičce. Byla to prakticky banalitka, ale průšvih byl ten, že nás s tím pustili tenkrát z té porodnice. Teď mu kvůli tomu sledují ledviny a bude to na dlouho, ale dostává se z toho krásně.Naštěstí.
Jinak ad Gordon...to se snad ani nedá v rychlosti popsat...ale události za týden....stačil se pablb ztratit, pak byl nalezen asi o 300 m dál, na místě, kde by ho nikdo nehledal.Hrál si tam s cizím psem.Totálně mi rozcupoval 2 kytky, sežral čerstvě zasazené víno i s kořeny, sežral stojací lampu,poškrábal notebook, seslintal syna a dneska se nevzbudil včas na čůrání, takže si zechcal pelech, podlahu v ložnici, kropil to po schodech dolů a před dveřma mi údivem v očích vytvořil louži jak Tálinskej rybník. Ale jinak je to miláček
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 15:48
- Nahlásit
Kristýna
Ty jo dobrýýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:04
- Nahlásit
Pastelka
Teď mu kvůli tomu sledují ledviny a bude to na dlouho, ale dostává se z toho krásně.Naštěstí.
Tybrdane, to je story Hlavne, at je uz vse v poradku!!!! Nektery doktory nakopat, fakt. Takhle malinkej klucik a uz si uzil svy, posilame hrejive pozdravy a uz bude jen lip!
A Gordonel, holt nemel pevnou ruku, stejskalo se mu urcite, ztracenec jeden nalezenej! Padnul jiste znaven, radosti, ze ste doma a na curimuri zapomel..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:22
- Nahlásit
Fifi
Nektery doktory nakopat, faktMoje řeč....Roman chce podat žalobu.Do Prahy jsme přijeli za 5 min.12, na poslední chvíli. Řekli, že by vydržel tak ještě jeden den. Dali nám ho tam dokupy. Jsou to šikulové Teď už bude jenom fajn.
Gordon byl právě v období stesku a samoty když jsem byla pa docela hodnej. Tohle všechno provedl až teď co jsem doma. V životě bych neřekla, jak rychle se pes ztratí Najednou byl prostě fuč. Už jsem myslela, že ho podřízli bezďáci co tady bydlí v lese. Klepaly se mi ruce i nohy. Hledali jsme ho tady jako dva blbci. No a to dnešní pochcaný ráno ani nebudu komentovat. No jo, je to ještě štěně, budiž mu to odpuštěno.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 16:46
- Nahlásit
Pastelka
Do Prahy jsme přijeli za 5 min.12, na poslední chvíli. Řekli, že by vydržel tak ještě jeden den.
Koko.i!! Budu sprosta, neb to jinak nejde.
Roman chce podat žalobu.
Se nedivim, jenze mam dojem, ze kdyz to clovicek prezije,tak se doktori pokrejou navzajem a prd. Aspon, ze ta pediatricka zareagovala vcas! Tfuj, az mam husinu, fakt prejem uz jen pro prcka to nej!
Najednou byl prostě fuč. Už jsem myslela, že ho podřízli bezďáci co tady bydlí v lese. Klepaly se mi ruce i nohy.
Prej mirnej dlouhodobej stres zvysuje odolnost organismu.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 17:05
- Nahlásit
Fifi
Hele já myslím, že jsem těch stresů měla za poslední dobu dost, takže budu odolná do alelůůůja
kdyz to clovicek prezije,tak se doktori pokrejou navzajem a prd hmmm,toho se taky bojím, já bych to dala aspoň do místního plátku. Nebo já nevím co udělat, aby prostě byli příště pozornější a už se to neopakovalo...
pro prcka to nej! Díky!!!!!
Pádíme k rodičům na návštěvu, tak jsem zvědavá, co tady ten lotr zase provede.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 23:44
- Nahlásit
Pastelkajezisi kriste to je teda des... doufam ze uz budete v poradku
Fifitak kolik si narajtovala na kolobce?? ja furt radim jak mi to koleno dovoli
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit
Neuveritelne - jeden pozitivni clanek o psech a k nemu fotky "krvelacnych bestii"
|
viky
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 08:44
- Nahlásit
Omlouvam se ze vam sem lezu ... Az prijacha Krystina at pisne na mail, pleas. Dekujiiii
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
Fotky z Mistrovství světa belgických ovčáků v IPO 3 - pátek 8. 5. 2009
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:47
- Nahlásit
Petra_ruza
Super fotečky, mrzí mě,že jsem nemohla jet
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
V sobotu jedeme na bonitaci s naší Uxou Malidaj, tak jestli se zadaří tak časem přibude malinká malinka
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit
ati
Bylo to super podivani. V patek jsem mela jeste to stesti, ze startovali 4 nasi zavodnici. Hodne stesti v sobotu...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:59
- Nahlásit
Petra_ruza
no mrzí mě, že to nevyšlo,ale třá se podaří jindy.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:07
- Nahlásit
Petra_ruza
Taky držím palce at se zadaří na Cupu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:08
- Nahlásit
A jo, on je Cup, drzim palce ucastnikum, nekterym teda vic!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:28
- Nahlásit
Fifi
a některým ouplně nejvíc že?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:40
- Nahlásit
ati
Pravdu dis.
Pastelka
Co clobrdicek malej, je v poradku? A placatec uz se zklidnil?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:55
- Nahlásit
Fifi ati
Diky.
Zatim si nervy nepripoustim, ale ono to prijde...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:55
- Nahlásit
ati
V sobotu jedeme na bonitaci s naší Uxou Malidaj, tak jestli se zadaří tak časem přibude malinká malinka
vy teda jedete, takže držim pěsti a ať se vám vše vydaří !
Kristýna
šprte šprťáckej - gratuluji
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit
Petra_ruza
ty bláho a kdy že ?? Ježiš marjá, takže hodně štěstí, už teď jsem nervozní - "cizí" akce hrozně prožívám
|