| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:23
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Supr. Kdyztak se tam stav v sobotu kolem jedny nebo po treti nebo v nedeli dopoledne, jestli mas cas? Nebo mi pisni do maila (mam ho pod clenem) na tebe telefon, at se nejak domluvime.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:28
- Nahlásit
čas vůbec nemám, museli bychom to udělat naostro. ten telefon ti pošlu. Akorát přemýšlím nad tím, že neuvidím přítele celý měsíc, když mi přibyde další akce, to se mu nebude líbit :-D
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:25
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
neuvidím přítele celý měsíc
on se na Tebe muze podivat aspon na fotkach
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 18:19
- Nahlásit
hm, v pyžamu viď? Aspoň nějaká erotika.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:39
- Nahlásit
Jdete volit?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:44
- Nahlásit
Fifi
Jelikož nebudu na netu, tak dopředu přeji vše nejlepší Dorotce - sádlu k narozeninám. Hlavně ať vydrží zdravíčko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
Pavka
A my posilame veleblemcos Bonusce a treseme packou, at je prdylka co nejdyl ve forme!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:41
- Nahlásit
Heh, chtela jsem se podivat na vysledky svodu a bonitace ve Stepanove - a podezrela utocna stranka na ofiko webu. Mate este nekdo podobnou hlasku?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
Já ne, já už to viděla a bez problému.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:00
- Nahlásit
No mam zase neco extra, AVGcko a Godzillu.. Tak holt nic neuvidim, no.
Pavlina Moravcova
A hele, jestli chces na tu ZOPku, tak to potrebuju vedet na tutti frutti, docela se to plni, tak at se vlezes.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:04
- Nahlásit
Fifi
Mate este nekdo podobnou hlasku?
jojo - resila jsem to dnes s A.Š. Jestli Ti to hlasi Google, tak by to melo byt OK, protoze ten si to pamatuje 90 dni. Pred casem pry zavirovane opravdu byly. Ted vse projizdi tremi antiviry. Zajimave je, ze na me ta tabulka "podezrele utocna stranka" vyskakuje jen na MACu a na PC ne.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:07
- Nahlásit
Fifi
No mam zase neco extra, AVGcko a Godzillu.. Tak holt nic neuvidim, no.
Ja mam Firefox - ten taky porad s necim otravuje. Muzes tu hlasku ignorovat a vpravo na te tabulce odkliknout, ze to ignorujes. Ono to pak vyskoci pri otevirani znova, ale muzes to zase ignorovat...nebo jestli o ty vysledky moc stojis, tak Ti je poslu mejlem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:08
- Nahlásit
Petra_ruza
vyskakuje jen na MACu a na PC ne.
Jako mluv na me cesky.
Jestli Ti to hlasi Google, tak by to melo byt OK, protoze ten si to pamatuje 90 dni.
Jo, google. Takze poseckam 90 dni, nez si to odpamatuje? Vis jak na tom sem s pc..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:10
- Nahlásit
Petra_ruza
Muzes tu hlasku ignorovat a vpravo na te tabulce odkliknout, ze to ignorujes.
tak jestli mi to nezaviruje pc, tak to klidopido zignoruju, fakt tomu kulobelo rozumim. A o vysledky zdali moc stojim? - no spis si jen tak ctu, neni to nic zivotne dulezityho. Kryce nehledam, to spis jen zvedavost.
A mne proste blbne jen kolonka Akce klubu, jinak vse na webu funga.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:11
- Nahlásit
jj, s tou ZOPkou počítám na sto procent.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:15
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Super, tak mi pls, az budes mit cas, posli do maila nacionale svy i feny, do soupisky, vsak vis, co tam vsecko chteji. zatim jsi 11. ucastnik.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:19
- Nahlásit
Fifi
Ale já mám takovej dojem, že jich může bejt jen 10
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Ne, na KJ muzes mit 15, a kdyz je prevaha ZOPek, tak i 20.
Minimální počet psů nastoupených ke zkouškám je 6, maximální 15, vynímečně až 20 psů. Vyšší počet nastoupených psů než 15 je vždy nutné konzultovat s rozhodčím. Rozhodující pro udělení vyjímky je převažující počet zkoušek ZOP.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:21
- Nahlásit
tak to je super, už jsme začali trénovat.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:23
- Nahlásit
Fifi
A mne proste blbne jen kolonka Akce klubu, jinak vse na webu funga.
to jsme na tom stejne...
fakt tomu kulobelo rozumim
i já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:23
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
už jsme začali trénovat.
Taky bych mela. Akorat se stopama to je peklo, zase vsude pole nastrikany, nebo louky cerstve posekany nebo trava do pasu.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:24
- Nahlásit
ještě, že my tam stopu nemáme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:35
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak zase tam mate jiny chutovky.
A proste, dej se vule bozi, co ja vim, v jaky nalade se cuba probudi, na BH vypadala jak tyranej jedinec (druhej den zacala harat). Zkouska od slova zkouset.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
A nebo taky zkurvit.
Mě se nejspíš bude hárat, takže už vidím ten její zájem o nějakou poslušnost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:19
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
A nebo taky zkurvit.
Ale no tak, dyk vy ste holky sikovny.
Ja si ted konecne precetla zkusebak, co vsecko musim doladit, bude legraceee
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:26
- Nahlásit
Nám se včera poprvé povedla metrovka bez dotetu s rervou a to dvakrát za sebou aniž bych ji nutila to tak zkákat. Já byla spokojená i s tím jejím odrážením, protože jsem si myslela, že na víc nemá. A hle, mílila jsem se, něco v tý potvoře bude
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 22:19
- Nahlásit
Ahojte fšici
Delší dobu jsem tu nebyla, páč nám nějak kolaboval net ale už je to v pohodičce!
Vůbec nestíhám, začali jsme s Gordonelkem konečně něco dělat a tak toho času je v kombinaci s kojencem a manželem věčně v práci fakt málo. No ale jde to.
Fifi, moooc velká gratulace Dorotce a posílám odkaz na nejnovější fota těch rošťáků, jak jsem kdysi slibovala... http://lhpastelka.rajce.idnes.cz/Cerven_2009/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 22:27
- Nahlásit
Pastelka
Sem telepatologicky nakouknu, ztrapena aktualizaci terieru v nouzi a sem to vedela, ze mi zvedne nekdo naladu!!! Krasny foto, malej slintani trenuje od ctyrnohyho nebo naopak? A teda kluk jak buk, nadhernej kukuc, a ta caniska s placatym dorostencem - nebojis se, ze ti ho streleny stendo nejak nerado drapne ci tak neco?
Dorote gratulace vyridim, vidis, musim ji vyndat mjaso na zitra Dostane plnou misu, at si treba pukne, hlavne, ze bude mit pul minuty radustku.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 14:46
- Nahlásit
Fifi
No jo, díky za pochvalu To víš, že je nenechávám spolu samotný, kdyžtak šoupnu malýho do ohrádky, ale když jsem u nich, tak ho nechám čuchnout To že se začal po klukovi placatec válet, to jsem upřímně nečekala, ale ať si zvyká. On mu hned olíznul i zadek a popředí, takže je to přírodnější verze vlhčených ubrousků Slintání mají oba spontánní
pul minuty radustku Přeju Dorotce dobrou chuť
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 15:08
- Nahlásit
Pastelka
A jsem zapomela poblahoprat dvounohymu malymu k prvnimu svatku!!!! Vse neeeeeeeeeej!
On mu hned olíznul i zadek a popředí, takže je to přírodnější verze vlhčených ubrousků
Bodejt, pes ma v tlame penicilin, dobre delas!
Přeju Dorotce dobrou chuť
Nemusis fakt prat, ona je blazen, dneska spucla x redkvicek ze zahona i s nati a listama, sakumprdum, predtim podmasli a susenou slachu. A neda mi to, jedna vzpominkova - Dorotka (jestli zase bude mit nekdo kecy o jejich usiskach - tak jsem ji za ne vesela do pruvanu!!), nebostik Bernas a pidiKremylek. Dorotka dneskem zahajila 10. rok sveho zivota a doufam, ze tu bude strasit jeste dlouho.
|